Nova vest
Fudbal

Petak, 26.01.2007.

23:50

Pet golova, pobeda Borusije

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Fudbaleri Bajerna počeli su 2007. godinu porazom. Branioci titule prvaka Nemačke su u utakmici prvog kola drugog dela Bundeslige izgubili u Dortmundu sa 3:2.

Tim Jirgena Rebera došao je do vođstva posle 12 minuta igre a strelac je bio Frej.

I pored toga što je gol primljen lako gosti su se brzo vratili, Van Bujten je pogodio u 25. minutu, a Makaj tri minuta pre kraja poluvremena pa su Bavarci na odmor otišli sa golom prednosti.

Do 57. minuta Bajern je imao prednost, a onda je odbrana tima Feliksa Magata napravila dve greške i domaći su došli do novog vođstva. U 57. minutu Frej je postigao svoj drugi gol, a Tinga u 59. postavio konačan rezultat utakmice.

Verder je i dalje prvi, Šalke 04 drugi, a Bajern je, sa utakmicom više od konkurenata, na trećem mestu. Borusija je ovom pobedom došla do sedmog mesta na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve