Nova vest
Košarka

Utorak, 06.12.2022.

18:00

"Delije" se oglasile: Obezbedite nam ulaz, u suprotnom...

Navijači Crvene zvezde, "delije", izdali su saopštenje u kom zahtevaju od KK Partizan da im obezbedi ulazak u "Štark" arenu u četvrtak kada se igra 12. kolo EL.

Izvor: B92

Autor:B92

Vanja Keser/ STARSPORT

"KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo.

Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijačima Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana.

Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima", piše u saopštenju navijača Zvezde.

Prvi evroligaški "večiti" derbi igra se u četvrtak u 20.30. Partizan ima skor 4/7, dok je Zvezda na 5/6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve