Prijave protiv navijača Novog Sada

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 21.04.2005.

16:36

Default images

Novosadska policija podnela je danas krivične prijave protiv nekolicine navijača Fudbalskog kluba Novi Sad, zbog incidenata na utakmici Druge lige protiv Novog Pazara. U saopštenju policije navodi se da je protiv Ivana Štetina (21) iz Novog Sada podneta prijava zbog toga što je bacio punu dvolitarsku flašu piva na policajca koji je razdvajao navijače suprotstavljenih timova na utakmici igranoj u sredu.

Policija je protiv Nikole Karalića (21) iz Sremske Mitrovice podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka jer se "nepristojno, drsko i bezobzirno ponašao".

Prijava je podneta i protiv Miomira Grcića (27) iz Novog Sada, koji je vređao predsednika FK Novi Sad kada se domaćim navijačima obratio s molbom da ne ubacuju kamenje i tvrde predmete na teren. Protiv maloletnog N. K. (17) iz Bajše podneta je prekršajna prijava zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim terenima, jer je ubacivao tvrde predmete u teren.

Policija je saopštila i da je jedan njen pripadnik zadobio opekotine kada ga je nepoznata osoba pogodila bakljom. Navijači su takodje oštetili parkirani autobus koji je dovezao igrače i članove uprave FK Novi Pazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: