Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.06.2007.

11:23

Demantovan odlazak Anrija u Barsu

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Agent francuskog fudbalera Tjerija Anrija demantovao je navode medija da je taj igrač u pregovorima sa Barselonom i da namerava da ode iz londonskog Arsenala. U jednom izveštaju u francuskom magazinu "Frans Fudbal" sugerisano je da se Anri, koji je u Arsenalu od 1999. godine, već dogovorio o trogodišnjem ugovoru sa Barselonom.

Anrijev agent Žerom Andreson odbacio je takve navode. On je izdao saopštenje u kome je naveo i da će možda pokrenuti sudski postupak protiv tog magazina.

"Nije bilo nijednog sastanka Džeroma Andresona i Barselone u Francuskoj ili bilo gde drugo, a Džerom Andreson će zatražiti savet pravnika zbog takvih napisa u 'Frans Fudbalu'", navodi se u saopštenju.

Iako Anri ima još tri godine ugovora sa Arsenalom, njegov ostanak u tom klubu u svakom prelaznom roku je pod znakom pitanja. Spekulacija
je ovog leta još više, pošto Arsenal nije uspeo da osvoji nijedan trofej u sezoni, u kojoj je završio na četvrtom mestu u Premijer ligi, drugi put uzastopno.

Anri je prizao da je uznemiren zbog odlaska potpredsednika Dejvida Dejna iz londonskog kluba. Dejn je u Arsenal doveo francuskog trenera Arsena Vengera 1996. godine, pa se često postavljalo pitanje da li će Venger takodje otići.

Venger, koji je doveo Arsenal do tri titule u Premijer ligi i četiri trofeja u FA Kupu, izjavio je da ne planira da sledi Dejna.

U L'Ekip-u je objavljen intervju sa Anrijem, u kome se navodi da on još nije doneo odluku o budućnosti.

"Nemoguće je prekinuti glasine. Napuniću 30 godina u avgustu. Nije prvi ni poslednji put da ljudi pričaju o meni. U medjuvremenu, ja sam još igrač Arsenala. Ako se nešto desi, ovako ili onako, pričaću o tome", kazao je Anri.

"Problem je što je bilo dosta promena u klubu. Odlazak Dejna bila je greška", rekao je Anri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve