Nova vest
Fudbal

Nedelja, 13.05.2007.

12:41

FSS ne odustaje od Krkića

Izvor: MR

Autor: MR

Default images

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije nije odustala od mladog Bojana Krkića, reprezentativca Španije do 17 godina i jednog od najvećih talenata evropskog fudbala. Delegacija FSS-a, na čelu sa predsednikom Zvezdanom Terzićem, u kojoj su se našli i Milovan Đorić i Zlatko Krmpotić, posetila je u subotu mladog Krkića i razgovarala sa njegovim ocem Bojanom seniorom.

"Odmah da kažem da tako dobrog, mladog igrača, u životu nisam video. Bojan je, uz to, sunce od deteta, a njegova majka Španjolka, prosto obožava Srbiju. Zato sada mislim, iako koliko juče u to nisam verovao, da Bojan nije izgubljen za Srbiju i da su sada šanse da jednog dana zaigra za "orlove" - 50:50!", rekao je Đorić za "Večernje novosti".

Stariji Krkić rekao je da će odluku o nastavku nastupa za reprezentaciju Španije, ili prelazak u naš nacionaloni tim, morati sam da donese Bojan.

"Srce mi je podeljeno i zaista ne znam šta da kažem. Bojan će u svakom slučaju na kraju sam odlučiti, ali nikad se ne zna...", rekao je Bojan senior.

Bojan Krkić u nedelju nastupa za reprezentaciju Španije u finalu Evropskog prvenstva za igrače do 17 godina protiv selekcije Engleske. Krkić je u polufinalu protiv domaćina Belgije bio strelac spektakularnog izjednačujućeg pogotka za Španiju, koja je kasnije na penale obezbedila prolaz dalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve