Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.05.2007.

15:49

De Kanio ipak ne dolazi u Zvezdu

Izvor: Miloš Todorović

Autor:Miloš Todorović

Default images

Luiđi de Kanio ipak neće biti novi trener fudbalera Crvene zvezde, iako je prethodnih dana bilo više najava po domaćim medijima. Predsednik "crveno-belih" Dragan Stojković Piksi izjavio je da mu se Italijan javio dva sata pred zakazanu konferenciju za novinare i saopštio da neće biti u mogućnosti da preuzme Crvenu zvezdu zbog privatnih problema, uprkos tome što je već sve bilo dogovoreno.

Nezvanično se saznaje da je De Kanio, koji je ranije predvodio Udineze, Sijenu, Đenovu, Ređinu, Napoli i još neke nižerazredne italijanske klubove, posao u Zvezdi odbio pošto mu je žena bolesna.

Stojković je rekao da će Zvezda pojačanja za sledeću sezonu, ali i naslednika Boška Đurovskog na funkciji trenera ekipe, nastaviti da traži u inostranstvu.

„Što se tiče igrača i trenera, tražićemo ih po Evropi i svetu. Svaka čast srpskom fudbalskom tržištu, ali za naše ambicije i plasman u Ligu šampiona potrebna su pojačanja evropskog kalibra.“

Đurovski je funkciju trenera Crvene zvezde preuzeo u martu, kada je klub neočekivano napustio Dušan Bajević.

Đurovski je po završetku sezone u kojoj je njegova ekipa odbranila "duplu krunu", osvojivši i srpsko prvenstvo i Kup, rekao da želi da ostane na klupi "crveno-belih", ali i da će poštovati svaku odluku uprave kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve