Nova vest
Fudbal

Subota, 25.12.2004.

21:22

Murinjo: Praznici ne znače ništa

Izvor: AFP

Autor:AFP

Default images

Trener londonskog Čelsija, Žoze Murinjo, izjavio je za britanske medije da mu praznični fudbalski raspored "ne znači ništa".

Čelsi u nedelju igra sa Aston Vilom na Stemford bridžu, a posle toga imaju još tri meča u veoma kratkom periodu.

"Mi imamo izazov pred sobom, a to je da budemo šampioni na kraju sezone. Praznični period ne znači ništa. Pred nama su četiri teška meča. Normalno je gubiti poene. Dakle, kratkoročni plan nam je da izborimo što više poena iz ova četiri meča i kontrolišemo prednost od pet poena koje imamo u odnosu na drugoplasirani tim", izjavio je Murinjo.  

Murinjo je poručio navijačima "Plavih" koji se nadaju prvoj tituli posle 1955. godine da je porodica važnija od fudbala.

"Moja Božićna poruka navijačima je da se ne brinu o fudbalu i da li će Čelsi biti prvi, drugi ili treći. Da se ne brinu da li ćemo pobedjivati ili gubiti, već da brinu o ljudima koje vole, o svetu i miru. To je mnogo važnije od fudbala", istakao je portugalski internacionalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve