Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.08.2006.

18:45

Žigić potpisao za Rasing Santander

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Reprezentativac Srbije i dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Žigić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa članom španske Primere Rasingom iz Santandera.

Klub sa El Sardinera saopštio je da će se 202 cm visoki napadač priključiti saigračima po završetku obaveza u nacionalnom timu Srbije, koji u subotu igra sa Azerbejdžanom, a četiri dana kasnije sa Poljskom.

Španska 'Marka'  je u utorak pisala da su se za Žigića 'borili' Betis i Rasing, a da je u poslednjim satima prelaznog roka (traje do 31. avgusta u ponoć) Rasing dobio Žigića.

Žigić, rođen 25. septembra 1980. godine, već mesecima 'odlazi' iz Crvene zvezde, a srpski mediji selili su ga u nekoliko klubova Premijerlige (Arsenal, Vest Hem, Portsmut), neke nemačke klubove, Fejenord i italijanski Juventus. Do kraja prelaznog roka u Evropi ostalo je još pedesetak sati.

Napadač reprezentacije Srbije bio je dva puta najbolji igrač domaće lige (2003. i 2005. godine) i osvojio dve duple krune sa Zvezdom (2004. i 2006. godine). U nacionalnom timu SCG i Srbije odigrao je 13 mečeva i dao 4 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

265 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d