Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2006.

21:33

Krespo slobodan uz fer nadoknadu

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Fudbalski klub Čelsi saopštio je da neće prodati argentinskog napadača Ernana Krespa ispod cene.

"Krespo je ugovorom vezan za Čelsi za sledeće dve sezone i ostaće u klubu, osim ako za njega ne dobijemo odgovarajuću ponudu", saopšteno je na sajtu londonskog kluba.

Čelsi je saopštenje objavio reagujući na Krespoovu izjavu za italijanski Tutosport, u kojoj je rekao da želi povratak u Italiju.

"Roman Abramovič mi je ponudio kuću, privatni avion i više novca, ali sam mu rekao da jednostavno želim da se vratim kući. Volim Italiju, živeću tamo kada se povučem, jer je to moje prirodno okruženje", rekao je Krespo za Tutosport.

Krespo je rekao i da se u Čelsiju prema njemu i sada "ophode kao prema kralju", da su navijači sjajni, ali da on „sve vreme gleda u telefon, nadajući se da će zvoniti“. Argentinac je u Čelsi došao avgusta 2003. iz milanskog Intera, a plaćen je 16,8 miliona funti. Dve godine je proveo u Čelsiju, a u sezoni 2004/05. igrao je u Milanu kao pozajmljeni igrač. Pre toga nastupao je za Parmu i Lacio.

Čelsi je ovog leta oborio klupski rekord, plativši 30 miliona funti za Andreja Ševčenka. Krespo je prošle sezone odigrao 26 utakmica za Čelsi i postigao 13 golova, a prvi izbor Žozea Murinja do sada je bio Didije Drogba iz Obale Slonovače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve