Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 24.07.2006.

19:42

Real: Kalderon v.d. predsednika

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Madridski Real saopštio je da je Ramon Kalderon još uvek samo privremeni predsednik kluba, pošto zvanični rezultati izbora još nisu saopšteni.

Konačan rezultat izbora zavisiće od pravne odluke o tome da li će se priznati glasovi poslati poštom.

"Realova izborna komisija se, na zahtev Huana Migela Viljara Mira, složila da Kalderona i njegove saradnike prihvati samo kao privremeno rešenje", piše na klupskom sajtu.

Viljar Mir je bio jedan od četiri Kalderonova rivala na izborima održanim 2. jula.

Dva dana pre održavanja izbora sudija je prihvatio žalbe dva kandidata koji su zahtevali da se glasovi poslati poštom ne prihvate, pošto niko ne bi mogao da garantuje njihovu autentičnost.

Kalderon je za predsednika Reala izabran 3. jula, sa 246 glasova više od drugoplasiranog Huana Palasijosa i 1.642 više od Viljara Mira.

Palasios je priznao pobedu Kalderona i povukao se, ali je Viljar Mir zatražio da se prihvate i glasovi poslati poštom kojih bi moglo da bude i do 10.000.

On je potvrdio da će do tada poštovati sve odluke nove uprave.

Španski mediji su javili da bi do donošenja konačne odluke moglo da prođe i osam meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve