Nova vest
Košarka

Četvrtak, 02.02.2023.

10:00

Mesina oprezan pred Zvezdu: Opasnost nisu samo Nedović i Vildosa

Trener Olimpije Milano Etore Mesina utakmicu sa Crvenom zvezdom (četvrtak, 20.30) dočekuje u dobrom raspoloženju.

Izvor: B92

Autor:B92

Mesina oprezan pred Zvezdu: Opasnost nisu samo Nedović i Vildosa
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Šef stručnog štaba ekipe iz Milana napokon ima razloga za zadovoljstvo, jer je njegova ekipa slavila u prošlom kolu Evrolige protiv Baskonije sa (89:83) i tako su prekinuli niz od pet poraza zaredom.

Samo dva dana kasnije ekipu Mesinu čeka težak posao, jer u Mediolanum forum stiže ekipa Crvene zvezde koja je bila poražena u prošlom kolu od Virtusa sa (84:72).

"Protiv Baskonije smo odigrali veoma dobro. To je utakmica koja će nam dati samopouzdanje zbog način na koji smo pristupili i načina na koji smo je završili. Ipak, moraćemo još bolje kako bismo pobedili Zvezdu, tim koji se bori za plej-ofu, i koji želi da vrati na pravi kolosek posle poraza u Bolonji", rekao je Mesina.

Ekipa Olimpije Milano je trenutno pretposlednja na tabeli Evrolige sa skorom od sedam pobeda i 15 poraza, dok je tim Crvene zvezde u seriji od tri poraza i sa učinkom od 10-12 nalazi se na deobi 12. pozicije.

"Za nas će biti ključno da dobijemo pomoć od svih, strpljivo pomeramo loptu i kontrolišemo skokove. Osim toga, moraćemo ponovo da smanjimo izgubljene lopte. Opasnost nisu samo Nedović i Vildosa, već i njihovi ‘veliki’ igrači Bentil i Petrušev, koji su nam zadali mnogo nevolja u Beogradu", izjavio je trofejni trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve