Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.07.2004.

18:49

Ivan Petrović u OFK Beogradu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Dosadašnji fudbaler beogradskog Čukaričkog Ivan Petrović prešao je u redove gradskog rivala OFK Beograda i u naredne dve sezone igraće za tim sa Karaburme.

Petrović je pregovarao sa nekoliko prvoligaških klubova, ali se odlučio za OFK Beograd, jer je ponuda tog kluba, kako navodi, bila najkonkretnija. Petrović igra na poziciji veznog igrača i čeka ga borba za mesto u timu.

"Svestan sam da su ostali momci u prednosti, jer su prošli pripreme i ne nadam se da ću odmah u tim. Propustio sam puno treninga i sada moram da se posvetim radu", izjavio je Petrović.

Petrović je došao u OFK Beograd neposredno uoči prve utakmice Intertoto kupa protiv finske ekipe Tampere.

UEFA je obavestila OFK Beograd da će u slučaju da eliminiše Tampere Junajted igrati u polufinalu Intertoto kupa protiv boljeg iz meča izmedju slovačkog kluba TSK Žilina i španskog Atletiko Madrida.

Prva utakmica izmedju finskog Tamperea i OFK Beograda igra se u nedelju od 18 časova u Tampereu. Na toj utakmici za OFK Beograd neće igrati centarfor Rade Vukotić, koji je povređen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve