Nova vest
Fudbal

Petak, 06.04.2007.

11:36

Rasing: "Žigić samo za 30 miliona"

Izvor: VI

Autor: VI

Default images

Prvi čovek Rasinga iz Santandera Francisko Pernija, izjavio je radiju "Cadena Ser" da Nikola Žigić može da napusti klub, ali samo ako neko plati obeštećenje od 30 miliona evra.

Ova izjava čoveka koji je napravio jedan od najboljih poslova u istoriji kluba iz regiona Kantabrija, mogla bi da "rastera" brojne klubove koji su se raspitivali za Žigića, ali i pokušavali da ga kupe za "siću". Juventus je navodno nudio 12, Totenhem je nudio sličnu sumu, medjutim, posle ove izjave Pernije na najslušanijem španskom radio programu, u igri će po svemu sudeći ostati najveći i najbogatiji klubovi:

" Trenutno mogu da kažem samo da je klauzula za raskid ugovora Nikole Žigića 30 miliona evra i da će on napustiti Santander samo ako neko dođe i plati pomenutu sumu.Žigiću je dobro u Rasingu, obostrana je želja da i naredne sezone sarađujemo i kad god pravimo planove za budućnost on je u njemu. Međutim, u ovom poslu ne postoji apsolutna sigurnost, pa ćemo videti šta će se sve dešavati na leto" rekao je Pernija. Španski mediji prethodnih dana prenosili su informacije da se za centarfora reprezentacije Srbije sve ozbiljnije raspituju Mančester Junajted i Real.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve