Nova vest
Fudbal

Subota, 07.07.2007.

21:29

Partizan nerešeno sa Kleveom

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana odigrali su prvu utakmicu na pripremama u Holandiji. Protivnik je bio nemački 'oberligaš' (četvrtoligaš) Kleve, a rezultat 1:1. Nemci su poveli golom Podzusa u 29. minutu, izjednačio je Knežević dvanaest minuta kasnije. Kao što je Miroslav Đukić i najavio na terenu su se našli svi spremni igrači, njih osamnastorica.

U prvih 45 minuta igrali su Božović - Sikimić, Jovanović, Knežević, Lazarević - Nađ, Žuka - Maletić, Predrag Lazić, Jovetić - Veselinović, a u nastavku su na terenu ostala trojica, igrali su Radosavljević - Jovanović, Knežević, Mihajlov, Brežančić - Stanić, Zajić - Maletić, Đorđe Lazić, Nebojša Marinković - Lazetić.

Obradović i dalje radi po posebnom programu, u timu nije bilo trojice mladih reprezentativaca, Rnića, Rukavine i Smiljanića, kao ni novih igrača, Moreire i Dijare.

Brazilac Vilijam Sousa koji je najavljen za subotu u Osterbek će doći u utorak, zbog, kako je rekao Ivan Tomić, privatnih poslova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve