Nova vest
Fudbal

Petak, 20.06.2003.

18:16

Stefanović potpisao za Portsmut

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalski reprezentativac SCG Dejan Stefanović potpisao je u petak trogodišnji ugovor sa novim članom engleske Premijer lige, Portsmutom. Za dovođenje Stefanovića bio je zainteresovan i Glazgov Rendžers, a cena transfera je oko 3 miliona evra.

Menadžer «Pompeja» Hari Rednap stavio je Stefanovića na vrh svoje liste želja čim je klub sa južne obale izborio plasmanu Premijer ligu. Predstavljajući novo ponašanje, nekadašnji menadžer Vest Hema je našao mesta i za šalu.

«On puno pije i puši, prava je noćna mora. Šalim se. Doneće nam puno iskustva u zadnji red, a i dodatnu čvrstinu na levoj strani. On je veliko pojačanje za naš klub».

Rednap je prokomentarisao i pokušaje Rendžersa da postignu sporazum pre engleskog kluba.

«Rendžers je bio veoma zainteresovan za njega i poslao je odličnu ponudu. Međutim, Stefanović je već doneo odluku i želeo da dođe kod nas».Stefanović je prethodnih sezona nastupao za holandski Vitese iz Arnhema, a pre toga je već igrao u Premijer ligi, za ekipu Šefild Venzdi. On je u Šefild otišao iz Crvene zvezde u novembru 1995, u paketu sa Darkom Kovačevićem. Oba igrača ostavila su dobar utisak, ali su uskoro napustila Englesku, Stefanović je prešao u Peruđu, a Kovačević u Real Sosijedad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve