Nova vest
Košarka

Petak, 02.12.2022.

21:05

Ivanović: Iznenadili su nas, ali se sve promenilo

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da je ekipa loše ušla u utakmicu, ali da se sve promenilo u drugom poluvremenu meča protiv Virtusa.

Izvor: SN

Autor: SN

Ivanović: Iznenadili su nas, ali se sve promenilo
Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Počeli smo nešto 'hladno'. Prvo što sam tražio od igrača je bilo da od prvog momenta moramo da igramo čvrstvo protiv njih, jer oni igraju čvrsto i moramo da odgovorimo na taj način. Međutim oni su nas iznenadili svojom čvrstinom i oni su uzeli inicijativu i oni su diktirali ritam utakmice. Promenilo se u drugom poluvremenu", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu Virtusa iz Bolonje sa 83:74 (17:23, 25:18, 25:14, 16:19), u utakmici 11. kola Evrolige.

Crveno-beli su tako upisali četvrti vezani trijumf u Evroligi i sada imaju skor od pet pobeda i šest poraza, dok je Virtus ostao na četiri pobede iz 11 utakmica.

Zvezda zbog povrede nije računala na plejmejkera Nikolu Ivanovića, a trener beogradskog tima ističe da su svi igrači nadomestili njegov izostanak.

"I Ognjen (Dobrić), i Nemanja (Mitrović), Luka (Mitrović) i Stefan (Marković) je dao više. Svi moraju da daju više da bismo bili na onom nivou na kojem smo bili s njim. I sledeće utakmice moraju još i drugi da podignu nivo
", dodao je on.

Ivanović je pohvalio igru Markovića, za kojeg je rekao da je u svakom trenutku znao šta treba da radi.

"Bio je lider, pravi plejmejker na terenu", rekao je Ivanović.

Zvezda u sledećem kolu gostuje Partizanu, a Virtus Olimpijakosu u Pireju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve