Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 14.12.2006.

21:51

Saragosa ne prodaje Dijega Milita

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Španski klub Real Saragosa odbio je ponudu lionskog Olimpika za napadača Dijega Milita.

Argentinac Dijego Milito, koji u Saragosi igra zajedno sa bratom Gabrijelom, dao je 11 golova na 14 mečeva Primere.

Sjajan učinak stavio ga je na prvo mesto liste želja Žerara Ulijea za januarski prelazni rok, ali su čelnici kluba iz Aragona odbili da prodaju zvezdu svog tima.

Milito je u Saragosi najpre igrao kao pozajmljeni igrač od Đenoe (kada je italijanski klub odlukom federacije izbačen iz prve u treću ligu), a odlične partije navele su upravu Saragose da otkupi polovinu njegovog ugovora.

"Ne želimo da prodamo igrača koji nam je potreban. Bila bi greška prodati ga u ovom trenutku", rekao je jedan od zvaničnika španske ekipe.

Lion je nudio 20 miliona evra, ili opciju sa igračem (najverovatnije Džonom Keruom) koji bi bio pozajmljen Saragosi umesto dela novca.

Nije izvesno koliko će sami Španci morati da plate Đenoi za otkup ostatka ugovora, ali je iz Italije ove nedelje stiglo upozorenje da ranije ugovorena suma od 5 miliona evra više nije dovoljna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve