Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.03.2005.

22:59

Muslin više nije trener Metalurga

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dosadašnji trener ukrajinskog fudbalskog kluba Metalurg iz Donjecka, Slavoljub Muslin podneo je ostavku na to mesto posle poraza u prvenstvu Ukrajine od Metalurga iz Zaporožja. Metalurg iz Donjecka u nedelju je neočekivano poražen od imenjaka iz Zaporožja 2:0, što je četvrti poraz ekipe koju je vodio Muslin u ovom prvenstvu.

I pored poraza Metalurg iz Donjecka je ostao na trećem mestu na tabeli sa 35 bodova iz 17 mečeva. Muslin je preuzeo ekipu iz Donjecka u junu prošle godine, kada je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Nismo pronašli zajednički jezik i nisam želeo da nastavim posao. Moj plan je bio sasvim drugačiji - da ove godine stvorimo tim koji bi u narednoj sezoni mogao da ugrozi vodeće. Ipak, vizije nam se nisu podudarile i rastanak je svakako najbolje rešenje", izjavio je Muslin za beogradske "Večernje novosti".

On je rekao da je poraz u Zaporožju ubrzao odluku o odlasku iz Donjecka.

"Bilo je ovo još jedno ogromno iskustvo. Išlo je dobro, tim je imao prepoznatljiv stil, igrali smo dobro, beležili pobede, ali takav je trenerski posao. Nikada se ne zna...Sada predstoji prinudni odmor. Uželeo sam se porodice i Nice. U petak odlazim u Francusku da dobro razmislim šta dalje. Ni jun nije daleko, pojaviće se neka nova ponuda", rekao je bivši trener Zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve