Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 26.01.2006.

00:13

Zenga: "Zadovoljan sam napretkom"

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Trener Crvene zvezde Valter Zenga izrazio je zadovoljstvo tokom priprema svoje ekipe u Aja Napi na Kipru.

"Treniramo dobro u odličnim uslovima, a atmosfera u ekipi je na visokom nivou. Žao mi je samo što Nenad Kovačević i Milan Purović već nekoliko dana ne treniraju sa ostatkom tima. Kod ostalih je primetno poboljšanje i napredak u igri i fizičkoj pripremljnosti", rekao je Zenga sa sajt Crvene zvezde.

Purović još uvek nije izlečio upalu desnog uha, dok je kapitenu Kovačeviću povređeno koleno.

Zenga je pohvalio zalaganje igrača, ali kao najveći problem izdvojio je nedostatak koncentracije.

"Lako gubimo koncentraciju i na tome moramo da radimo. Ako uspemo u tome imaćemo ekipu koja će 90 minuta odigrati u visokom ritmu i neće naivno primati golove, kao što je do sada bio slučaj”.

Italijan smatra da je odlazak nekih igrača moguć do kraja prelaznog roka.

"Predsednik Stojković mi je napomenuo da su mnogi klubovi zainteresovani za Zvezdine fudbalere. To me ne iznenađuje, jer znam koliko je ovde kvalitetnih igrača. Srećan sam kao trener što su igrači sa kojima radim na ceni", rekao je on.

Zenga, koji je u Aja Napi prvi put na pripremama sa timom, ocenio je da su rezultati Zvezde u jesenjem delu sezone bili dobri.

"Uspeli smo da i pored velikog broja utakmica ostvarimo dobre rezultate, a pošto nisam poznavao ekipu probleme smo rešavali u hodu. Sada ću konačno imati prilike da radim i na stvarima koje su predstavljale problem do sada", kazao je Valter Zenga.

Zenga je uveren da će Zvezda do početka sezone biti potpuno spremna za ostvarenje cilja – osvajanja titule prvaka Srbije i Crne Gore i nacionalnog Kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve