Utorak, 28.03.2023.

19:00

Poraz Partizana koji ne boli; "Koliko života ima Jasikevičus?"

<a href="https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&dd=28&nav_id=2309856" class="text-link" target= "_blank">Košarkaši Partizana poraženi su od Barselone rezultatom 89:80</a>, u meču 31. kola Evrolige.

Izvor: NS

Poraz Partizana koji ne boli; "Koliko života ima Jasikevièus?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

348 Komentari

Sortiraj po:

pedja 71

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Ali jeste. A, ustvari, jeste.

Torbica i Čvarkov.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Bili smo mi vec 4 puta u top 8 ali niko nikada od kada se igra samo jedna liga. Partizan ce (jos nije 100%) biti PRVI klub sa ovih prostora kome je to uspelo.Dakle, u ovom FORMATU(o kom smo se od vas bas naslusali) nikada niste bili u Top 8.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Posto vas jos ima koji ponavljte, Zvezda NIKADA u ovom formatu nije bila u Top 8. U takmicenjima po grupama jeste, u formatu jedne lige nikada nije. Ovo potenciranje reci 'format" je iznedreno kod vas.
Dakle Partizan ce (najverovatnije) biti PRVI klub sa ovih pristora kome je to uspelo.

Sofronije

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.

Milos

pre 1 godinu

Znaš šta sam primetio...
Vi grobari pojedinačno ,volite da govorite u ime svih vas. Tako da komentari kao što si ti napisao "mi se ne radujemo trojci iz auta",stavljaju sliku divnih i prepoštenih ljudi.
Ja lično,evo već sam zaboravio kako ste bar 90% vas objasnili kako je Lesor pomazio Petruševa,i sl.

simboliko

pre 1 godinu

Pobedila bolja ekipa, iz aviona se vidi. Imaju dužu klupu, igrače kvaliteta naših vodećih i to je to. Možeš da ih dobiješ kada im nije dan, ili ne žele da "zapinju".

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.
(Demar Derozan, 28. mart 2023 22:27)

Kakav zakon? Njoj zakon lezi u topuzu.

SrbEUin

pre 1 godinu

Nije greška sudija samo pri zadnjem šutu Mirotića, već pre bi se reklo niz "slučajnih" grešaka u korist Barce. Neposredno pre toga pri drugom slobodnjaku Markovića, (za +4) Abrines debelo prerano ušao u reket, i naravno uhvatio odbitak i odmah potom faul nad njim za (navodni) šut za tri...
Jbg, tada su bile vruće afere Vildosa i Kampaco, morali su sankcionisati Zvezdu, koja je bila baš u naletu i grabila ka top 8.

anti-imaginarijum

pre 1 godinu

Vidim da se pominje trojka iz auta. Ne nismo se radovali, to radite vi kad pobedite trokokorakom ili nekom drugom sudijskom krađom, kao što je na primer onaj gol iz gol-auta na derbiju. Meni lično bilo je drago da bar na internacionalnom planu osetite šta je nepravda kad već radite šta hoćete i u Srbiji i u regionu. Inače sam protiv bilo kakve nepravde i ne mogu da razumem ljude koji se raduju otetom. Ima ih puno nažalost i to jeste problem naroda na ovim prostorima.

Dak

pre 1 godinu

Realno,ko sta mislio za nas zvezdase je bolje da partizan udje u top 8, a mi ne i da se spremimo za kraj aba,jer trofeji se racunaju i da udjes u top 8. Tu je kraj realno, a o ako ce se oni potrositi mozda i neka po reda bice lakse mi odmorni.

Hma

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.
(sin lovca na medvede, 28. mart 2023 22:37)

To uopšte nije nerealno, čak mislim da će i Baskonija i Žalgiris da nagaze sve do kraja. Tako da će pre biti situacija da Partizanu budu potrebne 2 pobede. Zato mi nije jasno što se ovde već slavi top 8 i pominje 5. i 6. mesto.

Rade

pre 1 godinu

U ovako tvrdom mecu se najbolje videlo ko koliko i sta moze u partizanu… kad je bas tesko vidi se da je Exum najbolji igrac partizana zbirno u oba pravca, jedino on i Panter su uspevali da kreiraju nesto.

Lessort jedna od slabijih utakmica naseg najstadarnjjeg jgraca… momci su se borili, srce ostavili na terenu i jos jednom svaka im cast

Od ovakve Barse nije sramota izgubiti

Bajo moj

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

Тек ће да вас дељу... А и дељемо...

Air Dogan

pre 1 godinu

Evidentni umor igrača Partizana doprineo je današnjem porazu. Bilo bi dobro da se ekipa pre meča protiv Reala pošalje u ružičasti imaginarijum kod DJ Žeksa na preventivno ozoniranje.

Lord Stark

pre 1 godinu

Jasikevičijus uopšte nije rekao da je Partizan,-Olimpijakos najbolja utakmica evrolige što svakako i nije jer ne može ni biti najbolja kad jedan tim totalno podbaci. Drugo izjava da Barsa igra tako da ne dozvoljava puno asistencija je odraz sujete i licemerja Obradovića, poređenja radi Zvezda je imala 19 asistencija u meču sa Barsom u Beogradu koju je izgubila kardinalnom sudijskom greškom. Toliko o vašem poštenju...

Lord Stark

pre 1 godinu

Objektivno Partizan nebi ni Olimpijakos pobedio da nije imao 7 dana pripreme za taj meč a Olimpijakos tri u tom periodu od čega jedan sa Panatinaikosom. Sledi bolno spuštanje na zemlju i još jedna sezona bez trofeja. Na kraju sezone bežanija kamerunaca koji ustvari ne igraju za pare nego za kikiriki. Pa tužbe za ne isplaćene astronomske plate......"časovi ljubavi"...

Olee

pre 1 godinu

Ljudi .Vi izgleda pojedini zaboravljaju da se za top 8 ne bore 5 tima za 1 mesto niti 4 tima za 1 nego za nas 4 mozda za 2 mesta eventualno 3 preostala.Partizanu je potrebna mislim 1 pobeda da ode dalje.Partizan ako pobedi 1 Bas i Zalgiris moraju sve sve da bi prosli uz Makabi.A tesko ce pobedit sve.Nama 1 pobeda je dovoljna videcete abd protiv Reala.Znaci Bask Zalgirs su vecinom protivnici.Al nek i jedan od njih pobedi sve i ode uz Makabi opet ostaje jedno mesto.

the_nuts

pre 1 godinu

5 timskih asistencija,sramota…Laprovitola je imao 7! Vi pricate o ruznim i lepim utakmicama, od vas nikad niko nije igrao ruzniju kosqrku. Vreme ce pokazati

Olee

pre 1 godinu

Braco Morate znati da bilo koji klub u ned dana da odigra tri jaka meca tesko bi dobbio.Pa Barsa da imala primer Olimpijakos Real Fener tesko bi pobedila sve ili Fener isto,ili Real nebitno.Sad mi da mnogo hocemo dan nam neko ponudio 2 pobede od 4 efes olim real barsa oberucke bi prihvatili.Zato Braco Grobari idemo daljeeee

Goks

pre 1 godinu

Nije tragično. Njima je sve ulazilo, u jednom momentu u 4 četvrtini imali su 80 posto za tri na vekiki broj pokušaja, a nama je izlazilo...Naneli, Aleksa, Panter. Barsa u odbrani igra sa vrlo malo rotacija, svak brani svoga, dok mi besomučno rotiramo i konstantno ulazimo u mis mečeve što su oni kažnjavali trojkama i laganim zakucavanjima. Izraelac je sudio skandalozno kad se lomilo uz obilatu pomoć gospodje Ane, koja ako se dobro sećam već treći put ovako kanali Partizan. I brate, po ko zna koji put se pokazalo kakav je Papapetru igrač. Nikakav. I da, treba reći da su Laprovitola, Mirotić i Veseli odigrali sjajnu utakmicu. Nije Jan baš morao oviliko. Biće bolje protiv Reala, siguran sam.

sasa pg

pre 1 godinu

@Podsetiću da je Zvezda ovu istu Barsu pobedila bez Kampaca i Vildoze. I to pošteno pobedila...
(dejo, 28. mart 2023 23:29)

Ne sjećam se nešto da ste pobijedili, a i da jeste, da je sa nama Barsa noćas igrala na tom nivou dobili bismo je +15

Bajker

pre 1 godinu

Krug kandidata za plej-of je sve uži. Realno je očekivati sedmo ili osmo mesto jer je Makabi gotovo nedostižan,a i Fener biće van dometa ako pobedi Zvezdu.

makabizacija

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.

Zhol

pre 1 godinu

Dve stvari mi nisu jasne - prvo, kakve crne sudije, ne lupetajte, nadigrani smo i to je sve. Drugo, jel realno da pljujete igrace i Obradovica posle jedne od retkih losijih utakmica? I to ne protiv bilo koga, nego protiv jedne Barselone koja je usput bila i suterski raspolozeni, sve su proterivali kroz kos. Momci su dali sve od sebe, trener je pokusao najbolje sto zna, nije uspelo veceras protiv tima koji pretenduje da osvoji ovo, i to je to. Cestitas, stegnes ruku, i ides dalje. U poslednje 32 utakmice Partizan ima 6 poraza, na odlicnom su putu da udju u top8 u povratnickoj sezoni gde prvi put igramo ovaj format, i vi pljujete? Neverovatno nesto.

B

pre 1 godinu

super je ovo, 20k i kusur ljudi, nemas gde da stojis na obe noge. Razumem da je frka sa novcem, ali preprodati Arenu za 30% nije razumno...pa jos mole ljude da se sklone sa prolaza....jedino van arene...
Sreca pa se ne desava nista, ali jednom kad se nesto desi, evakuacija Arene ce trajati...a tada ce biti i zrtava...
Na stranu sada sto je uzivanje u utakmici neuslovno za novce koji su dati za sezonsku kartu...

Simona

pre 1 godinu

Šteta. Igrali smo najbolji meč u sezoni, s Exumom na čelu, a oni odigraše ispod proseka: Higins očajan, Kalinić, Abrines i Tobi očajni, Kurik nije ni ulazio, Šarunas izvikan trener, i opet nas rutinski razvališe. A poluamateri iz Zvezde ih gotovo razbiše u Pioniru bez Vildoze i Kampaca, vode +12 sredinom poslednjeg dela, a +8 dva minuta pre kraja, i onda 5 sekundi pre kraja Stefan Marković ne daje drugo slobodno za nedostižnih +4. Glupi Lazić ne pravi zatim faul nad Higinsom i onda im u zadnjoj sekundi Mirotić ubacuje ciglu s nogom u autu i ubode produžetke. I eto takva Barsa nas kinji pred 18.000 navijača. Ali, ima još nade, samo da nabijemo Pao, a da Baskonis i Žalgiris ne dobiju sve tri do kraja. Treba ipak biti oprezan. Baskonija igra prvo s Fenerom i Asvelom kući, pa sa neizainteresovanim, već plasiranim Olimpijakosom u Atini, u zadnjem kolu, a Žalgiris prvo protiv Valensije i Makabija kući, pa sa nezainteresovanim, otpalim Bajernom u gostima na kraju. Vrlo je, dakle, lako da će i jedni i drugi imati bilans 19:15 pa mi moramo dobiti još bar dve kako znamo i umemo, da i mi dođemo do 19:15. Pao ćemo sigurno dobiti, nisu oni Bursa, ali Real ili Monako jedna pobeda čće ići teže. Monako je još težak kao domaćin, ali Real je doduše raspad u gostima. Dobili su samo 10 od 13.

Milunka Malina

pre 1 godinu

U poslednjih 7 sezona samo jedne godine su dva tima sa 15 poraza mogla da budu u top 8. Maksimum je bio 14 poraza po sezoni. Naravno Rusi su bili tu i sve je bilo drugacije i jače. Ove godine vise njih moze da konkurise pa i da ima 16 poraza i na kraju i udje u top 8 tako da je sve jasno o jacini lige ove godine. Ako Partizan to sada ne iskoristi nikada nece. Jer nece se npr Efes ponovo brukati i sledece sezone kao i ostali favoriti pa da se bore za top 8.

5 asistencija :-DDD

pre 1 godinu

"Barselona nema tu vrstu agresivnosti, ali igraju drugaciju odbranu i onda te teraju da to bude igra vise 2 na 2 i zato i nema asistencija" rece trener koji je non-spot crven.
Ne budem lenj, pa pogredam obe Zvezdine utakmice protiv Barse ove sezone, kad tamo u prvoj 19, a u drugoj 21 Zvezdina asistencija!
Izgleda da protiv nas nisu ni igrali!

zi

pre 1 godinu

Barsa je ta srpska (španska) košarkaška škola (ne jugoslovenska, jer najbolji treneri i oni koji su promenili košarku dolaze iz Srbije i tačka), ko razume razume. Jaka odbrana i rezonski šutevi. Prejaki su za nas u ovom trenutku, atletski pre svega. Nadam se da će KKP uspeti da izbore top8, makabi je u odličnoj formi, tako da jedino ostaje baskonija.

Bili

pre 1 godinu

Mi necemo uci u top 8, a Partizan ce da udje i vrv ide na Real/Olimpijakos sa sedmog mesta i gube u 5 mečeva. Samo neka oni idu u top 8 kad mi vec ne mozemo i nek se istrose. U finalu ih lagano resavamo 3:1 bez velike muke. Dobijamo jednu od prve dve kod njih, i trecu i cetvrtu kod nas. Jednostavno slaba klupa ce da im dodje do izrazaja, nosioci do finala aba ce bukvalno jedva da stoje na nogama. Top 8,  cetvrtfinale aba, polufinale aba i na kraju finale. Sto je mnogo mnogo je za 7-8 igraca koji u rosteru koji su vecinski na terenu. Lepon svojiti abu i sledece godine da pokusamo da napravimo iskorak u toj el i da malo spustimo loptu u toj aba ligi. Najbolje bi bilo kad bi Čović otisao u penziju(sanse su jako male, al postoji nada) i da dodje neko kome je cilj iskorak u evroligi a ne samo aba i pobede nad Partizanom. Ako ne to onda nek pusti trenera da sam sastavlja tim.

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)

Ebo te Železnik majmune. Kažem kako jeste, a ti ako je tebi ova igra lepa onda si debilčina na kvadrat.

Logs

pre 1 godinu

Neko je od ove iste Barse na krađu izgubio ...
(Pero, 28. mart 2023 23:07)

Izgubili ste jer niste pravili faul, kasnije je bila sudijska greska. Da je neko hteo da vas krade ne bi to radio u poslednjoj sekundi. Prestanite da optužujete druge za sopstvene greške.

Sudije su večeras imale brdo grešaka, ima pravo Berić sto je opleo po njima, ali sudije nisu krive sto smo izgubili. Nismo mi igrali loše, Barsa je večeras bila bolja i treba pružiti ruku.

Sto kaze Zeljko...uraditi analizu, i videti kako naredni put produktivnije igrati.

Sve u svemu...odlična utakmica.

Del Boj

pre 1 godinu

Da je Lesoru suđeno da izvede jedno 24-5 slobodnih bacanja a grobarima jedno 40+ mozda bi i mogli nesto da urade ovako sa četiri asistencije je mizerija i ne možeš do pobede nikako. Vršio je licemer pritisak na sudije narocito na onu zenu i publika i sve i slaba valjda. Sad slede dva poraza od Reala i Monaka i moraće da se vade u zadnje kolo. Ali tesko ce biti groblju.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. ?
(Mahatma Pandi, 28. mart 2023 20:13)

Još samo da nauči da pobedi Zvezdu...

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.
(makabizacija, 28. mart 2023 23:03

To govori da ste vi top 13 a mi top 8.
Ako ti nije jasno uzmi časove mate za prvi razred.Pa pa, tu tu...

Cubaka

pre 1 godinu

(Bili, 28. mart 2023 23:43)

Odlican komentar, neka idu u top 8 to je za njih kao da su osvojili NBA ali videcemo ih posle tih utakmica kako ce igrati ABA ( ako ne pobegnu kukavicki ).

Nikola

pre 1 godinu

Realno Partizan je u osam i najverovatnije 6-7 mesto , a tu ga cekaju Barselona ili Real. Mozda i najtezi protivnici i tesko ce do fajnal fora, sa ostalim ekipama je sve otvoreno

D&G

pre 1 godinu

Na kraju ce da ostane prica o punoj Areni,odlicnoj atmosferi i rekordima.Ovi igraci su iscedjeni kao limun,nemaju oni vise snage da naprave nesta veliko.I da udju u plej of,tu im se zavrsava sezona jer su potencijalni protivnici Barsa,Real i li OLimpijakos(koji nece opet da sutira 3-20 za tri).Ni u ABA ligi nemaju sta da traze protiv Zvezde i na kraju sezone slede odlazci svih igraca a svima isticu ugovori.Egzum,Panter,Ledej i Lesor odlaze kao slobodni igraci u bogatije klubove,mozda ostaju Madar i Papapetru.Pa necemo valjda opet da slusamo o casovima ljubavi,ko jos veruje u to.Inace Zvezda je mnogo bolje odigrala sa Barsom i ovde(izgubila zbog sudijskih gresaka) i tamo(bila konkurentna do kraja bez Nedovica i Dobrica)a Partizan maltene jedini klub u Evropi koji nije imao problema sa povredama top igraca,Aleksa to nije a Balsa pogotovo ne

Del boj

pre 1 godinu

Barsa je nocas bas nagazila kao da joj zivot zavisi, 60% za tri, odbrana na ivici faula.., kao da su trenirali strogocu sudija na nama. Mirota je prevaga, bez njega bismo ih u potencijalnom 1/4 u pet utakmica lagano isprasili.

Dušan

pre 1 godinu

Član institucije




Ti si toliko uplašen da i ne znaš šta pišeš,Čekaj sine,ne zaleći se,Zvezda kad bude trebala da vas gazi,gaziće vas i u areni,a u pioniru se overava titula...

Jems 007

pre 1 godinu

Mi smo, sa Exumom na čelu, igrali najbolji meč sezone, a oni prosečno i opet izgubismo
(Radivoje Marinović, 28. mart 2023 23:12)

Treća utakmica za 5 dana.
Vidi se da nemamo klupu druže, da je bila Barca pre Olympiakosa bi sigurni izgubili ali bi bila ista priča, izgubili bi od Olympiakosa.
Evo prilike već za 3 dana da se odmorima jeda dan više u odnosu na Real i da probamo da ih pobedimo.
Što se tiče igre Barce zašto misliš prosečno?
Laprovita dao sam 25 poena, pa Mirotic, Jan... jedini ispod nivoa je bio Kalina.
Mislim da su igrali strašnu odbranu.

uključite mozak, molim vas

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.
(Ivan, 28. mart 2023 22:44)

O čemu ti to, pobogu čoveče? DA li si čuo šta je za Obradovića rekao Jasikevičus, inače i sam sjajan trener? Rekao je da je Obradović najbolji trener u Evropi. Takođe, rekao je da je Partizanova utakmica protiv Olimpijakosa najbolja u Evroligi.
Ali, biće da ti bolje znaš i od njega. I od ovih koji pričaju da Partizan nema igru, da je sve do pojedinaca... ludilo, potpuno nerazumevanje koliko svi mi zajedno ne znamo o ovo igri (a ja sam je ozbiljno igrao pre 30 godina).
Za one koji pričaju o asistencijama (čak se i Miša Berić upecao) - Obradović jasno rekao da Barselona igra tako da se ne može očekivati mnogo asistencija... možda nešto više od 5, ali svakako to nije očekivani segment.
Dakle, shvatite... Željko ŽIVI košarku više od 40 godina, da li vi znate šta je sve on mislio, probao, uradio, shvatio, naučio, diskutovao sa drugima (počev od samih početaka kada mu je trener, a onda i mentor, bio legendarni profesor Aca Nikolić)? Da li možete da samo za trenutak razmislite o tome pre nego pokušate da pametujete o njegovoj taktici?

veliki strumf

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…

Mm

pre 1 godinu

Ne moze se na svaki drugi dan, bukvalno bemoguce. Da smo imali bar jos jedan dan odmora pokidali bismo ih i pored toga sto ih je sut isao. Ali tacno se vidi da to malo energije fali.

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)

Evo još jednog većeg trenera od Željka.
Daj bre radi to što ti je posao a o košarci budi uljudan.Shvati da nećeš videti u komentarima ono što ti imaju poručiti samo zato što štite i bolide.Jer, to je demokratija.

Makaveli

pre 1 godinu

Nista strasno. U petak spektakl i ozvanicenje ulaska u TOP 8.
Garagani i dalje u svom svetu. Mastaju, lupetaju, lazu. Sve po starom.

Partizan SAMPION!

NUSKNVP

Pop Cira

pre 1 godinu

Strasno, Barsa nece da se skloni, sudjenje katastrofalno, Bodiroga cuti, Glikman ni da pozove na poluvremenu........kako da se igra......strasno....

Vlade

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…
(veliki strumf, 28. mart 2023 23:00)

Zato se Partizan bori za 5 mesto a Zvezda da ne bude 18.

lupa

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 28. mart 2023 22:22)


I opet ću da te pitam. Šta je Smailagić? Pritom si i Avramoviću smanjio poene.

Raucher

pre 1 godinu

Zaslužen poraz, ali zašto ono drvo od Papapetrua ima toliku minutažu to je misterija, za razliku od Nannalia koji je presedeo celu utakmicu.

Zoran

pre 1 godinu

U jednom trenutku ovi sutirali za trojku 80%..!!! Gde mozes da dobijes takvu ekipu, a u sutini nemas vise od 5-6 igraca, ostali su tu da popune broj.

lemika

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !

duledudule

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 28. mart 2023 22:19)
Ne valja vam sudjenje a trojka iz auta vam valja...

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

@Mutimir


Osim ako nisi navijač Barse, ne razumem komentar.
Svirali su Smailagićev faul nad Egzumom ili Ledejom i pripisali ga Barseloni. Svirali su faul kada je Egzum sam sebe spotakao. Svirali su faul na kraju 2 ili 3/4 pod košem iako je igrač Barse bio pola metra od Partizanovog. Svirali su faul nad Panterom iako je igrač Partizana gurnuo Da Silvu na njega... i bilo ih je mnogo još.

Trile

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.

Gledalac

pre 1 godinu

Како год се завршило, пример како лоше суђење упропасти утакмицу. Ко је играо кошарку, разумеће.

lupa

pre 1 godinu

Naneli koji je najbolji šuter u ekipi, zaboravljen na klupi. Umesto da se prave neke akcije za njega da ostane sam na šutu, pušta se divljanje Pantera.
Madar drugo poluvreme nije ni igrao, a jedini zna nešto da organizuje.

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.

lupa

pre 1 godinu

Dokle će više sve da preuzimaju u odbrani. Svi nas ubiše zbog toga.
Totalno nepotrebno se svaki put preuzima i protivnici to lagano rešavaju.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Osim što iz Eveolige prriznali da ipak JESTE.

Lex

pre 1 godinu

Лоше суђење на обе стране. Нисмо имали мало ни среће типа за тројке Нанелија или Аврамовића које су испале из обруча. Идемо даље.

lupa

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.
(Trile, 28. mart 2023 22:37)


A Smailagić je šta?

prava istina

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.
(Sport i ništa više, 28. mart 2023 20:40)

Nisi ti navijac zvezde nikad nisi ni bio, ti si ipak samo zeljan lajkova napisati nesto ,da bi ti iskompleksirane komsije dali lajk, pljunes po svojima =dobijes lajk.

Mile

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao tako je i bilo partizan je izgubio. Proslo kolo bilo je senzacija veka, naredna 3 kola partizan gubi, mozda pobedi panatanaikos ali tesko.

Spale

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.

Xxx

pre 1 godinu

Broj asistencija sve govori. Nismo ovo mogli dobiti uz los protok lopte i iskljucivo igru 1 na 1. Takodje, toliko otvorenih suteva kada promasis, nema cemu da se nadas. Barsa je danas sutirala za 3 poena izvanredno, tako da su i zasluzeno pobedili. Stize nas i umor sto je i normalno, tako da se nadam da cemo uspeti da pobedimo barem jos jednu utakmicu. U svakom slucaju, glavu gore!

Mirotic iz igre

pre 1 godinu

Lagano, rutinski razbijanje Partizana. Mirotic iz igre a ne iz auta je pokazao klasu i kako Zvezdasi to rade kada se igra protiv Partizana. Jedna je Barselona.

Član institucije

pre 1 godinu

Mislim da je Naneli zaboravljen na ovoj utakmici.Morao je više igrati.Nismo imali šut u drugom poluvremenu.Nema veze mi ćemo i dalje da se palimo na top 8 za razliku od rekreativaca.Platiće oni pun ugovor za Kampaca od 6,9 miliona i nikakav dug prema državi neće imati.Kada bi to dao nama mogli bi za te pare da zadržimo celu ekipu i naredne godine i da se pojačamo.Može samo ovo da gleda i da ima filing da nećemo uspeti.Nama je još samo jedna dovoljna za top 8.Ako dobijemo Real možemo i da kalkulišemo u zadnjem kolu.
Hehehe

Košarkaš

pre 1 godinu

Prema statistici, Partizan za 37.minuta napravio 17 faulova, a Barselona 24! I posle navijači Partizana kukaju na suđenje, a sudije vas držale u igri. Obraz nemate. Sudije su masakrilale Barsu kao i mnoge vaše protivnike ove sezone. Vi bijete dok igrate!

F4

pre 1 godinu

Panter skroman, Ledej los, Naneli nista, Lesor samo borben, zasto nema Andjusic velika zamerka Zocu zbog njega, plus asistencije 25 5,uzas,ne moze EGZUM sam da igra, moramo Real da dobijemo inace bas tesko ce biti.

Idemo jako

pre 1 godinu

(lemika, 28. mart 2023 22:18
Uživamo u trpanju Kaline i ortaka! A to traje već 10god. Biće da si ti pogrešio što gledaš evroligu kad ste zalutali u nju

Dzeronimo

pre 1 godinu

Kada se izgube ovakve utakmice, gde si veci deo meca bio u podredjenom polozaju, ostaje samo da cestitas protivniku na zasluzenoj pobedi. Kvalitet, duzina klupe i odlican procenat za tri poena su odlucili pobednika.
Mi sa samo jednim raspolozenim igracem (Egzum) danas ne bi dobili i mnogo slabiju ekipu. Lesor je bio totalno izgubljen,Naneli(osim pocetka) bez ucinka (dosta vremena istina i na klupi),Panter u drugom isto nevidljiv, takodje i Ledej... kada se tome doda i inferiornost u skoku sve je jasno. Ocigledan je bio i nedostatak energije.
Kvalitet je presudio, nemamo za cim da zalimo, nadigrani smo u svim elementima igre.
Idemo dalje, sve je u nasim rukama.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.

Serdjo

pre 1 godinu

Ko će koga ako neće svoj svoga, jel tako Mirotiću? Čovek uvek pruža vanserijske partije protiv naših klubova i kao da sa posebnim žarom zatrpava koševe Zvezde i Partizana...

deki27

pre 1 godinu

Ipak je pobedila bolja ekipa,nema tu sta da se kaze.Ovde se zadnjih petnaestak dana komentarisalo kako je "Zeljko poslozio" i slicne stvari.Sta je poslozio,cela ekipa imala samo 4 asistencije,ne secam se da je neko skorije imao toliko .Cela igar se svodi da se preuzima,Lesor iskace na niske igrace,u piku konstantno pravi faul u bloku,guzi se a ne bi smeo da se pomeri.Egzum na niskom postu igra ledjima i na snagu dobija bacanja.Madar uvek dobro pocne,ima odlicnu energiju ali ga onda Zeljko zakuca na klupu.Slede jos tri utakmice od kojih su dve vidjeni porazi.Partizan i ako udje u top 8 ,nema sta da trazi i gubi u najboljem slucaju 2-1.Ovi igraci su umorni,prosto ne mogu 6 igraca da nose sezonu i zato je Zvezda favorit da ih dobije u finalu ABA lige

Realno

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

dzoni15

pre 1 godinu

boga mi grobari,Baskonija vodi,Efes dobio,ako sutra dobije i Zalgiris ima malo zasluge i od Zvezde za top 8..msm da ce se Baskonija i Partizan boriti za to 8 mesto onaj budjavi Zalgiris ce se umuvati nekako

Zig

pre 1 godinu

SVAKI napad preuzimamo i onda ide lagano ili lopta dole na jaceg igraca ili cepa tricu plej protiv centra...a oni NIKAD ne preuzimaju nego.guraju rnjaju i ostanu na pocetnoj poziciji... Jos jedan u nizu poraz naseg trenera, e moj Z

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Igrali smo protiv barse,pocetak 4 cetvrtine imali su 80 posto sut za tri a opet smo imali neku priliku i pored nase lose igre,po meni mali nedostatak energije zbog utakmica na 48 sati ali jedana od najboljih ekipa u ligi sa ovakvim procentom suta tesko je bilo dobiti.Svaka cast Grobari svaka cast Partizane na svemu do sad,igraci glavu gore i dajem sve sto imam da dobijamo reala.

Coso

pre 1 godinu

Podatak koji kaze 5 asistencija za celu utakmicu je glavni pokazatelj da se zavisi od inspiracije i srece pojedinaca bez ikakve timske igre...

Jeremija, prezivam se Krstic

pre 1 godinu

Fantastičan procenat šuta Barse, sve vreme za tri oko 65%, za 2 se vrti oko 60%, 25 asistencija naspram Partizanovih 4, 10-ak skokova vise. Jedino kategorija u kome je Partizan bolji je broj izgubljenih lopti. Jednostavno skoro pa perfektna utakmica Barse i naravno mnogo duža klupa koja zapravo i donese prevagu u nekom trenutku.

Sudija

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!

Šta kukate, nama ukrali pobedu, priznali krađu i ništa...

Bajro

pre 1 godinu

20 000 grobara navija "Napadaj...",imamo najboljeg trenera na svetu,najboljeg i najjaceg centra...kako bre da izgubimo,nista mi nije jasno ?

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Barsi sve išlo noćas, nije se ovo moglo dobit, ali svaka čast našim momcima, izginuli su. Ovo je nivo F4 polufinala
(sasa pg, 28. mart 2023 22:28)

Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.

davor

pre 1 godinu

Barsa 10 skokova više, 5 trojki više i 20 asistencija više. Kada bi neko ko ne zna rezultat, pomislio bi da je ovo utakmica od minimum 30 razlike.

dzoni15

pre 1 godinu

sto se tice Zvezde,imas 11-13,vodis protiv Albe,Panate i Bajerna onoliko...dobijes Efes i Baskoniju,izgubis od Barse tesno..smesio se skor na ivici top 8...msm da cudnije ekipe skoro nije bilo..

Зорг

pre 1 godinu

Све, све али чему служи Папапетру који одигра само просечно једном у 10 утакмица? Нема га у одбрани а у нападу је потпуно неупотребљив .Зар стварно Вукчевић мора да буде закуцан за клупу кад је могао у Реалу да игра са 18 година у првој петорци? Зашто Нанели није играо у другом полувремену кад су нам његови шутеви били преко потребни? Још једном се показало да немамо игру кад не улазе тројке. Лесор не може ништа у оваквој концепцији игре. Немамо асистенција нема скокова, све се своди на индивидуалне акције

Ika

pre 1 godinu

Izraelski sudija nije doneo nijednu odluku u korist Partizana. Sramno suđenje protiv Partizana.

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...

Miki Pfc

pre 1 godinu

Zamor materijala,idemo dalje.Da se napune baterije do petka pa da se dobije Real.Realno.NAPADAJ NAPADAJ PARTIZANE NAPADAJ🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

Sremacicar

pre 1 godinu

Ehh da su sudije iz aba lige dobio bi ovo Partizan rutinirano.
(Velibor, 28. mart 2023 22:23)

Pa, sudjenje kao ovo veceras, ali i tokom EL koje kkp ima, svako, ali bas svako bi pozeleo...

Pera

pre 1 godinu

Pa ovi bolje šutiraju trojke nego slobodna bacanja. Ovo ne mogu da ponove u narednih 20 utakmica. Sa ovakvim Avramovićem koji kad šutira ne znaš dal će pogoditi nekog goluba i izgubljenim Smajlijem i grkom ne može se dobiti Barsa.

bgd

pre 1 godinu

Ne moze svaka utakmica da se dobije na silu i na pritisak. Ovde je pobedio kvalitet a ne novac.
I treba se sportski plasirati u ovo takmicenje a ne placati sve novcem. Zato je Zvezda institucija.

Objektivno

pre 1 godinu

Partizan sigurno ulazi u cetvrtfinale, ali mogao je da izbori koju poziciju vise. Koliko god zvuci paradoksalno, tamo najvece sanse ima protiv Barselone - najlabilnijeg od ovih bogatih supertimova, uvek kad je frka - zastekaju. Protiv Olimpijakosa, Reala i Monaka sanse su mikroskopske, ti ce da gaze.

Barsa

pre 1 godinu

Sve bitne utakmice partizan je gubio, sva finala u ove dve godine odkad je Obradovic, tako da i ove godine partizan ostaje na nuli. Dobra igra, možda ulazak u top 8 ali nema ova ekipa ono sto treba za trofej

Rade74

pre 1 godinu

Ćestitke Barceloni,bili su bolji i imali danas tri dobro raspoložena igraća.Loš skok u odbrani i loše preuzimanje na blokovima a i šuterski nismo bili na nivou.O sudijama ne vredi raspravljati,da je glavno sudac Ukrajinac,sve nam je jasno.Ali samo smo si krivi.Ajmo sada u petak,da pokušamo skinuti skalp Realu.Živeo Partizan i majka Srbija.

Zika Bauk

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti

Pera

pre 1 godinu

Grobari dosta je bilo….da vidite kako vam je bez sudija….HAHAHAHA
(Pazarc, 28. mart 2023 21:45)

Kako bez? Od sredine trece cetvrtine svirano je 5 faulova u napadu Barsi.

Шунто Златиборац

pre 1 godinu

Овај израелски судија је вечерас послије Николе и Јана,био најбољи Барсин играч.

NY

pre 1 godinu

Pitam se ko je rukovodio žrebom i kakav je to sistem.Neko igra tri utakmice za redom. Naročito kada je dupla nedelja dve kod kuće. A ima timova koji su igrali tri utakmice kao gosti. Kao gost izgubiš sve tri utakmice ti si već u kanalu a dobiješ tri kod kuće dobiješ vetar u ledja. Žreb za prvi deo prvenstva i žreb za drugi deo.

Ivan

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.

iskreno

pre 1 godinu

Ne vredi prejaki su a i ne mogu da promase veceras, idemo da probamo Real pa sta nam bog da.
(Djordje, 28. mart 2023 22:11)

Isto će biti i sa Realom, na žalost. Nama španci nikada nisu ležali. Pogotovo sa 4 asistencije i bez ijednog izrađenog napada, nemamo šta da tražimo ni protiv Reala.

Nikola

pre 1 godinu

Njihov predobar sut nas je kostao boljeg rezultata, mozda i pobede. Cak i sa najlosijom igrom u poslednjih par kola smo bili blizu sve vreme. Nije gotovo, napred Partizan!!!

sasa pg

pre 1 godinu

@Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.
(Morgot Bauglir, 28. mart 2023 22:33)

Ovdje se Barsa upregla sa 120%, stručnjače, ginuli su kao nijednom ove dezone, i pritom im je išao šut ludački

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.

bombas

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….
(Goran Loznica, 28. mart 2023 22:18)

Ti si nula od navijaca I to velika nula!
Panter zadnjih 10 utakmica u EL ima prosek od 15+ ali za tebe nije suter zato sto nije Barsi uvalio 20 komada.
U kojem svetu zivis kada posle toliko pobeda u EL tebi je neuspeh izgubiti od Barse.
Jadni su takvi navijaci,poraz posle vise utakmica I vec smo gotovi,nemamo sta da trazimo...covece igrali su utakmicu tesku pre manje od 48 sati.
Napred momci,bice bolje!

bla

pre 1 godinu

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...
(Ika, 28. mart 2023 22:12)

Gledaj partizan i kasnije u top 8 a uz malo srece i ako Bog da mozda i na fajnal for. Nisi ti kriv sto tvoj klub ne zna za ispod 14 mesta.

dzoni15

pre 1 godinu

Partizan gubi od Monaka i Reala,Zalgiris dobija sve kuci i zadnje kolo Bajern,Baskonija dobija isto sve tri,zadnje kolo gostuje Olimpijakosu,ako izgubi a Partizan dobije Panatu,Partizan ide dalje zbog boljeg medjusobnog...u prevodu nema sanse da ispusti top 8,jedino ako se ne ponovi Bursa

Mikii

pre 1 godinu

Govorio sam i pre ove tri utakmice sa evropskim velikanima da su naši pravi test Španci. Em su jači, em nam ne leže, em na njih ne utiče efekat navijača. Real osim snage i brzine ima dodatnu opciju protiv nas u vidu prljave, provokatorske igre sa glavnim protagonistom Fernandesom, tako da je to još komplikovanija utakmica u najavi, ali hajde da vidimo. Barsi svaka čast, bolja je.

zemunski kej

pre 1 godinu

Barsa jaka kao crna zemlja!Nema sta zasluzeno su nas dobili.MIslim da je Partizan energetski potrosen.Jedan pita zasto Madar nije igrao drugo poluvreme,zato sto je Laprovitola preko njega dao 14poena,Mali je da dobro brani viseg beka.

pejton

pre 1 godinu

Druga četvrtina, Partizan na plus 5, Smajli maši šut iz ne sasvim izgrađene pozicije, Barca trojkom na minus 2 i ŽOC odmah zove tajmaut.
Evo nas začas posle tajma na plus 8. I onda pojedinci dovode u sumnju Željkovu stručnost, gledaju mu h2h sa nekim drugim trenerima i slično. Željko je doktor ove igre. Tačka.

Napadaj Partizane!

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

Milunka Malina

pre 1 godinu

Nadam se da Pesic gleda, momci iz Partizana odlicni. Madar i Naneli u dobroj formi. I Lesor se dosta popravio. On ce uz Jokica biti nas najbolji centar. Bravo za Partizan. Bravo za najvecu trenersku legendu i za to sto cini za Srpsku kosarku. Srbija ima kosarkasku buducnost.

iskreno

pre 1 godinu

Sudije su zlooo.
(Slavko Vrekic, 28. mart 2023 21:10)

Nemoj brate. Nismo mi ovi iz predgrađa koji sve što znaju je da kukaju na sudije. Pusti. Igramo dalje, nebitno...

UnrealEngine

pre 1 godinu

Kako Barsa vraća grobare na hrvatska podešavanja, hahaha
(Ivan NS, 28. mart 2023 20:48) # Link komentara

Gledaš li ti utakmicu, sinovac? Razumem godine i pubertet, al' dajte malo mesta i za nas matore, deco.

iskreno

pre 1 godinu

Naša poznata treća četvrtina. Ja ne znam zašto im glave svaku utakmicu posle poluvremena ostaju u svlačionici. Ali svaku utakmicu. Neverovatno...

Рајко

pre 1 godinu

@Dedangida
Појма ти немаш! Пенал означава казну, новчану или спортску. У фудбалу је то једанаестерац, у рукомету седмерац, у ватерполу петерац, а у кошарци су слободна бацања.

kris

pre 1 godinu

Mislim da bi ova i sledeca utakmica protiv Reala mogle dati odgovor moze li Partizan ove sezone mozda cak na F4.Nebi me iznenadilo kako igraju vec dugo vremena.Steta sto u mojoj Zvezdi nema dovoljno pameti da se jednom napravi kompletna i popunjena ekipa. Samo da su za pare date Kampacu zadrzali Kalinica i doveli kvalitetnog centra.

Zoki Kostolac

pre 1 godinu

Lesor je kao Ojedžuvon iz najboljih dana. Kakva dominacija pod košem nad Tobijem i Šanelijem. Ubacio im je tri poena ali je jako dominantan to se vidi.

Dedangida

pre 1 godinu

Nisu penali, nego slobodna bacanja, u fudbalu su penali,nauči o sportu o kome pišeš, nije teško probaj videćeš i progledaćeš, možda ti i podignu platu, i unaprede jer se usavršavaš.

Milivoje

pre 1 godinu

Mnogo dobro igramo sa 6 igrača u rotaciji. Treba Željku da podignemo spomenik kako je ušao u Top 8.
Ovo je veliko dostignuće za ovu sezonu.

Mutimir

pre 1 godinu

Najrealnije, ali najrealnije najmanje 3 faula nisu svirali za nas ( dva na Ledejevom sutu) , a 3 nepostojeca sviraju Barsi ( od cega dva na Kalinicu)..

Dimitrije

pre 1 godinu

Lepo suđenje za partizan. Željko Obradović onu sudinicu je ubio u pojam, nije zatvorio usta non stop joj dahće za vratom.
Ne znam kako se tako nešto dozvoljava.

HelloofromMENA

pre 1 godinu

Smailagic najslabija karika. Ne moze Partizam bez drugog ccentra nikako. Lesor vec 3 licne. O moj Bogo! Ovi imaju 2 rezervna centra.

bot gtr 92

pre 1 godinu

@Nedeljkovic

A šta ćemo sa Vujoševićem, koji je Srbe i Srbiju okrivio za rat u EksJu? To zaboravili ? Ta komunjarska lažovčina je i dalje legenda?

Sinišu Mihajlovića ste uvek mrzeli i prozivali, jedan minut ćutanja neće izbrisati prošlost.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.

Holins

pre 1 godinu

Ova Barsa je stvarno prejaka ekipa! Bukvalno imaju po 2 odlična igrača na svakoj poziciji.
(Ogi, 28. mart 2023 20:53)

Znaci bruka, kompletni grme na svakoj poziciji.

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

veliki

pre 1 godinu

Хигинс је пример како један играч може да уништи тим. Ушао на плус 4, преко њега примили 10 поена, продао ТРИ лопте, промашио напад. Колико треба да будеш глуп да тог играча држиш на паркету??? И пд +4 на -8 оде Барса. Миротић му не игра док иду у дебели минус.

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme.Velika Borba,Barsa vise ratnicka ekipa nego sto sam ocekivao,uz to pogadjaju.Ne padaju ni za trenutak,vracaju razliku.Partizan na svom maksimumu.Partizane napadaj.

Zoran

pre 1 godinu

Dokle bre ovaj Papaetru..? Dokle ta njegova veza ga gura , a covek zalutao u ovaj sport ?
Da li onaj Smailagic zna da postavi blok Panteru, Exumu, Naneliju da ljudi mogu bar jedan slobodan sut izvedu..??

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Zalosno sudjenje, ali žalosno .
Ja ne znam kako je Partizan dao uopšte 45 poena u prvom djelu.
Svaka čast Partizanu kako god da se završi.

krle

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

Potrazi pomoc mada bi reko da ti je taj brod otpolovio vec

ja brew

pre 1 godinu

Ciganin sam, sad mogu reci stara skola. Iskreno ne bih voleo da udjete u top 16 ali igrate za medalju. Svaka cast, srce na teren pa sta bude, a imate velike sanse za prolaz dalje. Tako se igra za prolaz u top 16.

Milos

pre 1 godinu

Šaras teška neznalica, Laprovitola krenuo odlično, 10 minuta mu igra Jokubaitis i Partizan pravi seriju
(veverac, 28. mart 2023 21:08)

Kako volim vas strucnjake iz fotelja....znate bolje od trenera koji se bave kosarkom 30 godina i dobijaju milione da budu treneri. A onda dodje neki srbenda i soli pamet.

Denis

pre 1 godinu

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.
(Lajavi krelac, 28. mart 2023 21:08)
Lepo si se potpisao. Oci nemas, znanje nemas. Cast ne znas ni da izguglas. Samo si potpis pogodio .

Dali

pre 1 godinu

Хигинс уништава Барсу а овај бузда га држи на терену.
(veliki, 28. mart 2023 21:05)
Čekaj, zar nisi došao nao ovu vest da pljujes igrace Partizana? Šta ti je?...smiri se

Zoran

pre 1 godinu

Kod nas su problem domaci igraci + Papapetru. Oni bukvalno nista ne mogu da doprinesu da bi se ovako jak protivnik srusio. Ovo , sa jednim poenom razlike za nas, jeste pravo cudo. No, plasim se da ce se umoriti Panter, Exum, Naneli, Lesor, Madar, a ovi ostali su nivo ABA i KLS takmicenja.
Daj Boze da gresim.

Ja sam ovde turista

pre 1 godinu

Efes dobija Makabi dobio, jos samo partizan da izgubi, ajde Barso!
(Nikola, 28. mart 2023 21:03)

______

Ako nisi znao,Partizan ima bolji skor sa Efesom,a sa Milanom ne. Tako da je bolje za Partizan sto je Efes dobio. Pozz

Goran Loznica

pre 1 godinu

Šta forsira ovaj raspali Panter iz nemogućih pozicija. Običan divljak i ništa više od toga. Najgori stranac u istoriji KK Partizan. Svaka čast Egzumu. Doktor košarke. Greota je od boga da ovakav igrač ne igra i sledeće godine na ovim prostorima, bez obzira ko za koga navija.

Limun voždovac

pre 1 godinu

Kako domaćinsko suđenje za Partizan.
Obradović samo što ne uđe u teren da objasni kako treba da sude. Lesor je protiv Zvezde sa ovakvim pritiskom dobio 20 slobodnih bacanja.
Ovde čovek ubacio tri poena za 3/4.

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

Holins

pre 1 godinu

Po prvi put vidim Zeljkovog kuma ovako besnog na sudije, ko zna sta sve mi nismo videli u prenosu... covek divlja na sudije celu cetvrtinu.

Sport i ništa više

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. 😎

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Igramo ko za F4 EL. Vidi se tačno kako Barselona ne može da se odlepi. Biće ovo jedna lagana pobeda Partizana.
(Zuja, 28. mart 2023 20:39)

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...

War Inside My Head

pre 1 godinu

Opet mazohizam,autodestrukcija kod pojedinih navijača Zvezde,ili izgleda prije antipartizanovaca,gledaju utakmicu tima koji ne podnose!Evo Južni vetar serija ide,zašto to ne gledaju?Pozdrav svim pravim,iskrenim navijačima Crvene zvezde,lično ih imam mnoštvo među prijateljima i rodbinom.I nadam se među navijačima Partizana što manje sličnih kao primjer s početka koji sam naveo,a nije da ih nema,i logično pobjedu i ulazak u F8,ako bude sreće i F4.

RSCZ

pre 1 godinu

Kako sve ovo može da se pretvori u još jednu protraćenu sezonu, svi mediji rade za njih, euforija se neka stvara a joj nisu u top 8, a kamoli da su blizu nekog trofeja.

Lale gator

pre 1 godinu

Ako Partizan ovako nastavi u odbrani, Željku ne gine infarkt. Kako on sa onakvom bojom lica i kose može da navija za crno bele, nikom nije jasno.

Simke

pre 1 godinu

Sjecam se mnogih navijaca Partizana prije 3 mjeseca,citiram...."Zeljko da se ne ljubimo", "Obradovic je omatorio,njegova igra je procitana i treba da ide iz Partizana", "Igra nam je ocajna,gubimo svaku neizvjesnu utakmicu,otkaz treneru"....Sada ti isti takozvani "Vjerni navijaci" podrzavaju Obradovica i dizu u nebesa i njega i ekipu Partizana....To je problem danasnjeg vremena,mnogo je laznih navijaca a malo pravih....Mnogo je licemjera,a malo ljudi sa stavom....Lako je pljuvati kada ekipi ne ide dobro,ali malo je onih koji ce podrzati tim kada ne ide dobro i pisati pozitivne rijeci.....Ovo sve sto sam napisao za mnoge "navijace" Partizana vazi i za "navijace" Zvezde.

Zapazanje

pre 1 godinu

Više srba u Barsi nego u Partizanu ili Zvezdi.... To je naš poraz!
(Bojan, 28. mart 2023 20:39)

Mozda vise nego u partizanu ali za Zvezdu to ne vazi.Ima ona itekako puno srba u ekipi i to onih koji postizu poene,daju doprinos.Da ne gresimo dusu jer ima i onih sa pokvarenim namerama sto poistovecavaju klubove.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Sa pobjedom rjesevamo sve za top 8 a sa porazom ne gubimo mnogo .
Želim sreću Partizanu jer šta su sve uradili ove godine uz ovu prelijepu igru do sada, iskreno malo je ko očekivao.
Srećno crno beli, srecno našem Partizanu.

veliki

pre 1 godinu

Уђе Хигинс и Ексум му убаци 8 поена у 3 напада а онда гази линију. А држи га у игри Јасикевичијус. Невероватно.

Ratko

pre 1 godinu

Igramo neverovatno dobru košarku kakva nije viđena 10 godina na ovom prostorima.
Željko Obradović pokazuje ogromno umeće kada sa ovim prosečnim eurocup igračima vodi veliku borbu sa velikom Barsom.

Bosko

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Samo ti ceni, i stavi pare slobodno sigurno ces dobiti

Mikii

pre 1 godinu

Braćo, protivnik je moćan, prema tome samo hrabro. Slede nam dve prave provere protiv naših najvećih košarkaških rivala - Španaca. Da se za junačko upitamo zdravlje.

Boldrik

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)



https://sportshub.stream/basketball-streams-live/?date=1680040800

takticar

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49) # Link komentara

Druze mislim da ste zasluzili ponasanjem da vam licno zeljko drma koseve. Daleko vam lepa kuca

aha

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49

Vi, drmači koševa, da ĆUTITE zauvek!!!

navi

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)
Kome nije zao ako vec nema Sk,uplati lepo 3700 din za sezonu na euroleague.tv i lepo prati sve utakmice evrolige,udjes na telefon ili lap top i gledas...jos ako ti tv ima opciju da preslikas sliku sa telefona...

zemunski kej

pre 1 godinu

Moze i ovo da se dobije kod kuce. Bitno je da se pretkne Fenerbahce i sa bolje pozicije ode u F8 .Kad vec imate sansu iskoristite je, Mada je i ovo fantastican rezultat ,medju 6 najboljih ekipa u Evropi. Kakva imena su iza.

Udarnik

pre 1 godinu

Teska vece pred nama. Samo mala izmjena je da Zvezda vise nejuri voz za Bar nego preko Sarajeva direkt Zenica, Zavidovici, Maglaj i Doboj. Sad gdje iz Doboja to cemo sa vidimo za dva tri kola.

d.

pre 1 godinu

Secam se jednog komentara pred tekmu koju smo sa Barsom igrali 2009-e ili 2010-e u Bg :
"Samo hrabro momci, nas ste vec ucinili ponosnim!"
Svi znamo kako smo tada hrabro odigrali, pobedili (jedini poraz Barse te regularne sezone) i igrali posle final four. Idemo sve isto tako i sada.
Samo hrabro!

bombas

pre 1 godinu

Prezadovoljan sam sezonom u EL.
Da nikoga ne pobede vise ja sam zadovoljan.
Ostavili smo jak utisak u EL a to je najbitnije.
Naravno u Kaunas moramo preko neke Poljske selendre posto direktnih letova low cost vise nema????

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. 😎

Sport i ništa više

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Kada se izgube ovakve utakmice, gde si veci deo meca bio u podredjenom polozaju, ostaje samo da cestitas protivniku na zasluzenoj pobedi. Kvalitet, duzina klupe i odlican procenat za tri poena su odlucili pobednika.
Mi sa samo jednim raspolozenim igracem (Egzum) danas ne bi dobili i mnogo slabiju ekipu. Lesor je bio totalno izgubljen,Naneli(osim pocetka) bez ucinka (dosta vremena istina i na klupi),Panter u drugom isto nevidljiv, takodje i Ledej... kada se tome doda i inferiornost u skoku sve je jasno. Ocigledan je bio i nedostatak energije.
Kvalitet je presudio, nemamo za cim da zalimo, nadigrani smo u svim elementima igre.
Idemo dalje, sve je u nasim rukama.

Košarkaš

pre 1 godinu

Prema statistici, Partizan za 37.minuta napravio 17 faulova, a Barselona 24! I posle navijači Partizana kukaju na suđenje, a sudije vas držale u igri. Obraz nemate. Sudije su masakrilale Barsu kao i mnoge vaše protivnike ove sezone. Vi bijete dok igrate!

bombas

pre 1 godinu

Prezadovoljan sam sezonom u EL.
Da nikoga ne pobede vise ja sam zadovoljan.
Ostavili smo jak utisak u EL a to je najbitnije.
Naravno u Kaunas moramo preko neke Poljske selendre posto direktnih letova low cost vise nema????

takticar

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49) # Link komentara

Druze mislim da ste zasluzili ponasanjem da vam licno zeljko drma koseve. Daleko vam lepa kuca

Spale

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.

duledudule

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 28. mart 2023 22:19)
Ne valja vam sudjenje a trojka iz auta vam valja...

Pop Cira

pre 1 godinu

Strasno, Barsa nece da se skloni, sudjenje katastrofalno, Bodiroga cuti, Glikman ni da pozove na poluvremenu........kako da se igra......strasno....

Mikii

pre 1 godinu

Govorio sam i pre ove tri utakmice sa evropskim velikanima da su naši pravi test Španci. Em su jači, em nam ne leže, em na njih ne utiče efekat navijača. Real osim snage i brzine ima dodatnu opciju protiv nas u vidu prljave, provokatorske igre sa glavnim protagonistom Fernandesom, tako da je to još komplikovanija utakmica u najavi, ali hajde da vidimo. Barsi svaka čast, bolja je.

Bosko

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Samo ti ceni, i stavi pare slobodno sigurno ces dobiti

Pera

pre 1 godinu

Grobari dosta je bilo….da vidite kako vam je bez sudija….HAHAHAHA
(Pazarc, 28. mart 2023 21:45)

Kako bez? Od sredine trece cetvrtine svirano je 5 faulova u napadu Barsi.

Trile

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.

bombas

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….
(Goran Loznica, 28. mart 2023 22:18)

Ti si nula od navijaca I to velika nula!
Panter zadnjih 10 utakmica u EL ima prosek od 15+ ali za tebe nije suter zato sto nije Barsi uvalio 20 komada.
U kojem svetu zivis kada posle toliko pobeda u EL tebi je neuspeh izgubiti od Barse.
Jadni su takvi navijaci,poraz posle vise utakmica I vec smo gotovi,nemamo sta da trazimo...covece igrali su utakmicu tesku pre manje od 48 sati.
Napred momci,bice bolje!

iskreno

pre 1 godinu

Ne vredi prejaki su a i ne mogu da promase veceras, idemo da probamo Real pa sta nam bog da.
(Djordje, 28. mart 2023 22:11)

Isto će biti i sa Realom, na žalost. Nama španci nikada nisu ležali. Pogotovo sa 4 asistencije i bez ijednog izrađenog napada, nemamo šta da tražimo ni protiv Reala.

sasa pg

pre 1 godinu

@Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.
(Morgot Bauglir, 28. mart 2023 22:33)

Ovdje se Barsa upregla sa 120%, stručnjače, ginuli su kao nijednom ove dezone, i pritom im je išao šut ludački

Realno

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

Zhol

pre 1 godinu

Dve stvari mi nisu jasne - prvo, kakve crne sudije, ne lupetajte, nadigrani smo i to je sve. Drugo, jel realno da pljujete igrace i Obradovica posle jedne od retkih losijih utakmica? I to ne protiv bilo koga, nego protiv jedne Barselone koja je usput bila i suterski raspolozeni, sve su proterivali kroz kos. Momci su dali sve od sebe, trener je pokusao najbolje sto zna, nije uspelo veceras protiv tima koji pretenduje da osvoji ovo, i to je to. Cestitas, stegnes ruku, i ides dalje. U poslednje 32 utakmice Partizan ima 6 poraza, na odlicnom su putu da udju u top8 u povratnickoj sezoni gde prvi put igramo ovaj format, i vi pljujete? Neverovatno nesto.

Holins

pre 1 godinu

Ova Barsa je stvarno prejaka ekipa! Bukvalno imaju po 2 odlična igrača na svakoj poziciji.
(Ogi, 28. mart 2023 20:53)

Znaci bruka, kompletni grme na svakoj poziciji.

veliki strumf

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…

Cubaka

pre 1 godinu

(Bili, 28. mart 2023 23:43)

Odlican komentar, neka idu u top 8 to je za njih kao da su osvojili NBA ali videcemo ih posle tih utakmica kako ce igrati ABA ( ako ne pobegnu kukavicki ).

zemunski kej

pre 1 godinu

Barsa jaka kao crna zemlja!Nema sta zasluzeno su nas dobili.MIslim da je Partizan energetski potrosen.Jedan pita zasto Madar nije igrao drugo poluvreme,zato sto je Laprovitola preko njega dao 14poena,Mali je da dobro brani viseg beka.

pejton

pre 1 godinu

Druga četvrtina, Partizan na plus 5, Smajli maši šut iz ne sasvim izgrađene pozicije, Barca trojkom na minus 2 i ŽOC odmah zove tajmaut.
Evo nas začas posle tajma na plus 8. I onda pojedinci dovode u sumnju Željkovu stručnost, gledaju mu h2h sa nekim drugim trenerima i slično. Željko je doktor ove igre. Tačka.

Napadaj Partizane!

prava istina

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.
(Sport i ništa više, 28. mart 2023 20:40)

Nisi ti navijac zvezde nikad nisi ni bio, ti si ipak samo zeljan lajkova napisati nesto ,da bi ti iskompleksirane komsije dali lajk, pljunes po svojima =dobijes lajk.

Bili

pre 1 godinu

Mi necemo uci u top 8, a Partizan ce da udje i vrv ide na Real/Olimpijakos sa sedmog mesta i gube u 5 mečeva. Samo neka oni idu u top 8 kad mi vec ne mozemo i nek se istrose. U finalu ih lagano resavamo 3:1 bez velike muke. Dobijamo jednu od prve dve kod njih, i trecu i cetvrtu kod nas. Jednostavno slaba klupa ce da im dodje do izrazaja, nosioci do finala aba ce bukvalno jedva da stoje na nogama. Top 8,  cetvrtfinale aba, polufinale aba i na kraju finale. Sto je mnogo mnogo je za 7-8 igraca koji u rosteru koji su vecinski na terenu. Lepon svojiti abu i sledece godine da pokusamo da napravimo iskorak u toj el i da malo spustimo loptu u toj aba ligi. Najbolje bi bilo kad bi Čović otisao u penziju(sanse su jako male, al postoji nada) i da dodje neko kome je cilj iskorak u evroligi a ne samo aba i pobede nad Partizanom. Ako ne to onda nek pusti trenera da sam sastavlja tim.

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

@Mutimir


Osim ako nisi navijač Barse, ne razumem komentar.
Svirali su Smailagićev faul nad Egzumom ili Ledejom i pripisali ga Barseloni. Svirali su faul kada je Egzum sam sebe spotakao. Svirali su faul na kraju 2 ili 3/4 pod košem iako je igrač Barse bio pola metra od Partizanovog. Svirali su faul nad Panterom iako je igrač Partizana gurnuo Da Silvu na njega... i bilo ih je mnogo još.

uključite mozak, molim vas

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.
(Ivan, 28. mart 2023 22:44)

O čemu ti to, pobogu čoveče? DA li si čuo šta je za Obradovića rekao Jasikevičus, inače i sam sjajan trener? Rekao je da je Obradović najbolji trener u Evropi. Takođe, rekao je da je Partizanova utakmica protiv Olimpijakosa najbolja u Evroligi.
Ali, biće da ti bolje znaš i od njega. I od ovih koji pričaju da Partizan nema igru, da je sve do pojedinaca... ludilo, potpuno nerazumevanje koliko svi mi zajedno ne znamo o ovo igri (a ja sam je ozbiljno igrao pre 30 godina).
Za one koji pričaju o asistencijama (čak se i Miša Berić upecao) - Obradović jasno rekao da Barselona igra tako da se ne može očekivati mnogo asistencija... možda nešto više od 5, ali svakako to nije očekivani segment.
Dakle, shvatite... Željko ŽIVI košarku više od 40 godina, da li vi znate šta je sve on mislio, probao, uradio, shvatio, naučio, diskutovao sa drugima (počev od samih početaka kada mu je trener, a onda i mentor, bio legendarni profesor Aca Nikolić)? Da li možete da samo za trenutak razmislite o tome pre nego pokušate da pametujete o njegovoj taktici?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Osim što iz Eveolige prriznali da ipak JESTE.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. ?
(Mahatma Pandi, 28. mart 2023 20:13)

Još samo da nauči da pobedi Zvezdu...

zemunski kej

pre 1 godinu

Moze i ovo da se dobije kod kuce. Bitno je da se pretkne Fenerbahce i sa bolje pozicije ode u F8 .Kad vec imate sansu iskoristite je, Mada je i ovo fantastican rezultat ,medju 6 najboljih ekipa u Evropi. Kakva imena su iza.

D&G

pre 1 godinu

Na kraju ce da ostane prica o punoj Areni,odlicnoj atmosferi i rekordima.Ovi igraci su iscedjeni kao limun,nemaju oni vise snage da naprave nesta veliko.I da udju u plej of,tu im se zavrsava sezona jer su potencijalni protivnici Barsa,Real i li OLimpijakos(koji nece opet da sutira 3-20 za tri).Ni u ABA ligi nemaju sta da traze protiv Zvezde i na kraju sezone slede odlazci svih igraca a svima isticu ugovori.Egzum,Panter,Ledej i Lesor odlaze kao slobodni igraci u bogatije klubove,mozda ostaju Madar i Papapetru.Pa necemo valjda opet da slusamo o casovima ljubavi,ko jos veruje u to.Inace Zvezda je mnogo bolje odigrala sa Barsom i ovde(izgubila zbog sudijskih gresaka) i tamo(bila konkurentna do kraja bez Nedovica i Dobrica)a Partizan maltene jedini klub u Evropi koji nije imao problema sa povredama top igraca,Aleksa to nije a Balsa pogotovo ne

aha

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49

Vi, drmači koševa, da ĆUTITE zauvek!!!

Makaveli

pre 1 godinu

Nista strasno. U petak spektakl i ozvanicenje ulaska u TOP 8.
Garagani i dalje u svom svetu. Mastaju, lupetaju, lazu. Sve po starom.

Partizan SAMPION!

NUSKNVP

Jeremija, prezivam se Krstic

pre 1 godinu

Fantastičan procenat šuta Barse, sve vreme za tri oko 65%, za 2 se vrti oko 60%, 25 asistencija naspram Partizanovih 4, 10-ak skokova vise. Jedino kategorija u kome je Partizan bolji je broj izgubljenih lopti. Jednostavno skoro pa perfektna utakmica Barse i naravno mnogo duža klupa koja zapravo i donese prevagu u nekom trenutku.

Sudija

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!

Šta kukate, nama ukrali pobedu, priznali krađu i ništa...

Dimitrije

pre 1 godinu

Lepo suđenje za partizan. Željko Obradović onu sudinicu je ubio u pojam, nije zatvorio usta non stop joj dahće za vratom.
Ne znam kako se tako nešto dozvoljava.

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.

Шунто Златиборац

pre 1 godinu

Овај израелски судија је вечерас послије Николе и Јана,био најбољи Барсин играч.

dzoni15

pre 1 godinu

sto se tice Zvezde,imas 11-13,vodis protiv Albe,Panate i Bajerna onoliko...dobijes Efes i Baskoniju,izgubis od Barse tesno..smesio se skor na ivici top 8...msm da cudnije ekipe skoro nije bilo..

davor

pre 1 godinu

Barsa 10 skokova više, 5 trojki više i 20 asistencija više. Kada bi neko ko ne zna rezultat, pomislio bi da je ovo utakmica od minimum 30 razlike.

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.

deki27

pre 1 godinu

Ipak je pobedila bolja ekipa,nema tu sta da se kaze.Ovde se zadnjih petnaestak dana komentarisalo kako je "Zeljko poslozio" i slicne stvari.Sta je poslozio,cela ekipa imala samo 4 asistencije,ne secam se da je neko skorije imao toliko .Cela igar se svodi da se preuzima,Lesor iskace na niske igrace,u piku konstantno pravi faul u bloku,guzi se a ne bi smeo da se pomeri.Egzum na niskom postu igra ledjima i na snagu dobija bacanja.Madar uvek dobro pocne,ima odlicnu energiju ali ga onda Zeljko zakuca na klupu.Slede jos tri utakmice od kojih su dve vidjeni porazi.Partizan i ako udje u top 8 ,nema sta da trazi i gubi u najboljem slucaju 2-1.Ovi igraci su umorni,prosto ne mogu 6 igraca da nose sezonu i zato je Zvezda favorit da ih dobije u finalu ABA lige

Zoran

pre 1 godinu

U jednom trenutku ovi sutirali za trojku 80%..!!! Gde mozes da dobijes takvu ekipu, a u sutini nemas vise od 5-6 igraca, ostali su tu da popune broj.

Rade74

pre 1 godinu

Ćestitke Barceloni,bili su bolji i imali danas tri dobro raspoložena igraća.Loš skok u odbrani i loše preuzimanje na blokovima a i šuterski nismo bili na nivou.O sudijama ne vredi raspravljati,da je glavno sudac Ukrajinac,sve nam je jasno.Ali samo smo si krivi.Ajmo sada u petak,da pokušamo skinuti skalp Realu.Živeo Partizan i majka Srbija.

lupa

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.
(Trile, 28. mart 2023 22:37)


A Smailagić je šta?

Raucher

pre 1 godinu

Zaslužen poraz, ali zašto ono drvo od Papapetrua ima toliku minutažu to je misterija, za razliku od Nannalia koji je presedeo celu utakmicu.

Logs

pre 1 godinu

Neko je od ove iste Barse na krađu izgubio ...
(Pero, 28. mart 2023 23:07)

Izgubili ste jer niste pravili faul, kasnije je bila sudijska greska. Da je neko hteo da vas krade ne bi to radio u poslednjoj sekundi. Prestanite da optužujete druge za sopstvene greške.

Sudije su večeras imale brdo grešaka, ima pravo Berić sto je opleo po njima, ali sudije nisu krive sto smo izgubili. Nismo mi igrali loše, Barsa je večeras bila bolja i treba pružiti ruku.

Sto kaze Zeljko...uraditi analizu, i videti kako naredni put produktivnije igrati.

Sve u svemu...odlična utakmica.

Simke

pre 1 godinu

Sjecam se mnogih navijaca Partizana prije 3 mjeseca,citiram...."Zeljko da se ne ljubimo", "Obradovic je omatorio,njegova igra je procitana i treba da ide iz Partizana", "Igra nam je ocajna,gubimo svaku neizvjesnu utakmicu,otkaz treneru"....Sada ti isti takozvani "Vjerni navijaci" podrzavaju Obradovica i dizu u nebesa i njega i ekipu Partizana....To je problem danasnjeg vremena,mnogo je laznih navijaca a malo pravih....Mnogo je licemjera,a malo ljudi sa stavom....Lako je pljuvati kada ekipi ne ide dobro,ali malo je onih koji ce podrzati tim kada ne ide dobro i pisati pozitivne rijeci.....Ovo sve sto sam napisao za mnoge "navijace" Partizana vazi i za "navijace" Zvezde.

bgd

pre 1 godinu

Ne moze svaka utakmica da se dobije na silu i na pritisak. Ovde je pobedio kvalitet a ne novac.
I treba se sportski plasirati u ovo takmicenje a ne placati sve novcem. Zato je Zvezda institucija.

Vlade

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…
(veliki strumf, 28. mart 2023 23:00)

Zato se Partizan bori za 5 mesto a Zvezda da ne bude 18.

Ika

pre 1 godinu

Izraelski sudija nije doneo nijednu odluku u korist Partizana. Sramno suđenje protiv Partizana.

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...

Bajker

pre 1 godinu

Krug kandidata za plej-of je sve uži. Realno je očekivati sedmo ili osmo mesto jer je Makabi gotovo nedostižan,a i Fener biće van dometa ako pobedi Zvezdu.

Serdjo

pre 1 godinu

Ko će koga ako neće svoj svoga, jel tako Mirotiću? Čovek uvek pruža vanserijske partije protiv naših klubova i kao da sa posebnim žarom zatrpava koševe Zvezde i Partizana...

Nikola

pre 1 godinu

Njihov predobar sut nas je kostao boljeg rezultata, mozda i pobede. Cak i sa najlosijom igrom u poslednjih par kola smo bili blizu sve vreme. Nije gotovo, napred Partizan!!!

Bajro

pre 1 godinu

20 000 grobara navija "Napadaj...",imamo najboljeg trenera na svetu,najboljeg i najjaceg centra...kako bre da izgubimo,nista mi nije jasno ?

Coso

pre 1 godinu

Podatak koji kaze 5 asistencija za celu utakmicu je glavni pokazatelj da se zavisi od inspiracije i srece pojedinaca bez ikakve timske igre...

Zika Bauk

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti

lupa

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 28. mart 2023 22:22)


I opet ću da te pitam. Šta je Smailagić? Pritom si i Avramoviću smanjio poene.

Limun voždovac

pre 1 godinu

Kako domaćinsko suđenje za Partizan.
Obradović samo što ne uđe u teren da objasni kako treba da sude. Lesor je protiv Zvezde sa ovakvim pritiskom dobio 20 slobodnih bacanja.
Ovde čovek ubacio tri poena za 3/4.

Gledalac

pre 1 godinu

Како год се завршило, пример како лоше суђење упропасти утакмицу. Ко је играо кошарку, разумеће.

Ivan

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.

Jems 007

pre 1 godinu

Mi smo, sa Exumom na čelu, igrali najbolji meč sezone, a oni prosečno i opet izgubismo
(Radivoje Marinović, 28. mart 2023 23:12)

Treća utakmica za 5 dana.
Vidi se da nemamo klupu druže, da je bila Barca pre Olympiakosa bi sigurni izgubili ali bi bila ista priča, izgubili bi od Olympiakosa.
Evo prilike već za 3 dana da se odmorima jeda dan više u odnosu na Real i da probamo da ih pobedimo.
Što se tiče igre Barce zašto misliš prosečno?
Laprovita dao sam 25 poena, pa Mirotic, Jan... jedini ispod nivoa je bio Kalina.
Mislim da su igrali strašnu odbranu.

d.

pre 1 godinu

Secam se jednog komentara pred tekmu koju smo sa Barsom igrali 2009-e ili 2010-e u Bg :
"Samo hrabro momci, nas ste vec ucinili ponosnim!"
Svi znamo kako smo tada hrabro odigrali, pobedili (jedini poraz Barse te regularne sezone) i igrali posle final four. Idemo sve isto tako i sada.
Samo hrabro!

Mutimir

pre 1 godinu

Najrealnije, ali najrealnije najmanje 3 faula nisu svirali za nas ( dva na Ledejevom sutu) , a 3 nepostojeca sviraju Barsi ( od cega dva na Kalinicu)..

UnrealEngine

pre 1 godinu

Kako Barsa vraća grobare na hrvatska podešavanja, hahaha
(Ivan NS, 28. mart 2023 20:48) # Link komentara

Gledaš li ti utakmicu, sinovac? Razumem godine i pubertet, al' dajte malo mesta i za nas matore, deco.

Pera

pre 1 godinu

Pa ovi bolje šutiraju trojke nego slobodna bacanja. Ovo ne mogu da ponove u narednih 20 utakmica. Sa ovakvim Avramovićem koji kad šutira ne znaš dal će pogoditi nekog goluba i izgubljenim Smajlijem i grkom ne može se dobiti Barsa.

Зорг

pre 1 godinu

Све, све али чему служи Папапетру који одигра само просечно једном у 10 утакмица? Нема га у одбрани а у нападу је потпуно неупотребљив .Зар стварно Вукчевић мора да буде закуцан за клупу кад је могао у Реалу да игра са 18 година у првој петорци? Зашто Нанели није играо у другом полувремену кад су нам његови шутеви били преко потребни? Још једном се показало да немамо игру кад не улазе тројке. Лесор не може ништа у оваквој концепцији игре. Немамо асистенција нема скокова, све се своди на индивидуалне акције

Del Boj

pre 1 godinu

Da je Lesoru suđeno da izvede jedno 24-5 slobodnih bacanja a grobarima jedno 40+ mozda bi i mogli nesto da urade ovako sa četiri asistencije je mizerija i ne možeš do pobede nikako. Vršio je licemer pritisak na sudije narocito na onu zenu i publika i sve i slaba valjda. Sad slede dva poraza od Reala i Monaka i moraće da se vade u zadnje kolo. Ali tesko ce biti groblju.

sasa pg

pre 1 godinu

@Podsetiću da je Zvezda ovu istu Barsu pobedila bez Kampaca i Vildoze. I to pošteno pobedila...
(dejo, 28. mart 2023 23:29)

Ne sjećam se nešto da ste pobijedili, a i da jeste, da je sa nama Barsa noćas igrala na tom nivou dobili bismo je +15

Simona

pre 1 godinu

Šteta. Igrali smo najbolji meč u sezoni, s Exumom na čelu, a oni odigraše ispod proseka: Higins očajan, Kalinić, Abrines i Tobi očajni, Kurik nije ni ulazio, Šarunas izvikan trener, i opet nas rutinski razvališe. A poluamateri iz Zvezde ih gotovo razbiše u Pioniru bez Vildoze i Kampaca, vode +12 sredinom poslednjeg dela, a +8 dva minuta pre kraja, i onda 5 sekundi pre kraja Stefan Marković ne daje drugo slobodno za nedostižnih +4. Glupi Lazić ne pravi zatim faul nad Higinsom i onda im u zadnjoj sekundi Mirotić ubacuje ciglu s nogom u autu i ubode produžetke. I eto takva Barsa nas kinji pred 18.000 navijača. Ali, ima još nade, samo da nabijemo Pao, a da Baskonis i Žalgiris ne dobiju sve tri do kraja. Treba ipak biti oprezan. Baskonija igra prvo s Fenerom i Asvelom kući, pa sa neizainteresovanim, već plasiranim Olimpijakosom u Atini, u zadnjem kolu, a Žalgiris prvo protiv Valensije i Makabija kući, pa sa nezainteresovanim, otpalim Bajernom u gostima na kraju. Vrlo je, dakle, lako da će i jedni i drugi imati bilans 19:15 pa mi moramo dobiti još bar dve kako znamo i umemo, da i mi dođemo do 19:15. Pao ćemo sigurno dobiti, nisu oni Bursa, ali Real ili Monako jedna pobeda čće ići teže. Monako je još težak kao domaćin, ali Real je doduše raspad u gostima. Dobili su samo 10 od 13.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.

makabizacija

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)

Ebo te Železnik majmune. Kažem kako jeste, a ti ako je tebi ova igra lepa onda si debilčina na kvadrat.

Dušan

pre 1 godinu

Član institucije




Ti si toliko uplašen da i ne znaš šta pišeš,Čekaj sine,ne zaleći se,Zvezda kad bude trebala da vas gazi,gaziće vas i u areni,a u pioniru se overava titula...

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Barsi sve išlo noćas, nije se ovo moglo dobit, ali svaka čast našim momcima, izginuli su. Ovo je nivo F4 polufinala
(sasa pg, 28. mart 2023 22:28)

Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.

5 asistencija :-DDD

pre 1 godinu

"Barselona nema tu vrstu agresivnosti, ali igraju drugaciju odbranu i onda te teraju da to bude igra vise 2 na 2 i zato i nema asistencija" rece trener koji je non-spot crven.
Ne budem lenj, pa pogredam obe Zvezdine utakmice protiv Barse ove sezone, kad tamo u prvoj 19, a u drugoj 21 Zvezdina asistencija!
Izgleda da protiv nas nisu ni igrali!

lupa

pre 1 godinu

Dokle će više sve da preuzimaju u odbrani. Svi nas ubiše zbog toga.
Totalno nepotrebno se svaki put preuzima i protivnici to lagano rešavaju.

Nikola

pre 1 godinu

Realno Partizan je u osam i najverovatnije 6-7 mesto , a tu ga cekaju Barselona ili Real. Mozda i najtezi protivnici i tesko ce do fajnal fora, sa ostalim ekipama je sve otvoreno

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.
(makabizacija, 28. mart 2023 23:03

To govori da ste vi top 13 a mi top 8.
Ako ti nije jasno uzmi časove mate za prvi razred.Pa pa, tu tu...

krle

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

Potrazi pomoc mada bi reko da ti je taj brod otpolovio vec

Xxx

pre 1 godinu

Broj asistencija sve govori. Nismo ovo mogli dobiti uz los protok lopte i iskljucivo igru 1 na 1. Takodje, toliko otvorenih suteva kada promasis, nema cemu da se nadas. Barsa je danas sutirala za 3 poena izvanredno, tako da su i zasluzeno pobedili. Stize nas i umor sto je i normalno, tako da se nadam da cemo uspeti da pobedimo barem jos jednu utakmicu. U svakom slucaju, glavu gore!

lemika

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !

Zig

pre 1 godinu

SVAKI napad preuzimamo i onda ide lagano ili lopta dole na jaceg igraca ili cepa tricu plej protiv centra...a oni NIKAD ne preuzimaju nego.guraju rnjaju i ostanu na pocetnoj poziciji... Jos jedan u nizu poraz naseg trenera, e moj Z

Sremacicar

pre 1 godinu

Ehh da su sudije iz aba lige dobio bi ovo Partizan rutinirano.
(Velibor, 28. mart 2023 22:23)

Pa, sudjenje kao ovo veceras, ali i tokom EL koje kkp ima, svako, ali bas svako bi pozeleo...

War Inside My Head

pre 1 godinu

Opet mazohizam,autodestrukcija kod pojedinih navijača Zvezde,ili izgleda prije antipartizanovaca,gledaju utakmicu tima koji ne podnose!Evo Južni vetar serija ide,zašto to ne gledaju?Pozdrav svim pravim,iskrenim navijačima Crvene zvezde,lično ih imam mnoštvo među prijateljima i rodbinom.I nadam se među navijačima Partizana što manje sličnih kao primjer s početka koji sam naveo,a nije da ih nema,i logično pobjedu i ulazak u F8,ako bude sreće i F4.

dzoni15

pre 1 godinu

Partizan gubi od Monaka i Reala,Zalgiris dobija sve kuci i zadnje kolo Bajern,Baskonija dobija isto sve tri,zadnje kolo gostuje Olimpijakosu,ako izgubi a Partizan dobije Panatu,Partizan ide dalje zbog boljeg medjusobnog...u prevodu nema sanse da ispusti top 8,jedino ako se ne ponovi Bursa

Ratko

pre 1 godinu

Igramo neverovatno dobru košarku kakva nije viđena 10 godina na ovom prostorima.
Željko Obradović pokazuje ogromno umeće kada sa ovim prosečnim eurocup igračima vodi veliku borbu sa velikom Barsom.

Barsa

pre 1 godinu

Sve bitne utakmice partizan je gubio, sva finala u ove dve godine odkad je Obradovic, tako da i ove godine partizan ostaje na nuli. Dobra igra, možda ulazak u top 8 ali nema ova ekipa ono sto treba za trofej

bot gtr 92

pre 1 godinu

@Nedeljkovic

A šta ćemo sa Vujoševićem, koji je Srbe i Srbiju okrivio za rat u EksJu? To zaboravili ? Ta komunjarska lažovčina je i dalje legenda?

Sinišu Mihajlovića ste uvek mrzeli i prozivali, jedan minut ćutanja neće izbrisati prošlost.

Lale gator

pre 1 godinu

Ako Partizan ovako nastavi u odbrani, Željku ne gine infarkt. Kako on sa onakvom bojom lica i kose može da navija za crno bele, nikom nije jasno.

Milunka Malina

pre 1 godinu

Nadam se da Pesic gleda, momci iz Partizana odlicni. Madar i Naneli u dobroj formi. I Lesor se dosta popravio. On ce uz Jokica biti nas najbolji centar. Bravo za Partizan. Bravo za najvecu trenersku legendu i za to sto cini za Srpsku kosarku. Srbija ima kosarkasku buducnost.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Igrali smo protiv barse,pocetak 4 cetvrtine imali su 80 posto sut za tri a opet smo imali neku priliku i pored nase lose igre,po meni mali nedostatak energije zbog utakmica na 48 sati ali jedana od najboljih ekipa u ligi sa ovakvim procentom suta tesko je bilo dobiti.Svaka cast Grobari svaka cast Partizane na svemu do sad,igraci glavu gore i dajem sve sto imam da dobijamo reala.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….

Milivoje

pre 1 godinu

Mnogo dobro igramo sa 6 igrača u rotaciji. Treba Željku da podignemo spomenik kako je ušao u Top 8.
Ovo je veliko dostignuće za ovu sezonu.

Mirotic iz igre

pre 1 godinu

Lagano, rutinski razbijanje Partizana. Mirotic iz igre a ne iz auta je pokazao klasu i kako Zvezdasi to rade kada se igra protiv Partizana. Jedna je Barselona.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Sa pobjedom rjesevamo sve za top 8 a sa porazom ne gubimo mnogo .
Želim sreću Partizanu jer šta su sve uradili ove godine uz ovu prelijepu igru do sada, iskreno malo je ko očekivao.
Srećno crno beli, srecno našem Partizanu.

iskreno

pre 1 godinu

Naša poznata treća četvrtina. Ja ne znam zašto im glave svaku utakmicu posle poluvremena ostaju u svlačionici. Ali svaku utakmicu. Neverovatno...

dzoni15

pre 1 godinu

boga mi grobari,Baskonija vodi,Efes dobio,ako sutra dobije i Zalgiris ima malo zasluge i od Zvezde za top 8..msm da ce se Baskonija i Partizan boriti za to 8 mesto onaj budjavi Zalgiris ce se umuvati nekako

Milunka Malina

pre 1 godinu

U poslednjih 7 sezona samo jedne godine su dva tima sa 15 poraza mogla da budu u top 8. Maksimum je bio 14 poraza po sezoni. Naravno Rusi su bili tu i sve je bilo drugacije i jače. Ove godine vise njih moze da konkurise pa i da ima 16 poraza i na kraju i udje u top 8 tako da je sve jasno o jacini lige ove godine. Ako Partizan to sada ne iskoristi nikada nece. Jer nece se npr Efes ponovo brukati i sledece sezone kao i ostali favoriti pa da se bore za top 8.

iskreno

pre 1 godinu

Sudije su zlooo.
(Slavko Vrekic, 28. mart 2023 21:10)

Nemoj brate. Nismo mi ovi iz predgrađa koji sve što znaju je da kukaju na sudije. Pusti. Igramo dalje, nebitno...

Idemo jako

pre 1 godinu

(lemika, 28. mart 2023 22:18
Uživamo u trpanju Kaline i ortaka! A to traje već 10god. Biće da si ti pogrešio što gledaš evroligu kad ste zalutali u nju

Denis

pre 1 godinu

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.
(Lajavi krelac, 28. mart 2023 21:08)
Lepo si se potpisao. Oci nemas, znanje nemas. Cast ne znas ni da izguglas. Samo si potpis pogodio .

Goks

pre 1 godinu

Nije tragično. Njima je sve ulazilo, u jednom momentu u 4 četvrtini imali su 80 posto za tri na vekiki broj pokušaja, a nama je izlazilo...Naneli, Aleksa, Panter. Barsa u odbrani igra sa vrlo malo rotacija, svak brani svoga, dok mi besomučno rotiramo i konstantno ulazimo u mis mečeve što su oni kažnjavali trojkama i laganim zakucavanjima. Izraelac je sudio skandalozno kad se lomilo uz obilatu pomoć gospodje Ane, koja ako se dobro sećam već treći put ovako kanali Partizan. I brate, po ko zna koji put se pokazalo kakav je Papapetru igrač. Nikakav. I da, treba reći da su Laprovitola, Mirotić i Veseli odigrali sjajnu utakmicu. Nije Jan baš morao oviliko. Biće bolje protiv Reala, siguran sam.

Del boj

pre 1 godinu

Barsa je nocas bas nagazila kao da joj zivot zavisi, 60% za tri, odbrana na ivici faula.., kao da su trenirali strogocu sudija na nama. Mirota je prevaga, bez njega bismo ih u potencijalnom 1/4 u pet utakmica lagano isprasili.

Milos

pre 1 godinu

Šaras teška neznalica, Laprovitola krenuo odlično, 10 minuta mu igra Jokubaitis i Partizan pravi seriju
(veverac, 28. mart 2023 21:08)

Kako volim vas strucnjake iz fotelja....znate bolje od trenera koji se bave kosarkom 30 godina i dobijaju milione da budu treneri. A onda dodje neki srbenda i soli pamet.

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)

Evo još jednog većeg trenera od Željka.
Daj bre radi to što ti je posao a o košarci budi uljudan.Shvati da nećeš videti u komentarima ono što ti imaju poručiti samo zato što štite i bolide.Jer, to je demokratija.

Mikii

pre 1 godinu

Braćo, protivnik je moćan, prema tome samo hrabro. Slede nam dve prave provere protiv naših najvećih košarkaških rivala - Španaca. Da se za junačko upitamo zdravlje.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Zalosno sudjenje, ali žalosno .
Ja ne znam kako je Partizan dao uopšte 45 poena u prvom djelu.
Svaka čast Partizanu kako god da se završi.

Holins

pre 1 godinu

Po prvi put vidim Zeljkovog kuma ovako besnog na sudije, ko zna sta sve mi nismo videli u prenosu... covek divlja na sudije celu cetvrtinu.

Ja sam ovde turista

pre 1 godinu

Efes dobija Makabi dobio, jos samo partizan da izgubi, ajde Barso!
(Nikola, 28. mart 2023 21:03)

______

Ako nisi znao,Partizan ima bolji skor sa Efesom,a sa Milanom ne. Tako da je bolje za Partizan sto je Efes dobio. Pozz

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

Miki Pfc

pre 1 godinu

Zamor materijala,idemo dalje.Da se napune baterije do petka pa da se dobije Real.Realno.NAPADAJ NAPADAJ PARTIZANE NAPADAJ🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

Goran Loznica

pre 1 godinu

Šta forsira ovaj raspali Panter iz nemogućih pozicija. Običan divljak i ništa više od toga. Najgori stranac u istoriji KK Partizan. Svaka čast Egzumu. Doktor košarke. Greota je od boga da ovakav igrač ne igra i sledeće godine na ovim prostorima, bez obzira ko za koga navija.

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

lupa

pre 1 godinu

Naneli koji je najbolji šuter u ekipi, zaboravljen na klupi. Umesto da se prave neke akcije za njega da ostane sam na šutu, pušta se divljanje Pantera.
Madar drugo poluvreme nije ni igrao, a jedini zna nešto da organizuje.

Objektivno

pre 1 godinu

Partizan sigurno ulazi u cetvrtfinale, ali mogao je da izbori koju poziciju vise. Koliko god zvuci paradoksalno, tamo najvece sanse ima protiv Barselone - najlabilnijeg od ovih bogatih supertimova, uvek kad je frka - zastekaju. Protiv Olimpijakosa, Reala i Monaka sanse su mikroskopske, ti ce da gaze.

bla

pre 1 godinu

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...
(Ika, 28. mart 2023 22:12)

Gledaj partizan i kasnije u top 8 a uz malo srece i ako Bog da mozda i na fajnal for. Nisi ti kriv sto tvoj klub ne zna za ispod 14 mesta.

zi

pre 1 godinu

Barsa je ta srpska (španska) košarkaška škola (ne jugoslovenska, jer najbolji treneri i oni koji su promenili košarku dolaze iz Srbije i tačka), ko razume razume. Jaka odbrana i rezonski šutevi. Prejaki su za nas u ovom trenutku, atletski pre svega. Nadam se da će KKP uspeti da izbore top8, makabi je u odličnoj formi, tako da jedino ostaje baskonija.

B

pre 1 godinu

super je ovo, 20k i kusur ljudi, nemas gde da stojis na obe noge. Razumem da je frka sa novcem, ali preprodati Arenu za 30% nije razumno...pa jos mole ljude da se sklone sa prolaza....jedino van arene...
Sreca pa se ne desava nista, ali jednom kad se nesto desi, evakuacija Arene ce trajati...a tada ce biti i zrtava...
Na stranu sada sto je uzivanje u utakmici neuslovno za novce koji su dati za sezonsku kartu...

Rade

pre 1 godinu

U ovako tvrdom mecu se najbolje videlo ko koliko i sta moze u partizanu… kad je bas tesko vidi se da je Exum najbolji igrac partizana zbirno u oba pravca, jedino on i Panter su uspevali da kreiraju nesto.

Lessort jedna od slabijih utakmica naseg najstadarnjjeg jgraca… momci su se borili, srce ostavili na terenu i jos jednom svaka im cast

Od ovakve Barse nije sramota izgubiti

veliki

pre 1 godinu

Уђе Хигинс и Ексум му убаци 8 поена у 3 напада а онда гази линију. А држи га у игри Јасикевичијус. Невероватно.

F4

pre 1 godinu

Panter skroman, Ledej los, Naneli nista, Lesor samo borben, zasto nema Andjusic velika zamerka Zocu zbog njega, plus asistencije 25 5,uzas,ne moze EGZUM sam da igra, moramo Real da dobijemo inace bas tesko ce biti.

Zoran

pre 1 godinu

Kod nas su problem domaci igraci + Papapetru. Oni bukvalno nista ne mogu da doprinesu da bi se ovako jak protivnik srusio. Ovo , sa jednim poenom razlike za nas, jeste pravo cudo. No, plasim se da ce se umoriti Panter, Exum, Naneli, Lesor, Madar, a ovi ostali su nivo ABA i KLS takmicenja.
Daj Boze da gresim.

NY

pre 1 godinu

Pitam se ko je rukovodio žrebom i kakav je to sistem.Neko igra tri utakmice za redom. Naročito kada je dupla nedelja dve kod kuće. A ima timova koji su igrali tri utakmice kao gosti. Kao gost izgubiš sve tri utakmice ti si već u kanalu a dobiješ tri kod kuće dobiješ vetar u ledja. Žreb za prvi deo prvenstva i žreb za drugi deo.

Mile

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao tako je i bilo partizan je izgubio. Proslo kolo bilo je senzacija veka, naredna 3 kola partizan gubi, mozda pobedi panatanaikos ali tesko.

Mm

pre 1 godinu

Ne moze se na svaki drugi dan, bukvalno bemoguce. Da smo imali bar jos jedan dan odmora pokidali bismo ih i pored toga sto ih je sut isao. Ali tacno se vidi da to malo energije fali.

Lord Stark

pre 1 godinu

Jasikevičijus uopšte nije rekao da je Partizan,-Olimpijakos najbolja utakmica evrolige što svakako i nije jer ne može ni biti najbolja kad jedan tim totalno podbaci. Drugo izjava da Barsa igra tako da ne dozvoljava puno asistencija je odraz sujete i licemerja Obradovića, poređenja radi Zvezda je imala 19 asistencija u meču sa Barsom u Beogradu koju je izgubila kardinalnom sudijskom greškom. Toliko o vašem poštenju...

HelloofromMENA

pre 1 godinu

Smailagic najslabija karika. Ne moze Partizam bez drugog ccentra nikako. Lesor vec 3 licne. O moj Bogo! Ovi imaju 2 rezervna centra.

anti-imaginarijum

pre 1 godinu

Vidim da se pominje trojka iz auta. Ne nismo se radovali, to radite vi kad pobedite trokokorakom ili nekom drugom sudijskom krađom, kao što je na primer onaj gol iz gol-auta na derbiju. Meni lično bilo je drago da bar na internacionalnom planu osetite šta je nepravda kad već radite šta hoćete i u Srbiji i u regionu. Inače sam protiv bilo kakve nepravde i ne mogu da razumem ljude koji se raduju otetom. Ima ih puno nažalost i to jeste problem naroda na ovim prostorima.

simboliko

pre 1 godinu

Pobedila bolja ekipa, iz aviona se vidi. Imaju dužu klupu, igrače kvaliteta naših vodećih i to je to. Možeš da ih dobiješ kada im nije dan, ili ne žele da "zapinju".

kris

pre 1 godinu

Mislim da bi ova i sledeca utakmica protiv Reala mogle dati odgovor moze li Partizan ove sezone mozda cak na F4.Nebi me iznenadilo kako igraju vec dugo vremena.Steta sto u mojoj Zvezdi nema dovoljno pameti da se jednom napravi kompletna i popunjena ekipa. Samo da su za pare date Kampacu zadrzali Kalinica i doveli kvalitetnog centra.

Udarnik

pre 1 godinu

Teska vece pred nama. Samo mala izmjena je da Zvezda vise nejuri voz za Bar nego preko Sarajeva direkt Zenica, Zavidovici, Maglaj i Doboj. Sad gdje iz Doboja to cemo sa vidimo za dva tri kola.

Zapazanje

pre 1 godinu

Više srba u Barsi nego u Partizanu ili Zvezdi.... To je naš poraz!
(Bojan, 28. mart 2023 20:39)

Mozda vise nego u partizanu ali za Zvezdu to ne vazi.Ima ona itekako puno srba u ekipi i to onih koji postizu poene,daju doprinos.Da ne gresimo dusu jer ima i onih sa pokvarenim namerama sto poistovecavaju klubove.

Zoran

pre 1 godinu

Dokle bre ovaj Papaetru..? Dokle ta njegova veza ga gura , a covek zalutao u ovaj sport ?
Da li onaj Smailagic zna da postavi blok Panteru, Exumu, Naneliju da ljudi mogu bar jedan slobodan sut izvedu..??

Lex

pre 1 godinu

Лоше суђење на обе стране. Нисмо имали мало ни среће типа за тројке Нанелија или Аврамовића које су испале из обруча. Идемо даље.

Lord Stark

pre 1 godinu

Objektivno Partizan nebi ni Olimpijakos pobedio da nije imao 7 dana pripreme za taj meč a Olimpijakos tri u tom periodu od čega jedan sa Panatinaikosom. Sledi bolno spuštanje na zemlju i još jedna sezona bez trofeja. Na kraju sezone bežanija kamerunaca koji ustvari ne igraju za pare nego za kikiriki. Pa tužbe za ne isplaćene astronomske plate......"časovi ljubavi"...

Dali

pre 1 godinu

Хигинс уништава Барсу а овај бузда га држи на терену.
(veliki, 28. mart 2023 21:05)
Čekaj, zar nisi došao nao ovu vest da pljujes igrace Partizana? Šta ti je?...smiri se

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Igramo ko za F4 EL. Vidi se tačno kako Barselona ne može da se odlepi. Biće ovo jedna lagana pobeda Partizana.
(Zuja, 28. mart 2023 20:39)

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...

ja brew

pre 1 godinu

Ciganin sam, sad mogu reci stara skola. Iskreno ne bih voleo da udjete u top 16 ali igrate za medalju. Svaka cast, srce na teren pa sta bude, a imate velike sanse za prolaz dalje. Tako se igra za prolaz u top 16.

Zoki Kostolac

pre 1 godinu

Lesor je kao Ojedžuvon iz najboljih dana. Kakva dominacija pod košem nad Tobijem i Šanelijem. Ubacio im je tri poena ali je jako dominantan to se vidi.

Olee

pre 1 godinu

Braco Morate znati da bilo koji klub u ned dana da odigra tri jaka meca tesko bi dobbio.Pa Barsa da imala primer Olimpijakos Real Fener tesko bi pobedila sve ili Fener isto,ili Real nebitno.Sad mi da mnogo hocemo dan nam neko ponudio 2 pobede od 4 efes olim real barsa oberucke bi prihvatili.Zato Braco Grobari idemo daljeeee

Hma

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.
(sin lovca na medvede, 28. mart 2023 22:37)

To uopšte nije nerealno, čak mislim da će i Baskonija i Žalgiris da nagaze sve do kraja. Tako da će pre biti situacija da Partizanu budu potrebne 2 pobede. Zato mi nije jasno što se ovde već slavi top 8 i pominje 5. i 6. mesto.

navi

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)
Kome nije zao ako vec nema Sk,uplati lepo 3700 din za sezonu na euroleague.tv i lepo prati sve utakmice evrolige,udjes na telefon ili lap top i gledas...jos ako ti tv ima opciju da preslikas sliku sa telefona...

Član institucije

pre 1 godinu

Mislim da je Naneli zaboravljen na ovoj utakmici.Morao je više igrati.Nismo imali šut u drugom poluvremenu.Nema veze mi ćemo i dalje da se palimo na top 8 za razliku od rekreativaca.Platiće oni pun ugovor za Kampaca od 6,9 miliona i nikakav dug prema državi neće imati.Kada bi to dao nama mogli bi za te pare da zadržimo celu ekipu i naredne godine i da se pojačamo.Može samo ovo da gleda i da ima filing da nećemo uspeti.Nama je još samo jedna dovoljna za top 8.Ako dobijemo Real možemo i da kalkulišemo u zadnjem kolu.
Hehehe

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme.Velika Borba,Barsa vise ratnicka ekipa nego sto sam ocekivao,uz to pogadjaju.Ne padaju ni za trenutak,vracaju razliku.Partizan na svom maksimumu.Partizane napadaj.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Posto vas jos ima koji ponavljte, Zvezda NIKADA u ovom formatu nije bila u Top 8. U takmicenjima po grupama jeste, u formatu jedne lige nikada nije. Ovo potenciranje reci 'format" je iznedreno kod vas.
Dakle Partizan ce (najverovatnije) biti PRVI klub sa ovih pristora kome je to uspelo.

Рајко

pre 1 godinu

@Dedangida
Појма ти немаш! Пенал означава казну, новчану или спортску. У фудбалу је то једанаестерац, у рукомету седмерац, у ватерполу петерац, а у кошарци су слободна бацања.

the_nuts

pre 1 godinu

5 timskih asistencija,sramota…Laprovitola je imao 7! Vi pricate o ruznim i lepim utakmicama, od vas nikad niko nije igrao ruzniju kosqrku. Vreme ce pokazati

RSCZ

pre 1 godinu

Kako sve ovo može da se pretvori u još jednu protraćenu sezonu, svi mediji rade za njih, euforija se neka stvara a joj nisu u top 8, a kamoli da su blizu nekog trofeja.

Dak

pre 1 godinu

Realno,ko sta mislio za nas zvezdase je bolje da partizan udje u top 8, a mi ne i da se spremimo za kraj aba,jer trofeji se racunaju i da udjes u top 8. Tu je kraj realno, a o ako ce se oni potrositi mozda i neka po reda bice lakse mi odmorni.

Dedangida

pre 1 godinu

Nisu penali, nego slobodna bacanja, u fudbalu su penali,nauči o sportu o kome pišeš, nije teško probaj videćeš i progledaćeš, možda ti i podignu platu, i unaprede jer se usavršavaš.

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.

Milos

pre 1 godinu

Znaš šta sam primetio...
Vi grobari pojedinačno ,volite da govorite u ime svih vas. Tako da komentari kao što si ti napisao "mi se ne radujemo trojci iz auta",stavljaju sliku divnih i prepoštenih ljudi.
Ja lično,evo već sam zaboravio kako ste bar 90% vas objasnili kako je Lesor pomazio Petruševa,i sl.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Bili smo mi vec 4 puta u top 8 ali niko nikada od kada se igra samo jedna liga. Partizan ce (jos nije 100%) biti PRVI klub sa ovih prostora kome je to uspelo.Dakle, u ovom FORMATU(o kom smo se od vas bas naslusali) nikada niste bili u Top 8.

Bajo moj

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

Тек ће да вас дељу... А и дељемо...

Boldrik

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)



https://sportshub.stream/basketball-streams-live/?date=1680040800

Olee

pre 1 godinu

Ljudi .Vi izgleda pojedini zaboravljaju da se za top 8 ne bore 5 tima za 1 mesto niti 4 tima za 1 nego za nas 4 mozda za 2 mesta eventualno 3 preostala.Partizanu je potrebna mislim 1 pobeda da ode dalje.Partizan ako pobedi 1 Bas i Zalgiris moraju sve sve da bi prosli uz Makabi.A tesko ce pobedit sve.Nama 1 pobeda je dovoljna videcete abd protiv Reala.Znaci Bask Zalgirs su vecinom protivnici.Al nek i jedan od njih pobedi sve i ode uz Makabi opet ostaje jedno mesto.

Air Dogan

pre 1 godinu

Evidentni umor igrača Partizana doprineo je današnjem porazu. Bilo bi dobro da se ekipa pre meča protiv Reala pošalje u ružičasti imaginarijum kod DJ Žeksa na preventivno ozoniranje.

veliki

pre 1 godinu

Хигинс је пример како један играч може да уништи тим. Ушао на плус 4, преко њега примили 10 поена, продао ТРИ лопте, промашио напад. Колико треба да будеш глуп да тог играча држиш на паркету??? И пд +4 на -8 оде Барса. Миротић му не игра док иду у дебели минус.

Sofronije

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.
(Demar Derozan, 28. mart 2023 22:27)

Kakav zakon? Njoj zakon lezi u topuzu.

pedja 71

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Ali jeste. A, ustvari, jeste.

Torbica i Čvarkov.

SrbEUin

pre 1 godinu

Nije greška sudija samo pri zadnjem šutu Mirotića, već pre bi se reklo niz "slučajnih" grešaka u korist Barce. Neposredno pre toga pri drugom slobodnjaku Markovića, (za +4) Abrines debelo prerano ušao u reket, i naravno uhvatio odbitak i odmah potom faul nad njim za (navodni) šut za tri...
Jbg, tada su bile vruće afere Vildosa i Kampaco, morali su sankcionisati Zvezdu, koja je bila baš u naletu i grabila ka top 8.

Košarkaš

pre 1 godinu

Prema statistici, Partizan za 37.minuta napravio 17 faulova, a Barselona 24! I posle navijači Partizana kukaju na suđenje, a sudije vas držale u igri. Obraz nemate. Sudije su masakrilale Barsu kao i mnoge vaše protivnike ove sezone. Vi bijete dok igrate!

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. 😎

duledudule

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 28. mart 2023 22:19)
Ne valja vam sudjenje a trojka iz auta vam valja...

Cubaka

pre 1 godinu

(Bili, 28. mart 2023 23:43)

Odlican komentar, neka idu u top 8 to je za njih kao da su osvojili NBA ali videcemo ih posle tih utakmica kako ce igrati ABA ( ako ne pobegnu kukavicki ).

Trile

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.

Шунто Златиборац

pre 1 godinu

Овај израелски судија је вечерас послије Николе и Јана,био најбољи Барсин играч.

Simona

pre 1 godinu

Šteta. Igrali smo najbolji meč u sezoni, s Exumom na čelu, a oni odigraše ispod proseka: Higins očajan, Kalinić, Abrines i Tobi očajni, Kurik nije ni ulazio, Šarunas izvikan trener, i opet nas rutinski razvališe. A poluamateri iz Zvezde ih gotovo razbiše u Pioniru bez Vildoze i Kampaca, vode +12 sredinom poslednjeg dela, a +8 dva minuta pre kraja, i onda 5 sekundi pre kraja Stefan Marković ne daje drugo slobodno za nedostižnih +4. Glupi Lazić ne pravi zatim faul nad Higinsom i onda im u zadnjoj sekundi Mirotić ubacuje ciglu s nogom u autu i ubode produžetke. I eto takva Barsa nas kinji pred 18.000 navijača. Ali, ima još nade, samo da nabijemo Pao, a da Baskonis i Žalgiris ne dobiju sve tri do kraja. Treba ipak biti oprezan. Baskonija igra prvo s Fenerom i Asvelom kući, pa sa neizainteresovanim, već plasiranim Olimpijakosom u Atini, u zadnjem kolu, a Žalgiris prvo protiv Valensije i Makabija kući, pa sa nezainteresovanim, otpalim Bajernom u gostima na kraju. Vrlo je, dakle, lako da će i jedni i drugi imati bilans 19:15 pa mi moramo dobiti još bar dve kako znamo i umemo, da i mi dođemo do 19:15. Pao ćemo sigurno dobiti, nisu oni Bursa, ali Real ili Monako jedna pobeda čće ići teže. Monako je još težak kao domaćin, ali Real je doduše raspad u gostima. Dobili su samo 10 od 13.

lemika

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !

Makaveli

pre 1 godinu

Nista strasno. U petak spektakl i ozvanicenje ulaska u TOP 8.
Garagani i dalje u svom svetu. Mastaju, lupetaju, lazu. Sve po starom.

Partizan SAMPION!

NUSKNVP

Pop Cira

pre 1 godinu

Strasno, Barsa nece da se skloni, sudjenje katastrofalno, Bodiroga cuti, Glikman ni da pozove na poluvremenu........kako da se igra......strasno....

Spale

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.

Vlade

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…
(veliki strumf, 28. mart 2023 23:00)

Zato se Partizan bori za 5 mesto a Zvezda da ne bude 18.

Sport i ništa više

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Igramo ko za F4 EL. Vidi se tačno kako Barselona ne može da se odlepi. Biće ovo jedna lagana pobeda Partizana.
(Zuja, 28. mart 2023 20:39)

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...

Zika Bauk

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti

takticar

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49) # Link komentara

Druze mislim da ste zasluzili ponasanjem da vam licno zeljko drma koseve. Daleko vam lepa kuca

Goran Loznica

pre 1 godinu

Šta forsira ovaj raspali Panter iz nemogućih pozicija. Običan divljak i ništa više od toga. Najgori stranac u istoriji KK Partizan. Svaka čast Egzumu. Doktor košarke. Greota je od boga da ovakav igrač ne igra i sledeće godine na ovim prostorima, bez obzira ko za koga navija.

Goran Loznica

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….

sasa pg

pre 1 godinu

@Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.
(Morgot Bauglir, 28. mart 2023 22:33)

Ovdje se Barsa upregla sa 120%, stručnjače, ginuli su kao nijednom ove dezone, i pritom im je išao šut ludački

Bili

pre 1 godinu

Mi necemo uci u top 8, a Partizan ce da udje i vrv ide na Real/Olimpijakos sa sedmog mesta i gube u 5 mečeva. Samo neka oni idu u top 8 kad mi vec ne mozemo i nek se istrose. U finalu ih lagano resavamo 3:1 bez velike muke. Dobijamo jednu od prve dve kod njih, i trecu i cetvrtu kod nas. Jednostavno slaba klupa ce da im dodje do izrazaja, nosioci do finala aba ce bukvalno jedva da stoje na nogama. Top 8,  cetvrtfinale aba, polufinale aba i na kraju finale. Sto je mnogo mnogo je za 7-8 igraca koji u rosteru koji su vecinski na terenu. Lepon svojiti abu i sledece godine da pokusamo da napravimo iskorak u toj el i da malo spustimo loptu u toj aba ligi. Najbolje bi bilo kad bi Čović otisao u penziju(sanse su jako male, al postoji nada) i da dodje neko kome je cilj iskorak u evroligi a ne samo aba i pobede nad Partizanom. Ako ne to onda nek pusti trenera da sam sastavlja tim.

sasa pg

pre 1 godinu

@Podsetiću da je Zvezda ovu istu Barsu pobedila bez Kampaca i Vildoze. I to pošteno pobedila...
(dejo, 28. mart 2023 23:29)

Ne sjećam se nešto da ste pobijedili, a i da jeste, da je sa nama Barsa noćas igrala na tom nivou dobili bismo je +15

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

@Mutimir


Osim ako nisi navijač Barse, ne razumem komentar.
Svirali su Smailagićev faul nad Egzumom ili Ledejom i pripisali ga Barseloni. Svirali su faul kada je Egzum sam sebe spotakao. Svirali su faul na kraju 2 ili 3/4 pod košem iako je igrač Barse bio pola metra od Partizanovog. Svirali su faul nad Panterom iako je igrač Partizana gurnuo Da Silvu na njega... i bilo ih je mnogo još.

Nedeljkoviċ, Oliver Nedeljkoviċ

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.
(makabizacija, 28. mart 2023 23:03

To govori da ste vi top 13 a mi top 8.
Ako ti nije jasno uzmi časove mate za prvi razred.Pa pa, tu tu...

RSCZ

pre 1 godinu

Kako sve ovo može da se pretvori u još jednu protraćenu sezonu, svi mediji rade za njih, euforija se neka stvara a joj nisu u top 8, a kamoli da su blizu nekog trofeja.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.

Pera

pre 1 godinu

Grobari dosta je bilo….da vidite kako vam je bez sudija….HAHAHAHA
(Pazarc, 28. mart 2023 21:45)

Kako bez? Od sredine trece cetvrtine svirano je 5 faulova u napadu Barsi.

Realno

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

Limun voždovac

pre 1 godinu

Kako domaćinsko suđenje za Partizan.
Obradović samo što ne uđe u teren da objasni kako treba da sude. Lesor je protiv Zvezde sa ovakvim pritiskom dobio 20 slobodnih bacanja.
Ovde čovek ubacio tri poena za 3/4.

uključite mozak, molim vas

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.
(Ivan, 28. mart 2023 22:44)

O čemu ti to, pobogu čoveče? DA li si čuo šta je za Obradovića rekao Jasikevičus, inače i sam sjajan trener? Rekao je da je Obradović najbolji trener u Evropi. Takođe, rekao je da je Partizanova utakmica protiv Olimpijakosa najbolja u Evroligi.
Ali, biće da ti bolje znaš i od njega. I od ovih koji pričaju da Partizan nema igru, da je sve do pojedinaca... ludilo, potpuno nerazumevanje koliko svi mi zajedno ne znamo o ovo igri (a ja sam je ozbiljno igrao pre 30 godina).
Za one koji pričaju o asistencijama (čak se i Miša Berić upecao) - Obradović jasno rekao da Barselona igra tako da se ne može očekivati mnogo asistencija... možda nešto više od 5, ali svakako to nije očekivani segment.
Dakle, shvatite... Željko ŽIVI košarku više od 40 godina, da li vi znate šta je sve on mislio, probao, uradio, shvatio, naučio, diskutovao sa drugima (počev od samih početaka kada mu je trener, a onda i mentor, bio legendarni profesor Aca Nikolić)? Da li možete da samo za trenutak razmislite o tome pre nego pokušate da pametujete o njegovoj taktici?

prava istina

pre 1 godinu

Koliko god navijao i volio moju Zvezdu, ne mogu a da vam ne čestitam na, organizaciji, atmosferi i mobilizaciji koju ste organizovali.

Sve je podređeno KK Partizan u Srbiji, takav je osjećaj.

Prvi put imamo direktnog učesnika u LŠ, ali ste svojim angažovanjem učinili da je fudbal sporedna stvar u odnosu na košarku.

Ovde na tribinama se vidi srce koje radi za klub, kod nas je na žalost sve podređeno interesu, a grupa kojoj najbolje odgovara ime Plaćenici Sever je otjerala sve koji iskreno vole klub.
(Sport i ništa više, 28. mart 2023 20:40)

Nisi ti navijac zvezde nikad nisi ni bio, ti si ipak samo zeljan lajkova napisati nesto ,da bi ti iskompleksirane komsije dali lajk, pljunes po svojima =dobijes lajk.

Logs

pre 1 godinu

Neko je od ove iste Barse na krađu izgubio ...
(Pero, 28. mart 2023 23:07)

Izgubili ste jer niste pravili faul, kasnije je bila sudijska greska. Da je neko hteo da vas krade ne bi to radio u poslednjoj sekundi. Prestanite da optužujete druge za sopstvene greške.

Sudije su večeras imale brdo grešaka, ima pravo Berić sto je opleo po njima, ali sudije nisu krive sto smo izgubili. Nismo mi igrali loše, Barsa je večeras bila bolja i treba pružiti ruku.

Sto kaze Zeljko...uraditi analizu, i videti kako naredni put produktivnije igrati.

Sve u svemu...odlična utakmica.

Ika

pre 1 godinu

Izraelski sudija nije doneo nijednu odluku u korist Partizana. Sramno suđenje protiv Partizana.

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...

Mile

pre 1 godinu

Kao sto sam rekao tako je i bilo partizan je izgubio. Proslo kolo bilo je senzacija veka, naredna 3 kola partizan gubi, mozda pobedi panatanaikos ali tesko.

D&G

pre 1 godinu

Na kraju ce da ostane prica o punoj Areni,odlicnoj atmosferi i rekordima.Ovi igraci su iscedjeni kao limun,nemaju oni vise snage da naprave nesta veliko.I da udju u plej of,tu im se zavrsava sezona jer su potencijalni protivnici Barsa,Real i li OLimpijakos(koji nece opet da sutira 3-20 za tri).Ni u ABA ligi nemaju sta da traze protiv Zvezde i na kraju sezone slede odlazci svih igraca a svima isticu ugovori.Egzum,Panter,Ledej i Lesor odlaze kao slobodni igraci u bogatije klubove,mozda ostaju Madar i Papapetru.Pa necemo valjda opet da slusamo o casovima ljubavi,ko jos veruje u to.Inace Zvezda je mnogo bolje odigrala sa Barsom i ovde(izgubila zbog sudijskih gresaka) i tamo(bila konkurentna do kraja bez Nedovica i Dobrica)a Partizan maltene jedini klub u Evropi koji nije imao problema sa povredama top igraca,Aleksa to nije a Balsa pogotovo ne

bombas

pre 1 godinu

Prezadovoljan sam sezonom u EL.
Da nikoga ne pobede vise ja sam zadovoljan.
Ostavili smo jak utisak u EL a to je najbitnije.
Naravno u Kaunas moramo preko neke Poljske selendre posto direktnih letova low cost vise nema????

Bajro

pre 1 godinu

20 000 grobara navija "Napadaj...",imamo najboljeg trenera na svetu,najboljeg i najjaceg centra...kako bre da izgubimo,nista mi nije jasno ?

Del boj

pre 1 godinu

Barsa je nocas bas nagazila kao da joj zivot zavisi, 60% za tri, odbrana na ivici faula.., kao da su trenirali strogocu sudija na nama. Mirota je prevaga, bez njega bismo ih u potencijalnom 1/4 u pet utakmica lagano isprasili.

bla

pre 1 godinu

Jeste svirao dva nepostojeća faula u napadu u korist vas koliko da ne plačeš...
(Ika, 28. mart 2023 22:12)

Gledaj partizan i kasnije u top 8 a uz malo srece i ako Bog da mozda i na fajnal for. Nisi ti kriv sto tvoj klub ne zna za ispod 14 mesta.

Milunka Malina

pre 1 godinu

Nadam se da Pesic gleda, momci iz Partizana odlicni. Madar i Naneli u dobroj formi. I Lesor se dosta popravio. On ce uz Jokica biti nas najbolji centar. Bravo za Partizan. Bravo za najvecu trenersku legendu i za to sto cini za Srpsku kosarku. Srbija ima kosarkasku buducnost.

Idemo jako

pre 1 godinu

(lemika, 28. mart 2023 22:18
Uživamo u trpanju Kaline i ortaka! A to traje već 10god. Biće da si ti pogrešio što gledaš evroligu kad ste zalutali u nju

Zapazanje

pre 1 godinu

Više srba u Barsi nego u Partizanu ili Zvezdi.... To je naš poraz!
(Bojan, 28. mart 2023 20:39)

Mozda vise nego u partizanu ali za Zvezdu to ne vazi.Ima ona itekako puno srba u ekipi i to onih koji postizu poene,daju doprinos.Da ne gresimo dusu jer ima i onih sa pokvarenim namerama sto poistovecavaju klubove.

Miki Pfc

pre 1 godinu

Zamor materijala,idemo dalje.Da se napune baterije do petka pa da se dobije Real.Realno.NAPADAJ NAPADAJ PARTIZANE NAPADAJ🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀🏀

ja brew

pre 1 godinu

Ciganin sam, sad mogu reci stara skola. Iskreno ne bih voleo da udjete u top 16 ali igrate za medalju. Svaka cast, srce na teren pa sta bude, a imate velike sanse za prolaz dalje. Tako se igra za prolaz u top 16.

Dušan

pre 1 godinu

Član institucije




Ti si toliko uplašen da i ne znaš šta pišeš,Čekaj sine,ne zaleći se,Zvezda kad bude trebala da vas gazi,gaziće vas i u areni,a u pioniru se overava titula...

Dimitrije

pre 1 godinu

Lepo suđenje za partizan. Željko Obradović onu sudinicu je ubio u pojam, nije zatvorio usta non stop joj dahće za vratom.
Ne znam kako se tako nešto dozvoljava.

Idi begaj

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)

Evo još jednog većeg trenera od Željka.
Daj bre radi to što ti je posao a o košarci budi uljudan.Shvati da nećeš videti u komentarima ono što ti imaju poručiti samo zato što štite i bolide.Jer, to je demokratija.

Mirotic iz igre

pre 1 godinu

Lagano, rutinski razbijanje Partizana. Mirotic iz igre a ne iz auta je pokazao klasu i kako Zvezdasi to rade kada se igra protiv Partizana. Jedna je Barselona.

Objektivno

pre 1 godinu

Partizan sigurno ulazi u cetvrtfinale, ali mogao je da izbori koju poziciju vise. Koliko god zvuci paradoksalno, tamo najvece sanse ima protiv Barselone - najlabilnijeg od ovih bogatih supertimova, uvek kad je frka - zastekaju. Protiv Olimpijakosa, Reala i Monaka sanse su mikroskopske, ti ce da gaze.

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)

Ebo te Železnik majmune. Kažem kako jeste, a ti ako je tebi ova igra lepa onda si debilčina na kvadrat.

Morgot Bauglir

pre 1 godinu

Barsi sve išlo noćas, nije se ovo moglo dobit, ali svaka čast našim momcima, izginuli su. Ovo je nivo F4 polufinala
(sasa pg, 28. mart 2023 22:28)

Ovo je Barsa otaljala sa 50%. Sa njima ćete u četvrtfinalu. Čeka vas metla.

Član institucije

pre 1 godinu

Mislim da je Naneli zaboravljen na ovoj utakmici.Morao je više igrati.Nismo imali šut u drugom poluvremenu.Nema veze mi ćemo i dalje da se palimo na top 8 za razliku od rekreativaca.Platiće oni pun ugovor za Kampaca od 6,9 miliona i nikakav dug prema državi neće imati.Kada bi to dao nama mogli bi za te pare da zadržimo celu ekipu i naredne godine i da se pojačamo.Može samo ovo da gleda i da ima filing da nećemo uspeti.Nama je još samo jedna dovoljna za top 8.Ako dobijemo Real možemo i da kalkulišemo u zadnjem kolu.
Hehehe

Gledalac

pre 1 godinu

Како год се завршило, пример како лоше суђење упропасти утакмицу. Ко је играо кошарку, разумеће.

Rade74

pre 1 godinu

Ćestitke Barceloni,bili su bolji i imali danas tri dobro raspoložena igraća.Loš skok u odbrani i loše preuzimanje na blokovima a i šuterski nismo bili na nivou.O sudijama ne vredi raspravljati,da je glavno sudac Ukrajinac,sve nam je jasno.Ali samo smo si krivi.Ajmo sada u petak,da pokušamo skinuti skalp Realu.Živeo Partizan i majka Srbija.

Ivan

pre 1 godinu

Obradovic zna da Partizan nema nikakvu kreativnost u igri i onda vrsi piritsak na sudije da sude do iznemoglosti faulove nad Exumom i Panterom u prodorima i tako se drze u utakmicama cele sezone.

F4

pre 1 godinu

Panter skroman, Ledej los, Naneli nista, Lesor samo borben, zasto nema Andjusic velika zamerka Zocu zbog njega, plus asistencije 25 5,uzas,ne moze EGZUM sam da igra, moramo Real da dobijemo inace bas tesko ce biti.

Goks

pre 1 godinu

Nije tragično. Njima je sve ulazilo, u jednom momentu u 4 četvrtini imali su 80 posto za tri na vekiki broj pokušaja, a nama je izlazilo...Naneli, Aleksa, Panter. Barsa u odbrani igra sa vrlo malo rotacija, svak brani svoga, dok mi besomučno rotiramo i konstantno ulazimo u mis mečeve što su oni kažnjavali trojkama i laganim zakucavanjima. Izraelac je sudio skandalozno kad se lomilo uz obilatu pomoć gospodje Ane, koja ako se dobro sećam već treći put ovako kanali Partizan. I brate, po ko zna koji put se pokazalo kakav je Papapetru igrač. Nikakav. I da, treba reći da su Laprovitola, Mirotić i Veseli odigrali sjajnu utakmicu. Nije Jan baš morao oviliko. Biće bolje protiv Reala, siguran sam.

iskreno

pre 1 godinu

Sudije su zlooo.
(Slavko Vrekic, 28. mart 2023 21:10)

Nemoj brate. Nismo mi ovi iz predgrađa koji sve što znaju je da kukaju na sudije. Pusti. Igramo dalje, nebitno...

Barsa

pre 1 godinu

Sve bitne utakmice partizan je gubio, sva finala u ove dve godine odkad je Obradovic, tako da i ove godine partizan ostaje na nuli. Dobra igra, možda ulazak u top 8 ali nema ova ekipa ono sto treba za trofej

bombas

pre 1 godinu

Idu sad porazi protiv Reala i Monaka. Odlučivaće meč protiv Pao za prolazak dalje. Realno i ako prođemo nemamo šta da tražimo u 1/4 protiv bilo koje ekipe. Celu sezonu igramo bez rezerve na poziciji centra. Nemamo ni pravog šutera. Panter to nije svakako. Suđenje u ovoj utakmici je kriminalno….
(Goran Loznica, 28. mart 2023 22:18)

Ti si nula od navijaca I to velika nula!
Panter zadnjih 10 utakmica u EL ima prosek od 15+ ali za tebe nije suter zato sto nije Barsi uvalio 20 komada.
U kojem svetu zivis kada posle toliko pobeda u EL tebi je neuspeh izgubiti od Barse.
Jadni su takvi navijaci,poraz posle vise utakmica I vec smo gotovi,nemamo sta da trazimo...covece igrali su utakmicu tesku pre manje od 48 sati.
Napred momci,bice bolje!

deki27

pre 1 godinu

Ipak je pobedila bolja ekipa,nema tu sta da se kaze.Ovde se zadnjih petnaestak dana komentarisalo kako je "Zeljko poslozio" i slicne stvari.Sta je poslozio,cela ekipa imala samo 4 asistencije,ne secam se da je neko skorije imao toliko .Cela igar se svodi da se preuzima,Lesor iskace na niske igrace,u piku konstantno pravi faul u bloku,guzi se a ne bi smeo da se pomeri.Egzum na niskom postu igra ledjima i na snagu dobija bacanja.Madar uvek dobro pocne,ima odlicnu energiju ali ga onda Zeljko zakuca na klupu.Slede jos tri utakmice od kojih su dve vidjeni porazi.Partizan i ako udje u top 8 ,nema sta da trazi i gubi u najboljem slucaju 2-1.Ovi igraci su umorni,prosto ne mogu 6 igraca da nose sezonu i zato je Zvezda favorit da ih dobije u finalu ABA lige

aha

pre 1 godinu

Sad će vredjanje I gadjanje Kalinica a Zeljko ce sve to da ignorise kao I sa Guduricem, lazni gospodin... Lazni maniri
(Sve vec vidjeno, 28. mart 2023 19:49

Vi, drmači koševa, da ĆUTITE zauvek!!!

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Zalosno sudjenje, ali žalosno .
Ja ne znam kako je Partizan dao uopšte 45 poena u prvom djelu.
Svaka čast Partizanu kako god da se završi.

bgd

pre 1 godinu

Ne moze svaka utakmica da se dobije na silu i na pritisak. Ovde je pobedio kvalitet a ne novac.
I treba se sportski plasirati u ovo takmicenje a ne placati sve novcem. Zato je Zvezda institucija.

Del Boj

pre 1 godinu

Da je Lesoru suđeno da izvede jedno 24-5 slobodnih bacanja a grobarima jedno 40+ mozda bi i mogli nesto da urade ovako sa četiri asistencije je mizerija i ne možeš do pobede nikako. Vršio je licemer pritisak na sudije narocito na onu zenu i publika i sve i slaba valjda. Sad slede dva poraza od Reala i Monaka i moraće da se vade u zadnje kolo. Ali tesko ce biti groblju.

anti-imaginarijum

pre 1 godinu

Vidim da se pominje trojka iz auta. Ne nismo se radovali, to radite vi kad pobedite trokokorakom ili nekom drugom sudijskom krađom, kao što je na primer onaj gol iz gol-auta na derbiju. Meni lično bilo je drago da bar na internacionalnom planu osetite šta je nepravda kad već radite šta hoćete i u Srbiji i u regionu. Inače sam protiv bilo kakve nepravde i ne mogu da razumem ljude koji se raduju otetom. Ima ih puno nažalost i to jeste problem naroda na ovim prostorima.

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

veliki strumf

pre 1 godinu

Каже Жоц Барса игра такву одбрану да се против њих не прави много асистенција. Ваљда су зато имали целих 5! Занимљиво да је Звезда ове сезоне у 2 меча против Барсе имала 18 и 19 асистенција. Ваљда су тада играли другачију одбрану, шта ли…

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Kako kaze Lesor:
Paaatidannn
(Neko, 28. mart 2023 19:50)
Debilku problem da nauci ispravno kako mu se klub zove
(GPP, 28. mart 2023 19:59)

Ali mu zato nije bio problem da nauči Petruševa ispravnom ponašanju. ?
(Mahatma Pandi, 28. mart 2023 20:13)

Još samo da nauči da pobedi Zvezdu...

NY

pre 1 godinu

Pitam se ko je rukovodio žrebom i kakav je to sistem.Neko igra tri utakmice za redom. Naročito kada je dupla nedelja dve kod kuće. A ima timova koji su igrali tri utakmice kao gosti. Kao gost izgubiš sve tri utakmice ti si već u kanalu a dobiješ tri kod kuće dobiješ vetar u ledja. Žreb za prvi deo prvenstva i žreb za drugi deo.

Zig

pre 1 godinu

SVAKI napad preuzimamo i onda ide lagano ili lopta dole na jaceg igraca ili cepa tricu plej protiv centra...a oni NIKAD ne preuzimaju nego.guraju rnjaju i ostanu na pocetnoj poziciji... Jos jedan u nizu poraz naseg trenera, e moj Z

Simke

pre 1 godinu

Sjecam se mnogih navijaca Partizana prije 3 mjeseca,citiram...."Zeljko da se ne ljubimo", "Obradovic je omatorio,njegova igra je procitana i treba da ide iz Partizana", "Igra nam je ocajna,gubimo svaku neizvjesnu utakmicu,otkaz treneru"....Sada ti isti takozvani "Vjerni navijaci" podrzavaju Obradovica i dizu u nebesa i njega i ekipu Partizana....To je problem danasnjeg vremena,mnogo je laznih navijaca a malo pravih....Mnogo je licemjera,a malo ljudi sa stavom....Lako je pljuvati kada ekipi ne ide dobro,ali malo je onih koji ce podrzati tim kada ne ide dobro i pisati pozitivne rijeci.....Ovo sve sto sam napisao za mnoge "navijace" Partizana vazi i za "navijace" Zvezde.

Denis

pre 1 godinu

Neće. Oni su obezbedili plejof, ne zapinju da se neko ne povredi, a sudije dozvoljavaju mesarenje Partizana i baletsku odbranu sa druge strane. Dobijaju loptari ovo sa uobičajenih 8 protiv 5.
(Lajavi krelac, 28. mart 2023 21:08)
Lepo si se potpisao. Oci nemas, znanje nemas. Cast ne znas ni da izguglas. Samo si potpis pogodio .

B

pre 1 godinu

super je ovo, 20k i kusur ljudi, nemas gde da stojis na obe noge. Razumem da je frka sa novcem, ali preprodati Arenu za 30% nije razumno...pa jos mole ljude da se sklone sa prolaza....jedino van arene...
Sreca pa se ne desava nista, ali jednom kad se nesto desi, evakuacija Arene ce trajati...a tada ce biti i zrtava...
Na stranu sada sto je uzivanje u utakmici neuslovno za novce koji su dati za sezonsku kartu...

Bosko

pre 1 godinu

Hahaha...cenim barem 20 razlike na kraju za Barsu...
(Dusanovo carstvo!, 28. mart 2023 20:46)

Samo ti ceni, i stavi pare slobodno sigurno ces dobiti

Mutimir

pre 1 godinu

Najrealnije, ali najrealnije najmanje 3 faula nisu svirali za nas ( dva na Ledejevom sutu) , a 3 nepostojeca sviraju Barsi ( od cega dva na Kalinicu)..

UnrealEngine

pre 1 godinu

Kako Barsa vraća grobare na hrvatska podešavanja, hahaha
(Ivan NS, 28. mart 2023 20:48) # Link komentara

Gledaš li ti utakmicu, sinovac? Razumem godine i pubertet, al' dajte malo mesta i za nas matore, deco.

lupa

pre 1 godinu

Na 4.39 do kraja prve cetvrtine na terenu se pojavljuje prvi drzavljanin Srbije-Kalinic u Barseloni. Na terenu su u tom trenutku dva srbina, oba u Barseloni-Kalinic i Mirotic! Trifunovic je igrao na sekunde, Andjusic i Vukcevic ni toliko. Ukupno domaci igraci manje od 10 poena! A sve to zbog nekog "Top 8"? A i od toga izgleda nece biti nista.
(Trile, 28. mart 2023 22:37)


A Smailagić je šta?

Ratko

pre 1 godinu

Igramo neverovatno dobru košarku kakva nije viđena 10 godina na ovom prostorima.
Željko Obradović pokazuje ogromno umeće kada sa ovim prosečnim eurocup igračima vodi veliku borbu sa velikom Barsom.

iskreno

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.

Зорг

pre 1 godinu

Све, све али чему служи Папапетру који одигра само просечно једном у 10 утакмица? Нема га у одбрани а у нападу је потпуно неупотребљив .Зар стварно Вукчевић мора да буде закуцан за клупу кад је могао у Реалу да игра са 18 година у првој петорци? Зашто Нанели није играо у другом полувремену кад су нам његови шутеви били преко потребни? Још једном се показало да немамо игру кад не улазе тројке. Лесор не може ништа у оваквој концепцији игре. Немамо асистенција нема скокова, све се своди на индивидуалне акције

Lord Stark

pre 1 godinu

Objektivno Partizan nebi ni Olimpijakos pobedio da nije imao 7 dana pripreme za taj meč a Olimpijakos tri u tom periodu od čega jedan sa Panatinaikosom. Sledi bolno spuštanje na zemlju i još jedna sezona bez trofeja. Na kraju sezone bežanija kamerunaca koji ustvari ne igraju za pare nego za kikiriki. Pa tužbe za ne isplaćene astronomske plate......"časovi ljubavi"...

iskreno

pre 1 godinu

Ne vredi prejaki su a i ne mogu da promase veceras, idemo da probamo Real pa sta nam bog da.
(Djordje, 28. mart 2023 22:11)

Isto će biti i sa Realom, na žalost. Nama španci nikada nisu ležali. Pogotovo sa 4 asistencije i bez ijednog izrađenog napada, nemamo šta da tražimo ni protiv Reala.

veliki

pre 1 godinu

Уђе Хигинс и Ексум му убаци 8 поена у 3 напада а онда гази линију. А држи га у игри Јасикевичијус. Невероватно.

krle

pre 1 godinu

Kalinic nije zasluzio zvizduke jer je bio igrac Zvezde, vec sto je kao igrac Fenera otvoreno podrzao secesiju tzv Kosova, a nas Srbe nazvao malim, glupim misevima. Pa kad se vratio u stub srBstva, krenuo da se izvinjava i salje donacije Decanima. Licemer, nista roba. Svaka cast Saletu sto ga je precrtao sa spiska, no pasaran. Neko je za nas npr Sinisa Mihajlovic, a neko Nikola Kalinic.

Potrazi pomoc mada bi reko da ti je taj brod otpolovio vec

Raucher

pre 1 godinu

Zaslužen poraz, ali zašto ono drvo od Papapetrua ima toliku minutažu to je misterija, za razliku od Nannalia koji je presedeo celu utakmicu.

Sudija

pre 1 godinu

Sa ovakvim sudjenjem Barsu ne bi pobedili Dzordan i Kobi zajedno! Glavu gore crno beli uz vas smo!
(Ziveo Partizan i majka Srbija!

Šta kukate, nama ukrali pobedu, priznali krađu i ništa...

lupa

pre 1 godinu

Bas gledam kako su Srbi igrali i moram priznati ima nekih poena:

Mirotic 19
Kalinić 4
Avramovic 2
Andjusic 0
Trifunovic 0
Vukčević 0

Ko hoće nek čestita.
(Spale, 28. mart 2023 22:22)


I opet ću da te pitam. Šta je Smailagić? Pritom si i Avramoviću smanjio poene.

Milunka Malina

pre 1 godinu

U poslednjih 7 sezona samo jedne godine su dva tima sa 15 poraza mogla da budu u top 8. Maksimum je bio 14 poraza po sezoni. Naravno Rusi su bili tu i sve je bilo drugacije i jače. Ove godine vise njih moze da konkurise pa i da ima 16 poraza i na kraju i udje u top 8 tako da je sve jasno o jacini lige ove godine. Ako Partizan to sada ne iskoristi nikada nece. Jer nece se npr Efes ponovo brukati i sledece sezone kao i ostali favoriti pa da se bore za top 8.

Zoki Kostolac

pre 1 godinu

Lesor je kao Ojedžuvon iz najboljih dana. Kakva dominacija pod košem nad Tobijem i Šanelijem. Ubacio im je tri poena ali je jako dominantan to se vidi.

Zoran

pre 1 godinu

Dokle bre ovaj Papaetru..? Dokle ta njegova veza ga gura , a covek zalutao u ovaj sport ?
Da li onaj Smailagic zna da postavi blok Panteru, Exumu, Naneliju da ljudi mogu bar jedan slobodan sut izvedu..??

Serdjo

pre 1 godinu

Ko će koga ako neće svoj svoga, jel tako Mirotiću? Čovek uvek pruža vanserijske partije protiv naših klubova i kao da sa posebnim žarom zatrpava koševe Zvezde i Partizana...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Osim što iz Eveolige prriznali da ipak JESTE.

Lale gator

pre 1 godinu

Ako Partizan ovako nastavi u odbrani, Željku ne gine infarkt. Kako on sa onakvom bojom lica i kose može da navija za crno bele, nikom nije jasno.

pejton

pre 1 godinu

Druga četvrtina, Partizan na plus 5, Smajli maši šut iz ne sasvim izgrađene pozicije, Barca trojkom na minus 2 i ŽOC odmah zove tajmaut.
Evo nas začas posle tajma na plus 8. I onda pojedinci dovode u sumnju Željkovu stručnost, gledaju mu h2h sa nekim drugim trenerima i slično. Željko je doktor ove igre. Tačka.

Napadaj Partizane!

dzoni15

pre 1 godinu

Partizan gubi od Monaka i Reala,Zalgiris dobija sve kuci i zadnje kolo Bajern,Baskonija dobija isto sve tri,zadnje kolo gostuje Olimpijakosu,ako izgubi a Partizan dobije Panatu,Partizan ide dalje zbog boljeg medjusobnog...u prevodu nema sanse da ispusti top 8,jedino ako se ne ponovi Bursa

Lord Stark

pre 1 godinu

Jasikevičijus uopšte nije rekao da je Partizan,-Olimpijakos najbolja utakmica evrolige što svakako i nije jer ne može ni biti najbolja kad jedan tim totalno podbaci. Drugo izjava da Barsa igra tako da ne dozvoljava puno asistencija je odraz sujete i licemerja Obradovića, poređenja radi Zvezda je imala 19 asistencija u meču sa Barsom u Beogradu koju je izgubila kardinalnom sudijskom greškom. Toliko o vašem poštenju...

Bajo moj

pre 1 godinu

FANTASTIČNA atmosfera,ovo nema nigde na svetu! Priviligeja je navijati,voleti kk Partizan! Što se tiče uzakmice,biću kratak,Barselona je odigrala utakmicu sezone,služio ih je šut nenormalno dobro,Partizan nije odigrao dobro kao protiv Efesa i Olmpijakosa i to je to,sudije navlačile za katalonce kad se lomilo ali moramo priznati da su bili bolji večeras..

Тек ће да вас дељу... А и дељемо...

5 asistencija :-DDD

pre 1 godinu

"Barselona nema tu vrstu agresivnosti, ali igraju drugaciju odbranu i onda te teraju da to bude igra vise 2 na 2 i zato i nema asistencija" rece trener koji je non-spot crven.
Ne budem lenj, pa pogredam obe Zvezdine utakmice protiv Barse ove sezone, kad tamo u prvoj 19, a u drugoj 21 Zvezdina asistencija!
Izgleda da protiv nas nisu ni igrali!

Udarnik

pre 1 godinu

Teska vece pred nama. Samo mala izmjena je da Zvezda vise nejuri voz za Bar nego preko Sarajeva direkt Zenica, Zavidovici, Maglaj i Doboj. Sad gdje iz Doboja to cemo sa vidimo za dva tri kola.

Zhol

pre 1 godinu

Dve stvari mi nisu jasne - prvo, kakve crne sudije, ne lupetajte, nadigrani smo i to je sve. Drugo, jel realno da pljujete igrace i Obradovica posle jedne od retkih losijih utakmica? I to ne protiv bilo koga, nego protiv jedne Barselone koja je usput bila i suterski raspolozeni, sve su proterivali kroz kos. Momci su dali sve od sebe, trener je pokusao najbolje sto zna, nije uspelo veceras protiv tima koji pretenduje da osvoji ovo, i to je to. Cestitas, stegnes ruku, i ides dalje. U poslednje 32 utakmice Partizan ima 6 poraza, na odlicnom su putu da udju u top8 u povratnickoj sezoni gde prvi put igramo ovaj format, i vi pljujete? Neverovatno nesto.

veliki

pre 1 godinu

Хигинс је пример како један играч може да уништи тим. Ушао на плус 4, преко њега примили 10 поена, продао ТРИ лопте, промашио напад. Колико треба да будеш глуп да тог играча држиш на паркету??? И пд +4 на -8 оде Барса. Миротић му не игра док иду у дебели минус.

Dali

pre 1 godinu

Хигинс уништава Барсу а овај бузда га држи на терену.
(veliki, 28. mart 2023 21:05)
Čekaj, zar nisi došao nao ovu vest da pljujes igrace Partizana? Šta ti je?...smiri se

Milivoje

pre 1 godinu

Mnogo dobro igramo sa 6 igrača u rotaciji. Treba Željku da podignemo spomenik kako je ušao u Top 8.
Ovo je veliko dostignuće za ovu sezonu.

bot gtr 92

pre 1 godinu

@Nedeljkovic

A šta ćemo sa Vujoševićem, koji je Srbe i Srbiju okrivio za rat u EksJu? To zaboravili ? Ta komunjarska lažovčina je i dalje legenda?

Sinišu Mihajlovića ste uvek mrzeli i prozivali, jedan minut ćutanja neće izbrisati prošlost.

Pera

pre 1 godinu

Pa ovi bolje šutiraju trojke nego slobodna bacanja. Ovo ne mogu da ponove u narednih 20 utakmica. Sa ovakvim Avramovićem koji kad šutira ne znaš dal će pogoditi nekog goluba i izgubljenim Smajlijem i grkom ne može se dobiti Barsa.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Kada se izgube ovakve utakmice, gde si veci deo meca bio u podredjenom polozaju, ostaje samo da cestitas protivniku na zasluzenoj pobedi. Kvalitet, duzina klupe i odlican procenat za tri poena su odlucili pobednika.
Mi sa samo jednim raspolozenim igracem (Egzum) danas ne bi dobili i mnogo slabiju ekipu. Lesor je bio totalno izgubljen,Naneli(osim pocetka) bez ucinka (dosta vremena istina i na klupi),Panter u drugom isto nevidljiv, takodje i Ledej... kada se tome doda i inferiornost u skoku sve je jasno. Ocigledan je bio i nedostatak energije.
Kvalitet je presudio, nemamo za cim da zalimo, nadigrani smo u svim elementima igre.
Idemo dalje, sve je u nasim rukama.

zemunski kej

pre 1 godinu

Moze i ovo da se dobije kod kuce. Bitno je da se pretkne Fenerbahce i sa bolje pozicije ode u F8 .Kad vec imate sansu iskoristite je, Mada je i ovo fantastican rezultat ,medju 6 najboljih ekipa u Evropi. Kakva imena su iza.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Sa pobjedom rjesevamo sve za top 8 a sa porazom ne gubimo mnogo .
Želim sreću Partizanu jer šta su sve uradili ove godine uz ovu prelijepu igru do sada, iskreno malo je ko očekivao.
Srećno crno beli, srecno našem Partizanu.

lupa

pre 1 godinu

Naneli koji je najbolji šuter u ekipi, zaboravljen na klupi. Umesto da se prave neke akcije za njega da ostane sam na šutu, pušta se divljanje Pantera.
Madar drugo poluvreme nije ni igrao, a jedini zna nešto da organizuje.

Sremacicar

pre 1 godinu

Ehh da su sudije iz aba lige dobio bi ovo Partizan rutinirano.
(Velibor, 28. mart 2023 22:23)

Pa, sudjenje kao ovo veceras, ali i tokom EL koje kkp ima, svako, ali bas svako bi pozeleo...

Nikola

pre 1 godinu

Njihov predobar sut nas je kostao boljeg rezultata, mozda i pobede. Cak i sa najlosijom igrom u poslednjih par kola smo bili blizu sve vreme. Nije gotovo, napred Partizan!!!

Sofronije

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.

kris

pre 1 godinu

Mislim da bi ova i sledeca utakmica protiv Reala mogle dati odgovor moze li Partizan ove sezone mozda cak na F4.Nebi me iznenadilo kako igraju vec dugo vremena.Steta sto u mojoj Zvezdi nema dovoljno pameti da se jednom napravi kompletna i popunjena ekipa. Samo da su za pare date Kampacu zadrzali Kalinica i doveli kvalitetnog centra.

CisTo_OnAkO

pre 1 godinu

Igrali smo protiv barse,pocetak 4 cetvrtine imali su 80 posto sut za tri a opet smo imali neku priliku i pored nase lose igre,po meni mali nedostatak energije zbog utakmica na 48 sati ali jedana od najboljih ekipa u ligi sa ovakvim procentom suta tesko je bilo dobiti.Svaka cast Grobari svaka cast Partizane na svemu do sad,igraci glavu gore i dajem sve sto imam da dobijamo reala.

makabizacija

pre 1 godinu

Jedan Laprovitola je imao 7 asistencija, Barsa ukupno 25. Partizan ukupno 5.
Ja se nadam da ih je bar malo sramota, i igrače i Obradovića.
Nije sramota izgubiti od boljeg, ali da ti celu utakmicu odigraš bez ijednog uigranog napada... Celo drugo poluvreme jedna asistencija?! Eeeejjj jedna asistencija!! Gde je kolektivna igra?!
Zaista, ali zaista sramota.
(iskreno, 28. mart 2023 22:33)
I das 80 poena... Idi ti u Zeleznik I tamo se sramoti
(Zika Bauk, 28. mart 2023 22:53)
Šta to govori, da Partizan ima veoma veliki individualni kvalitet, koji naravno veoma mnogo i košta.

Mm

pre 1 godinu

Ne moze se na svaki drugi dan, bukvalno bemoguce. Da smo imali bar jos jedan dan odmora pokidali bismo ih i pored toga sto ih je sut isao. Ali tacno se vidi da to malo energije fali.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Opet mazohizam,autodestrukcija kod pojedinih navijača Zvezde,ili izgleda prije antipartizanovaca,gledaju utakmicu tima koji ne podnose!Evo Južni vetar serija ide,zašto to ne gledaju?Pozdrav svim pravim,iskrenim navijačima Crvene zvezde,lično ih imam mnoštvo među prijateljima i rodbinom.I nadam se među navijačima Partizana što manje sličnih kao primjer s početka koji sam naveo,a nije da ih nema,i logično pobjedu i ulazak u F8,ako bude sreće i F4.

Aki

pre 1 godinu

Realnost hahaj i ako udjemo ispadamo odmah svi su jaci od nas od ovih 6 7 sto su vise nas a icicemo odmah na Barca Real ili Olimp i mozemo se pozdraviti i nastavljamo Aba ligu...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.

Nikola

pre 1 godinu

Realno Partizan je u osam i najverovatnije 6-7 mesto , a tu ga cekaju Barselona ili Real. Mozda i najtezi protivnici i tesko ce do fajnal fora, sa ostalim ekipama je sve otvoreno

iskreno

pre 1 godinu

Naša poznata treća četvrtina. Ja ne znam zašto im glave svaku utakmicu posle poluvremena ostaju u svlačionici. Ali svaku utakmicu. Neverovatno...

Zoran

pre 1 godinu

U jednom trenutku ovi sutirali za trojku 80%..!!! Gde mozes da dobijes takvu ekipu, a u sutini nemas vise od 5-6 igraca, ostali su tu da popune broj.

Coso

pre 1 godinu

Podatak koji kaze 5 asistencija za celu utakmicu je glavni pokazatelj da se zavisi od inspiracije i srece pojedinaca bez ikakve timske igre...

dzoni15

pre 1 godinu

sto se tice Zvezde,imas 11-13,vodis protiv Albe,Panate i Bajerna onoliko...dobijes Efes i Baskoniju,izgubis od Barse tesno..smesio se skor na ivici top 8...msm da cudnije ekipe skoro nije bilo..

d.

pre 1 godinu

Secam se jednog komentara pred tekmu koju smo sa Barsom igrali 2009-e ili 2010-e u Bg :
"Samo hrabro momci, nas ste vec ucinili ponosnim!"
Svi znamo kako smo tada hrabro odigrali, pobedili (jedini poraz Barse te regularne sezone) i igrali posle final four. Idemo sve isto tako i sada.
Samo hrabro!

Holins

pre 1 godinu

Ova Barsa je stvarno prejaka ekipa! Bukvalno imaju po 2 odlična igrača na svakoj poziciji.
(Ogi, 28. mart 2023 20:53)

Znaci bruka, kompletni grme na svakoj poziciji.

Dedangida

pre 1 godinu

Nisu penali, nego slobodna bacanja, u fudbalu su penali,nauči o sportu o kome pišeš, nije teško probaj videćeš i progledaćeš, možda ti i podignu platu, i unaprede jer se usavršavaš.

Milos

pre 1 godinu

Šaras teška neznalica, Laprovitola krenuo odlično, 10 minuta mu igra Jokubaitis i Partizan pravi seriju
(veverac, 28. mart 2023 21:08)

Kako volim vas strucnjake iz fotelja....znate bolje od trenera koji se bave kosarkom 30 godina i dobijaju milione da budu treneri. A onda dodje neki srbenda i soli pamet.

Jems 007

pre 1 godinu

Mi smo, sa Exumom na čelu, igrali najbolji meč sezone, a oni prosečno i opet izgubismo
(Radivoje Marinović, 28. mart 2023 23:12)

Treća utakmica za 5 dana.
Vidi se da nemamo klupu druže, da je bila Barca pre Olympiakosa bi sigurni izgubili ali bi bila ista priča, izgubili bi od Olympiakosa.
Evo prilike već za 3 dana da se odmorima jeda dan više u odnosu na Real i da probamo da ih pobedimo.
Što se tiče igre Barce zašto misliš prosečno?
Laprovita dao sam 25 poena, pa Mirotic, Jan... jedini ispod nivoa je bio Kalina.
Mislim da su igrali strašnu odbranu.

Dak

pre 1 godinu

Realno,ko sta mislio za nas zvezdase je bolje da partizan udje u top 8, a mi ne i da se spremimo za kraj aba,jer trofeji se racunaju i da udjes u top 8. Tu je kraj realno, a o ako ce se oni potrositi mozda i neka po reda bice lakse mi odmorni.

Holins

pre 1 godinu

Po prvi put vidim Zeljkovog kuma ovako besnog na sudije, ko zna sta sve mi nismo videli u prenosu... covek divlja na sudije celu cetvrtinu.

the_nuts

pre 1 godinu

5 timskih asistencija,sramota…Laprovitola je imao 7! Vi pricate o ruznim i lepim utakmicama, od vas nikad niko nije igrao ruzniju kosqrku. Vreme ce pokazati

Milos

pre 1 godinu

Znaš šta sam primetio...
Vi grobari pojedinačno ,volite da govorite u ime svih vas. Tako da komentari kao što si ti napisao "mi se ne radujemo trojci iz auta",stavljaju sliku divnih i prepoštenih ljudi.
Ja lično,evo već sam zaboravio kako ste bar 90% vas objasnili kako je Lesor pomazio Petruševa,i sl.

Zoran

pre 1 godinu

Kod nas su problem domaci igraci + Papapetru. Oni bukvalno nista ne mogu da doprinesu da bi se ovako jak protivnik srusio. Ovo , sa jednim poenom razlike za nas, jeste pravo cudo. No, plasim se da ce se umoriti Panter, Exum, Naneli, Lesor, Madar, a ovi ostali su nivo ABA i KLS takmicenja.
Daj Boze da gresim.

dzoni15

pre 1 godinu

boga mi grobari,Baskonija vodi,Efes dobio,ako sutra dobije i Zalgiris ima malo zasluge i od Zvezde za top 8..msm da ce se Baskonija i Partizan boriti za to 8 mesto onaj budjavi Zalgiris ce se umuvati nekako

Ja sam ovde turista

pre 1 godinu

Efes dobija Makabi dobio, jos samo partizan da izgubi, ajde Barso!
(Nikola, 28. mart 2023 21:03)

______

Ako nisi znao,Partizan ima bolji skor sa Efesom,a sa Milanom ne. Tako da je bolje za Partizan sto je Efes dobio. Pozz

HelloofromMENA

pre 1 godinu

Smailagic najslabija karika. Ne moze Partizam bez drugog ccentra nikako. Lesor vec 3 licne. O moj Bogo! Ovi imaju 2 rezervna centra.

zemunski kej

pre 1 godinu

Poluvreme.Velika Borba,Barsa vise ratnicka ekipa nego sto sam ocekivao,uz to pogadjaju.Ne padaju ni za trenutak,vracaju razliku.Partizan na svom maksimumu.Partizane napadaj.

sin lovca na medvede

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.

Mikii

pre 1 godinu

Govorio sam i pre ove tri utakmice sa evropskim velikanima da su naši pravi test Španci. Em su jači, em nam ne leže, em na njih ne utiče efekat navijača. Real osim snage i brzine ima dodatnu opciju protiv nas u vidu prljave, provokatorske igre sa glavnim protagonistom Fernandesom, tako da je to još komplikovanija utakmica u najavi, ali hajde da vidimo. Barsi svaka čast, bolja je.

zi

pre 1 godinu

Barsa je ta srpska (španska) košarkaška škola (ne jugoslovenska, jer najbolji treneri i oni koji su promenili košarku dolaze iz Srbije i tačka), ko razume razume. Jaka odbrana i rezonski šutevi. Prejaki su za nas u ovom trenutku, atletski pre svega. Nadam se da će KKP uspeti da izbore top8, makabi je u odličnoj formi, tako da jedino ostaje baskonija.

Hma

pre 1 godinu

Baskonija mora do kraja da pobedi sve, da bi pretekla Partizan, ako Partizan do kraja pobedi samo PAO. Isto vazi i za Zalgiris.
(sin lovca na medvede, 28. mart 2023 22:37)

To uopšte nije nerealno, čak mislim da će i Baskonija i Žalgiris da nagaze sve do kraja. Tako da će pre biti situacija da Partizanu budu potrebne 2 pobede. Zato mi nije jasno što se ovde već slavi top 8 i pominje 5. i 6. mesto.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Posto vas jos ima koji ponavljte, Zvezda NIKADA u ovom formatu nije bila u Top 8. U takmicenjima po grupama jeste, u formatu jedne lige nikada nije. Ovo potenciranje reci 'format" je iznedreno kod vas.
Dakle Partizan ce (najverovatnije) biti PRVI klub sa ovih pristora kome je to uspelo.

Mikii

pre 1 godinu

Braćo, protivnik je moćan, prema tome samo hrabro. Slede nam dve prave provere protiv naših najvećih košarkaških rivala - Španaca. Da se za junačko upitamo zdravlje.

Jeremija, prezivam se Krstic

pre 1 godinu

Fantastičan procenat šuta Barse, sve vreme za tri oko 65%, za 2 se vrti oko 60%, 25 asistencija naspram Partizanovih 4, 10-ak skokova vise. Jedino kategorija u kome je Partizan bolji je broj izgubljenih lopti. Jednostavno skoro pa perfektna utakmica Barse i naravno mnogo duža klupa koja zapravo i donese prevagu u nekom trenutku.

Lex

pre 1 godinu

Лоше суђење на обе стране. Нисмо имали мало ни среће типа за тројке Нанелија или Аврамовића које су испале из обруча. Идемо даље.

Xxx

pre 1 godinu

Broj asistencija sve govori. Nismo ovo mogli dobiti uz los protok lopte i iskljucivo igru 1 na 1. Takodje, toliko otvorenih suteva kada promasis, nema cemu da se nadas. Barsa je danas sutirala za 3 poena izvanredno, tako da su i zasluzeno pobedili. Stize nas i umor sto je i normalno, tako da se nadam da cemo uspeti da pobedimo barem jos jednu utakmicu. U svakom slucaju, glavu gore!

Bajker

pre 1 godinu

Krug kandidata za plej-of je sve uži. Realno je očekivati sedmo ili osmo mesto jer je Makabi gotovo nedostižan,a i Fener biće van dometa ako pobedi Zvezdu.

Olee

pre 1 godinu

Braco Morate znati da bilo koji klub u ned dana da odigra tri jaka meca tesko bi dobbio.Pa Barsa da imala primer Olimpijakos Real Fener tesko bi pobedila sve ili Fener isto,ili Real nebitno.Sad mi da mnogo hocemo dan nam neko ponudio 2 pobede od 4 efes olim real barsa oberucke bi prihvatili.Zato Braco Grobari idemo daljeeee

lupa

pre 1 godinu

Dokle će više sve da preuzimaju u odbrani. Svi nas ubiše zbog toga.
Totalno nepotrebno se svaki put preuzima i protivnici to lagano rešavaju.

Dzeronimo

pre 1 godinu

krupnim koracima ka top 8...ostali neka gledaju i uce
(rosepose, 29. mart 2023 12:49) # Link komentara

Ako si mislio na Zvezdu, mi smo tu već bili u sezoni 2015-16, a to je bila sezona kada se niste kvalivikovali čak ni za BIBL ligu, a države nije bilo da vam plati pozivnicu, kao u prethodne dve godine.
(Sofronije, 29. mart 2023 13:23)

Bili smo mi vec 4 puta u top 8 ali niko nikada od kada se igra samo jedna liga. Partizan ce (jos nije 100%) biti PRVI klub sa ovih prostora kome je to uspelo.Dakle, u ovom FORMATU(o kom smo se od vas bas naslusali) nikada niste bili u Top 8.

Olee

pre 1 godinu

Ljudi .Vi izgleda pojedini zaboravljaju da se za top 8 ne bore 5 tima za 1 mesto niti 4 tima za 1 nego za nas 4 mozda za 2 mesta eventualno 3 preostala.Partizanu je potrebna mislim 1 pobeda da ode dalje.Partizan ako pobedi 1 Bas i Zalgiris moraju sve sve da bi prosli uz Makabi.A tesko ce pobedit sve.Nama 1 pobeda je dovoljna videcete abd protiv Reala.Znaci Bask Zalgirs su vecinom protivnici.Al nek i jedan od njih pobedi sve i ode uz Makabi opet ostaje jedno mesto.

navi

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)
Kome nije zao ako vec nema Sk,uplati lepo 3700 din za sezonu na euroleague.tv i lepo prati sve utakmice evrolige,udjes na telefon ili lap top i gledas...jos ako ti tv ima opciju da preslikas sliku sa telefona...

pedja 71

pre 1 godinu

Zašto navijači iz Zeleznika gledaju Evroligu ? Pa njih ne zanima top 8 sta ima da gledaju onda ?
I oni su izgubili od Ive iste Barselone, a mirotic NIJE nagazio liniju pre šuta za tri !
(lemika, 28. mart 2023 22:18)

Ali jeste. A, ustvari, jeste.

Torbica i Čvarkov.

Boldrik

pre 1 godinu

Pozdrav. Mole li neko da ostavi link gdje se moze gledati utakmica?
Hvala unapred.
(Milos, 28. mart 2023 19:45)



https://sportshub.stream/basketball-streams-live/?date=1680040800

Рајко

pre 1 godinu

@Dedangida
Појма ти немаш! Пенал означава казну, новчану или спортску. У фудбалу је то једанаестерац, у рукомету седмерац, у ватерполу петерац, а у кошарци су слободна бацања.

zemunski kej

pre 1 godinu

Barsa jaka kao crna zemlja!Nema sta zasluzeno su nas dobili.MIslim da je Partizan energetski potrosen.Jedan pita zasto Madar nije igrao drugo poluvreme,zato sto je Laprovitola preko njega dao 14poena,Mali je da dobro brani viseg beka.

Air Dogan

pre 1 godinu

Evidentni umor igrača Partizana doprineo je današnjem porazu. Bilo bi dobro da se ekipa pre meča protiv Reala pošalje u ružičasti imaginarijum kod DJ Žeksa na preventivno ozoniranje.

Rade

pre 1 godinu

U ovako tvrdom mecu se najbolje videlo ko koliko i sta moze u partizanu… kad je bas tesko vidi se da je Exum najbolji igrac partizana zbirno u oba pravca, jedino on i Panter su uspevali da kreiraju nesto.

Lessort jedna od slabijih utakmica naseg najstadarnjjeg jgraca… momci su se borili, srce ostavili na terenu i jos jednom svaka im cast

Od ovakve Barse nije sramota izgubiti

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Dobra borba Partizana, ali Barsa zasluzeno dobila jer je kontrolisala tekmu kvalitetom. Part su nosili prvo Panter a zatim Egzum, igralo se dosta na srce sto je pohvalno, ali na veliki broj tekmi dometi su ograniceni. Ne moze se zaliti na sudjenje, tu je Ana Panter zakon. Ne sme Smajli da resava tekme, ima dobre role na mahove, poentira iz sekundarnog skoka itd. ali na sut se dugo namesta, ima spore noge i tu je problem. Andjuaic ni minut na terenu, u krizi je.
(Demar Derozan, 28. mart 2023 22:27)

Kakav zakon? Njoj zakon lezi u topuzu.

davor

pre 1 godinu

Barsa 10 skokova više, 5 trojki više i 20 asistencija više. Kada bi neko ko ne zna rezultat, pomislio bi da je ovo utakmica od minimum 30 razlike.

SrbEUin

pre 1 godinu

Nije greška sudija samo pri zadnjem šutu Mirotića, već pre bi se reklo niz "slučajnih" grešaka u korist Barce. Neposredno pre toga pri drugom slobodnjaku Markovića, (za +4) Abrines debelo prerano ušao u reket, i naravno uhvatio odbitak i odmah potom faul nad njim za (navodni) šut za tri...
Jbg, tada su bile vruće afere Vildosa i Kampaco, morali su sankcionisati Zvezdu, koja je bila baš u naletu i grabila ka top 8.

simboliko

pre 1 godinu

Pobedila bolja ekipa, iz aviona se vidi. Imaju dužu klupu, igrače kvaliteta naših vodećih i to je to. Možeš da ih dobiješ kada im nije dan, ili ne žele da "zapinju".