Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 14.03.2005.

21:39

Konti trener Rome umesto Del Nerija

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Legendarno desno krilo Rome i italijanske reprezentacije Bruno Konti postao je novi trener tog kluba, posle ostavke dosadašnjeg trenera Luiđija del Nerija.

U saopštenju kluba navodi se da će Konti, koji je kao igrač “žuto-crvenih” osvojio titulu 1983. godine i došao do finala sledećeg Kupa šampiona, ekipu voditi do kraja sezone. Konti je takođe osvojio titulu svetskog prvaka sa selekcijom Italijem, u Španiji 1982. godine.

Roma je saopštila da je Del Neri otišao iz kluba u dogovoru sa upravom ekipe. Luiđi del Neri je četvrti trener koji je napustio Romu od odlaska Fabija Kapela u Juventus pre 10 meseci. Konti je do sada predvodio mlađe kategorije Rome.

Odlazak Del Nerija iz Rome usledio je posle nedeljnog poraza od Kaljarija 3:0. Roma je trenutno sedma na tabeli italijanske Serije A sa devet bodova zaostatka za četvrtoplasiranom Samdorijom. Tim iz Đenopve zauzima poslednju potziciju koja vodi u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve