Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.09.2005.

11:11

Ranko Stojić napušta FK Rad

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Glavni finansijer Rada i čovek koji je najzaslužniji za povratak beogradskog kluba u elitno takmičenje, Ranko Stojić, definitivno napušta klub!

Kako prenose beogradski mediji, Stojić je „prelomio“ posle serije neprijatnih dogadjaja koji su kulminirali u nedelju posle anonimne dojave da je na stadionu tokom utakmice sa Crvenom zvezdom postavljena bomba:

“ Sa velikim planovima i ambicijama došao sam na Banjicu, sa zadovoljstvom sam ulagao u klub, infrastrukturu i igrače. Stvorili smo za kratko vreme i snažnu bazu u našoj školi fudbala. Kadeti i omladinci su nam u samom vrhu domaćeg fudbala. Izgradjeni su novi objekti, to svi vide i svi znaju. Očito, to je nekome zasmetalo, dalje ne ide. Da podsetim, najpre je zapaljen klupski restoran, potom je usledila, na sreću lažna najava da je na stadionu bomba“, rekao je Stojić koji je najavio da klub ostavlja na zdravim nogama, da je saniran dug od 1,5 miliona maraka koji je zatekao do polasku na Banjicu.

Prvi čovek Rada je izjavio i da ostaje uz klub kao menadžer. Problemi su prema njegovim rečima nastali posle eliminacije iz polufinala kupa od Železnika kada je zapaljen restoran u krugu stadiona. Od tada navijači uglavnom bojkotuju utakmice, ali je finansijer banjičkog prvoligaša naglasio da ga je nedeljna pretnja o bombi definitivno opredelila da ode sa Banjice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve