Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.05.2007.

15:51

Grobari prekinuli bojkot do daljeg!

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navijači Partizana rešili su da prekinu dvogodišnji bojkot uzrokovan slabim rezultatima koji su usledili kao posledica lošeg vođenja kluba. Grobari su se obratili javnosti putem saopštenja u kome se izražava zadovoljstvo što je učinjen primetan pomak po pitanju kadrovske politike u klubu, kao i da je očigledno da Partizan ne može bez Grobara, pa se navijači pozivaju da se u punom broju vrate na tribine već u poslednjem kolu prvenstva, u kome Partizan dočekuje Mladost. B92 saopštenje objavljuje u celosti.

Navijačka grupa Grobari Jug poziva sve navijače Partizana, a posebno one koje su se zakleli da nogom neće kročiti na stadion dok je tu Žarko Zečević, da na utakmici poslednjeg kola protiv Mladosti iz Apatina, u subotu 26. maja ispune stadion Partizana do poslednjeg mesta.

Želja nam je da na taj način proslavimo titulu dvogodišnjeg bojkota tj smenu Nenada Bjekovića i pozdravimo pozitivan trend promena u klubu kao i pozitivna razmišljanja novih čelnika, koji za razliku od svojih prethodnika, smatraju da su navijači neophodni u stvaranju novog i jakog Partizana. Podsećamo javnost i sve navijače Partizana da je za vreme trajanja bojkota iz FK Partizan otišao predsednik kluba Ivan Ćurković, da je promenjen kompletan UE, da je na poslednjoj sednici UO i direktor kluba Nenad Bjeković podneo ostavku. Na taj način ispunjena je većina zahteva koja je postavljena na samom početku protesta što znači da je bojkot uspeo i da je imao više nego očigledne rezultate. Naravno da navijači Partizana ostaju pri zahtevu za smenom Žarka Zečevića, čoveka koji bez trunke stida zarad svojih ličnih interesta drži FK Partizan i navijače našeg kluba u višegodišnjoj agoniji. Smena ovog čoveka je posebno bitna, ne iz razloga što navijačka grupa Grobari Jug želi da vrši uticaj u kreiranju politike kluba, već u smislu uvođenja najnormalnije procedure smenjivosti u trenucima kada rezultati kluba nisu na nivou standarda koje naš klub nameće.

Pošto je evidentno da je Partizan u velikoj krizi koja je rezultat lošeg vođenja kluba, posebno u poslednjih nekoliko godina, a razumejući našu dužnost kao navijača koji vole svoj klub, doneli smo odluku da ćemo od ove utakmice PREKINUTI BOJKOT DO DALJEG i biti prisutni na svojoj južnoj tribini u interesu očuvanja ugleda FK Partizan koji je potezima Zečevića, Bjekovića i Ćurkovića ozbiljno narušen. Bojkot je pokazao da klub bez navijača ne može, a bez loših pojedinaca kao što je pomenuta trojka i te kako može i mora.

Još jednom pozivamo sve prave Grobare da dođu na južnu tribinu i velikom brojnošću uveličaju početak jedne nove ere Partizana, čime ćemo našoj matičnoj tribini zajedno vratiti sjaj koji nije imala poslednje dve godine.

SVI NA JUG!!!

Grobari Jug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

293 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve