Nova vest
Fudbal

Petak, 01.06.2007.

23:10

Novi 'Orlići' počinju kvalifikacije

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije (igrači rođeni 1986. godine i mlađi) u Novom Sadu u subotu igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za EP 2009. godine. Protivnik je selekcija Letonioje, a meč na stadionu 'Karađorđe' počinje u 16 časova. Sa mnogo pehova susreo se selektor Slobodan Krčmarević uoči duela sa Letoncima, ne može da računa na Babovića, Đurđića i Veselinovića.

"Prvu dvojicu spopao je stomačni virus, a Veselinović je ceo dan imao povišenu temperaturu. Iz tog razloga sekretar stručnog štaba Pavle Simić imao je pune ruke posla, razvozeći igrače lekarima i kućama," rekao je Krčmarević i dodao da "ne traži alibi".

"Igraćemo ofanzivno, jer želimo pobedu na startu. I kao igrač i kao trener OFK Beograda nastojao sam da negujem napadački fudbal. Takvu taktiku demonstriraćemo danas pred Novosađanima, od kojih očekujem da budu privrženi reprezentaciji kao što su to činili i ranije. Novi Sad je uvek bio srećan za mlade, pa neka tako bude i na startu ovih kvalifikacija. Hvala FK Vojvodina i predsedniku Butoroviću na gostoljubivosti."

Krčmarević je gledao snimak meča Letonija - Poljska.

"Igraju slično Skandinavcima. Preskaču igru i oslanjaju se na visoke igrače. Mislim da ćemo uspeti da ih nadmudrimo i mirnije dočekamo sledeće ispite," kaže Krčmarević, koji je najavio startnih 11.

Utakmicu će početi Brkić - Tomović, Rajković, Kačar, Petković, Smiljanić, Tošić, Nebojša Marinković, Bogdanović, Kaluđerović, Đorđević.

Ulaznice za meč Srbija - Letonija prodaju se po cenama od 300, 200 i 100 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve