Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.05.2007.

18:48

Kralj: "Da li je to moj Partizan?"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dugogodišnji prvotimac Partizana i jedan od najiskusnijih igrača u beogradskom klubu, Ivica Kralj, najavio je za sredu, 30. maj konferenciju za novinare sa, kako je najavio, temom "Da li je to moj Partizan?" Kralju ovog leta ističe ugovor, a, kako B92 nezvanično saznaje, novi zamenik sportskog direktora Ivan Tomić i pomoćnik generalnog sekretara Gordan Petrić nisu ponudili iskusnom golmanu nastavak saradnje.

Ivica Kralj došao je u Partizan kada je bio u pionirskom uzrastu, sa nepunih 17 godina sedeo je na klupi 'crno-belih' na legendarnoj utakmici u Glazgovu (Seltik - Partizan 5:4). U dresu Partizana nastupao je od 1989. do 1998. godine i od 2002. do ovog proleća.

Za reprezentacije Jugoslavije i Srbije i Crne Gore Kralj je 'upisao' 41 nastup, a pored Partizana branio je i za ekipe Porta i PSV Ajndhovena.

Prethodnih nedelja mediji su pominjali mogućnost da Kralj ode u Los Anđeles Galaksi, a pominjani su i neki klubovi iz Grčke, Turske i sa Kipra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve