FKCZ: Inter umesto Juventusa

Izvor: B92, Beta

Petak, 22.07.2005.

21:34

Default images

Fudbaleri Crvene zvezde neće igrati sa šampionom Italije, Juventusom prijateljski meč 2. avgusta u Torontu, kako je bilo planirano, ali će umesto Juvea šprotivnik Zvezde biti drugi italijanski velikan .milanski Inter.

Promenu plana uslovile su avio veze sa Kanadom. Igrači Crvene zvezde bi do Kanade morali da idu u tri grupe, ništa lakše ne bi bilo ni Juventusu, pa je susret u Kanadi otkazan. Crvena zvezda se trenutno nalazi u Austriji na pripremama, a posle otkazivanja te utakmice zakazan je duela sa Interom.

Taj meč biće odigran 27. jula od 20 časova i 30 minuta u gradu Bolcano na severu Italije (pokrajina Alto-Adiđe na obroncima Alpa).

Inter je prvobitno imao zakazanu turneju po Engleskoj, na kojoj je trebalo da se sastane sa Portsmutom, Lester Sitijem, Norič Sitijem i Kristal Palasom. Upravo je Palas trebalo da bude domaćin "nerazurima" 27. jula. Uprava kluba odlučila je da otkaže turneju posle serije terorističkih napada u Londonu, pa su zakazani novi mečevi u Italiji, protiv Maljorke, Zvezde i Treviza.

Debi na klupi Crvene zvezde Zenga imaće u subotu protiv rumunske ekipe Farul iz Konstance, a postoji mogućnost da se već odloženi mneč sa španskim Levanteom, ipak odigra u nedelju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: