Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.09.2004.

16:14

Mladenović spreman za utakmicu sa BiH?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler Glazgov Rendžersa i reprezentativac Srbije i Crne Gore, Dragan Mladenović, najverovatnije će biti spreman za meč sa selekcijom Bosne i Hercegovine, koje se igra 9. oktobra.

Mladenović je u prethodnoj prvenstvenoj utakmici sa Invernesom napustio igru u 35. minutu zbog povrede, koja se učinila kao veoma teška. Igrač protivničke ekipe pao je na koleno Mladenovića, ali su lekarski pregledi pokazali da su prognoze znatno bolje.

"Na svu sreću, izgleda da nije ništa ozbiljno. U prvi mah pomislio sam da su mi pokidani ligamenti. Sve mi se smračilo, ipak, snimak je pokazao da su ligamenti na mestu, koleno se samo iskrenulo. Nema razloga za veliku brigu, ali me čeka 'odmor' od treninga i utakmica", rekao je Mladenović.

Mladenović će do početka priprema reprezentacije biti dovoljno spreman da doputuje u Beograd, a tada će se ustanoviti da li može na teren u utakmici koja se igra u kvalifikacijama za SP 2006.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d