Nova vest
Fudbal

Petak, 27.01.2006.

16:58

Zidan: "Ide na bolje..."

Izvor: Aleksandar Stojanović

Autor:Aleksandar Stojanović

Default images

Francuski reprezentativac i igrač Real Madrida Zinedin Zidan je veoma zadovoljan trenutnom formom i veruje da će to doprineti ne samo boljim igrama kluba već i nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 2006. u Nemačkoj.

Tri puta najbolji igrač u izboru FIFA-e vratio se posle povrede prepona het trikom Sevilji pre dve sedmice.

"Odećam se dobro, dobro, dobro,"-rekao je Zidan u intervjuu francuskom L Ekipu.

"U prehotdnih četiri ili pet utakmica bilo je jako dobro. Sigurno je da polako pronalazim svoj nivo igre. Nemam više bolova. Zadovoljan sam načinom na koji trenutno igram iako sam svestan da može još mnogo bolje."

Real Madrid zaostaje 13 bodova za liderom i braniocem titule Barselonom ali je neporažen od početka godine i nada se da će nastaviti seriju protiv Selte u nedelju.



33-ogodišnji igrač je tražio četiri sedmice pauze da bi se oporavio od povrede prepona što se poklopilo sa dolaskom novog trenera Huana Ramona Lopesa Kara.

"Timu su potrebni stoprocentno spremni igrači. Neću da igram kada sam spreman samo 50%."

"Dobro sam se spremio i nadam se da ću nastaviti ovaj trend. Znam da me kritikuju ali to je problem onih koji tako misle."

"Real ponovo igra kao tim. Ponovo igramo lepo i uživamo u tome. Stari Real se vratio."

"Ostavili smo probleme za nama. Novi trener Huan Ramon Lopes Karo je doneo nove ideje koje su osvežile ekipu. Već tri godine pričam da tim igra onako kako trenira. Sada treniramo dobro. Napredujemo na svim poljima. Moramo sebi da postavimo cilj da osvojimo titulu ove sezone."

Zidan je odbio da komentariše šta će biti sa njegovom karijerom posle Svetskog prvenstva.

"Trenutno razmišljam samo o igrama za Real Madrid do kraja sezone i o nastupu na Svetskom prvenstvu."

Zidan ne želi da priča o karijeri posle jula jer hoće potpuno da se koncentriše na obaveze u narednih nekoliko meseci. Tokom godine njegova supruga trebalo bi da se porodi treći put.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve