Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.09.2006.

21:27

Žilberto:Baptista-veliko pojačanje

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žilberto Silva smatra da će njegov saigrač iz brazilske reprezentacije Žulio Baptista biti pravi naslednik Patrika Vijere u Arsenalu. Baptista je stigao u premijerligaša kao jednogodišnja pozajmica iz madridskog Reala, a Žilberto jedva čeka da zaigra sa njim u tandemu u veznom redu „Tobdžija“.

Od odlaska Vijere u Juventus prošle sezone, Arsen Venger ima fizički nedostatak na sredini terena, kako bi izdržao borbu sa agresivnim timovima Premijer lige. Zbog toga Arsenal nije bio u konkurenciji Mančester Junajteda, Liverpula i Čelsija.

„Mislim da će nam Žulio doneti mnogo stvari. On je sjajan i veoma iskusan igrač. Ima snagu i biće bitan za našu igru. Ja ću mu pomoći da se što bolje snađe“, rekao je Žilberto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve