Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.06.2007.

19:38

"Primera" Ispali Sosijedad i Selta

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Ekipe Real Sosijedada i Selte ispale su iz španske primere, pošto su  najveći rivali za opstanak ekipe Betisa i Atletika iz Bilbaoa zabeležile ključne pobede u 38.kolu od po 2:0.

Betis koji je posle sramnog poraza od Osasune 0:5 smenio trenera Luisa Fernandeza, pobedio je Rasing kao gost sa 2:0 golovima Brazilca Edua u poslednjih 10 minuta utakmice.

S druge strane Atletik je na svom terenu bio siguran u meču nad Levanteom i slavio takodje sa 2:0, autogolom Serana u 60 i Gabilonda u 77.minutu.

Real Sosijedad je ispao iz Primere po prvi put posle 40 godina i to tragičnim remijem 3:3 u meču u Valensiji. Fudbaleri iz Baskije sami sebi u mrežu su ubacili dve lopte, Lopez u 19 i Džerardo u 82.minutu. Autogol Moretija u 90.minutu doneo je bod Sosijedadu, ali je to bila slaba uteha zbog drugih rezultata koji nisu išli u prilog plavo-belima.

Šta da kaže Selta koja je pobedila  Atletiko u Madridu, a u poslednjem kolu i Hetafe kod kuće. I tim iz Galicije koji je u finišu šampionata predvodio Hristo Stoičkov seli se u segundu.

U meču bez značaja Espanjol je poražen kod kuće od Deportiva sa 3:1. Ostali mečevi, uključujući i one ključne Reala i Barselone za šampionat igraju se od 21 sat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve