Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.11.2005.

21:00

Ronaldo i Baptista spremni za Barsu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbaleri Real Madrida, Brazilci Ronaldo i Žulio Baptista, biće spremni za subotnji "Super klasiko", sa ekipom ljutog rivala Barselone.

Ronaldo je povredio ligamente članka prošlog meseca u duelu sa Atletikom iz Madrida, dok je Baptista povredio koleno u duelu sa Rozenborgom u Ligi šampiona.

"Da se ne osećam dobro, rekao bih to, ali bol je sada minimalan i ja mogu da ga trpim", kazao je Baptista, dodajući da je i Ronaldo u formi i da je svakog dana sve jači. "Obojica želimo da igramo", dodao je on.

Punom treningu vratili su se Zinedin Zidan i Ivan Elgera, pa će njih dvojica biti spremni da igraju subotnji meč na stadionu "Santjago Bernabeu". "Kraljevski klub", ipak, neće moći da računa na Tomasa Gravesena i Džonatana Vudgejta, koji su još povredjeni.

Real Madrid je trenutno treći na tabeli Primere, sa tri boda manje od prvoplasirane Osasune i jednim manje od drugoplasirane Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve