Nova vest
Fudbal

Utorak, 08.08.2006.

09:44

Precrtani Saveljić, Nađ i Radonjić?

Izvor: Miloš Šaranović

Autor:Miloš Šaranović

Default images

Miodrag Ješić odlučio je da sa spiska igrača za utakmicu sa Mariborom 'skine' Alberta Nađa, Nišu Saveljića i Srđana Radonjića. Trener Partizana ranije je najavio da će odrediti osamnaest fudbalera koji će se pripremati za utakmicu kvalifikiacija za Kup UEFA, a među 'kažnjenima' su dvojica koji su zamenjeni u poluvremenu utakmice sa Bežanijom i dojučerašnji kapiten.

"Koliko znam oni nisu prebačeni u drugi tim već nisu u konkurenciji za narednu utakmicu. Moje je da vodim računa o igračkom kadru i o tome koga da angažujemo ali ne odlučujem o tome ko će biti u startnih jedanaest ili na klupi. Za to je nadležan trener, a ja stojim iza svake njegove odluke kao što sam uvek radio sa trenerima u Partizanu," prokomentarisao je Nenad Bjeković.

Najstariji igrač Partizana Niša Saveljić jedini je prokomentarisao odluku.

"Pretpostavio sam i posle izmene u poluvremenu i najave trenera o kaznama da bi tako nešto moglo da se desi. Ne znam šta je razlog, ali mi ovo u 36. godini nikako ne treba," rekao je Saveljić.

Pored trojice iskusnih igrača koji su juče saznali da se na njih ne računa za meč sa Mariborom, na spisku nema ni Stefana Babovića, Pjera Boje i reprezentativca Makedonije, Ace Stojkova.

Na Ješićevom spisku za Maribor nalaze se golmani Kralj i Pantić, igrači odbrane Ćirković, Rnić, Đorđević, Mihajlov, Bajić, Lomić, Radosavljević i Lazarević, igrači sredine terena Smiljanić, Tomić, Zajić, Nebojša Marinković i Bosančić i napadači Odita, Markovski i Lazić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve