Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2004.

15:29

'Crno-beli' spremni za Kup i Radnički

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Partizana u sredu igraju utakmicu šenaestine finala Kupa. Na svom stadionu 'crno-beli' dočekuju novobeogradski Radnički, ekipu sa kojojm su u prvenstvetnom duelu imali dosta problema. Taj meč Partizan je dobio sa 1:0, a trener Vermezović osvrnuo se na ritam sreda - nedelja u kojem igra njegova ekipa:

"Ušli smo u seriju kada faktički nema vremena za treninge, već se igraju samo utakmice, što je po meni možda i bolje. Sutra igramo Kup utakmicu i odmah da napomenem da mi je žao što je jedno veliko i lepo takmičenje palo na niske grane, ali to nije samo kod nas već je tako izgleda i u Evropi. Sve to ne umanjuje draž sutrašnjeg meča i mislim da će gledaoci imati priilke da gledaju lepu utakmicu, jer i Radnički igra lepo za oko i ja volim često da ih gledam kada sam slobodan. Mi znamo svoj cilj i trudićemo se da do tog cilja i dođemo"

Nigerijac Emeghara, povratnik u startnu postavu rekao je kako misli da njegov tim može da ostvaruje dobre rezultate.

"Sutrašnja utakmica biće teška, ali moramo da igramo ozbiljno kao u Podgorici i pošto imamo najbolji tim, uz ozbiljan pristup, mi ćemo sutra i pobediti."

Utakmica Partizan - Radnički (NB) igra se na stadionu Partizana, u sredu, a počinje u 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve