Nova vest
Košarka

Četvrtak, 23.03.2023.

21:41

Nedović: Propričaće Kampaco srpski do kraja sezone VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović istakao je da je tim ostavrio važnu pobedu.

Izvor: B92

Autor:B92

Nedović: Propričaće Kampaco srpski do kraja sezone VIDEO
Foto: Starsport/Pedja Milosavljevic

Crveno-beli su u Pioniru pobedili Baskoniju u 30. kolu EVrolige, a Nedović je duel završio sa 20 poena.

"Mislim da je fokus bio na vrhunskom nivou, kondicija nije bila tu. Odradio sam dva treninga,malo sam se više umarao. Bitna pobeda, idemo dalje", rekao je Nedović.

Dok je bek Zvezde razovarao sa medijima, prošao je Fakundo Kampaco, koji je rekao "mrš", a Nedović je upitan da li je to posledica tim bildinga, koji je ogranizovao na svom imanju.

"Od kako je došao to govori, non stop ponavlja neke stvari u svlačionici. Propričaće on srpski do kraja sezone", rekao je Nedović, koji je potom govorio o druženju koje je organizovao.

"Ja ima običaj da svake godine organizujem tako nešto. Ovo godine nismo imali vremena na početku sezonu, bio raspored paklen. Imali smo slobodan ponedeljak, pitao sam momke jer znam da svi vole da provede vreme sa porodicom i svojim stvarima. Svi su bili pozizivno iznenađenji i prihavtili su. Nije bilo ništa posebno, jeli smo, pili i uživali u prirodi".

Ovom pobedom Zvezda ima teorijske šanse za Top 8.

"Neka ovo bude prva od pet, to je moja motivacija. Ako Bog da da stignemo na 17-17, pa ćemo videti", rekao je Nedović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve