Nova vest
Košarka

Utorak, 28.03.2023.

23:10

Jasikevičus: Imali smo odgovor na sve što je Partizan igrao

Košarkaši Barselone pobedili su Partizan u 31. kolu Evrolige rezultatom 89:80.

Izvor: B92

Autor:B92

Jasikevičus: Imali smo odgovor na sve što je Partizan igrao
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Katalonci su boljom igrom u odbrani deluje da su prelomili utakmicu, i odneli veoma bitnu pobedu u borbi za prvo mesto na tabeli Evrolige.

Posle utakmice na konferenciji za medija, trener Barselone Šarunas Jasikevičus je dao svoj komentar meča.

"Čestitam igračima, navijačima, čestitam Partizanu na kreiranju atmosfere za igranje košarke. Nije lako, to je sigurno. Ali ovo je bila jedna od najboljih utakmica ove sezone, videti navijače, atmosferu... Mislim da kako je utakmica išla, moramo biti zadovoljni kako smo odigrali, igrali smo dobru košarku u prvom poluvremenu, ali ne dovoljno jako. Nismo izjednačili Partizanov intenzeitet i nekoliko izgubljenih lopti, nekoliko situacija gde smo bili sporiji. Koštalo nas je osam poena, što je mnogo. U drugom poluvremenu smo bili bolji, igrali smo jače, odbrana je bila bolja. Izašli smo agresivno u 3/4 i preuzeli smo kontrolu utakmice. Odgovorili smo na sve što je Partizan igrao, pogodili smo i nekoliko teških šuteva", izjavio je trener Barselone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve