Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.05.2007.

13:47

Zvanično saopštenje Grobara

Izvor: B92, zvanicni sajt

Autor:B92, zvanicni sajt

Default images

Navijači Partizana objavili su zvanično saopštenje povodom kadrovskih promena u klubu. Navijači koji su odmah izrazili nezadovoljstvo povodom odluka Upravnog odbora i sada postavljaju četiri pitanja i kažu da će odgovori na njih odrediti dalje ponašanje navijačke grupe "Grobari". U saopštenju se kaže da je nejasno da li je Nenad Bjeković i dalje član "upravljačkog tima", a postavlja se pitanje i o tome koliko kadrovske promene zaista donose nešto novo.

Apsolutno su nam nejasne odluke Upravnog odbora i posle svega izrečenog smatramo da su dužni da nam objasne i odgovore na sledeća pitanja, da bismo mi, kao ozbiljna navijačka organizacija, mogli da sagledamo situaciju i da nam je znati šta dalje činiti u pogledu naših aktivnosti. Smatramo da će novonastalu konfuznu situaciju razjasniti ako javnom mnenju daju jasne odgovore na sledeća pitanja:

1. Da li je Nenad Bjeković i dalje u radnom odnosu u Partizanu?
2. Da li je Nenad Bjeković i dalje član upravljačkog tima, odnosno da li će biti prisutan na sednicama UO i drugih radnih tela kluba?
3. Da li će Nenad Bjeković uticati na igrački kadar, zapravo odlučivati o kupovini i prodaji igrača? (kao što je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare)
4. Zbog čega je na funkciji zamenika izabran baš Ivan Tomić, čovek koga je lično promovisao Nenad Bjeković još pre nekoliko meseci, i koji je u poslovnim kombinacijama sa porodicom Bjeković?

Ima još mnogo nejasnoća. Npr. zbog čega mesto zamenika sportskog direktora nije ponuđeno Albertu Nađu ili Ivici Kralju, koji su takođe na zalasku karijera, kao i Moci Vukotiću, Slaviši Jokanoviću, a imajući u vidu da su ostavili mnogo dublji trag u Partizanu i da su miljenici navijača, odnosno nisu miljenici Nenada Bjekovića? I po ko zna koji put, pitamo se zašto se Radomir Antić ne pita ništa po pitanju struke, već i dalje kadrira Nenad Bjeković.

Imajući u vidu da nismo dorasli demagogiji pojedinaca, molimo vas da na ova pitanja daju jasne i koncizne odgovore koje su ostali dužni javnosti i armiji navijača Partizana.

GROBARI JUG

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve