Nova vest
Fudbal

Subota, 07.07.2007.

19:05

Intertoto: Poraz Hajduka u Mariboru

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Fudbaleri kulskog Hajduka doživeli su neuspeh na početku takmičenja u Intertoto kupu. Oni su u prvoj utakmici drugog kola izgubili u gostima od Maribora sa 2:0. Golove za slovenački tim postigli su Makrijev u 29. minutu, odnosno Samardžić u 52. Revanš utakmica na progamu je 14. jula. Pobednik dvomeča srpskog i slovenačkog predstavnika igraće u trećem kolu sa portugalskom Leiriom.

Kuljani su imali priliku da iz jedanaesterca u 71. minutu smanje prednost domaćina, ali je udarac Radanovića Pridigar zaustavio.

Utakmicu u Ljudskom vrtu posmatralo je oko 3.000 gledalaca.

"Čestitam ekipi Maribora, zasluženo su pobedili jer su bili bolji svih 90 minuta. Mi smo imali prvu priliku, nismo je iskoristili, posle greške mojih igrača Makrijev je postigao lep gol. U nastavku je bilo još gore, tek posle primljenog drugog gola smo se prenuli. da smo iskoristili jedanaesterac sve bi bilo drugačije, ovako se za nas loše završilo. Igra se još 90 minuta u Beogradu," rekao je posle utakmice trener Kuljana Žarko Soldo.

Maribor: Pridigar, Lungu, Mezga (od 60. Medved), Makrijev, Tomažič-Šeruga, Pečnik, Samardžič, Brulc (od 57. Vračko), Popovič, Mihelič (od 76. Bačinovič), Vuksanovič.
Hajduk Kula: Đuričić, Pavićević (od 85. Dojkić), Fejsa, Radanović, Bulatović, Radivojević, Bogić, Vasiljević, Davidov (od 62. Komazec), Habenšus, Kozoš (od 68. Perić).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve