Nova vest
Košarka

Petak, 24.03.2023.

13:00

Grci se bave slučajem "Vildosa (ne)ide u PAO"

Danima unazad mediji spekulišu da se košarkaš Crvene zvezde Luka Vildosa nalazi na meti grčkog Panatinaikosa.

Izvor: B92

Autor:B92

Grci se bave slučajem
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Atinski "zeleni" za narednu sezonu pripremaju potpuni remont tima posle jedne loše sezone u Evroligi,a među prvim kandidatima za pojačanja pojavilo se ime Zvezdinog Argentinca.

Prisustvo Sanija Bećirovića u Beogradu na utakmicu između Crvene zvezde i Baskonije samo je dodatno podgrejalo priču o Vildosinom angažamanu, a grčki mediji preneli su priču o potpisu i detalje o ugovoru.

"List Lajvsport u današnjem članku na naslovnoj strani piše da je Vildosa popustio pred intenzivnim pritiscima administracije Panatinaikosa i potpisao sa „zelenima” do 2026. godine i da će za naredne tri godine argentinski košarkaš dobiti sumu od pet miliona evra", prenosi grčki "Sportal".

Grčki klub se oglasio i naveo da nije postignut dogovor.

"Panatinaikos razmatra sve igrače sa najvišeg nivoa, takav je i Vildosa. Osim toga, priča da je sve dogovoreno i potpisano je naučnofantastični scenario", saopšteno je iz kluba.

Vildosa je ove sezone stigao na Mali Kalemegdan i sa Zvezdom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve