Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.09.2004.

14:47

C.Zvezda želi novu ligašku pobedu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u sredu zaostali meč 2.kola Meridijan Prve lige protiv OFK Beograda.

Ovaj duel koji bi u normalnim okolnostima predstavljao derbi kola, predstavlja idealnu priliku za obe ekipe da poprave utisak sa starta sezone.

I pored “petice” Hajduku sa Liona, fudbaleri Crvene zvezde i dalje ne znaju ko će im biti novi trener, ali zato znaju da im navijači još uvek nisu oprostili evropske katastrofe. Novi kapiten Nenad Kovačević očekuje sve bolje igre crveno-belih, koji su i u prvenstvu potrošili pravo na kiks, posle poraza od Borca:

 Na konferenciji za novinare održanoj danas, govorili su Milovan Rajevac, koji trenutno vodi brigu u prvom timu, i kapiten Nenad Kovačević.

"Verujem da je pobeda ostvarena u nedelju start uzlazne putanje kada je reč o formi. Svesni smo situacije u kojoj se nalazimo i poruka koje su nam navijači uputili sa tribina. Prava na novu grešku nemamo i zato ispred celog tima obećavam da ćemo maksimalno angažovano u ći u utakmicu i ostvariti pobedu", izjavio je Kovačević koji je na pitanje kako doživljava kritike i skandiranje sa tribina rekao da je on, ali i još nekoliko prvotimaca, imalo i mnogo gora iskustva.

I pored najava da će pitanje novog trenera biti rešeno do utakmice sa timom sa Karaburme, Milovan Rajevac predvodiće i drugi meč kao prvi trener Zvezde:

Meč je od izuzetne važnosti za oba tima pa očekujem tešku utakmicu jer OFK Beograd na našem stadionu tradicionalno igra dobro. Biće to utakmica u kojoj će oba tima ići na pobedu, a nama je važno da nastavimo sa pobedama. Posle trijumfa nad Hajdukom smo malo rasterećeniji pa očekujem dobar rezultat. Radimo normalno, ekipa će biti u karantinu i za sada nema nikakvih nepredviđenih situacija", rekao je Rajevac uz konstataciju da tim koji dobija ne treba menjati, pa zato najverovatnije treba očekivati da u timu neće biti Dišljenkovića i Miladinovića.

Utakmica na “Marakani” počinje u sredu od 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

7 d