Nova vest
Fudbal

Petak, 26.01.2007.

19:15

Buba Diop ostaje u Fulamu

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

Fudbaler Fulama Papa Buba Diop rešio je da ne pređe u Vigan, iako su se klubovi već dogovorili oko transfera vrednog 5 miliona funti.

Menadžer tima sa Krejven Kotidža Kris Kolmen je pohvalio Diopov stav, pošto je pre povrede bio jedan od ključnih igrača tima, a sada se bori za mesto pod suncem.

"Pre četiri meseca bio je neizostavan u ekipi. Onda je usledila povreda i Kup afričkih nacija, nije konstantno igrao i to je ostavilo traga. Ipak, Papa nije posustao ni u jednom momentu, iako je povredu zaradio na besmislenom prijateljskom meču", izjavio je nekadašnji fudbaler Fulama i Blekburna.

Velški stručnjak je, u međuvremenu, doveo Alekseja Smertina kao zamenu za 28-godišnjaka, pa će konkurencija za mesto u ekipi biti značajno pojačana.

"Kupili smo Alekseja u pravo vreme pošto je, uprkos konfliktima koje je imao u Dinamu, odigrao većinu mečeva. Mnogo ekipa u ligi bilo je zainteresovano za njega, veoma nam je drago što se odlučio za Fulam. Smertin je prvoklasan zadnji vezni".

Rus je četvrto pojačanje tima iz Londona u ovom prelaznom roku, pošto su na Krejven Kotidž prethodno stigli Vinćenco Montela, Klint Dempsi i Sajmon Dejvis.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve