Petak, 03.02.2023.

18:00

Istorijska pobeda Partizana: Žalgiris razbijen u Kaunasu

Košarkaši Partizana pobedili su Žalgiris u Kaunasu rezultatom 88:74 u meču 23. kola Evrolige.

Izvor: SN

Istorijska pobeda Partizana: Žalgiris razbijen u Kaunasu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

477 Komentari

Sortiraj po:

Mmmm

pre 1 godinu

Ja ipak mislim da je Zvezda osnovana za vreme Dusana Silnog, kada je Srbija bila carevina, jer mi se cini da sam na pinku cuo da se Car Dusan prezivao Savic, i da su Srbi na Kosovu Polju u juris krenuli sa najpoznatijim poklicom "Dule Savic", koji je i dan danas i deci maloj poznat... Trubadur je zasvirao tom prilikom "Mars na Drinu", koju je napisao prethodno vece ekonomski virtuoz iz Zeleznika, naravno za vreme tajne vecere...To evroliga zeli da unisti, svetu Zvezdu petokraku, koja je sa neba sletjela na grudi Brankovića Vuka, i to u odsutnom momentu, tacno u vreme kada mu je Konjica zastucala zbog Lose nafte koju su nam Rusi namjerno u valjali preko brace Bugara jbg...

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Драги наши Партизановци-честитам победу нашег Партизана.Нисам гледао утакмицу,али ме обрадовала вест о победи нашег тима над страним (као и увек до сада).Без икакве ироније,питам вас,јел сада схватате колико би и Партизану било боље и на табели да Звезду нису покрали у Каунасу,у Италији обе утакмице.Аутоматски би Партизан имао 2 конкурента мање или даље од себе.Схватимо,није тешко,сем у дербијима,све победе Звезде добро дођу Партизана,као што и све побрде Партизана добро дођу или могу добро доћи Звезди.Будимо паметни,волимо своје-наше клубове,и волимо и поштујмо и ваше и наше навијаче.Јер,сви смо ми наши.

JDAleksandar

pre 1 godinu

Ako Partizan dobije Bajern u Nemackoj,ima dve utakmice kod kuce protiv Fenera i Albe koji bi ga bukvalno odveli na korak od TOP8 ! Bice ludilo ako dobijemo u Minhenu !

Goks

pre 1 godinu

@disorder

Auuuu brate, pokidao si. Šteta je što oni ne razumeju o čemu si pisao... Ali, njihov problem. Verovatno, najbolji tekst koji sam ovde pročitao. Svaka čast.

Miodrag

pre 1 godinu

Molim sve iskrene navijace KKP,da ostanu na zemlji bez euforije,i da u svakoj varijanti,jako bas jako, podrzavaju klub!!!! Podsetio bih imali smo 4 pobede,a KKCZ 2,zatim mi smo ostali na 4 a komsije 7! Sada je 12 oni 10!!! Ima jos 11 utakmica,i svasta,moze da bude!!!? Pozelimo KKP da budu zdravi,da zadrze fokus!!! Pa sta bude!!! U svakom slucaju podrska Zeljku i igracima,mora da bude,maksimalna!!!

crni

pre 1 godinu

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc
(kum žoržo, 04. februar 2023 10:47)

Hahhahahahaa fenomenalno, ej noć uoči Bitke na Kosovu to još ima svoju specifičnu težinu !!!

kum žoržo

pre 1 godinu

@hilta
Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc

sasa pg

pre 1 godinu

@Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija
(nnn, 4. februar 2023 09:51) #

Daleko bilo. Znak jednakosti ne ide između ova dva kluba, jer smo potpuno različiti univerzumi.

Rade74

pre 1 godinu

Đorđević,Danilović,Paspalj
Divac,Pecarski.
Najbolja petorka svih vremena u istoriji evropske košarke...
(JOVICA Bar, 04. februar 2023 06:37)

Umesto Danilovića,tada je bio u prvoj postavi Goran Grbović,Danilovuć je bio jiš imladinac na klupi.A nesmemo zaboraviti ni petorku Jugoplastike:Rađa,Kukoč,Perasović,Sobin i Sratenović.

kum žoržo

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.
(disorderPFC, 03. februar 2023 22:35)
Ovaj komentar mora da stoji na vrhu!!!

Zuba

pre 1 godinu

Pozdrav od jednog iskrenog Zvezdasa. Drago mi je da ste ih dobili u gostima. I samo napred do ply off-a. Ja se samo nadam da ce ova kriza Zvezde da se zavrsi.

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.
(Zhol, 03. februar 2023 21:20)

Slažem se s tobom Zhol, 100%.
Kakav Vildosa, čovek igra košarku za sebe... samo napad dok Alexa igra odbranu i plesing po celom terenu.
A znamo vrlo dobro šta na to Željko kaže :
iz jake odbrane se dobijaju laki poeni, presečeni napadi, izgubljene lopte protivnika, kontre i polukontre...
Pa forsira se odbrana na niskom postu, gde Lessorta bez da pominjem svi znamo koji nivo igra, nego Ledeja, Smajli i Pappapetrua bih istakao.
Naučio čovek Pantera da igra vrhunsku odbranu i da se postavi ekipi, taktički mu dao traku.
I za Nanelija, mogu reći da je odbrana ok ali očekujemo konstantnije igre.
Trifa i Madar su super i očekujem malo više od Anđusića i Tristana.
Biće teško da će oni ostati u Partizanu i narednih godina... videćemo.
Sve je to planirano i zato se Željko drao i zaustavio svakog igrača kada je izašao iz igre da mu objasni kako je on zamislio.

Sve su to neke lekcije gde će publika u Areni imati prilika da vide u budućnosti.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.
(baja, 03. februar 2023 23:48)

Svidja mi se taj izraz "isamarati" koji je Coki patentirao, ali tad nije razmisljao da ce mu se desiti ovo sto se desava. Ima Boga.

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Totalno nebitno ali ako hoćemo da gledamo u budućnost i gde škripi, recimo to što komšije potenciraju na broju stranih košarkaša, kontra naših igrača, u Partizanu kontra Zvezde Beograd, biće skor 6 stranaca Partizan i 6 stranaca Zvezda Beograd.
I to uopšte nije problem, problem ce biti naši igrači gde mi imamo mnogo manji roster i mladih igrača a oni tu imaju sve skupe i iskusne igrace.
Mislim da je i uprava svesna toga i da ćemo u našoj KLS ligi teško igrati.
Interesantno će biti cilj?
Možda je bolje priključiti par juniora, pa neka se razigraju a rezultat neka bude u drugom planu.


Partizan:

Lesor
Madar
Exum
Naneli
Ledej i
Papapetru
—-------
Panter ( računa se kao Srpski igrač)
Avramović
Smajli
Trifa
Anđusić i
Tristan
Balsa ( da bog da ozdravi sto pre)


Zvezda Beograd

Vildoza
Ivanović
Hasan
Ben
Holand i
Facundo
—____________
Nedović
Marković
Petrusev
Raduljica
Kuzmic
Mitrović
Dobric

Sve igrači sa skupim platama koji su igrali u Evropi i neki čak NBA.

Lazic
Lazarević
Ilić

neutralni felš

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

zasto da nestanemo? koga bi onda tako patološki mrzeo?

ej

pre 1 godinu

Klasičan Žocizam, titule se osvajaju u februaru, tada se duže forma. Počeli su kao ekipa sa 20-30 različitih akcija, sada ih rade preko 100 sigurno. Za sve treba vreme i dobro zdravlje.

Napred PARTIZAN!!!

Vlada

pre 1 godinu

Baš komentarišem sa ocem i bratom, svi smo zvezdaši....PARTIZAN igra fenomenalno, potpuno druga ekipa i mi smo još dobro prošli u derbiju nedavno.
A Zvezda je očajna i ne želim da verujem da je Ivanović kao namerno oborio formu i pojačao treninge....!!!

Deda

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Divac, Paspalj, Bodiroga, Macvan, Canak...

Milan

pre 1 godinu

U Žalgirio Areni su redom padali Fenerbahče, Real Madrid, Barselona, a nedavno i Crvena zvezda, ali Partizan je uspeo da ih nadigra.

bargro, al' nebitno, forza SRB

pre 1 godinu

@disorderPFC
Brate,nasmeja me do suza.Svaka cast!
(kum žoržo, 3. februar 2023 23:45)

I sta ja sad da radim? Pa jbt, udari ceo kopi-pejst, gde da trazim komentar medj' 450, bas si grobar debilde.

srbin

pre 1 godinu

Vise volim da Partizan pobedi nego leba da jedem
(Paradox, 03. februar 2023 18:34)

zato sto se ne baviš (svojim) životom. mama i tata te finansiraju. koji je to Partizan kad ni jedan srpski igrač ne nosi igru nego sve stranci. svaka čast Obradoviću koji je stekao slavu sa srpskim igračima. a ti bolje jedi leba koji si ti zaradio. bolje bi tebi i nama svakako bilo. đabalebaroš.veliki pozz (još) grobar

Las

pre 1 godinu

Odlična utakmica, zaista se vidi napredak, a realno je to trebalo očekivati od Željka i ekipe koju trenira.
Vreme je da počnemo da razmišljamo o Top8, a ako bi smo pobedili i u Minhenu, onda bi smo smeli već polako o tome da pričamo.
Samo da su momci zdravi, a ja verujem da ću izazvati dosta smeha ovim rečima: da je Balša Koprivica zdrav i u ekipi, bio bih 50% mirniji.
Bez mnogo euforije, ima još dosta da se igra i nije vreme da se leti, veliki su izazovi i mnogo kvalitetnije ekipe pred nama narednih Euroligaških nedelja.
Da ne zaboravim, ima ovih komšija (iz predgrađa) koji spominju kako će "u junu sve biti isto", a izgleda da su zaboravili (a i većina nas) da su ABA ligu osvojili zahvaljujući suđenju prestupa Lesoru sa bacanja, i ako je postigao regularne poene... Žale se na suđenje stalno, pa možda da ih ne podsećam na to, a ni na novog Berona Nedovića?
Da ne zaboravim, veliko hvala i poštovanje stvarnim navijačima komšija koji su se javili ovde i čestitali... voleo bih da mogu kao oni, da navijam za rivale.. meni evo to ne uspeva dugo, ali, tek sam napunio 50.

Lord

pre 1 godinu

Na f4 ne ide ko ima pare, već ko je naučio.
Ajmo na 5. lagano, da uzmemo 10. Žocovu.
Jedna interesanta stvar, poslednji put kad smo išli na f4, prije plej ofa poslednju smo igrali sa Žocovim Pantainaikosom, sada će biti isto.
Poslednja regularnog dijela Partizan-PAO i Žoc je tu, samo na drugoj strani.

111

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Smailagic dve trojke,8 poena, 2 skoka, igra u odbrani, Avramovic jedna trojka, organizacija igre. Njih dvojica 3 troje a ceo tim Zvezde protiv Virtusa 4 trojke?? Strasno..Ali vi imate mnogo igraca na ić??

urke

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Retko glup komentar..

Glup Gluplji Tegeltija

pre 1 godinu

U junu opet ce se slaviti na Malom Kalemegdanu a groblje ce da proziva sudije kako su oni krivi za gubitak titule. Covke ce ponovo da prska

Deda mraz

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Nije igrac ali mozda je pomalo zasluzan ali ti proceni - ZELJKO OBRADOVIC

Mare

pre 1 godinu

Koliko lepu kosarku Partizan igra, uzivanje za gledanje. Pozelis da utakmica traje sest sati. Kreacija, brzina, protok lopte, egzibiciona zakucavanja. I sto je najlepse, jos ima prostora za napredak.

Hilta

pre 1 godinu

(disorderPFC, 3. februar 2023 22:35)

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Cestitke Partizanu na pobedi, pre svega jer ste oducili ove naduvane litvance koji misle da su bogom dani a pri tom sacuvali i nama kakve takve sanse za plej of iako sve manje verujem u to ali mi nadu ne moze niko oduzeti.Ekipa vam je u naletu i mislim da imate realne sanse da u naredne tri utakmice dobijete bar dve ako ne i sve tri. Puno srece vam zelim naravno i nama isto i nadam se cudu u Tel avivu. Pozdrav braco Srbi

111

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo
(Demar Derozan, 3. februar 2023 21:58)


Da li su oslabljeni to nije bitno. Seti se sa koliko smo igraca igrali dve utakmice u Grckoj, jos smo dali igrace za reprezentaciju? Ili posle toga, sa koliko igraca smo igrali u Spaniji dve utakmice protiv Barse i Reala, protiv kojih je tesko igrati i sa kompletnim timom?? Sada se pokazuje kako se dolazi do forme kada smo kompletni. I sta sve moze ovaj tim. Jos nisu igrali Madar i Andjusic. Pametno to radi Zoc..igrace sledecu , odmorni..

baja

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.

Pokojni Toza

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47) # Link komentara

Ti si sine Sale olicenje svega loseg i zlog u Srbiji. Zbog takvih je Srbija tu gde je.

321

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Markovic, Lazic, Dobric..Vildoza..upss..

Idi begaj

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Detchko, leči se.
Samo vi, 34, 22,Bodiroga, Savić ...šizofrena cepanja?

Jovica

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47)

Eto vidis sada razliku izmedju partizana i vas, vi se bavite manipulacijama, lazima, ma bre kriminalom, mrznjom prema svima, non stop glupe neke izjave po novinama, placeni tekstovi.. dok mi na sve to igramo samo kosarku i sada kad pogledas tabelu vidis nas negde pri vrhu a vas na dnu, sta ti to govori?
Lepo vam je covek napisao vreme je da vratite svoj klub i grb.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Pa za one koji možda nisu gledali utakmicu, statistika je u ovom slučaju neumoljiva,i ako često ne mora da bude.Skokovi,posebno Partizanovi u napadu i šut za 3 poena,i to su pogađani prvo kad se ekipa odlijepila na +22,a onda i kad je Žalgiris prišao na -6,ako se ne varam.Skokovi su cijelu sezonu bili problem,bolje reći zagrađivanje reketa,promaja,a večeras,i prethodne utakmice,sve izgleda mnogo bolje.Odbrana je počela da postoji,nema više priče ne znamo da branimo trojkašku ekipu,stvari dolaze na zamišljeno mjesto.Tabela,totalno ludilo,svi osim valjda Albe mogu u 8,a hipotetički,Partizan može do mjesta br.1,ali isto tako može i da završi na 13-om mjestu potencijalno?Ima da se igra,još trećina utakmica preostaje,ali sad se pokazuju ekipe i treneri koji znaju da tempiraju formu.

Ces92

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)
Kakva ironija sudbine, tvoj klub ne postoji kad malo bolje pogledaš.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

Ne placemo zbog vasih neuspeha, majke nam.

zdravko

pre 1 godinu

Disorder. Dati bog da pamet da. Ti u opste nisi napiso stasi hteo. Prvo sad se silite na ove cetri pobede. Pa i zvezda imala pet pobeda uzastopno sad su porazi. Ali cu doci pobede vi sad mozete da udjete u poraze. Posto je ovo evro liga privatna pa ima dosta kalukisanje od dosta mestarenje. Medju prvima je bodiroga pa danilovic i savic onisu institirali da se kampaco ne regrustruje za evro ligu. Ali zapamti da sa kampacom vi nema sta da trazite sa zvezdom. Afro amerikanci nemogu ritam da vakav da izdrze. Evo sinoc ste igrali od domaci igraca sve ukupno su postigli petnajest koseva. Takodje zapamti da za kup i prvenstvo mogu samo tri stranca da nastupaju tude pucate sto posto. Znaci domaci igraci odlucuju a partizan to nema

pejton

pre 1 godinu

Evo nas konacno i na preko 50 odsto uspesnosti. Bravo momci.

Primetio bih izuzetnu organizaciju dugih napada gde se sa neverovatnom smirenoscu zavrsavaju napadi u poslednjim desetinkama sekunde. I to bez panike, ishitrenih izbacaja, nego lepo organizovano. Idealan primer je ono Smajlijevo NBA zakucavanje. Na svu srecu Papapetru je onom trojkom u trecoj cetvrtini prekinuo ozbiljnu seriju Zalgirisa i to je po meni bio prelomni momenat, ako je uopste i bila nasa pobeda ugrozena.

Idemo crno beli, ovo je sad vec ono pravo.

обс

pre 1 godinu

Реално, Партизан је ово добио квалитетом али ни Жалгирис, рањен повредама играча, није био спреман за ову утакмицу. Не разумем дисфорију Партизанових и Звездиних навијача (час еуфоричних, час депресивних због резултата омиљеног клуба). Повратак Обрадовића у Партизан је родољубиви чин. Зашто би то сметало било коме? Осим онима којима тај повратак угрожава статус умишљаја "кошаркашког монополисте" за тзв. успех српске кошарке. Селекцију играча за успех тима не прави политичка позиција, директорски утицај и сл. незналице на значајној позицији у клубу. Селекцију прави владалац материјом. Дакле, Жоц. Екипу не чине имена кошаркаша већ тактичка конзистенција екипе која је формирана од интелигентног и физичког материјала који радом на тренинзима тек треба да буде обликована у уметничко дело које прави резултат. Партизан, конкретно, има много тешких утакмица до краја сезона и уопште не бих био еуфоричан. С најбољима у лиги Партизан тек треба да се потврди. Тако да треба мало задршке у великим очекивањима. Честитка за победу против јаког тима!

WINTER

pre 1 godinu

Najiskrenije čestitke komšijama. Želim vam da nastavite sa uspesima u euro ligi. Moj tim nema više nikakve šanse-na žalost. Probajte bar vi

Mirko

pre 1 godinu

Poslednje dve utakmice sa Asvelom i Zalgirisom odigrana je maestralna timska kosarka, ko god je igrao i jedan minut mnogo je doprineo. Stvarno vrhunske dve utakmice Partizana. A ja volim Zeljka i da ima sve poraze, Bog kosarke.

FreeFacu7

pre 1 godinu

Čestitke komšije. Zrelo i kvalitetno. Imate ono što nama najviše fali, a to je da svako može u svakom trenutku da šutne i pogodi za 3.
Iako ste trenutno evidentno bolji, nadam se da se mi posle izvesnog poraza u Tel Avivu nekako oporavimo do Kupa, pa da vidimo kakav je odnos snaga kad igra Kampaco.

ende

pre 1 godinu

protiv zvezde sam napisao da partizan može još 40% da napredule a da je zvezda na vrhuncu.
obradović je tempirao formu i podiže sve segmente igre, kao što je odbrana, na viši nivo.
igraći napreduju ili se vraćaju u formu. nesretni kiksevi na početku sezone su bi posledica povreda nekih igrača i kratke klupe, sad sve polako dolazi na svoje.

NBG

pre 1 godinu

Partizan prejak. Obradovic napokon slozio sve kockice, pa je tim poceo da igra odbranu, dok je napad i dalje na ekstremno visokom nivou. Nema sta. Cestitke od Zvezdasa.

Ja

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.
(sike, 3. februar 2023 21:32)
Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....

sike

pre 1 godinu

Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....
(Ja, 3. februar 2023 22:01)
Ma ko je koga osnovao ne možemo promeniti i skoro je nebitno. Svestan sam da navijam za jednog od blizanaca. Nekada sam mrzeo da Partizan pobedi, ali poslednjih godina navijam i uživam i u njegovim pobedama. I super se osećam. Naravno da sam srcem za Zvezdu, ali grozim se više primitivizma.
... I Nanelija sam izostavio. Ti neki iz drugog plana su večeras prelomili. Bravo!

vladasd

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?

sale

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite

007

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)

Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45)

Svemu tome je kumovao Danilović, koji je preko Saleta Djordjevića i njegovih veza u Realu i Barsi, dogovorio razgovor sa španskim klubovima-deoničarima EL. Naravno da je Žoc nadgledao iz daljine, jer je u prijateljskim odnosima sa čelnicima Huventuda i Reala. Iz te paukove mreže, ne može se izaći.

Rade74

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)


Zorane svaka ti ćast,e ovo je pravi Delija.Živ mi bio.

Smehotres

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Sve tačno, samo si zaboravio da 500 miliona Kineza kopaju tunele da dođu u Evropu.

Rade74

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?

Yap

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?
(Rade74, 03. februar 2023 22:07
Povukao na Mileta medjeda sa Kozare;

disorderPFC

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.

Marokanac

pre 1 godinu

Kakve su vam ovo rasisticke gluposti? Najozbiljnije pitam. Zasto tebi i drugim teletabisima smeta necija boja koze? Pod hitno na lecenje, rasizam je samo korak do nacizma.
(Jovo, 03. februar 2023 21:51)

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.

+41

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.

Marokanac

pre 1 godinu

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.
(Rade74, 03. februar 2023 21:59

Rade, ne lupetaj ti, Jugoslavije odavno nema, a mi sebe i dalje zovemo zemljom kosarke. Jeste ponos... i Makabi je ponos Izraela, bez i jednog Izraelca.

delboj

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .
(Andrea Djani, 3. februar 2023 21:31)

Pa u svim ozbiljnijim utakmicama, tipa plejf off eliminacionim, igra najvise 7 igraca. Jednostavno ne moze drugacije, niti igraci mogu "uci" u utakmicu. Ta rotacija od 10 igraca je kad nemas kvalitet, pa presingom rjesavas stvari, tipa kad Vujosevic imao onaj mladi tim, pa je na taj nacin nadoknadjivao manjak kvaliteta.

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.
(+41, 03. februar 2023 22:00)

U ovoj formi, Partizan će sve 3 utakmice da pobedi! Brutalna igra Partizana. Ja sam ubedjen da ulazite u top 8. Pozdrav od Zvezdaša :)

bombas

pre 1 godinu

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.
(Marokanac, 03. februar 2023 22:43)

Kad si se bunio predhodnih godina na broj stranaca u timu za koji navijas?
2020,2021?
Nisi se bunio,nije ti smetalo,znaci lazov si.

ntt

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da bar jedan naš tim ode u play-off iako mi nije drago što su crno-beli zapravo crno-crni. Ali eto bar je trener naš
(Đomla, 3. februar 2023 22:13)


Nije samo trener nas. Svi su nasi, igraci partizana.

fenomen

pre 1 godinu

Znam da Zeljko zna ali ako sam dobro pratio Tristan, Andjuša i Madar nisu igrali ni sekundu što znači da su utakmicu iznela 9 igrača s tim što i Trifunovic nije imao preteranu minutažu.

železnik

pre 1 godinu

Evo ovako.Jos 11 kola,5 na strani i 6 kuci.Od ovih kuci realno je od Reala,Barse i Olija uzeti jednu,mozda dve pobede.Panatinaikos se ne sme dovesti u pitanje.Ako se od 5 na strani dobije bar 2 to je nekih 5-6 pobeda u najgorem slučaju.Po meni Partizan sa 17-18 pobeda ide glatko u plej-of.Idemo!!!

Nnn

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.
(Аспера, 3. februar 2023 21:05

Real, Barsa i Oly su svi kod kuće. Tu nije nerealno da uzmemo jedan skalp.

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako

Never Mind

pre 1 godinu

Malo mi je i zao posle ove pobede. Ispali smo pravi partibrejkersi. Pokvarili smo vece vecinskoj Srbiji. Sta mozemo. I vi cete isto ovako, samo sutra.

tu sam da primetim

pre 1 godinu

Nezgodan ovaj novi format, treba se tu snaci. Kako igramo ni sami ne znamo. Ipak smo mi iz proslosti i moramo da ucimo od komsinice kako se dobija u ovom novom formatu i sve ostalo.
Nekad smo na uzorku od 10 utakmica morali do 4 pobede za prolaz, a sad muka, na uzorku od 22 utakmice nije dobro ni 12 pobeda. Moramo bolje i ozbiljnije, jer mi smo institucija, mi smo Partizan.

Zhol

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.

Paradox

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako
(Igrajmo taj tango smrti, 03. februar 2023 21:40)

Vidis sta se desava kad se umesa Bodiroga i Savic
?

Kingston

pre 1 godinu

Pre nedelju dana ste masovno svi pisali kako nema šanse da Partizan udje u TOP 8 a večeras smo upravo dospeli na 7.mesto ...jel vas makar malo blam ?

Гаугамела

pre 1 godinu

Скор у последњих 10 утакмица:
1. Партизан 8-2,
2. Реал, Олимпијакос 7-3,
3. Барселона, Валенсија, Жалгирис 6-4,
4. Басконија, Макаби, Монако 5-5, итд, итд...

aleksa

pre 1 godinu

Gledajući poslednjih 10 kola EL...Partizan je najuspešniji tim EL sa 8-2...prati ga Real sa 7-3, i, eventualo, Olimpijako sa 7-3 ako večeras pobedi Anadolu Efes...svi ostali ozbiljnije zaostaju.

Što se igre tiče, igra je sve bolja i bolja..sve je dominantnija. Odbrana u poslednje vreme, otprike tih 10 kola, je veoma dobra...u napadu ima dosta opcija i igra se dosta raznovrsno.

Peruzzi

pre 1 godinu

Sve čestitke komšijama od okorelog Zbezdaša, rutinski nema šta. Partizan ozbiljna ekipa! Pljuvači Papapetrua, sram vas bilo! Ova petorka Exum, Panter, Papapetru, Ledej Lesor može da parira svakoj ekipi u evroligi. Mene fascinira odakle Ledeju i Lesoru snage za ovoliku minutažu u ritmu napad i vrhunska odbrana.

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

Rade74

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!
(Steamroller, 03. februar 2023 21:49)

Tako je to i ja mislim,ove godine ako udemo u top 8,ako ne nikome ništa.Pokazali su da igraju sa srcem i to je lepo i dokaz,da nas sledeće sezone ćeka još zanimljivija.Samo daj bože da ostene ista ekipa.Zna Žoc da radi svoj posao,pa nije đabe najbolji trener svih veemena!!!

Dr

pre 1 godinu

Ovi igrali bez trojice veoma važnih američkih igrača i sa danom manje odmora i dužim putem (igrali u Turskoj u sredu). To je istakao i trener Žalgirisa, a sada će to da objasni i čuveni poznavalac košarke od pre pola godine Željko Pantić, ili možda neće, ipak je on pravi poznavalac košarke i Partizana.

czz

pre 1 godinu

Navijam za CZV ali drago mi je zbog pobede, Zvezdu su isto stigli u zavrsnici i nije 7 minuta dala kos, sada se nazalost CZV raspada, ali ovo mi je draze nego ista

Petar

pre 1 godinu

Da nije " mržnje" čovića prema Srpskoj košarci, Partizanu i Euroligi ( naredio navijačima zvezde da zvižde non stop himni eurolige). Partizan bi već bio u prve dve ekipe eurolige. Ali otišao Bartolomeu i ugasila se zvezdina sveća .....

DM

pre 1 godinu

Ajmo Grobari idemo jos jace ovakvom igrom mozemo da pobedimo sve nema nam ravnim kad treba igramo najbolje vidi se da partizan ima trenera posle dugo vremena

Rade

pre 1 godinu

Nedavno se pricalo Zeljka pregazilo vreme, Papapetru gori od Zagorca, Exum ne moze da igra pleja :-)

sve eksperti

8 od poslednjih 10 meceva dobijeni i 7mo mesto

Uzmi Zeljko Evro titulu!

sremac

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 3. februar 2023 20:42)

Kakvo baljezganje, neverovatno. Opet neke belosvetske zavere?
Rodjace, ko to tebi drma kavez?

+41

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43



Evo ja sam ti dao plusić

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

Кошарка то је - Партизан!

pre 1 godinu

О велики си Партизане,о Жељко Обрадовићу највећи си...ККПАРТИЗАН-европски БОСТОН СЕЛТИКСИ...ИНСТИТУЦИЈА КОШАРКЕ...амин

King

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.

Dojkan

pre 1 godinu

Zeljko je izgurao svoj metod. Sva ta dreka i vika ocigledno ima efekta. Timski IQ je porastao duplo od pocetka sezone. Kad svaki igrac nauci da razmislja na terenu, pre svega. Ttebalo je vremena ali evo kompletan tim je razigran. Svi daju doprinos i protivnik vise ne zna sta da brani. Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

Steamroller

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!

Demar Derozan

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo

Sasa

pre 1 godinu

Svaka cast od matorog cigana 53.Ljudi uzivajte u pobedi ostavite se mrznje ,uzivajte.Ja cekam Kampaca i nadam se da ce biti vremena za osmicu ,ali tesko.Cestitke i opusteno.Jos jednom uzivajte .Pozz. ljubiteljima kosarke.

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

Danije

pre 1 godinu

@Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

Pa da, Bodiroga je u stvari zaslužan za dobru igru Partizana, ne Željko i igrači već Bodiroga, koji je takođe kriv za nešto lošiju igru Zvezde.

markod

pre 1 godinu

Lepo!Top 8 lagano,a na leto,dok limenke plate sve dugove koje Kampaco ima,i dok se navikne na Bg,fino platimo propisano obeštećenje od 50000 eura,dovedemo ga i da ponovo osvojimo ovaj cipiripi kup 🙂!

Никола

pre 1 godinu

Зрело, мудро, паметно.
Штета за Лесора и личне, одиграо би много боље да му није прекипело.
Фали Балша у ротацији, да чо'ек може мало да дане душом.

Shone

pre 1 godinu

Можда најбоље прво полувреме Партизана на гостовању у Евролиги које памтим. А памтим ЕЛ и из Фибиног периода, друга половина деведесетих/почетак двехиљадитих, па УЛЕБ период, па онај период од пре десетак година кад је уведен нови формат топ 16, и ево сад ова јединствена лига. Значи било је свакако већих победа, али овакво прво полувреме стварно тешко да смо икада одиграли на страни

Рано је још за калкулације али уз 3 победе у наредна 4 меча плеј оф је веома близу. Чак и две су ок, видећемо

zoran

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan

Zoran

pre 1 godinu

Zvezda je u padu forme nije tu kriv Partizan a ni sudije,samo zato sto Zvezda igra lose prvo poluvreme pa onda kad sudije naprave gresku onda je zato izgubila.

samo jako

pre 1 godinu

mentoli, prekinite sa tom forom partizan je evropski boston. ne, nije. partizan je partizan, mali kompleksasi koji ne mogu da vole svoje takvo kakvo jeste

Rade74

pre 1 godinu

Marokanac, 03. februar 2023 21:44)

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

Miksa

pre 1 godinu

Rekao sam da polako dolazi dtrucnost Zeljka u odnosu na Ivanovica,tako da razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde sve vise je evidentna.

Zhol

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)

I vi ste na dve pobede do osme pozicije, nije tu nista gotovo.

del boj

pre 1 godinu

Mislim da sa 7:4 do kraja tj 19:15 100% upadamo od 5-8 mesta, a i 18:16 mi je 90% izvesno za top 8. Imamo tri teska meca kuci ( Barsa, Real, Olimpijakos u 6 dana kuci, uskoro Fener), neka tu bude u najgorem slucaju 2 od 4, racunam Alba, Pao da su sigurice i jos dve pobede traziti u gostima kod Italijana, Bajerna, Monaka i Efesa. Sanse su zaista sasvim dobre, steta za Baskoniju, Milano, dva poraza od Valensije, ali dobro. Napred Partizan!

Аспера

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.

Del Boj

pre 1 godinu

Nije Partizan kao Zvezda da dobijenu utakmicu gubi u Kaunasu. Nadam se sa Markovic Lazic Lazarevic Nedovic gledali utakmicu ispred tv i gledali kako se suta za tri poena. A jok ko oni da beze da se skrivaju od sutiranja trice ili sa distance i pudistance. Danas ako nemate te raskošne strelce za tri poena ne možete nista da uradite. A ovi iz Zvezde omatorise bacajući cigle kamena s ramena i slepajuci se uz drugoga da oni nesto urade u napadu.

Dr Hitch

pre 1 godinu

Neko se ponadao u trećoj četvrtini...šalu na stranu, sem tog, može se reći i očekivanog pada u trećoj, ozbiljna košarka Partizana, kontrola utakmice od početka do kraja i potpuno zaslužena pobeda. Idemo dalje i nadamo se da će uspeti da održe ovakvu formu.

Član institucije

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

sasa pg

pre 1 godinu

Biće teško do kraja, ali ovo je recept. Odlično poluvrijeme. Samopouzdanje posle pobjede pred Čovićevim navijačima u usponu. Samo naprijed Partizane!

Aleksandar

pre 1 godinu

Lesor i Trifunović, dva igrača koja će u kritičnim momentima uvek, ali uvek, uraditi najgluplju moguću stvar koju im je u tom trenutku na raspolaganju...

stevo

pre 1 godinu

Jedna od dražih pobjeda. Glupo je pisati svašta, ali imao sam osjećaj cijeli dan da Želimir gazi Žalgiris večeras. Bravo Partizane!!!

Billy BB

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Jel dao Nedović tricu?
Nisa gledao, pitam za druga.

vasavlada

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.

ззззз

pre 1 godinu

Пример Звезди да се не може се без шута за три играти кошарка, свака част партизану

Pera85

pre 1 godinu

Jao, jao, jao, kako su se cergari ponadali i odmah krenuli komentari. Sad su malo zastali, pa nece ni 200 na raju da bude hahahahhahahahhahahhahahahahhahaahah
Bravo Partizane!!⚫⚪⚫⚪🖤🤍🖤🤍

zemunski kej

pre 1 godinu

Zalgiris samo 30 koseva za poluvreme? Oni su skoro sve dobili kuci ,nece biti lako u drugom poluvremenu,mora i njih malo da krene ali ako ovo Partizan dobije onda ulaze u F8 . Sto je uspeh nevidjen da od nule dodjes do 8 najboljih ekipa Evrope za 2 godine.

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.
(Zhol, 03. februar 2023 20:04)

Iiii doslo je do nekog debelog pada fokusa u 3/4 xD

🙂

pre 1 godinu

Od prvog minuta u vođstvu, ali opasno šizim na to opuštanje. Razumem Željka potpuno što viče. No dobro, ljudi su. I mladi su.

Ovom pobedom, Partizan se potpuno vratio u igru za plej of. Žalgiris opasno sebi zakomplikovao u poslednje vreme.

Institucija

pre 1 godinu

Nakon opuštanja u trećoj četvrtini, sledi lekcija košarke u završnici. Partizan sa ovakvom igrom komotno može sebi da dozvoli da praktično ne igra celu jednu četvrtinu, i opet presliša protivničku ekipu 20-ak razlike..

Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Boston Celtics

pre 1 godinu

Jel' neko sumnjao da ovo sledi u drugom poluvremenu?

Molio sam Boga na poluvremenu - samo nemojte da padnete niz stepenice i izgubite 2. poluvreme 17 razlike... samo ne 17, može 16.

iskreno

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Daj bre čovek, pa šta je sa mozgom...

jghkjl

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 3. februar 2023 20:43)

Placite sa mnom jesenje kise..

panter pudlica

pre 1 godinu

Ovi Litvanci su odvratni ali vi ste jos odvratniji.
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:24)

A najodvratniji - pronađi se u odgovoru.

Lex

pre 1 godinu

Нанели који не важи за неког врсног дефанзивца одличан у одбрани данас.То је главна разлика у односу на први део сезоне, Нанели и Трифуновић допринос у одбрани, Папапетру и Смаилагић у нападу, и ето одмах побољшања.Ово не важи само за ова три играча, сви су напредовали током сезоне.

Sarlamantan

pre 1 godinu

Realno tempira se forma bas kad treba...imamo lep raspored...bajern sledeći...bice tesko ali ne i nemoguće...dolazi fener i alba...pa dva italijani...tu već možemo do 15 16 pobeda....gledajući tabelu sa 17 ili 18 imamo top 8...prozivali su Obradovica...pa to se ni u snu ne radi!

Mihajlo

pre 1 godinu

Kad imaš Pantera koji će do besvesti da šutira preko ruke i Lesora koji je operisan od tehničkih košarkaških elemenata,vodjenje lopte,ledjna tehnika,onda i 50 razlike možeš da izgubiš.

vukan

pre 1 godinu

Gledam ovog polonaru, decko ne ume ni da trci... koga je htela zvezda da dovede majko mila, skauting vedin vec 10 godina je blagi uzas! Voleo bih da Partizan dobije ove umisljene litvance

RW#0

pre 1 godinu

Objektivno po kvalitetu i na papiru smo cetvrti, peti tim u Evropi. Tako i delujemo poslednjih mesec, dva. Kad smo bili neuigrani na pocetku sezone doziveli smo 4,5 poraza od slabijih timova i to je razlog sto nismo na samom vrhu. Samo da izbegnemo Real i Barsu u cetvrtfinalu.

parni valjak neka melje!

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Isplači se, biće ti lakše ?

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.

nije bolest sve što boli

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 03. februar 2023 20:42)

Auuu... Nije tebi baš lako ?

Super Mario

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

Ma uzimate lagano bre opusteno

Igor

pre 1 godinu

Znači ljudi, ne navijam za blizance, lak đe košarka ne interesuje. Rekoh da pogledam, šta se ljudi toliko lože i uključim početak 4/4. Partizan izvodi loptu, Smajlagić u trku prima, pravi 3 - 4 koraka bez tapkanja lopte, staje i baca saigraču loptu... Sudije sude tehničku Žalgirisovom treneru, ludilo...

Doktor

pre 1 godinu

Cestitamo, cestitamo, cestitamo... Ovo nema niko ovo je kosarkaska rapsodija. Bravo, bravo... Ja sam bas srecan. Cestitam svima. Velicanstvena pobeda.

M4X

pre 1 godinu

E ovo u drugom poluvremenu je pravi zalgiris...ono u prvom nije pravi zalgiris
(vidi se, 03. februar 2023 20:22)

Jeste li se dogovorili koji smo Žalgiris urnisali? Pravi ili je neki onaj sa drugim imenom i adresom?

JPR24

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

I dalje peče a ?? Juju…

PAJSER

pre 1 godinu

Dobro je da partizan sad dere kad je Zvezda ispala da Evropa primeti i partizan. Za nas već znaju da smo veličina, ali dobro bi bilo da i Partizan skrene pažnju malo na sebe jer je svima nepoznat. Zato navijam zbog srpske košarke da partizan osvoji ili bar uđe u finale ili tako nešto.

alex

pre 1 godinu

Bravo za Željka i ekipu Partizana, sjajan meč nastavite u tom ritmu. Konačno da se uključe svi igrači i da daju doprinos i igrači sa klupe..

panter pudlica

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Ne seri bre... nego kako te samo nije mrzelo da toliko kukaš...

Aluvial

pre 1 godinu

Partizan realno ima dobar tim. A mislim da je ovo Zocova pobeda. Dati Zalgirisu 88 poena ne mozes bez dobre postavke igre,a realno i sut je danas sluzio.

lav

pre 1 godinu

nema sta, budimo realno, trenutno Partizan igra veoma dobro, i treba da iskoriste ovaj period da skupe sto vise pobeda na strani, vec u bg-u bilo kod da dodje nije favorit protiv partizana. iako sam zvezdas, zelim da bijete sto vise, a debila i na jednoj i drugoj strani ima. mi iednostavno ne igramo dobro trenutno i gubimo i sta sad, jbg. srecno srbi

Petar

pre 1 godinu

Sportski, Litvansku košarku poštujem.... Oni nas " mrze" i sportski i politički i u svakom smislu, zato mi je pobeda nad njima draža nego bilo koja u Euroligi....

ljubo

pre 1 godinu

Samo opusteno ljudi,sigurno dobijamo !!!
Imamo igru,sve ide kako treba..
Umiju i oni da igraju ,malo i kada pridju normalno je...
Gazimo sve do kraja,upamtite!!!

MarkoJovic

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno
(Deda mraz, 3. februar 2023 19:57)

A i Embiid se ponudio da dodaje peskire ako moze

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Doktorska disertacija gospodina Zeljka Obradovica. Jos da pik en rol igramo bolje u fazi odbrane i da kupimo skoro sve defanzivne skokove, nema nam zime.

Mr Bojangles

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Kakav traktat ljudi moji.

bigg boss

pre 1 godinu

Samo hrabro drugo poluvreme i pobeda ne dolazi u pitanje...mislim da ne bi trebali imati ni jedan poraz do kraja ligaskog dela takmičenja...uzmi Zeljko...

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Odlično poluvreme, kakva odbrana! Ono je morao da bude faul nad Panterom.. ništa još nije gotovo, hajmo do kraja ovakav pristup u odbrani i strpljivo u napadu.

Брус Вејн

pre 1 godinu

jsd je zlo srpskog sporta
(Exe, 3. februar 2023 18:38)

С обзиром на то да једне кошаркашки новинари широм света зову српски Селтикси, а да друге навијачи широм Европе питају "Ко сте ****** ви?", твоја изјава је апсолутно на месту.

ЈСД је међу најтрофејнијим СД на свету. Ватерполо клуб има више титула првака Европе, него што су све КК Црвене звезде играле Топ8 ЕЛ, па пута два.

cirkus

pre 1 godinu

@TruthPanterčina

da da, zato zvezda dovede neverovatna pojaanja i trenera, jer je stuPu srBstva nametnuto da izgubi.
vi nikad niste nadigrani vas je uvek pokralo...

Mikii

pre 1 godinu

Partizan sjajan, Žalgo očajan. Samo lagano momci, da se ovo odradi do kraja. Kako se stvari menjaju, braćo. Zvezda 10:13, Partizan jako blizu za 12:11. Nije tako izgledalo nakon onog niza koji je napravio Ivanović po dolasku u Zvezdu. Život je čudo.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vodiš 22 razlike i onda Panter počne da se ispucava i solira, upropasti 3 napada zaredom. Naneli je užas živi.
(Pera, 03. februar 2023 19:47)

A vi kako te? Hahahaha

Deda mraz

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno

Nerealno realan

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Već 10 godina svake godine radite isto, ali bukvalno preslikano. Pred početak sezone kreće euforija, zatim šamar realnosti, pa opet malo euforije i na kraju SUROVA REALNOST. Zvezda osvaja sve što se osvojiti može, osim EL. A doći će i to. Polako prike, pa bar jedne godine prvo skoćite pa recite Hop. Znate vi šta vas čeka na kraju sezone, pa onda daj da se malo radujemo dok možemo....:) Samo nemo' opet da bude bežanije kad počne berba ušiju....:)

Andrea Djani

pre 1 godinu

Izvanredna igra Partizana , jos bolje sudjenje i eto pobede na vidiku . Kod Zvezde je trenutno sve suprotno , losa igra , jos gore sudjenje i porazi se nizu .

30ka

pre 1 godinu

Jedna od najboljih odbrana u dosadasnjem delu Eurolige.Bar sto se tice prvog poluvremena.Ako ovako nastavimo i u drugom poluvremenu,najbolja utakmica Partizana zadnje dve godine.Ajmo crno- beli lealeale.......

Kide

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 3. februar 2023 18:29)


Takoe,i na kraju sezone cemo jos bolja pojacanja da dovedemo a neke kampace vildose i ostalu buraniju.

Mikana

pre 1 godinu

Savić zvao evroligu da Partizan ima dan više odmora od CZ.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. februar 2023 17:59)

Učestvuješ sa dva imena u komentarima. Provalio te moj klinac od 8 godina. I još da nešto znaš. Zvezda igrala uto/čet a Partizan sre/pet

Tačno se sećam, da se toga ne sećam.

pre 1 godinu

Auuuu, bravo momci za prvo poluvreme. Samo jako i hrabro u nastavku, moramo dobiti ovo, bar za jedan koš viška.







VOLIM GA KO OKA ?!!

vutrić vopić

pre 1 godinu

Ne volim vas crno beli. Ali veceras zelim da izgubite u neizvesnoj zavrsnici sa sudjenjem ko sto ima Zvezda.Čudo bi bilo da ih dobijete.Oni kuci jako dobri,vi na strani medju najgorima.

ja

pre 1 godinu

10928

Kod igokeje se stavljaju "najteže gostovanje" opasan rival" kod zvezde potpuno drugačiji... Toliko ste neobjektivni da je to sramota..
(Istina, 03. februar 2023 18:11)

Prijatelju vi imate jedan od najskupljih timova u EL naravno da bi trebali biti favoriti u vecini utakmica,Partizan ima Zeljka Obradovica!!!

Deda mraz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Suze krijem same teku, stare rane jos me pekuuuuu!!!! :))))

Billy BB

pre 1 godinu

Sad nema ukrajinskih zastava??? zanimljivo...
(pa da .., 03. februar 2023 19:02)

Zanimljivo, zato što Željka i Partizana poštuju sve ekipe.
A šta misliš zašto vas ne poštuju?

Zuja

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde. Ali ako ima tim u EL koji mi nimalo nije simpatičan to je Žalgiris a i Litvanija. Umislili da su bogovi. Bio sam radostan i na EP kako su prošli. A to datira još od EP u Atini kada smo ih razglavili a Marčulionis pravio cirkus, povlačio ekipu sa terena, Divac ga smirivao. Zato komšije punom snagom. Razvalite ih.

Saša Janković

pre 1 godinu

Bravo. Svaka cast za igru. Ovako nesto se ocekivalo od pocetka sezone. Ali tek sad se ekipa uigrala, oporavili se Avram i Smajli. Ako ne dodje do povrede Lesora ova ekipa moze svakome da pomrsi racune i da se bori za f8 pa i f4 sto da ne.

RoD

pre 1 godinu

divno je kako navijaci zvezde non stop pricaju o parama koje je Partizan dobio..a FaKu im sedi za milione na klupi..treba da se radujemo sto imamo dva kluba da nas predstavljaju u evroligi..a da pljujemo sto su od tih para mogli domacu ligu da oforme i stvore trenere i igrace pa da ne placamo strance..

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Svesti na samo 30 poena Žalgirisa kući pred 17 hiljada vatrenih navijača je fantazija. Svaka čast za ovo poluvreme…

Doktor

pre 1 godinu

Ovo nema ceo svet. Kk Partizan iz Beograda je timcina, bukvalno. Ne moramo uopste u top 8, ali smo prosto fenomenalni. Najbolje prvo poluvreme ubedljivo. Bas smo u usponu. Samo da ne dizivimo nase poznate crne minute, tj periode od po pet minuta bez kosa a nas pune li pune. Momci, Zeljko Bog vam pomogao. Ovo je kosarkaska pjesma.

anakin

pre 1 godinu

Ovo klinci iskompleksirani pricaju neke gluposti. Evo ja kao stari Zvezdas kazem da je Partizan digao formu i da sada "jede " sve ekipe trenutno...bice pada pred kraj ali nije toliko vazno. Samo mi je zao sto nisu sada dosli Real i Barsa i Oly da igraju sa njima zato sto mogu trenutno svakog da pobede.
digli formu i to je to...a imaju na klupi coveka koji to ume. Sve pogadjaju i dobar protok. zelim vam da ove Litvance otkinete sa 20 razlike...a mozete zato sto imate prekaljene EL igrace.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.

eufrat

pre 1 godinu

Pa i Zalgiris je drzavni projekat. Real i Barsa isto. iza svakog jakog kluba stoji i drzava. rezultati i sponzori kad dodju sve to posle ide samo od sebe. ne kukajte vise. idemo crno beli f8 nikad blizi.

matori

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?

Član institucije

pre 1 godinu

Mi čak i da izgubimo danas imamo šanse za Top 8, za razliku od pantera koji su ugasili i mogu samo da čekaju da ih isprašimo i u ABA.

Truth

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...

Petar

pre 1 godinu

Sportski, Litvansku košarku poštujem.... Oni nas " mrze" i sportski i politički i u svakom smislu, zato mi je pobeda nad njima draža nego bilo koja u Euroligi....

Ces92

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)
Kakva ironija sudbine, tvoj klub ne postoji kad malo bolje pogledaš.

Institucija

pre 1 godinu

Nakon opuštanja u trećoj četvrtini, sledi lekcija košarke u završnici. Partizan sa ovakvom igrom komotno može sebi da dozvoli da praktično ne igra celu jednu četvrtinu, i opet presliša protivničku ekipu 20-ak razlike..

anakin

pre 1 godinu

Ovo klinci iskompleksirani pricaju neke gluposti. Evo ja kao stari Zvezdas kazem da je Partizan digao formu i da sada "jede " sve ekipe trenutno...bice pada pred kraj ali nije toliko vazno. Samo mi je zao sto nisu sada dosli Real i Barsa i Oly da igraju sa njima zato sto mogu trenutno svakog da pobede.
digli formu i to je to...a imaju na klupi coveka koji to ume. Sve pogadjaju i dobar protok. zelim vam da ove Litvance otkinete sa 20 razlike...a mozete zato sto imate prekaljene EL igrace.

zoran

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan

matori

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

disorderPFC

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.

King

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.

Deda mraz

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Nije igrac ali mozda je pomalo zasluzan ali ti proceni - ZELJKO OBRADOVIC

Steamroller

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!

NBG

pre 1 godinu

Partizan prejak. Obradovic napokon slozio sve kockice, pa je tim poceo da igra odbranu, dok je napad i dalje na ekstremno visokom nivou. Nema sta. Cestitke od Zvezdasa.

Lex

pre 1 godinu

Нанели који не важи за неког врсног дефанзивца одличан у одбрани данас.То је главна разлика у односу на први део сезоне, Нанели и Трифуновић допринос у одбрани, Папапетру и Смаилагић у нападу, и ето одмах побољшања.Ово не важи само за ова три играча, сви су напредовали током сезоне.

+41

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43



Evo ja sam ti dao plusić

Mare

pre 1 godinu

Koliko lepu kosarku Partizan igra, uzivanje za gledanje. Pozelis da utakmica traje sest sati. Kreacija, brzina, protok lopte, egzibiciona zakucavanja. I sto je najlepse, jos ima prostora za napredak.

Гаугамела

pre 1 godinu

Скор у последњих 10 утакмица:
1. Партизан 8-2,
2. Реал, Олимпијакос 7-3,
3. Барселона, Валенсија, Жалгирис 6-4,
4. Басконија, Макаби, Монако 5-5, итд, итд...

Dr Hitch

pre 1 godinu

Neko se ponadao u trećoj četvrtini...šalu na stranu, sem tog, može se reći i očekivanog pada u trećoj, ozbiljna košarka Partizana, kontrola utakmice od početka do kraja i potpuno zaslužena pobeda. Idemo dalje i nadamo se da će uspeti da održe ovakvu formu.

Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Rade

pre 1 godinu

Nedavno se pricalo Zeljka pregazilo vreme, Papapetru gori od Zagorca, Exum ne moze da igra pleja :-)

sve eksperti

8 od poslednjih 10 meceva dobijeni i 7mo mesto

Uzmi Zeljko Evro titulu!

vladasd

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?

Rade74

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)


Zorane svaka ti ćast,e ovo je pravi Delija.Živ mi bio.

111

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo
(Demar Derozan, 3. februar 2023 21:58)


Da li su oslabljeni to nije bitno. Seti se sa koliko smo igraca igrali dve utakmice u Grckoj, jos smo dali igrace za reprezentaciju? Ili posle toga, sa koliko igraca smo igrali u Spaniji dve utakmice protiv Barse i Reala, protiv kojih je tesko igrati i sa kompletnim timom?? Sada se pokazuje kako se dolazi do forme kada smo kompletni. I sta sve moze ovaj tim. Jos nisu igrali Madar i Andjusic. Pametno to radi Zoc..igrace sledecu , odmorni..

Smehotres

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Sve tačno, samo si zaboravio da 500 miliona Kineza kopaju tunele da dođu u Evropu.

Sasa

pre 1 godinu

Svaka cast od matorog cigana 53.Ljudi uzivajte u pobedi ostavite se mrznje ,uzivajte.Ja cekam Kampaca i nadam se da ce biti vremena za osmicu ,ali tesko.Cestitke i opusteno.Jos jednom uzivajte .Pozz. ljubiteljima kosarke.

111

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Smailagic dve trojke,8 poena, 2 skoka, igra u odbrani, Avramovic jedna trojka, organizacija igre. Njih dvojica 3 troje a ceo tim Zvezde protiv Virtusa 4 trojke?? Strasno..Ali vi imate mnogo igraca na ić??

MarkoJovic

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno
(Deda mraz, 3. februar 2023 19:57)

A i Embiid se ponudio da dodaje peskire ako moze

Pokojni Toza

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47) # Link komentara

Ti si sine Sale olicenje svega loseg i zlog u Srbiji. Zbog takvih je Srbija tu gde je.

Deda mraz

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno

Rade74

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?

RW#0

pre 1 godinu

Objektivno po kvalitetu i na papiru smo cetvrti, peti tim u Evropi. Tako i delujemo poslednjih mesec, dva. Kad smo bili neuigrani na pocetku sezone doziveli smo 4,5 poraza od slabijih timova i to je razlog sto nismo na samom vrhu. Samo da izbegnemo Real i Barsu u cetvrtfinalu.

panter pudlica

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Ne seri bre... nego kako te samo nije mrzelo da toliko kukaš...

Never Mind

pre 1 godinu

Malo mi je i zao posle ove pobede. Ispali smo pravi partibrejkersi. Pokvarili smo vece vecinskoj Srbiji. Sta mozemo. I vi cete isto ovako, samo sutra.

ende

pre 1 godinu

protiv zvezde sam napisao da partizan može još 40% da napredule a da je zvezda na vrhuncu.
obradović je tempirao formu i podiže sve segmente igre, kao što je odbrana, na viši nivo.
igraći napreduju ili se vraćaju u formu. nesretni kiksevi na početku sezone su bi posledica povreda nekih igrača i kratke klupe, sad sve polako dolazi na svoje.

007

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)

Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45)

Svemu tome je kumovao Danilović, koji je preko Saleta Djordjevića i njegovih veza u Realu i Barsi, dogovorio razgovor sa španskim klubovima-deoničarima EL. Naravno da je Žoc nadgledao iz daljine, jer je u prijateljskim odnosima sa čelnicima Huventuda i Reala. Iz te paukove mreže, ne može se izaći.

tu sam da primetim

pre 1 godinu

Nezgodan ovaj novi format, treba se tu snaci. Kako igramo ni sami ne znamo. Ipak smo mi iz proslosti i moramo da ucimo od komsinice kako se dobija u ovom novom formatu i sve ostalo.
Nekad smo na uzorku od 10 utakmica morali do 4 pobede za prolaz, a sad muka, na uzorku od 22 utakmice nije dobro ni 12 pobeda. Moramo bolje i ozbiljnije, jer mi smo institucija, mi smo Partizan.

+41

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.

Dojkan

pre 1 godinu

Zeljko je izgurao svoj metod. Sva ta dreka i vika ocigledno ima efekta. Timski IQ je porastao duplo od pocetka sezone. Kad svaki igrac nauci da razmislja na terenu, pre svega. Ttebalo je vremena ali evo kompletan tim je razigran. Svi daju doprinos i protivnik vise ne zna sta da brani. Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

обс

pre 1 godinu

Реално, Партизан је ово добио квалитетом али ни Жалгирис, рањен повредама играча, није био спреман за ову утакмицу. Не разумем дисфорију Партизанових и Звездиних навијача (час еуфоричних, час депресивних због резултата омиљеног клуба). Повратак Обрадовића у Партизан је родољубиви чин. Зашто би то сметало било коме? Осим онима којима тај повратак угрожава статус умишљаја "кошаркашког монополисте" за тзв. успех српске кошарке. Селекцију играча за успех тима не прави политичка позиција, директорски утицај и сл. незналице на значајној позицији у клубу. Селекцију прави владалац материјом. Дакле, Жоц. Екипу не чине имена кошаркаша већ тактичка конзистенција екипе која је формирана од интелигентног и физичког материјала који радом на тренинзима тек треба да буде обликована у уметничко дело које прави резултат. Партизан, конкретно, има много тешких утакмица до краја сезона и уопште не бих био еуфоричан. С најбољима у лиги Партизан тек треба да се потврди. Тако да треба мало задршке у великим очекивањима. Честитка за победу против јаког тима!

Metla bez drske

pre 1 godinu

Cestitke Partizanu na pobedi, pre svega jer ste oducili ove naduvane litvance koji misle da su bogom dani a pri tom sacuvali i nama kakve takve sanse za plej of iako sve manje verujem u to ali mi nadu ne moze niko oduzeti.Ekipa vam je u naletu i mislim da imate realne sanse da u naredne tri utakmice dobijete bar dve ako ne i sve tri. Puno srece vam zelim naravno i nama isto i nadam se cudu u Tel avivu. Pozdrav braco Srbi

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

Peruzzi

pre 1 godinu

Sve čestitke komšijama od okorelog Zbezdaša, rutinski nema šta. Partizan ozbiljna ekipa! Pljuvači Papapetrua, sram vas bilo! Ova petorka Exum, Panter, Papapetru, Ledej Lesor može da parira svakoj ekipi u evroligi. Mene fascinira odakle Ledeju i Lesoru snage za ovoliku minutažu u ritmu napad i vrhunska odbrana.

baja

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.

delboj

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .
(Andrea Djani, 3. februar 2023 21:31)

Pa u svim ozbiljnijim utakmicama, tipa plejf off eliminacionim, igra najvise 7 igraca. Jednostavno ne moze drugacije, niti igraci mogu "uci" u utakmicu. Ta rotacija od 10 igraca je kad nemas kvalitet, pa presingom rjesavas stvari, tipa kad Vujosevic imao onaj mladi tim, pa je na taj nacin nadoknadjivao manjak kvaliteta.

Hilta

pre 1 godinu

(disorderPFC, 3. februar 2023 22:35)

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Mirko

pre 1 godinu

Poslednje dve utakmice sa Asvelom i Zalgirisom odigrana je maestralna timska kosarka, ko god je igrao i jedan minut mnogo je doprineo. Stvarno vrhunske dve utakmice Partizana. A ja volim Zeljka i da ima sve poraze, Bog kosarke.

pejton

pre 1 godinu

Evo nas konacno i na preko 50 odsto uspesnosti. Bravo momci.

Primetio bih izuzetnu organizaciju dugih napada gde se sa neverovatnom smirenoscu zavrsavaju napadi u poslednjim desetinkama sekunde. I to bez panike, ishitrenih izbacaja, nego lepo organizovano. Idealan primer je ono Smajlijevo NBA zakucavanje. Na svu srecu Papapetru je onom trojkom u trecoj cetvrtini prekinuo ozbiljnu seriju Zalgirisa i to je po meni bio prelomni momenat, ako je uopste i bila nasa pobeda ugrozena.

Idemo crno beli, ovo je sad vec ono pravo.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

Ne placemo zbog vasih neuspeha, majke nam.

Shone

pre 1 godinu

Можда најбоље прво полувреме Партизана на гостовању у Евролиги које памтим. А памтим ЕЛ и из Фибиног периода, друга половина деведесетих/почетак двехиљадитих, па УЛЕБ период, па онај период од пре десетак година кад је уведен нови формат топ 16, и ево сад ова јединствена лига. Значи било је свакако већих победа, али овакво прво полувреме стварно тешко да смо икада одиграли на страни

Рано је још за калкулације али уз 3 победе у наредна 4 меча плеј оф је веома близу. Чак и две су ок, видећемо

Jovica

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47)

Eto vidis sada razliku izmedju partizana i vas, vi se bavite manipulacijama, lazima, ma bre kriminalom, mrznjom prema svima, non stop glupe neke izjave po novinama, placeni tekstovi.. dok mi na sve to igramo samo kosarku i sada kad pogledas tabelu vidis nas negde pri vrhu a vas na dnu, sta ti to govori?
Lepo vam je covek napisao vreme je da vratite svoj klub i grb.

Nnn

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.
(Аспера, 3. februar 2023 21:05

Real, Barsa i Oly su svi kod kuće. Tu nije nerealno da uzmemo jedan skalp.

War Inside My Head

pre 1 godinu

Pa za one koji možda nisu gledali utakmicu, statistika je u ovom slučaju neumoljiva,i ako često ne mora da bude.Skokovi,posebno Partizanovi u napadu i šut za 3 poena,i to su pogađani prvo kad se ekipa odlijepila na +22,a onda i kad je Žalgiris prišao na -6,ako se ne varam.Skokovi su cijelu sezonu bili problem,bolje reći zagrađivanje reketa,promaja,a večeras,i prethodne utakmice,sve izgleda mnogo bolje.Odbrana je počela da postoji,nema više priče ne znamo da branimo trojkašku ekipu,stvari dolaze na zamišljeno mjesto.Tabela,totalno ludilo,svi osim valjda Albe mogu u 8,a hipotetički,Partizan može do mjesta br.1,ali isto tako može i da završi na 13-om mjestu potencijalno?Ima da se igra,još trećina utakmica preostaje,ali sad se pokazuju ekipe i treneri koji znaju da tempiraju formu.

Zuja

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde. Ali ako ima tim u EL koji mi nimalo nije simpatičan to je Žalgiris a i Litvanija. Umislili da su bogovi. Bio sam radostan i na EP kako su prošli. A to datira još od EP u Atini kada smo ih razglavili a Marčulionis pravio cirkus, povlačio ekipu sa terena, Divac ga smirivao. Zato komšije punom snagom. Razvalite ih.

sremac

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 3. februar 2023 20:42)

Kakvo baljezganje, neverovatno. Opet neke belosvetske zavere?
Rodjace, ko to tebi drma kavez?

Kingston

pre 1 godinu

Pre nedelju dana ste masovno svi pisali kako nema šanse da Partizan udje u TOP 8 a večeras smo upravo dospeli na 7.mesto ...jel vas makar malo blam ?

Deda mraz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Suze krijem same teku, stare rane jos me pekuuuuu!!!! :))))

WINTER

pre 1 godinu

Najiskrenije čestitke komšijama. Želim vam da nastavite sa uspesima u euro ligi. Moj tim nema više nikakve šanse-na žalost. Probajte bar vi

Zhol

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.

Ja

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.
(sike, 3. februar 2023 21:32)
Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....

markod

pre 1 godinu

Lepo!Top 8 lagano,a na leto,dok limenke plate sve dugove koje Kampaco ima,i dok se navikne na Bg,fino platimo propisano obeštećenje od 50000 eura,dovedemo ga i da ponovo osvojimo ovaj cipiripi kup 🙂!

fenomen

pre 1 godinu

Znam da Zeljko zna ali ako sam dobro pratio Tristan, Andjuša i Madar nisu igrali ni sekundu što znači da su utakmicu iznela 9 igrača s tim što i Trifunovic nije imao preteranu minutažu.

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako

bombas

pre 1 godinu

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.
(Marokanac, 03. februar 2023 22:43)

Kad si se bunio predhodnih godina na broj stranaca u timu za koji navijas?
2020,2021?
Nisi se bunio,nije ti smetalo,znaci lazov si.

Danije

pre 1 godinu

@Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

Pa da, Bodiroga je u stvari zaslužan za dobru igru Partizana, ne Željko i igrači već Bodiroga, koji je takođe kriv za nešto lošiju igru Zvezde.

Miksa

pre 1 godinu

Rekao sam da polako dolazi dtrucnost Zeljka u odnosu na Ivanovica,tako da razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde sve vise je evidentna.

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.
(+41, 03. februar 2023 22:00)

U ovoj formi, Partizan će sve 3 utakmice da pobedi! Brutalna igra Partizana. Ja sam ubedjen da ulazite u top 8. Pozdrav od Zvezdaša :)

vukan

pre 1 godinu

Gledam ovog polonaru, decko ne ume ni da trci... koga je htela zvezda da dovede majko mila, skauting vedin vec 10 godina je blagi uzas! Voleo bih da Partizan dobije ove umisljene litvance

Кошарка то је - Партизан!

pre 1 godinu

О велики си Партизане,о Жељко Обрадовићу највећи си...ККПАРТИЗАН-европски БОСТОН СЕЛТИКСИ...ИНСТИТУЦИЈА КОШАРКЕ...амин

Petar

pre 1 godinu

Da nije " mržnje" čovića prema Srpskoj košarci, Partizanu i Euroligi ( naredio navijačima zvezde da zvižde non stop himni eurolige). Partizan bi već bio u prve dve ekipe eurolige. Ali otišao Bartolomeu i ugasila se zvezdina sveća .....

ntt

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da bar jedan naš tim ode u play-off iako mi nije drago što su crno-beli zapravo crno-crni. Ali eto bar je trener naš
(Đomla, 3. februar 2023 22:13)


Nije samo trener nas. Svi su nasi, igraci partizana.

321

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Markovic, Lazic, Dobric..Vildoza..upss..

železnik

pre 1 godinu

Evo ovako.Jos 11 kola,5 na strani i 6 kuci.Od ovih kuci realno je od Reala,Barse i Olija uzeti jednu,mozda dve pobede.Panatinaikos se ne sme dovesti u pitanje.Ako se od 5 na strani dobije bar 2 to je nekih 5-6 pobeda u najgorem slučaju.Po meni Partizan sa 17-18 pobeda ide glatko u plej-of.Idemo!!!

lav

pre 1 godinu

nema sta, budimo realno, trenutno Partizan igra veoma dobro, i treba da iskoriste ovaj period da skupe sto vise pobeda na strani, vec u bg-u bilo kod da dodje nije favorit protiv partizana. iako sam zvezdas, zelim da bijete sto vise, a debila i na jednoj i drugoj strani ima. mi iednostavno ne igramo dobro trenutno i gubimo i sta sad, jbg. srecno srbi

del boj

pre 1 godinu

Mislim da sa 7:4 do kraja tj 19:15 100% upadamo od 5-8 mesta, a i 18:16 mi je 90% izvesno za top 8. Imamo tri teska meca kuci ( Barsa, Real, Olimpijakos u 6 dana kuci, uskoro Fener), neka tu bude u najgorem slucaju 2 od 4, racunam Alba, Pao da su sigurice i jos dve pobede traziti u gostima kod Italijana, Bajerna, Monaka i Efesa. Sanse su zaista sasvim dobre, steta za Baskoniju, Milano, dva poraza od Valensije, ali dobro. Napred Partizan!

neutralni felš

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

zasto da nestanemo? koga bi onda tako patološki mrzeo?

Doktor

pre 1 godinu

Ovo nema ceo svet. Kk Partizan iz Beograda je timcina, bukvalno. Ne moramo uopste u top 8, ali smo prosto fenomenalni. Najbolje prvo poluvreme ubedljivo. Bas smo u usponu. Samo da ne dizivimo nase poznate crne minute, tj periode od po pet minuta bez kosa a nas pune li pune. Momci, Zeljko Bog vam pomogao. Ovo je kosarkaska pjesma.

aleksa

pre 1 godinu

Gledajući poslednjih 10 kola EL...Partizan je najuspešniji tim EL sa 8-2...prati ga Real sa 7-3, i, eventualo, Olimpijako sa 7-3 ako večeras pobedi Anadolu Efes...svi ostali ozbiljnije zaostaju.

Što se igre tiče, igra je sve bolja i bolja..sve je dominantnija. Odbrana u poslednje vreme, otprike tih 10 kola, je veoma dobra...u napadu ima dosta opcija i igra se dosta raznovrsno.

Aluvial

pre 1 godinu

Partizan realno ima dobar tim. A mislim da je ovo Zocova pobeda. Dati Zalgirisu 88 poena ne mozes bez dobre postavke igre,a realno i sut je danas sluzio.

JPR24

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

I dalje peče a ?? Juju…

Никола

pre 1 godinu

Зрело, мудро, паметно.
Штета за Лесора и личне, одиграо би много боље да му није прекипело.
Фали Балша у ротацији, да чо'ек може мало да дане душом.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Svesti na samo 30 poena Žalgirisa kući pred 17 hiljada vatrenih navijača je fantazija. Svaka čast za ovo poluvreme…

stevo

pre 1 godinu

Jedna od dražih pobjeda. Glupo je pisati svašta, ali imao sam osjećaj cijeli dan da Želimir gazi Žalgiris večeras. Bravo Partizane!!!

vasavlada

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.

parni valjak neka melje!

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Isplači se, biće ti lakše ?

M4X

pre 1 godinu

E ovo u drugom poluvremenu je pravi zalgiris...ono u prvom nije pravi zalgiris
(vidi se, 03. februar 2023 20:22)

Jeste li se dogovorili koji smo Žalgiris urnisali? Pravi ili je neki onaj sa drugim imenom i adresom?

zemunski kej

pre 1 godinu

Zalgiris samo 30 koseva za poluvreme? Oni su skoro sve dobili kuci ,nece biti lako u drugom poluvremenu,mora i njih malo da krene ali ako ovo Partizan dobije onda ulaze u F8 . Sto je uspeh nevidjen da od nule dodjes do 8 najboljih ekipa Evrope za 2 godine.

czz

pre 1 godinu

Navijam za CZV ali drago mi je zbog pobede, Zvezdu su isto stigli u zavrsnici i nije 7 minuta dala kos, sada se nazalost CZV raspada, ali ovo mi je draze nego ista

kum žoržo

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.
(disorderPFC, 03. februar 2023 22:35)
Ovaj komentar mora da stoji na vrhu!!!

Billy BB

pre 1 godinu

Sad nema ukrajinskih zastava??? zanimljivo...
(pa da .., 03. februar 2023 19:02)

Zanimljivo, zato što Željka i Partizana poštuju sve ekipe.
A šta misliš zašto vas ne poštuju?

panter pudlica

pre 1 godinu

Ovi Litvanci su odvratni ali vi ste jos odvratniji.
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:24)

A najodvratniji - pronađi se u odgovoru.

Član institucije

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

jghkjl

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 3. februar 2023 20:43)

Placite sa mnom jesenje kise..

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

ззззз

pre 1 godinu

Пример Звезди да се не може се без шута за три играти кошарка, свака част партизану

Rade74

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!
(Steamroller, 03. februar 2023 21:49)

Tako je to i ja mislim,ove godine ako udemo u top 8,ako ne nikome ništa.Pokazali su da igraju sa srcem i to je lepo i dokaz,da nas sledeće sezone ćeka još zanimljivija.Samo daj bože da ostene ista ekipa.Zna Žoc da radi svoj posao,pa nije đabe najbolji trener svih veemena!!!

Sarlamantan

pre 1 godinu

Realno tempira se forma bas kad treba...imamo lep raspored...bajern sledeći...bice tesko ali ne i nemoguće...dolazi fener i alba...pa dva italijani...tu već možemo do 15 16 pobeda....gledajući tabelu sa 17 ili 18 imamo top 8...prozivali su Obradovica...pa to se ni u snu ne radi!

Zhol

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)

I vi ste na dve pobede do osme pozicije, nije tu nista gotovo.

Del Boj

pre 1 godinu

Nije Partizan kao Zvezda da dobijenu utakmicu gubi u Kaunasu. Nadam se sa Markovic Lazic Lazarevic Nedovic gledali utakmicu ispred tv i gledali kako se suta za tri poena. A jok ko oni da beze da se skrivaju od sutiranja trice ili sa distance i pudistance. Danas ako nemate te raskošne strelce za tri poena ne možete nista da uradite. A ovi iz Zvezde omatorise bacajući cigle kamena s ramena i slepajuci se uz drugoga da oni nesto urade u napadu.

nije bolest sve što boli

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 03. februar 2023 20:42)

Auuu... Nije tebi baš lako ?

Deda

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Divac, Paspalj, Bodiroga, Macvan, Canak...

ej

pre 1 godinu

Klasičan Žocizam, titule se osvajaju u februaru, tada se duže forma. Počeli su kao ekipa sa 20-30 različitih akcija, sada ih rade preko 100 sigurno. Za sve treba vreme i dobro zdravlje.

Napred PARTIZAN!!!

alex

pre 1 godinu

Bravo za Željka i ekipu Partizana, sjajan meč nastavite u tom ritmu. Konačno da se uključe svi igrači i da daju doprinos i igrači sa klupe..

Mikii

pre 1 godinu

Partizan sjajan, Žalgo očajan. Samo lagano momci, da se ovo odradi do kraja. Kako se stvari menjaju, braćo. Zvezda 10:13, Partizan jako blizu za 12:11. Nije tako izgledalo nakon onog niza koji je napravio Ivanović po dolasku u Zvezdu. Život je čudo.

ja

pre 1 godinu

10928

Kod igokeje se stavljaju "najteže gostovanje" opasan rival" kod zvezde potpuno drugačiji... Toliko ste neobjektivni da je to sramota..
(Istina, 03. februar 2023 18:11)

Prijatelju vi imate jedan od najskupljih timova u EL naravno da bi trebali biti favoriti u vecini utakmica,Partizan ima Zeljka Obradovica!!!

DM

pre 1 godinu

Ajmo Grobari idemo jos jace ovakvom igrom mozemo da pobedimo sve nema nam ravnim kad treba igramo najbolje vidi se da partizan ima trenera posle dugo vremena

Kide

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 3. februar 2023 18:29)


Takoe,i na kraju sezone cemo jos bolja pojacanja da dovedemo a neke kampace vildose i ostalu buraniju.

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Doktorska disertacija gospodina Zeljka Obradovica. Jos da pik en rol igramo bolje u fazi odbrane i da kupimo skoro sve defanzivne skokove, nema nam zime.

Yap

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?
(Rade74, 03. februar 2023 22:07
Povukao na Mileta medjeda sa Kozare;

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vodiš 22 razlike i onda Panter počne da se ispucava i solira, upropasti 3 napada zaredom. Naneli je užas živi.
(Pera, 03. februar 2023 19:47)

A vi kako te? Hahahaha

eufrat

pre 1 godinu

Pa i Zalgiris je drzavni projekat. Real i Barsa isto. iza svakog jakog kluba stoji i drzava. rezultati i sponzori kad dodju sve to posle ide samo od sebe. ne kukajte vise. idemo crno beli f8 nikad blizi.

Rade74

pre 1 godinu

Marokanac, 03. februar 2023 21:44)

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.

FreeFacu7

pre 1 godinu

Čestitke komšije. Zrelo i kvalitetno. Imate ono što nama najviše fali, a to je da svako može u svakom trenutku da šutne i pogodi za 3.
Iako ste trenutno evidentno bolji, nadam se da se mi posle izvesnog poraza u Tel Avivu nekako oporavimo do Kupa, pa da vidimo kakav je odnos snaga kad igra Kampaco.

Pera85

pre 1 godinu

Jao, jao, jao, kako su se cergari ponadali i odmah krenuli komentari. Sad su malo zastali, pa nece ni 200 na raju da bude hahahahhahahahhahahhahahahahhahaahah
Bravo Partizane!!⚫⚪⚫⚪🖤🤍🖤🤍

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Odlično poluvreme, kakva odbrana! Ono je morao da bude faul nad Panterom.. ništa još nije gotovo, hajmo do kraja ovakav pristup u odbrani i strpljivo u napadu.

sike

pre 1 godinu

Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....
(Ja, 3. februar 2023 22:01)
Ma ko je koga osnovao ne možemo promeniti i skoro je nebitno. Svestan sam da navijam za jednog od blizanaca. Nekada sam mrzeo da Partizan pobedi, ali poslednjih godina navijam i uživam i u njegovim pobedama. I super se osećam. Naravno da sam srcem za Zvezdu, ali grozim se više primitivizma.
... I Nanelija sam izostavio. Ti neki iz drugog plana su večeras prelomili. Bravo!

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.
(baja, 03. februar 2023 23:48)

Svidja mi se taj izraz "isamarati" koji je Coki patentirao, ali tad nije razmisljao da ce mu se desiti ovo sto se desava. Ima Boga.

Miodrag

pre 1 godinu

Molim sve iskrene navijace KKP,da ostanu na zemlji bez euforije,i da u svakoj varijanti,jako bas jako, podrzavaju klub!!!! Podsetio bih imali smo 4 pobede,a KKCZ 2,zatim mi smo ostali na 4 a komsije 7! Sada je 12 oni 10!!! Ima jos 11 utakmica,i svasta,moze da bude!!!? Pozelimo KKP da budu zdravi,da zadrze fokus!!! Pa sta bude!!! U svakom slucaju podrska Zeljku i igracima,mora da bude,maksimalna!!!

Брус Вејн

pre 1 godinu

jsd je zlo srpskog sporta
(Exe, 3. februar 2023 18:38)

С обзиром на то да једне кошаркашки новинари широм света зову српски Селтикси, а да друге навијачи широм Европе питају "Ко сте ****** ви?", твоја изјава је апсолутно на месту.

ЈСД је међу најтрофејнијим СД на свету. Ватерполо клуб има више титула првака Европе, него што су све КК Црвене звезде играле Топ8 ЕЛ, па пута два.

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.

Zoran

pre 1 godinu

Zvezda je u padu forme nije tu kriv Partizan a ni sudije,samo zato sto Zvezda igra lose prvo poluvreme pa onda kad sudije naprave gresku onda je zato izgubila.

iskreno

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Daj bre čovek, pa šta je sa mozgom...

Vlada

pre 1 godinu

Baš komentarišem sa ocem i bratom, svi smo zvezdaši....PARTIZAN igra fenomenalno, potpuno druga ekipa i mi smo još dobro prošli u derbiju nedavno.
A Zvezda je očajna i ne želim da verujem da je Ivanović kao namerno oborio formu i pojačao treninge....!!!

30ka

pre 1 godinu

Jedna od najboljih odbrana u dosadasnjem delu Eurolige.Bar sto se tice prvog poluvremena.Ako ovako nastavimo i u drugom poluvremenu,najbolja utakmica Partizana zadnje dve godine.Ajmo crno- beli lealeale.......

sasa pg

pre 1 godinu

Biće teško do kraja, ali ovo je recept. Odlično poluvrijeme. Samopouzdanje posle pobjede pred Čovićevim navijačima u usponu. Samo naprijed Partizane!

🙂

pre 1 godinu

Od prvog minuta u vođstvu, ali opasno šizim na to opuštanje. Razumem Željka potpuno što viče. No dobro, ljudi su. I mladi su.

Ovom pobedom, Partizan se potpuno vratio u igru za plej of. Žalgiris opasno sebi zakomplikovao u poslednje vreme.

Truth

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...

Doktor

pre 1 godinu

Cestitamo, cestitamo, cestitamo... Ovo nema niko ovo je kosarkaska rapsodija. Bravo, bravo... Ja sam bas srecan. Cestitam svima. Velicanstvena pobeda.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo

Mr Bojangles

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Kakav traktat ljudi moji.

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

RoD

pre 1 godinu

divno je kako navijaci zvezde non stop pricaju o parama koje je Partizan dobio..a FaKu im sedi za milione na klupi..treba da se radujemo sto imamo dva kluba da nas predstavljaju u evroligi..a da pljujemo sto su od tih para mogli domacu ligu da oforme i stvore trenere i igrace pa da ne placamo strance..

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.
(Zhol, 03. februar 2023 21:20)

Slažem se s tobom Zhol, 100%.
Kakav Vildosa, čovek igra košarku za sebe... samo napad dok Alexa igra odbranu i plesing po celom terenu.
A znamo vrlo dobro šta na to Željko kaže :
iz jake odbrane se dobijaju laki poeni, presečeni napadi, izgubljene lopte protivnika, kontre i polukontre...
Pa forsira se odbrana na niskom postu, gde Lessorta bez da pominjem svi znamo koji nivo igra, nego Ledeja, Smajli i Pappapetrua bih istakao.
Naučio čovek Pantera da igra vrhunsku odbranu i da se postavi ekipi, taktički mu dao traku.
I za Nanelija, mogu reći da je odbrana ok ali očekujemo konstantnije igre.
Trifa i Madar su super i očekujem malo više od Anđusića i Tristana.
Biće teško da će oni ostati u Partizanu i narednih godina... videćemo.
Sve je to planirano i zato se Željko drao i zaustavio svakog igrača kada je izašao iz igre da mu objasni kako je on zamislio.

Sve su to neke lekcije gde će publika u Areni imati prilika da vide u budućnosti.

Аспера

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.

cirkus

pre 1 godinu

@TruthPanterčina

da da, zato zvezda dovede neverovatna pojaanja i trenera, jer je stuPu srBstva nametnuto da izgubi.
vi nikad niste nadigrani vas je uvek pokralo...

sasa pg

pre 1 godinu

@Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija
(nnn, 4. februar 2023 09:51) #

Daleko bilo. Znak jednakosti ne ide između ova dva kluba, jer smo potpuno različiti univerzumi.

kum žoržo

pre 1 godinu

@hilta
Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc

Tačno se sećam, da se toga ne sećam.

pre 1 godinu

Auuuu, bravo momci za prvo poluvreme. Samo jako i hrabro u nastavku, moramo dobiti ovo, bar za jedan koš viška.







VOLIM GA KO OKA ?!!

PAJSER

pre 1 godinu

Dobro je da partizan sad dere kad je Zvezda ispala da Evropa primeti i partizan. Za nas već znaju da smo veličina, ali dobro bi bilo da i Partizan skrene pažnju malo na sebe jer je svima nepoznat. Zato navijam zbog srpske košarke da partizan osvoji ili bar uđe u finale ili tako nešto.

Las

pre 1 godinu

Odlična utakmica, zaista se vidi napredak, a realno je to trebalo očekivati od Željka i ekipe koju trenira.
Vreme je da počnemo da razmišljamo o Top8, a ako bi smo pobedili i u Minhenu, onda bi smo smeli već polako o tome da pričamo.
Samo da su momci zdravi, a ja verujem da ću izazvati dosta smeha ovim rečima: da je Balša Koprivica zdrav i u ekipi, bio bih 50% mirniji.
Bez mnogo euforije, ima još dosta da se igra i nije vreme da se leti, veliki su izazovi i mnogo kvalitetnije ekipe pred nama narednih Euroligaških nedelja.
Da ne zaboravim, ima ovih komšija (iz predgrađa) koji spominju kako će "u junu sve biti isto", a izgleda da su zaboravili (a i većina nas) da su ABA ligu osvojili zahvaljujući suđenju prestupa Lesoru sa bacanja, i ako je postigao regularne poene... Žale se na suđenje stalno, pa možda da ih ne podsećam na to, a ni na novog Berona Nedovića?
Da ne zaboravim, veliko hvala i poštovanje stvarnim navijačima komšija koji su se javili ovde i čestitali... voleo bih da mogu kao oni, da navijam za rivale.. meni evo to ne uspeva dugo, ali, tek sam napunio 50.

bigg boss

pre 1 godinu

Samo hrabro drugo poluvreme i pobeda ne dolazi u pitanje...mislim da ne bi trebali imati ni jedan poraz do kraja ligaskog dela takmičenja...uzmi Zeljko...

Glup Gluplji Tegeltija

pre 1 godinu

U junu opet ce se slaviti na Malom Kalemegdanu a groblje ce da proziva sudije kako su oni krivi za gubitak titule. Covke ce ponovo da prska

Član institucije

pre 1 godinu

Mi čak i da izgubimo danas imamo šanse za Top 8, za razliku od pantera koji su ugasili i mogu samo da čekaju da ih isprašimo i u ABA.

Lord

pre 1 godinu

Na f4 ne ide ko ima pare, već ko je naučio.
Ajmo na 5. lagano, da uzmemo 10. Žocovu.
Jedna interesanta stvar, poslednji put kad smo išli na f4, prije plej ofa poslednju smo igrali sa Žocovim Pantainaikosom, sada će biti isto.
Poslednja regularnog dijela Partizan-PAO i Žoc je tu, samo na drugoj strani.

Milan

pre 1 godinu

U Žalgirio Areni su redom padali Fenerbahče, Real Madrid, Barselona, a nedavno i Crvena zvezda, ali Partizan je uspeo da ih nadigra.

urke

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Retko glup komentar..

JDAleksandar

pre 1 godinu

Ako Partizan dobije Bajern u Nemackoj,ima dve utakmice kod kuce protiv Fenera i Albe koji bi ga bukvalno odveli na korak od TOP8 ! Bice ludilo ako dobijemo u Minhenu !

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

crni

pre 1 godinu

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc
(kum žoržo, 04. februar 2023 10:47)

Hahhahahahaa fenomenalno, ej noć uoči Bitke na Kosovu to još ima svoju specifičnu težinu !!!

Rade74

pre 1 godinu

Đorđević,Danilović,Paspalj
Divac,Pecarski.
Najbolja petorka svih vremena u istoriji evropske košarke...
(JOVICA Bar, 04. februar 2023 06:37)

Umesto Danilovića,tada je bio u prvoj postavi Goran Grbović,Danilovuć je bio jiš imladinac na klupi.A nesmemo zaboraviti ni petorku Jugoplastike:Rađa,Kukoč,Perasović,Sobin i Sratenović.

Zuba

pre 1 godinu

Pozdrav od jednog iskrenog Zvezdasa. Drago mi je da ste ih dobili u gostima. I samo napred do ply off-a. Ja se samo nadam da ce ova kriza Zvezde da se zavrsi.

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

Saša Janković

pre 1 godinu

Bravo. Svaka cast za igru. Ovako nesto se ocekivalo od pocetka sezone. Ali tek sad se ekipa uigrala, oporavili se Avram i Smajli. Ako ne dodje do povrede Lesora ova ekipa moze svakome da pomrsi racune i da se bori za f8 pa i f4 sto da ne.

Mmmm

pre 1 godinu

Ja ipak mislim da je Zvezda osnovana za vreme Dusana Silnog, kada je Srbija bila carevina, jer mi se cini da sam na pinku cuo da se Car Dusan prezivao Savic, i da su Srbi na Kosovu Polju u juris krenuli sa najpoznatijim poklicom "Dule Savic", koji je i dan danas i deci maloj poznat... Trubadur je zasvirao tom prilikom "Mars na Drinu", koju je napisao prethodno vece ekonomski virtuoz iz Zeleznika, naravno za vreme tajne vecere...To evroliga zeli da unisti, svetu Zvezdu petokraku, koja je sa neba sletjela na grudi Brankovića Vuka, i to u odsutnom momentu, tacno u vreme kada mu je Konjica zastucala zbog Lose nafte koju su nam Rusi namjerno u valjali preko brace Bugara jbg...

ljubo

pre 1 godinu

Samo opusteno ljudi,sigurno dobijamo !!!
Imamo igru,sve ide kako treba..
Umiju i oni da igraju ,malo i kada pridju normalno je...
Gazimo sve do kraja,upamtite!!!

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Драги наши Партизановци-честитам победу нашег Партизана.Нисам гледао утакмицу,али ме обрадовала вест о победи нашег тима над страним (као и увек до сада).Без икакве ироније,питам вас,јел сада схватате колико би и Партизану било боље и на табели да Звезду нису покрали у Каунасу,у Италији обе утакмице.Аутоматски би Партизан имао 2 конкурента мање или даље од себе.Схватимо,није тешко,сем у дербијима,све победе Звезде добро дођу Партизана,као што и све побрде Партизана добро дођу или могу добро доћи Звезди.Будимо паметни,волимо своје-наше клубове,и волимо и поштујмо и ваше и наше навијаче.Јер,сви смо ми наши.

Super Mario

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

Ma uzimate lagano bre opusteno

Andrea Djani

pre 1 godinu

Izvanredna igra Partizana , jos bolje sudjenje i eto pobede na vidiku . Kod Zvezde je trenutno sve suprotno , losa igra , jos gore sudjenje i porazi se nizu .

Billy BB

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Jel dao Nedović tricu?
Nisa gledao, pitam za druga.

samo jako

pre 1 godinu

mentoli, prekinite sa tom forom partizan je evropski boston. ne, nije. partizan je partizan, mali kompleksasi koji ne mogu da vole svoje takvo kakvo jeste

Idi begaj

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Detchko, leči se.
Samo vi, 34, 22,Bodiroga, Savić ...šizofrena cepanja?

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Totalno nebitno ali ako hoćemo da gledamo u budućnost i gde škripi, recimo to što komšije potenciraju na broju stranih košarkaša, kontra naših igrača, u Partizanu kontra Zvezde Beograd, biće skor 6 stranaca Partizan i 6 stranaca Zvezda Beograd.
I to uopšte nije problem, problem ce biti naši igrači gde mi imamo mnogo manji roster i mladih igrača a oni tu imaju sve skupe i iskusne igrace.
Mislim da je i uprava svesna toga i da ćemo u našoj KLS ligi teško igrati.
Interesantno će biti cilj?
Možda je bolje priključiti par juniora, pa neka se razigraju a rezultat neka bude u drugom planu.


Partizan:

Lesor
Madar
Exum
Naneli
Ledej i
Papapetru
—-------
Panter ( računa se kao Srpski igrač)
Avramović
Smajli
Trifa
Anđusić i
Tristan
Balsa ( da bog da ozdravi sto pre)


Zvezda Beograd

Vildoza
Ivanović
Hasan
Ben
Holand i
Facundo
—____________
Nedović
Marković
Petrusev
Raduljica
Kuzmic
Mitrović
Dobric

Sve igrači sa skupim platama koji su igrali u Evropi i neki čak NBA.

Lazic
Lazarević
Ilić

Goks

pre 1 godinu

@disorder

Auuuu brate, pokidao si. Šteta je što oni ne razumeju o čemu si pisao... Ali, njihov problem. Verovatno, najbolji tekst koji sam ovde pročitao. Svaka čast.

Aleksandar

pre 1 godinu

Lesor i Trifunović, dva igrača koja će u kritičnim momentima uvek, ali uvek, uraditi najgluplju moguću stvar koju im je u tom trenutku na raspolaganju...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.

Nerealno realan

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Već 10 godina svake godine radite isto, ali bukvalno preslikano. Pred početak sezone kreće euforija, zatim šamar realnosti, pa opet malo euforije i na kraju SUROVA REALNOST. Zvezda osvaja sve što se osvojiti može, osim EL. A doći će i to. Polako prike, pa bar jedne godine prvo skoćite pa recite Hop. Znate vi šta vas čeka na kraju sezone, pa onda daj da se malo radujemo dok možemo....:) Samo nemo' opet da bude bežanije kad počne berba ušiju....:)

Igor

pre 1 godinu

Znači ljudi, ne navijam za blizance, lak đe košarka ne interesuje. Rekoh da pogledam, šta se ljudi toliko lože i uključim početak 4/4. Partizan izvodi loptu, Smajlagić u trku prima, pravi 3 - 4 koraka bez tapkanja lopte, staje i baca saigraču loptu... Sudije sude tehničku Žalgirisovom treneru, ludilo...

sale

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite

Paradox

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako
(Igrajmo taj tango smrti, 03. februar 2023 21:40)

Vidis sta se desava kad se umesa Bodiroga i Savic
?

Mikana

pre 1 godinu

Savić zvao evroligu da Partizan ima dan više odmora od CZ.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. februar 2023 17:59)

Učestvuješ sa dva imena u komentarima. Provalio te moj klinac od 8 godina. I još da nešto znaš. Zvezda igrala uto/čet a Partizan sre/pet

Marokanac

pre 1 godinu

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.
(Rade74, 03. februar 2023 21:59

Rade, ne lupetaj ti, Jugoslavije odavno nema, a mi sebe i dalje zovemo zemljom kosarke. Jeste ponos... i Makabi je ponos Izraela, bez i jednog Izraelca.

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.
(Zhol, 03. februar 2023 20:04)

Iiii doslo je do nekog debelog pada fokusa u 3/4 xD

Mihajlo

pre 1 godinu

Kad imaš Pantera koji će do besvesti da šutira preko ruke i Lesora koji je operisan od tehničkih košarkaških elemenata,vodjenje lopte,ledjna tehnika,onda i 50 razlike možeš da izgubiš.

Dr

pre 1 godinu

Ovi igrali bez trojice veoma važnih američkih igrača i sa danom manje odmora i dužim putem (igrali u Turskoj u sredu). To je istakao i trener Žalgirisa, a sada će to da objasni i čuveni poznavalac košarke od pre pola godine Željko Pantić, ili možda neće, ipak je on pravi poznavalac košarke i Partizana.

Marokanac

pre 1 godinu

Kakve su vam ovo rasisticke gluposti? Najozbiljnije pitam. Zasto tebi i drugim teletabisima smeta necija boja koze? Pod hitno na lecenje, rasizam je samo korak do nacizma.
(Jovo, 03. februar 2023 21:51)

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.

Boston Celtics

pre 1 godinu

Jel' neko sumnjao da ovo sledi u drugom poluvremenu?

Molio sam Boga na poluvremenu - samo nemojte da padnete niz stepenice i izgubite 2. poluvreme 17 razlike... samo ne 17, može 16.

srbin

pre 1 godinu

Vise volim da Partizan pobedi nego leba da jedem
(Paradox, 03. februar 2023 18:34)

zato sto se ne baviš (svojim) životom. mama i tata te finansiraju. koji je to Partizan kad ni jedan srpski igrač ne nosi igru nego sve stranci. svaka čast Obradoviću koji je stekao slavu sa srpskim igračima. a ti bolje jedi leba koji si ti zaradio. bolje bi tebi i nama svakako bilo. đabalebaroš.veliki pozz (još) grobar

zdravko

pre 1 godinu

Disorder. Dati bog da pamet da. Ti u opste nisi napiso stasi hteo. Prvo sad se silite na ove cetri pobede. Pa i zvezda imala pet pobeda uzastopno sad su porazi. Ali cu doci pobede vi sad mozete da udjete u poraze. Posto je ovo evro liga privatna pa ima dosta kalukisanje od dosta mestarenje. Medju prvima je bodiroga pa danilovic i savic onisu institirali da se kampaco ne regrustruje za evro ligu. Ali zapamti da sa kampacom vi nema sta da trazite sa zvezdom. Afro amerikanci nemogu ritam da vakav da izdrze. Evo sinoc ste igrali od domaci igraca sve ukupno su postigli petnajest koseva. Takodje zapamti da za kup i prvenstvo mogu samo tri stranca da nastupaju tude pucate sto posto. Znaci domaci igraci odlucuju a partizan to nema

bargro, al' nebitno, forza SRB

pre 1 godinu

@disorderPFC
Brate,nasmeja me do suza.Svaka cast!
(kum žoržo, 3. februar 2023 23:45)

I sta ja sad da radim? Pa jbt, udari ceo kopi-pejst, gde da trazim komentar medj' 450, bas si grobar debilde.

vutrić vopić

pre 1 godinu

Ne volim vas crno beli. Ali veceras zelim da izgubite u neizvesnoj zavrsnici sa sudjenjem ko sto ima Zvezda.Čudo bi bilo da ih dobijete.Oni kuci jako dobri,vi na strani medju najgorima.

Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Glup Gluplji Tegeltija

pre 1 godinu

U junu opet ce se slaviti na Malom Kalemegdanu a groblje ce da proziva sudije kako su oni krivi za gubitak titule. Covke ce ponovo da prska

PAJSER

pre 1 godinu

Dobro je da partizan sad dere kad je Zvezda ispala da Evropa primeti i partizan. Za nas već znaju da smo veličina, ali dobro bi bilo da i Partizan skrene pažnju malo na sebe jer je svima nepoznat. Zato navijam zbog srpske košarke da partizan osvoji ili bar uđe u finale ili tako nešto.

sale

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite

Truth

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...

zdravko

pre 1 godinu

Disorder. Dati bog da pamet da. Ti u opste nisi napiso stasi hteo. Prvo sad se silite na ove cetri pobede. Pa i zvezda imala pet pobeda uzastopno sad su porazi. Ali cu doci pobede vi sad mozete da udjete u poraze. Posto je ovo evro liga privatna pa ima dosta kalukisanje od dosta mestarenje. Medju prvima je bodiroga pa danilovic i savic onisu institirali da se kampaco ne regrustruje za evro ligu. Ali zapamti da sa kampacom vi nema sta da trazite sa zvezdom. Afro amerikanci nemogu ritam da vakav da izdrze. Evo sinoc ste igrali od domaci igraca sve ukupno su postigli petnajest koseva. Takodje zapamti da za kup i prvenstvo mogu samo tri stranca da nastupaju tude pucate sto posto. Znaci domaci igraci odlucuju a partizan to nema

Igor

pre 1 godinu

Znači ljudi, ne navijam za blizance, lak đe košarka ne interesuje. Rekoh da pogledam, šta se ljudi toliko lože i uključim početak 4/4. Partizan izvodi loptu, Smajlagić u trku prima, pravi 3 - 4 koraka bez tapkanja lopte, staje i baca saigraču loptu... Sudije sude tehničku Žalgirisovom treneru, ludilo...

Marokanac

pre 1 godinu

Kakve su vam ovo rasisticke gluposti? Najozbiljnije pitam. Zasto tebi i drugim teletabisima smeta necija boja koze? Pod hitno na lecenje, rasizam je samo korak do nacizma.
(Jovo, 03. februar 2023 21:51)

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.

Dr

pre 1 godinu

Ovi igrali bez trojice veoma važnih američkih igrača i sa danom manje odmora i dužim putem (igrali u Turskoj u sredu). To je istakao i trener Žalgirisa, a sada će to da objasni i čuveni poznavalac košarke od pre pola godine Željko Pantić, ili možda neće, ipak je on pravi poznavalac košarke i Partizana.

Nerealno realan

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Već 10 godina svake godine radite isto, ali bukvalno preslikano. Pred početak sezone kreće euforija, zatim šamar realnosti, pa opet malo euforije i na kraju SUROVA REALNOST. Zvezda osvaja sve što se osvojiti može, osim EL. A doći će i to. Polako prike, pa bar jedne godine prvo skoćite pa recite Hop. Znate vi šta vas čeka na kraju sezone, pa onda daj da se malo radujemo dok možemo....:) Samo nemo' opet da bude bežanije kad počne berba ušiju....:)

Mihajlo

pre 1 godinu

Kad imaš Pantera koji će do besvesti da šutira preko ruke i Lesora koji je operisan od tehničkih košarkaških elemenata,vodjenje lopte,ledjna tehnika,onda i 50 razlike možeš da izgubiš.

matori

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?

urke

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Retko glup komentar..

Aleksandar

pre 1 godinu

Lesor i Trifunović, dva igrača koja će u kritičnim momentima uvek, ali uvek, uraditi najgluplju moguću stvar koju im je u tom trenutku na raspolaganju...

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.
(Zhol, 03. februar 2023 20:04)

Iiii doslo je do nekog debelog pada fokusa u 3/4 xD

vasavlada

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.

samo jako

pre 1 godinu

mentoli, prekinite sa tom forom partizan je evropski boston. ne, nije. partizan je partizan, mali kompleksasi koji ne mogu da vole svoje takvo kakvo jeste

Boston Celtics

pre 1 godinu

Jel' neko sumnjao da ovo sledi u drugom poluvremenu?

Molio sam Boga na poluvremenu - samo nemojte da padnete niz stepenice i izgubite 2. poluvreme 17 razlike... samo ne 17, može 16.

Super Mario

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

Ma uzimate lagano bre opusteno

Paradox

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako
(Igrajmo taj tango smrti, 03. februar 2023 21:40)

Vidis sta se desava kad se umesa Bodiroga i Savic
?

vutrić vopić

pre 1 godinu

Ne volim vas crno beli. Ali veceras zelim da izgubite u neizvesnoj zavrsnici sa sudjenjem ko sto ima Zvezda.Čudo bi bilo da ih dobijete.Oni kuci jako dobri,vi na strani medju najgorima.

Idi begaj

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45) # Link komentara

Detchko, leči se.
Samo vi, 34, 22,Bodiroga, Savić ...šizofrena cepanja?

srbin

pre 1 godinu

Vise volim da Partizan pobedi nego leba da jedem
(Paradox, 03. februar 2023 18:34)

zato sto se ne baviš (svojim) životom. mama i tata te finansiraju. koji je to Partizan kad ni jedan srpski igrač ne nosi igru nego sve stranci. svaka čast Obradoviću koji je stekao slavu sa srpskim igračima. a ti bolje jedi leba koji si ti zaradio. bolje bi tebi i nama svakako bilo. đabalebaroš.veliki pozz (još) grobar

Marokanac

pre 1 godinu

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.
(Rade74, 03. februar 2023 21:59

Rade, ne lupetaj ti, Jugoslavije odavno nema, a mi sebe i dalje zovemo zemljom kosarke. Jeste ponos... i Makabi je ponos Izraela, bez i jednog Izraelca.

Član institucije

pre 1 godinu

Posle ovoga sam ubeđen da se nećemo boriti za Top 8, već ćemo ući lagano među 6.Onda ukrštamo sa Barsom i kada uđemo među 4 Željko ne zna da gubi... Sledeće sezone igramo direktno ovu ligu, jer ćemo biti među 8.

Ces92

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)
Kakva ironija sudbine, tvoj klub ne postoji kad malo bolje pogledaš.

Mikana

pre 1 godinu

Savić zvao evroligu da Partizan ima dan više odmora od CZ.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 03. februar 2023 17:59)

Učestvuješ sa dva imena u komentarima. Provalio te moj klinac od 8 godina. I još da nešto znaš. Zvezda igrala uto/čet a Partizan sre/pet

Petar

pre 1 godinu

Sportski, Litvansku košarku poštujem.... Oni nas " mrze" i sportski i politički i u svakom smislu, zato mi je pobeda nad njima draža nego bilo koja u Euroligi....

baja

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.

sremac

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 3. februar 2023 20:42)

Kakvo baljezganje, neverovatno. Opet neke belosvetske zavere?
Rodjace, ko to tebi drma kavez?

+41

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43



Evo ja sam ti dao plusić

zoran

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan

King

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)
Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.

Аспера

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.

fenomen

pre 1 godinu

Znam da Zeljko zna ali ako sam dobro pratio Tristan, Andjuša i Madar nisu igrali ni sekundu što znači da su utakmicu iznela 9 igrača s tim što i Trifunovic nije imao preteranu minutažu.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo

Institucija

pre 1 godinu

Nakon opuštanja u trećoj četvrtini, sledi lekcija košarke u završnici. Partizan sa ovakvom igrom komotno može sebi da dozvoli da praktično ne igra celu jednu četvrtinu, i opet presliša protivničku ekipu 20-ak razlike..

bargro, al' nebitno, forza SRB

pre 1 godinu

@disorderPFC
Brate,nasmeja me do suza.Svaka cast!
(kum žoržo, 3. februar 2023 23:45)

I sta ja sad da radim? Pa jbt, udari ceo kopi-pejst, gde da trazim komentar medj' 450, bas si grobar debilde.

disorderPFC

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

FreeFacu7

pre 1 godinu

Čestitke komšije. Zrelo i kvalitetno. Imate ono što nama najviše fali, a to je da svako može u svakom trenutku da šutne i pogodi za 3.
Iako ste trenutno evidentno bolji, nadam se da se mi posle izvesnog poraza u Tel Avivu nekako oporavimo do Kupa, pa da vidimo kakav je odnos snaga kad igra Kampaco.

markod

pre 1 godinu

Lepo!Top 8 lagano,a na leto,dok limenke plate sve dugove koje Kampaco ima,i dok se navikne na Bg,fino platimo propisano obeštećenje od 50000 eura,dovedemo ga i da ponovo osvojimo ovaj cipiripi kup 🙂!

Billy BB

pre 1 godinu

Ne kapiram toliko ogorčenje ćokijevaca, pa iz Italije su doneli dva brejka. ( za njih je brejk poraz ispod 15 razlike) a isto će i iz Izraela. Zar je iko normalan očekivao drugačiji ishod?
(matori, 03. februar 2023 18:30)

Jel dao Nedović tricu?
Nisa gledao, pitam za druga.

111

pre 1 godinu

Cinjenica je da timovi koje Zeljko vodi rastu s protokom vremena u sezoni sto se sada desava sa Partizanom. Ipak, pobedili su tim koji je u rangu sa njima, ali daleko jeftiniji i oslabljen povredama Evansa, Kavana i Tejlora, a uz to je isao sut - takav dan. Treba biti strpljiv, nastaviti sa radom bez euforije, a uz to je vazno da kljucne igrace zaobidju povrede ... ima jos da se igra, teska gostovanja su na redu, videcemo
(Demar Derozan, 3. februar 2023 21:58)


Da li su oslabljeni to nije bitno. Seti se sa koliko smo igraca igrali dve utakmice u Grckoj, jos smo dali igrace za reprezentaciju? Ili posle toga, sa koliko igraca smo igrali u Spaniji dve utakmice protiv Barse i Reala, protiv kojih je tesko igrati i sa kompletnim timom?? Sada se pokazuje kako se dolazi do forme kada smo kompletni. I sta sve moze ovaj tim. Jos nisu igrali Madar i Andjusic. Pametno to radi Zoc..igrace sledecu , odmorni..

Deda mraz

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno

nije bolest sve što boli

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”
(Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića, 03. februar 2023 20:42)

Auuu... Nije tebi baš lako ?

tu sam da primetim

pre 1 godinu

Nezgodan ovaj novi format, treba se tu snaci. Kako igramo ni sami ne znamo. Ipak smo mi iz proslosti i moramo da ucimo od komsinice kako se dobija u ovom novom formatu i sve ostalo.
Nekad smo na uzorku od 10 utakmica morali do 4 pobede za prolaz, a sad muka, na uzorku od 22 utakmice nije dobro ni 12 pobeda. Moramo bolje i ozbiljnije, jer mi smo institucija, mi smo Partizan.

ja

pre 1 godinu

10928

Kod igokeje se stavljaju "najteže gostovanje" opasan rival" kod zvezde potpuno drugačiji... Toliko ste neobjektivni da je to sramota..
(Istina, 03. februar 2023 18:11)

Prijatelju vi imate jedan od najskupljih timova u EL naravno da bi trebali biti favoriti u vecini utakmica,Partizan ima Zeljka Obradovica!!!

обс

pre 1 godinu

Реално, Партизан је ово добио квалитетом али ни Жалгирис, рањен повредама играча, није био спреман за ову утакмицу. Не разумем дисфорију Партизанових и Звездиних навијача (час еуфоричних, час депресивних због резултата омиљеног клуба). Повратак Обрадовића у Партизан је родољубиви чин. Зашто би то сметало било коме? Осим онима којима тај повратак угрожава статус умишљаја "кошаркашког монополисте" за тзв. успех српске кошарке. Селекцију играча за успех тима не прави политичка позиција, директорски утицај и сл. незналице на значајној позицији у клубу. Селекцију прави владалац материјом. Дакле, Жоц. Екипу не чине имена кошаркаша већ тактичка конзистенција екипе која је формирана од интелигентног и физичког материјала који радом на тренинзима тек треба да буде обликована у уметничко дело које прави резултат. Партизан, конкретно, има много тешких утакмица до краја сезона и уопште не бих био еуфоричан. С најбољима у лиги Партизан тек треба да се потврди. Тако да треба мало задршке у великим очекивањима. Честитка за победу против јаког тима!

nnn

pre 1 godinu

Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija

MarkoJovic

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

Sad je Lebron Dzejms komentarisao da kad bi Zvezda imala ovakvo sudjenje da bi jedina mogla u teoriji na crtu Dream team-u iz ‘92 godine. Cak bi verovatno pobedila kaze Markovica ne bi imao ko da cuva, Klajd Dreksler bi imao nocne more. Nego te sudije, uzas… Sad je pricao na Sport klubu sa Kuzmanovicem slusao sam ga. I kaze Covic je odlican predsednik voleo bi da dodje da igra kod njega iz ljubavi naravno
(Deda mraz, 3. februar 2023 19:57)

A i Embiid se ponudio da dodaje peskire ako moze

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

panter pudlica

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Ne seri bre... nego kako te samo nije mrzelo da toliko kukaš...

Lex

pre 1 godinu

Нанели који не важи за неког врсног дефанзивца одличан у одбрани данас.То је главна разлика у односу на први део сезоне, Нанели и Трифуновић допринос у одбрани, Папапетру и Смаилагић у нападу, и ето одмах побољшања.Ово не важи само за ова три играча, сви су напредовали током сезоне.

RW#0

pre 1 godinu

Objektivno po kvalitetu i na papiru smo cetvrti, peti tim u Evropi. Tako i delujemo poslednjih mesec, dva. Kad smo bili neuigrani na pocetku sezone doziveli smo 4,5 poraza od slabijih timova i to je razlog sto nismo na samom vrhu. Samo da izbegnemo Real i Barsu u cetvrtfinalu.

WINTER

pre 1 godinu

Najiskrenije čestitke komšijama. Želim vam da nastavite sa uspesima u euro ligi. Moj tim nema više nikakve šanse-na žalost. Probajte bar vi

Deda mraz

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Nije igrac ali mozda je pomalo zasluzan ali ti proceni - ZELJKO OBRADOVIC

Mare

pre 1 godinu

Koliko lepu kosarku Partizan igra, uzivanje za gledanje. Pozelis da utakmica traje sest sati. Kreacija, brzina, protok lopte, egzibiciona zakucavanja. I sto je najlepse, jos ima prostora za napredak.

Never Mind

pre 1 godinu

Malo mi je i zao posle ove pobede. Ispali smo pravi partibrejkersi. Pokvarili smo vece vecinskoj Srbiji. Sta mozemo. I vi cete isto ovako, samo sutra.

Rade74

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?

zemunski kej

pre 1 godinu

Zalgiris samo 30 koseva za poluvreme? Oni su skoro sve dobili kuci ,nece biti lako u drugom poluvremenu,mora i njih malo da krene ali ako ovo Partizan dobije onda ulaze u F8 . Sto je uspeh nevidjen da od nule dodjes do 8 najboljih ekipa Evrope za 2 godine.

Rade

pre 1 godinu

Nedavno se pricalo Zeljka pregazilo vreme, Papapetru gori od Zagorca, Exum ne moze da igra pleja :-)

sve eksperti

8 od poslednjih 10 meceva dobijeni i 7mo mesto

Uzmi Zeljko Evro titulu!

+41

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.

anakin

pre 1 godinu

Ovo klinci iskompleksirani pricaju neke gluposti. Evo ja kao stari Zvezdas kazem da je Partizan digao formu i da sada "jede " sve ekipe trenutno...bice pada pred kraj ali nije toliko vazno. Samo mi je zao sto nisu sada dosli Real i Barsa i Oly da igraju sa njima zato sto mogu trenutno svakog da pobede.
digli formu i to je to...a imaju na klupi coveka koji to ume. Sve pogadjaju i dobar protok. zelim vam da ove Litvance otkinete sa 20 razlike...a mozete zato sto imate prekaljene EL igrace.

vladasd

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?

Del Boj

pre 1 godinu

Nije Partizan kao Zvezda da dobijenu utakmicu gubi u Kaunasu. Nadam se sa Markovic Lazic Lazarevic Nedovic gledali utakmicu ispred tv i gledali kako se suta za tri poena. A jok ko oni da beze da se skrivaju od sutiranja trice ili sa distance i pudistance. Danas ako nemate te raskošne strelce za tri poena ne možete nista da uradite. A ovi iz Zvezde omatorise bacajući cigle kamena s ramena i slepajuci se uz drugoga da oni nesto urade u napadu.

321

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Markovic, Lazic, Dobric..Vildoza..upss..

111

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 3. februar 2023 22:31)


Smailagic dve trojke,8 poena, 2 skoka, igra u odbrani, Avramovic jedna trojka, organizacija igre. Njih dvojica 3 troje a ceo tim Zvezde protiv Virtusa 4 trojke?? Strasno..Ali vi imate mnogo igraca na ić??

Andrea Djani

pre 1 godinu

Izvanredna igra Partizana , jos bolje sudjenje i eto pobede na vidiku . Kod Zvezde je trenutno sve suprotno , losa igra , jos gore sudjenje i porazi se nizu .

Dr Hitch

pre 1 godinu

Neko se ponadao u trećoj četvrtini...šalu na stranu, sem tog, može se reći i očekivanog pada u trećoj, ozbiljna košarka Partizana, kontrola utakmice od početka do kraja i potpuno zaslužena pobeda. Idemo dalje i nadamo se da će uspeti da održe ovakvu formu.

panter pudlica

pre 1 godinu

Ovi Litvanci su odvratni ali vi ste jos odvratniji.
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:24)

A najodvratniji - pronađi se u odgovoru.

Kingston

pre 1 godinu

Pre nedelju dana ste masovno svi pisali kako nema šanse da Partizan udje u TOP 8 a večeras smo upravo dospeli na 7.mesto ...jel vas makar malo blam ?

Кошарка то је - Партизан!

pre 1 godinu

О велики си Партизане,о Жељко Обрадовићу највећи си...ККПАРТИЗАН-европски БОСТОН СЕЛТИКСИ...ИНСТИТУЦИЈА КОШАРКЕ...амин

Igrajmo taj tango smrti

pre 1 godinu

1. Real Madrid
2. Olympiacos Piraeus
3. FC Barcelona
4. Fenerbahce Beko Istanbul
5. AS Monaco
6. Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. Maccabi Playtika Tel Aviv
---------------------------------------
9. Valencia Basket
10. Zalgiris Kaunas
11. Anadolu Efes Istanbul
12. Virtus Segafredo Bologna
13. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
14. FC Bayern Munich
15. Panathinaikos Athens
16. LDLC ASVEL Villeurbanne
17. EA7 Emporio Armani Milan
18. ALBA Berlin

Nemam problem da do kraja ostane ovako

ende

pre 1 godinu

protiv zvezde sam napisao da partizan može još 40% da napredule a da je zvezda na vrhuncu.
obradović je tempirao formu i podiže sve segmente igre, kao što je odbrana, na viši nivo.
igraći napreduju ili se vraćaju u formu. nesretni kiksevi na početku sezone su bi posledica povreda nekih igrača i kratke klupe, sad sve polako dolazi na svoje.

Hilta

pre 1 godinu

(disorderPFC, 3. februar 2023 22:35)

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

Ne placemo zbog vasih neuspeha, majke nam.

Petar

pre 1 godinu

Da nije " mržnje" čovića prema Srpskoj košarci, Partizanu i Euroligi ( naredio navijačima zvezde da zvižde non stop himni eurolige). Partizan bi već bio u prve dve ekipe eurolige. Ali otišao Bartolomeu i ugasila se zvezdina sveća .....

Danije

pre 1 godinu

@Fan klub Lava Kesića i Zorana Pajkića

Pa da, Bodiroga je u stvari zaslužan za dobru igru Partizana, ne Željko i igrači već Bodiroga, koji je takođe kriv za nešto lošiju igru Zvezde.

Miksa

pre 1 godinu

Rekao sam da polako dolazi dtrucnost Zeljka u odnosu na Ivanovica,tako da razlika izmedju Partizana i Crvene Zvezde sve vise je evidentna.

železnik

pre 1 godinu

Evo ovako.Jos 11 kola,5 na strani i 6 kuci.Od ovih kuci realno je od Reala,Barse i Olija uzeti jednu,mozda dve pobede.Panatinaikos se ne sme dovesti u pitanje.Ako se od 5 na strani dobije bar 2 to je nekih 5-6 pobeda u najgorem slučaju.Po meni Partizan sa 17-18 pobeda ide glatko u plej-of.Idemo!!!

Rade74

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)


Zorane svaka ti ćast,e ovo je pravi Delija.Živ mi bio.

Smehotres

pre 1 godinu

Sve je jasno, dolazak Bodiroge se poklapa sa rapsodijom Partiyana i posrtanjem Zvezde. Slucajno? Da li vam je poznato ko je doveo na presto, posle 600 godina u Vatikan papu stranca? Em stranac, em Poljak! Slučajno, je li?! A je l’ slučajno što je Wa³êsa dobio Nobelovu nagradu za mir? Slučajno?! A je l’ slučajno što Bodiroga rođenoj strini nije pisao 20 godina? Slučajno?!”

Sve tačno, samo si zaboravio da 500 miliona Kineza kopaju tunele da dođu u Evropu.

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Totalno nebitno ali ako hoćemo da gledamo u budućnost i gde škripi, recimo to što komšije potenciraju na broju stranih košarkaša, kontra naših igrača, u Partizanu kontra Zvezde Beograd, biće skor 6 stranaca Partizan i 6 stranaca Zvezda Beograd.
I to uopšte nije problem, problem ce biti naši igrači gde mi imamo mnogo manji roster i mladih igrača a oni tu imaju sve skupe i iskusne igrace.
Mislim da je i uprava svesna toga i da ćemo u našoj KLS ligi teško igrati.
Interesantno će biti cilj?
Možda je bolje priključiti par juniora, pa neka se razigraju a rezultat neka bude u drugom planu.


Partizan:

Lesor
Madar
Exum
Naneli
Ledej i
Papapetru
—-------
Panter ( računa se kao Srpski igrač)
Avramović
Smajli
Trifa
Anđusić i
Tristan
Balsa ( da bog da ozdravi sto pre)


Zvezda Beograd

Vildoza
Ivanović
Hasan
Ben
Holand i
Facundo
—____________
Nedović
Marković
Petrusev
Raduljica
Kuzmic
Mitrović
Dobric

Sve igrači sa skupim platama koji su igrali u Evropi i neki čak NBA.

Lazic
Lazarević
Ilić

Mmmm

pre 1 godinu

Ja ipak mislim da je Zvezda osnovana za vreme Dusana Silnog, kada je Srbija bila carevina, jer mi se cini da sam na pinku cuo da se Car Dusan prezivao Savic, i da su Srbi na Kosovu Polju u juris krenuli sa najpoznatijim poklicom "Dule Savic", koji je i dan danas i deci maloj poznat... Trubadur je zasvirao tom prilikom "Mars na Drinu", koju je napisao prethodno vece ekonomski virtuoz iz Zeleznika, naravno za vreme tajne vecere...To evroliga zeli da unisti, svetu Zvezdu petokraku, koja je sa neba sletjela na grudi Brankovića Vuka, i to u odsutnom momentu, tacno u vreme kada mu je Konjica zastucala zbog Lose nafte koju su nam Rusi namjerno u valjali preko brace Bugara jbg...

Billy BB

pre 1 godinu

Sad nema ukrajinskih zastava??? zanimljivo...
(pa da .., 03. februar 2023 19:02)

Zanimljivo, zato što Željka i Partizana poštuju sve ekipe.
A šta misliš zašto vas ne poštuju?

Pera85

pre 1 godinu

Jao, jao, jao, kako su se cergari ponadali i odmah krenuli komentari. Sad su malo zastali, pa nece ni 200 na raju da bude hahahahhahahahhahahhahahahahhahaahah
Bravo Partizane!!⚫⚪⚫⚪🖤🤍🖤🤍

del boj

pre 1 godinu

Mislim da sa 7:4 do kraja tj 19:15 100% upadamo od 5-8 mesta, a i 18:16 mi je 90% izvesno za top 8. Imamo tri teska meca kuci ( Barsa, Real, Olimpijakos u 6 dana kuci, uskoro Fener), neka tu bude u najgorem slucaju 2 od 4, racunam Alba, Pao da su sigurice i jos dve pobede traziti u gostima kod Italijana, Bajerna, Monaka i Efesa. Sanse su zaista sasvim dobre, steta za Baskoniju, Milano, dva poraza od Valensije, ali dobro. Napred Partizan!

Sasa

pre 1 godinu

Svaka cast od matorog cigana 53.Ljudi uzivajte u pobedi ostavite se mrznje ,uzivajte.Ja cekam Kampaca i nadam se da ce biti vremena za osmicu ,ali tesko.Cestitke i opusteno.Jos jednom uzivajte .Pozz. ljubiteljima kosarke.

Mirko

pre 1 godinu

Poslednje dve utakmice sa Asvelom i Zalgirisom odigrana je maestralna timska kosarka, ko god je igrao i jedan minut mnogo je doprineo. Stvarno vrhunske dve utakmice Partizana. A ja volim Zeljka i da ima sve poraze, Bog kosarke.

Pokojni Toza

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47) # Link komentara

Ti si sine Sale olicenje svega loseg i zlog u Srbiji. Zbog takvih je Srbija tu gde je.

Jovica

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 3. februar 2023 22:47)

Eto vidis sada razliku izmedju partizana i vas, vi se bavite manipulacijama, lazima, ma bre kriminalom, mrznjom prema svima, non stop glupe neke izjave po novinama, placeni tekstovi.. dok mi na sve to igramo samo kosarku i sada kad pogledas tabelu vidis nas negde pri vrhu a vas na dnu, sta ti to govori?
Lepo vam je covek napisao vreme je da vratite svoj klub i grb.

PRSKAJ POLIVAJ !!!

pre 1 godinu

Partizan tek 7. mesto, Realno je da bude barem 4.
zbog previse kikseva. Zeljko je ipak trener koji juri samo vrh a ne tamo neko 4.mesto. Sto se tice Zvezde visoko 13.mesto sa tendencijom ka nanize. Al je ipak za ocekivati da ce da isamaraju ove na 16-18. mesta i da nastave da budu bruka, mislim ponos, Srbske kosarke i nacije, naravno.
(baja, 03. februar 2023 23:48)

Svidja mi se taj izraz "isamarati" koji je Coki patentirao, ali tad nije razmisljao da ce mu se desiti ovo sto se desava. Ima Boga.

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Драги наши Партизановци-честитам победу нашег Партизана.Нисам гледао утакмицу,али ме обрадовала вест о победи нашег тима над страним (као и увек до сада).Без икакве ироније,питам вас,јел сада схватате колико би и Партизану било боље и на табели да Звезду нису покрали у Каунасу,у Италији обе утакмице.Аутоматски би Партизан имао 2 конкурента мање или даље од себе.Схватимо,није тешко,сем у дербијима,све победе Звезде добро дођу Партизана,као што и све побрде Партизана добро дођу или могу добро доћи Звезди.Будимо паметни,волимо своје-наше клубове,и волимо и поштујмо и ваше и наше навијаче.Јер,сви смо ми наши.

Deda mraz

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Suze krijem same teku, stare rane jos me pekuuuuu!!!! :))))

Kide

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 3. februar 2023 18:29)


Takoe,i na kraju sezone cemo jos bolja pojacanja da dovedemo a neke kampace vildose i ostalu buraniju.

bigg boss

pre 1 godinu

Samo hrabro drugo poluvreme i pobeda ne dolazi u pitanje...mislim da ne bi trebali imati ni jedan poraz do kraja ligaskog dela takmičenja...uzmi Zeljko...

sasa pg

pre 1 godinu

Biće teško do kraja, ali ovo je recept. Odlično poluvrijeme. Samopouzdanje posle pobjede pred Čovićevim navijačima u usponu. Samo naprijed Partizane!

JPR24

pre 1 godinu

Gledam utakmicu i ne verujem očima. Zvezda da ima ovakvo suđenje kao lopatari bila bi među prve četiri ekipe. Svaka čast onome ko u EL radi u njihovu korist, stvarno respect sa moje strane.
(Lajavi krelac, 03. februar 2023 19:25)

I dalje peče a ?? Juju…

stevo

pre 1 godinu

Jedna od dražih pobjeda. Glupo je pisati svašta, ali imao sam osjećaj cijeli dan da Želimir gazi Žalgiris večeras. Bravo Partizane!!!

DM

pre 1 godinu

Ajmo Grobari idemo jos jace ovakvom igrom mozemo da pobedimo sve nema nam ravnim kad treba igramo najbolje vidi se da partizan ima trenera posle dugo vremena

Peruzzi

pre 1 godinu

Sve čestitke komšijama od okorelog Zbezdaša, rutinski nema šta. Partizan ozbiljna ekipa! Pljuvači Papapetrua, sram vas bilo! Ova petorka Exum, Panter, Papapetru, Ledej Lesor može da parira svakoj ekipi u evroligi. Mene fascinira odakle Ledeju i Lesoru snage za ovoliku minutažu u ritmu napad i vrhunska odbrana.

Zoran

pre 1 godinu

Zvezda je u padu forme nije tu kriv Partizan a ni sudije,samo zato sto Zvezda igra lose prvo poluvreme pa onda kad sudije naprave gresku onda je zato izgubila.

Zhol

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.

Shone

pre 1 godinu

Можда најбоље прво полувреме Партизана на гостовању у Евролиги које памтим. А памтим ЕЛ и из Фибиног периода, друга половина деведесетих/почетак двехиљадитих, па УЛЕБ период, па онај период од пре десетак година кад је уведен нови формат топ 16, и ево сад ова јединствена лига. Значи било је свакако већих победа, али овакво прво полувреме стварно тешко да смо икада одиграли на страни

Рано је још за калкулације али уз 3 победе у наредна 4 меча плеј оф је веома близу. Чак и две су ок, видећемо

sike

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.

Гаугамела

pre 1 godinu

Скор у последњих 10 утакмица:
1. Партизан 8-2,
2. Реал, Олимпијакос 7-3,
3. Барселона, Валенсија, Жалгирис 6-4,
4. Басконија, Макаби, Монако 5-5, итд, итд...

Ja

pre 1 godinu

Ja sam kao zvezdaš oduševljen Partizanom u poslednje vreme. Večeras pogotovo. Posebno bih istakao Smajlagića koji je vraćao razliku u pravo vreme. Papapetru takođe... ma svako je znao svoj zadatak. Zrelo. Čestitke.
(sike, 3. februar 2023 21:32)
Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....

sike

pre 1 godinu

Brate i tebi svaka vast i svakom normalnim za koga god da navija! A ono tipa ko je gde osnovan Zagreb ili Krcun, ko je sta dosudio, ko je koga koliko platio je tema za nesto sasvim drugo, jos ako je bez osnova onda je pun pogodak. Partizan je trenutno definitivno ozbiljnija ekipa i u uzlaznoj smo formi, fali jos taj jedan centar(ali svakom nesto fali inace bi bili nepobedivi) kod vas je situacija trenutno dosta losa, ako nasi svi budu igrali kako mogu plus sto evidentno popravljamo odbranu od kako svi igraju bice da smo dosta bolji, alo do kraja ima dosta, razmi tu faktori uticu, forma, momentum, sreca, povrede.... Iskreno sam i ja kao navijac Partizana odusevljen ovom pobedom, nadam se nastavku niza, posle ako se ostane u top 8 moze svasta da se desi. Veceras Panter prva cetvrtina, druga svi, treca Papapetru(mozda i kljucni covek veceras da ostane razlika i da ne dozvolomo preokret) cetvrta Naneli i Exum, plus role u bitnim momentima svih ostalih, Smajlija, Avramovica, Ledeja....
(Ja, 3. februar 2023 22:01)
Ma ko je koga osnovao ne možemo promeniti i skoro je nebitno. Svestan sam da navijam za jednog od blizanaca. Nekada sam mrzeo da Partizan pobedi, ali poslednjih godina navijam i uživam i u njegovim pobedama. I super se osećam. Naravno da sam srcem za Zvezdu, ali grozim se više primitivizma.
... I Nanelija sam izostavio. Ti neki iz drugog plana su večeras prelomili. Bravo!

bombas

pre 1 godinu

Bas si teletabis. To nije rasizam, nego odgovor na onu izjavu PONOS CELE SRBIJE. Nemam nista protiv boje koze, samo bih vise voleo da i u Zvezdi i u Partizanu nose igru domaci igraci,a ne stranci.. a ti stranci su uglavnom tamnoputi, pa sam zato napisao crnci.
(Marokanac, 03. februar 2023 22:43)

Kad si se bunio predhodnih godina na broj stranaca u timu za koji navijas?
2020,2021?
Nisi se bunio,nije ti smetalo,znaci lazov si.

pejton

pre 1 godinu

Evo nas konacno i na preko 50 odsto uspesnosti. Bravo momci.

Primetio bih izuzetnu organizaciju dugih napada gde se sa neverovatnom smirenoscu zavrsavaju napadi u poslednjim desetinkama sekunde. I to bez panike, ishitrenih izbacaja, nego lepo organizovano. Idealan primer je ono Smajlijevo NBA zakucavanje. Na svu srecu Papapetru je onom trojkom u trecoj cetvrtini prekinuo ozbiljnu seriju Zalgirisa i to je po meni bio prelomni momenat, ako je uopste i bila nasa pobeda ugrozena.

Idemo crno beli, ovo je sad vec ono pravo.

Deda

pre 1 godinu

ima li koji igrač da se preziva na ić, a da bitno doprioneo pobedi?
(biciklista m, 03. februar 2023 22:31)

Divac, Paspalj, Bodiroga, Macvan, Canak...

ej

pre 1 godinu

Klasičan Žocizam, titule se osvajaju u februaru, tada se duže forma. Počeli su kao ekipa sa 20-30 različitih akcija, sada ih rade preko 100 sigurno. Za sve treba vreme i dobro zdravlje.

Napred PARTIZAN!!!

neutralni felš

pre 1 godinu

U vestima na ovom portalu Zeljko Obradovic inace legenda svetske kosarke u intrvju litvanskom novinaru kaze da Partizan i Zvezda zasluzuju stalno ucesce u EL. sa druge strane ,,legenda '' iz Zeleznika kopa sa sve cetiri noge da se Partizan izbaci iz domace kosarke. Zvesdasi dali mislite da je vreme da vratite svoj oteti klub?
(vladasd, 03. februar 2023 22:06)

Ne trebaju nam krokodilske suze od bilo kog grobara,jedina sreca za nas bi bila da uopste i ne postojite
(sale, 03. februar 2023 22:47)

zasto da nestanemo? koga bi onda tako patološki mrzeo?

Tačno se sećam, da se toga ne sećam.

pre 1 godinu

Auuuu, bravo momci za prvo poluvreme. Samo jako i hrabro u nastavku, moramo dobiti ovo, bar za jedan koš viška.







VOLIM GA KO OKA ?!!

iskreno

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Daj bre čovek, pa šta je sa mozgom...

czz

pre 1 godinu

Navijam za CZV ali drago mi je zbog pobede, Zvezdu su isto stigli u zavrsnici i nije 7 minuta dala kos, sada se nazalost CZV raspada, ali ovo mi je draze nego ista

Dojkan

pre 1 godinu

Zeljko je izgurao svoj metod. Sva ta dreka i vika ocigledno ima efekta. Timski IQ je porastao duplo od pocetka sezone. Kad svaki igrac nauci da razmislja na terenu, pre svega. Ttebalo je vremena ali evo kompletan tim je razigran. Svi daju doprinos i protivnik vise ne zna sta da brani. Uzivanje je gledati ovakav Partizan.

Nnn

pre 1 godinu

Sledecih 5 utakmica je kljucno. Bajern u Minhenu, zatim Fener i Alba kod kuce pa gostovanja Olimpiji i Virtusu. Ako to pobede u poslednjem kolu ce protiv Panate u areni igrati za prolazak. Ako neku od ovih 5 izgube morace da vade fleke protiv favorita a imaju utakmice protiv Efesa, Reala i Monaka na strani i Olimpijakosa i Barse kod kuce. Tesko ali ne i nemoguce.
(Аспера, 3. februar 2023 21:05

Real, Barsa i Oly su svi kod kuće. Tu nije nerealno da uzmemo jedan skalp.

Zhol

pre 1 godinu

Kao veliki zveudaš čestitke našem rivalu na zasluženoj pobedi...
Kad mi ne možemo u 8 možete vi!
Sve čestitke na sjajnim partijama
u zadnjih mesec, dva dana.
Bravo za Željka radi sjajan posao...
-Jako bi bilo lepo da Partizan napravi uspeh jer su odnosom prema klubu igrači zaslužili.
-Partizan je prvi favorit i za Abba ligu...mozda moja Zvezda sa Kampacom može parirati u Abba ligi... Trenutno bolji ste od nas i to ste pokazali u derbiju... uživajte u pobedi vaseg kluba zaista je velika.... Cestitke Željku radi posao sjajan
(zoran, 03. februar 2023 21:24)

I vi ste na dve pobede do osme pozicije, nije tu nista gotovo.

Yap

pre 1 godinu

Ko se to nama raskokodakao veceras? Bice opet hladan tus u junu, da ne kazem preslikana prosla godina.
(Ljubisa, Banja Luka, 03. februar 2023 21:23)

Jel ponestalo šljive jarane?
(Rade74, 03. februar 2023 22:07
Povukao na Mileta medjeda sa Kozare;

Dziber u pokušaju

pre 1 godinu

Slede tri najvažnije utakmice,Bayern,Fener i Alba.Ukoliko bismo pobedili sve tri,gotovo sam siguran da idemo u TOP8.Ali bez obzira,da izgubimo i sve do kraja ja sam prezadovoljan,pre svega zbog prelepe timske igre i doktorskog vođenja od strane Željka.NAPRED PARTIZAN.
P.S.Molim da ne pominjete Zvezdu u komentarima,uživajmo u pobedi.
(+41, 03. februar 2023 22:00)

U ovoj formi, Partizan će sve 3 utakmice da pobedi! Brutalna igra Partizana. Ja sam ubedjen da ulazite u top 8. Pozdrav od Zvezdaša :)

War Inside My Head

pre 1 godinu

Pa za one koji možda nisu gledali utakmicu, statistika je u ovom slučaju neumoljiva,i ako često ne mora da bude.Skokovi,posebno Partizanovi u napadu i šut za 3 poena,i to su pogađani prvo kad se ekipa odlijepila na +22,a onda i kad je Žalgiris prišao na -6,ako se ne varam.Skokovi su cijelu sezonu bili problem,bolje reći zagrađivanje reketa,promaja,a večeras,i prethodne utakmice,sve izgleda mnogo bolje.Odbrana je počela da postoji,nema više priče ne znamo da branimo trojkašku ekipu,stvari dolaze na zamišljeno mjesto.Tabela,totalno ludilo,svi osim valjda Albe mogu u 8,a hipotetički,Partizan može do mjesta br.1,ali isto tako može i da završi na 13-om mjestu potencijalno?Ima da se igra,još trećina utakmica preostaje,ali sad se pokazuju ekipe i treneri koji znaju da tempiraju formu.

kum žoržo

pre 1 godinu

Sve se ovo dešava jer je osovina: Rumeni-Bodiroga-Limar koji nikada nisu imali veze sa srpskom košarkom, niti išta ikada uradili za nju, pozvala svoje prijatelje iz svemira, da unište osnivača srpske i svetske košarke Crvenu Zvezdu (prastari simbol četništva koji su prekopirali komunisti) i sprečavanjem Polu-Boga Polu-Dinosaurusa Kampaca (koji je 0,7% Srbin, samim tim domaći igrač) da igra, kao i sprečavanjem velikog Zvezdaša od malena Polonare, koji je najbolji domaći igrač svih vremena (1,4% Srbin, rođen i odrastao u Stjepana Supanca ulici), da dođe u Zvezdu, tako što je preusmeren na kvarno let aviona iz Istanbula u Kaunas. Sve ćemo videti ovih dana na Happy televiziji, kada veliki čovek koji je najviše zadužio srpsku, svetsku i međuplanetarnu košaku, a u nekim transkriptima se naziva prosto Ćoki, objasni svima nama, zašto niko ne može da zabrani FMP-u iz Železnika kako će da se zove. Pa bio to trio RBL + Savić, bio to Papa Grgur IX ili možda Stoltenberg iz NATO pakta koji takođe sa jevrejskim lobijem zbog Makabija, pokušava da uništi možda i najkonstantiji 17. tim Evrolige u prethodnih, evo već 10 godina, zarad antisrpskih ciljeva i brisanja čitavog Železnika i srpskog roda sa mape Mlečnog puta. Ako Zvezda ne uđe u TOP 8, onda možda i izgubimo Kosovo. A nakon toga svi znamo šta sledi.
Bože spasi Bože Legendu, srpski narod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd), Srpski rod (samo one koji navijaju za Zvezdu Beograd).
Sportski pozdrav.
(disorderPFC, 03. februar 2023 22:35)
Ovaj komentar mora da stoji na vrhu!!!

Član institucije

pre 1 godinu

Mi čak i da izgubimo danas imamo šanse za Top 8, za razliku od pantera koji su ugasili i mogu samo da čekaju da ih isprašimo i u ABA.

Брус Вејн

pre 1 godinu

jsd je zlo srpskog sporta
(Exe, 3. februar 2023 18:38)

С обзиром на то да једне кошаркашки новинари широм света зову српски Селтикси, а да друге навијачи широм Европе питају "Ко сте ****** ви?", твоја изјава је апсолутно на месту.

ЈСД је међу најтрофејнијим СД на свету. Ватерполо клуб има више титула првака Европе, него што су све КК Црвене звезде играле Топ8 ЕЛ, па пута два.

Mirotić iz auta

pre 1 godinu

Vodiš 22 razlike i onda Panter počne da se ispucava i solira, upropasti 3 napada zaredom. Naneli je užas živi.
(Pera, 03. februar 2023 19:47)

A vi kako te? Hahahaha

Zuja

pre 1 godinu

Navijač sam Zvezde. Ali ako ima tim u EL koji mi nimalo nije simpatičan to je Žalgiris a i Litvanija. Umislili da su bogovi. Bio sam radostan i na EP kako su prošli. A to datira još od EP u Atini kada smo ih razglavili a Marčulionis pravio cirkus, povlačio ekipu sa terena, Divac ga smirivao. Zato komšije punom snagom. Razvalite ih.

eufrat

pre 1 godinu

Pa i Zalgiris je drzavni projekat. Real i Barsa isto. iza svakog jakog kluba stoji i drzava. rezultati i sponzori kad dodju sve to posle ide samo od sebe. ne kukajte vise. idemo crno beli f8 nikad blizi.

cirkus

pre 1 godinu

@TruthPanterčina

da da, zato zvezda dovede neverovatna pojaanja i trenera, jer je stuPu srBstva nametnuto da izgubi.
vi nikad niste nadigrani vas je uvek pokralo...

vukan

pre 1 godinu

Gledam ovog polonaru, decko ne ume ni da trci... koga je htela zvezda da dovede majko mila, skauting vedin vec 10 godina je blagi uzas! Voleo bih da Partizan dobije ove umisljene litvance

parni valjak neka melje!

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 03. februar 2023 20:43)

Isplači se, biće ti lakše ?

Aluvial

pre 1 godinu

Partizan realno ima dobar tim. A mislim da je ovo Zocova pobeda. Dati Zalgirisu 88 poena ne mozes bez dobre postavke igre,a realno i sut je danas sluzio.

ззззз

pre 1 godinu

Пример Звезди да се не може се без шута за три играти кошарка, свака част партизану

Andrea Djani

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .

aleksa

pre 1 godinu

Gledajući poslednjih 10 kola EL...Partizan je najuspešniji tim EL sa 8-2...prati ga Real sa 7-3, i, eventualo, Olimpijako sa 7-3 ako večeras pobedi Anadolu Efes...svi ostali ozbiljnije zaostaju.

Što se igre tiče, igra je sve bolja i bolja..sve je dominantnija. Odbrana u poslednje vreme, otprike tih 10 kola, je veoma dobra...u napadu ima dosta opcija i igra se dosta raznovrsno.

Rade74

pre 1 godinu

Marokanac, 03. februar 2023 21:44)

Marokanac,ponos je nekada bila Jugoslavija,zato u danoj situaciji i pod kakvim okolnostima,PARTIZAN JE UVEK PONOS I BIO I BIĆE.Zato ne lupetaj.

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

delboj

pre 1 godinu

Zeljko je skratio maksimalno rotaciju , potpuno iz igre izbacio Madara , Tristana i Andjusica , dok su svi koji su igrali , a narocito Joanis i Naneli , odigrali fenomenalno i pobeda je tu .
(Andrea Djani, 3. februar 2023 21:31)

Pa u svim ozbiljnijim utakmicama, tipa plejf off eliminacionim, igra najvise 7 igraca. Jednostavno ne moze drugacije, niti igraci mogu "uci" u utakmicu. Ta rotacija od 10 igraca je kad nemas kvalitet, pa presingom rjesavas stvari, tipa kad Vujosevic imao onaj mladi tim, pa je na taj nacin nadoknadjivao manjak kvaliteta.

NBG

pre 1 godinu

Partizan prejak. Obradovic napokon slozio sve kockice, pa je tim poceo da igra odbranu, dok je napad i dalje na ekstremno visokom nivou. Nema sta. Cestitke od Zvezdasa.

007

pre 1 godinu

Da li neki tim u EL po tri gostovanja u nizu?
Vise puta od pocetka sezone.
(urke, 03. februar 2023 21:35)

Nema, samo vi, od 34 utakmice vi igrate 22 kao gosti, Bodirga namestio jer je tako u mogućnosti. Pre toga Savić ga zvao da mu to kaže.
(King, 3. februar 2023 21:45)

Svemu tome je kumovao Danilović, koji je preko Saleta Djordjevića i njegovih veza u Realu i Barsi, dogovorio razgovor sa španskim klubovima-deoničarima EL. Naravno da je Žoc nadgledao iz daljine, jer je u prijateljskim odnosima sa čelnicima Huventuda i Reala. Iz te paukove mreže, ne može se izaći.

Metla bez drske

pre 1 godinu

Cestitke Partizanu na pobedi, pre svega jer ste oducili ove naduvane litvance koji misle da su bogom dani a pri tom sacuvali i nama kakve takve sanse za plej of iako sve manje verujem u to ali mi nadu ne moze niko oduzeti.Ekipa vam je u naletu i mislim da imate realne sanse da u naredne tri utakmice dobijete bar dve ako ne i sve tri. Puno srece vam zelim naravno i nama isto i nadam se cudu u Tel avivu. Pozdrav braco Srbi

Las

pre 1 godinu

Odlična utakmica, zaista se vidi napredak, a realno je to trebalo očekivati od Željka i ekipe koju trenira.
Vreme je da počnemo da razmišljamo o Top8, a ako bi smo pobedili i u Minhenu, onda bi smo smeli već polako o tome da pričamo.
Samo da su momci zdravi, a ja verujem da ću izazvati dosta smeha ovim rečima: da je Balša Koprivica zdrav i u ekipi, bio bih 50% mirniji.
Bez mnogo euforije, ima još dosta da se igra i nije vreme da se leti, veliki su izazovi i mnogo kvalitetnije ekipe pred nama narednih Euroligaških nedelja.
Da ne zaboravim, ima ovih komšija (iz predgrađa) koji spominju kako će "u junu sve biti isto", a izgleda da su zaboravili (a i većina nas) da su ABA ligu osvojili zahvaljujući suđenju prestupa Lesoru sa bacanja, i ako je postigao regularne poene... Žale se na suđenje stalno, pa možda da ih ne podsećam na to, a ni na novog Berona Nedovića?
Da ne zaboravim, veliko hvala i poštovanje stvarnim navijačima komšija koji su se javili ovde i čestitali... voleo bih da mogu kao oni, da navijam za rivale.. meni evo to ne uspeva dugo, ali, tek sam napunio 50.

Rade74

pre 1 godinu

Đorđević,Danilović,Paspalj
Divac,Pecarski.
Najbolja petorka svih vremena u istoriji evropske košarke...
(JOVICA Bar, 04. februar 2023 06:37)

Umesto Danilovića,tada je bio u prvoj postavi Goran Grbović,Danilovuć je bio jiš imladinac na klupi.A nesmemo zaboraviti ni petorku Jugoplastike:Rađa,Kukoč,Perasović,Sobin i Sratenović.

sasa pg

pre 1 godinu

@Ne navijam za Partizan, ali mi sinoc drago bilo zbog ovih nacista iz Litvanije. Da smo normalan narod trebalo je da se razvije trasparent Partizan=Zvezda=Srbija
(nnn, 4. februar 2023 09:51) #

Daleko bilo. Znak jednakosti ne ide između ova dva kluba, jer smo potpuno različiti univerzumi.

Doktor

pre 1 godinu

Ovo nema ceo svet. Kk Partizan iz Beograda je timcina, bukvalno. Ne moramo uopste u top 8, ali smo prosto fenomenalni. Najbolje prvo poluvreme ubedljivo. Bas smo u usponu. Samo da ne dizivimo nase poznate crne minute, tj periode od po pet minuta bez kosa a nas pune li pune. Momci, Zeljko Bog vam pomogao. Ovo je kosarkaska pjesma.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Odlično poluvreme, kakva odbrana! Ono je morao da bude faul nad Panterom.. ništa još nije gotovo, hajmo do kraja ovakav pristup u odbrani i strpljivo u napadu.

jghkjl

pre 1 godinu

Morali su oni jednom da dobiju u Kaunasu. Posle ovoga ide serija od nekoliko poraza i vracaju se na mesto
(Glup Gluplji Tegeltija, 3. februar 2023 20:43)

Placite sa mnom jesenje kise..

Sarlamantan

pre 1 godinu

Realno tempira se forma bas kad treba...imamo lep raspored...bajern sledeći...bice tesko ali ne i nemoguće...dolazi fener i alba...pa dva italijani...tu već možemo do 15 16 pobeda....gledajući tabelu sa 17 ili 18 imamo top 8...prozivali su Obradovica...pa to se ni u snu ne radi!

🙂

pre 1 godinu

Od prvog minuta u vođstvu, ali opasno šizim na to opuštanje. Razumem Željka potpuno što viče. No dobro, ljudi su. I mladi su.

Ovom pobedom, Partizan se potpuno vratio u igru za plej of. Žalgiris opasno sebi zakomplikovao u poslednje vreme.

Partizan Beograd

pre 1 godinu

Doktorska disertacija gospodina Zeljka Obradovica. Jos da pik en rol igramo bolje u fazi odbrane i da kupimo skoro sve defanzivne skokove, nema nam zime.

alex

pre 1 godinu

Bravo za Željka i ekipu Partizana, sjajan meč nastavite u tom ritmu. Konačno da se uključe svi igrači i da daju doprinos i igrači sa klupe..

Steamroller

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!

ntt

pre 1 godinu

Bilo bi lepo da bar jedan naš tim ode u play-off iako mi nije drago što su crno-beli zapravo crno-crni. Ali eto bar je trener naš
(Đomla, 3. februar 2023 22:13)


Nije samo trener nas. Svi su nasi, igraci partizana.

Milan

pre 1 godinu

U Žalgirio Areni su redom padali Fenerbahče, Real Madrid, Barselona, a nedavno i Crvena zvezda, ali Partizan je uspeo da ih nadigra.

kum žoržo

pre 1 godinu

@hilta
Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc

Mr Bojangles

pre 1 godinu

Kada je dosao zeljko obradovic ,odma su oni koji znaju situaciju u državi znali da će zeljko Obradovic da igra Evroligu i na silu, kada su počeli da dovode igrace sa f4 u evrokup tim jasno je bilo i onim slepim , da je to drzavni projekat sa namerom da naprave partizan tim za f4 da bi zatvorili usta onima koji su kukali agresivno kako hoće da ugase kk partizan-Igokeu,kada su izgubili titulu u aba jos je i jasnije bilo kakav je to projekat kada im je kupljena licenca za evroligu. I zadržani najbolji igrači i dovedeni jos skupih igraca za f4, dok je zvezdi otisao trener i igraci, sve je jasno i slepima sta predstavlja ovaj klub ,zato zeljko danas prica o projektu na vise godina jer zna da mu je sve sredjeno...
(Truth, 03. februar 2023 18:29)

Kakav traktat ljudi moji.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Svesti na samo 30 poena Žalgirisa kući pred 17 hiljada vatrenih navijača je fantazija. Svaka čast za ovo poluvreme…

30ka

pre 1 godinu

Jedna od najboljih odbrana u dosadasnjem delu Eurolige.Bar sto se tice prvog poluvremena.Ako ovako nastavimo i u drugom poluvremenu,najbolja utakmica Partizana zadnje dve godine.Ajmo crno- beli lealeale.......

Mikii

pre 1 godinu

Partizan sjajan, Žalgo očajan. Samo lagano momci, da se ovo odradi do kraja. Kako se stvari menjaju, braćo. Zvezda 10:13, Partizan jako blizu za 12:11. Nije tako izgledalo nakon onog niza koji je napravio Ivanović po dolasku u Zvezdu. Život je čudo.

Saša Janković

pre 1 godinu

Bravo. Svaka cast za igru. Ovako nesto se ocekivalo od pocetka sezone. Ali tek sad se ekipa uigrala, oporavili se Avram i Smajli. Ako ne dodje do povrede Lesora ova ekipa moze svakome da pomrsi racune i da se bori za f8 pa i f4 sto da ne.

Doktor

pre 1 godinu

Cestitamo, cestitamo, cestitamo... Ovo nema niko ovo je kosarkaska rapsodija. Bravo, bravo... Ja sam bas srecan. Cestitam svima. Velicanstvena pobeda.

Никола

pre 1 godinu

Зрело, мудро, паметно.
Штета за Лесора и личне, одиграо би много боље да му није прекипело.
Фали Балша у ротацији, да чо'ек може мало да дане душом.

Lord

pre 1 godinu

Na f4 ne ide ko ima pare, već ko je naučio.
Ajmo na 5. lagano, da uzmemo 10. Žocovu.
Jedna interesanta stvar, poslednji put kad smo išli na f4, prije plej ofa poslednju smo igrali sa Žocovim Pantainaikosom, sada će biti isto.
Poslednja regularnog dijela Partizan-PAO i Žoc je tu, samo na drugoj strani.

Vlada

pre 1 godinu

Baš komentarišem sa ocem i bratom, svi smo zvezdaši....PARTIZAN igra fenomenalno, potpuno druga ekipa i mi smo još dobro prošli u derbiju nedavno.
A Zvezda je očajna i ne želim da verujem da je Ivanović kao namerno oborio formu i pojačao treninge....!!!

Zuba

pre 1 godinu

Pozdrav od jednog iskrenog Zvezdasa. Drago mi je da ste ih dobili u gostima. I samo napred do ply off-a. Ja se samo nadam da ce ova kriza Zvezde da se zavrsi.

Goks

pre 1 godinu

@disorder

Auuuu brate, pokidao si. Šteta je što oni ne razumeju o čemu si pisao... Ali, njihov problem. Verovatno, najbolji tekst koji sam ovde pročitao. Svaka čast.

lav

pre 1 godinu

nema sta, budimo realno, trenutno Partizan igra veoma dobro, i treba da iskoriste ovaj period da skupe sto vise pobeda na strani, vec u bg-u bilo kod da dodje nije favorit protiv partizana. iako sam zvezdas, zelim da bijete sto vise, a debila i na jednoj i drugoj strani ima. mi iednostavno ne igramo dobro trenutno i gubimo i sta sad, jbg. srecno srbi

ljubo

pre 1 godinu

Samo opusteno ljudi,sigurno dobijamo !!!
Imamo igru,sve ide kako treba..
Umiju i oni da igraju ,malo i kada pridju normalno je...
Gazimo sve do kraja,upamtite!!!

M4X

pre 1 godinu

E ovo u drugom poluvremenu je pravi zalgiris...ono u prvom nije pravi zalgiris
(vidi se, 03. februar 2023 20:22)

Jeste li se dogovorili koji smo Žalgiris urnisali? Pravi ili je neki onaj sa drugim imenom i adresom?

Rade74

pre 1 godinu

Od pocetka uporno ponavljam,nista jos nije gotovo,sezona je dugacka,naporna,ostavite Zeljka i momke da rade,na miru,ako osvoje neki trofej,super,ako ne osvoje,nije smak sveta,mi cemo ih i dalje voleti i bodriti,napred moj Partizane!
(Steamroller, 03. februar 2023 21:49)

Tako je to i ja mislim,ove godine ako udemo u top 8,ako ne nikome ništa.Pokazali su da igraju sa srcem i to je lepo i dokaz,da nas sledeće sezone ćeka još zanimljivija.Samo daj bože da ostene ista ekipa.Zna Žoc da radi svoj posao,pa nije đabe najbolji trener svih veemena!!!

BG 1958

pre 1 godinu

Odlična igra.Svi koji su igrali danas u Kaunasu,dali su neprocenjiv doprinos,a Željkovo vođenje je bilo maestralno.Ništa,idemo dalje,što više pobeda u ABA i Evroligi.NAPRED PARTIZAN.

Spavajte Mirno

pre 1 godinu

Cekstitke komsijama na velikoj pobjedi.Trebalo je biti i 30 razlike. Partizanu krenulo puno bolje u zadnjih mjesec dana ili tako nesto kad su domaci igraci poceli ulaziti vise u igru (zao mi Vukcevica u svemu tome). Druga stvar je da je Obradovic smanjio svoje idiotsko deranje na igrace i poceo da ih bodri. Velika pobjeda Partizana i sve su blizi F8. Jos ako se rijese Avramovica i dovedu nekog pravog playa (tip Vildoza nalik) bice opasni. Nadam se boljioj formi Zvezde i prekidu poraza.
(vasavlada, 03. februar 2023 20:46)

Nikako Avramovica da se rese. Partizanu napad ne skripi, svima mogu da saspu 80+ poena, a Avramovic je izuzetno koristan u odbrani. I u napadu je on dobar, samo ne moze bas posle onoliko dugo ruke u gipsu da se ima 60% suta. Partizanu treba jos jedan kvalitetan igrac na 4/5, jer ocito da Tristan ne moze. Smajli moze odredjene minute da pokrije, da odmori malo Lesora ili Ledeja, ali treba tu jos neko. Van toga, nema tu problema.
(Zhol, 03. februar 2023 21:20)

Slažem se s tobom Zhol, 100%.
Kakav Vildosa, čovek igra košarku za sebe... samo napad dok Alexa igra odbranu i plesing po celom terenu.
A znamo vrlo dobro šta na to Željko kaže :
iz jake odbrane se dobijaju laki poeni, presečeni napadi, izgubljene lopte protivnika, kontre i polukontre...
Pa forsira se odbrana na niskom postu, gde Lessorta bez da pominjem svi znamo koji nivo igra, nego Ledeja, Smajli i Pappapetrua bih istakao.
Naučio čovek Pantera da igra vrhunsku odbranu i da se postavi ekipi, taktički mu dao traku.
I za Nanelija, mogu reći da je odbrana ok ali očekujemo konstantnije igre.
Trifa i Madar su super i očekujem malo više od Anđusića i Tristana.
Biće teško da će oni ostati u Partizanu i narednih godina... videćemo.
Sve je to planirano i zato se Željko drao i zaustavio svakog igrača kada je izašao iz igre da mu objasni kako je on zamislio.

Sve su to neke lekcije gde će publika u Areni imati prilika da vide u budućnosti.

Miodrag

pre 1 godinu

Molim sve iskrene navijace KKP,da ostanu na zemlji bez euforije,i da u svakoj varijanti,jako bas jako, podrzavaju klub!!!! Podsetio bih imali smo 4 pobede,a KKCZ 2,zatim mi smo ostali na 4 a komsije 7! Sada je 12 oni 10!!! Ima jos 11 utakmica,i svasta,moze da bude!!!? Pozelimo KKP da budu zdravi,da zadrze fokus!!! Pa sta bude!!! U svakom slucaju podrska Zeljku i igracima,mora da bude,maksimalna!!!

crni

pre 1 godinu

Ovo treba sve televizije da objave! Kome smeta jaka Zvezda. Samo si zaboravio da je ista osnovana noc uoci Bitke na Kosovu, za svaki slucaj da neko ostane da brani srpstvo ako Lazar pogine.

Auuuu brate ludilo, i dalje ne mogu da prestanem da se smejem.Sjajan nastavak komentara diorder pfc
(kum žoržo, 04. februar 2023 10:47)

Hahhahahahaa fenomenalno, ej noć uoči Bitke na Kosovu to još ima svoju specifičnu težinu !!!

JDAleksandar

pre 1 godinu

Ako Partizan dobije Bajern u Nemackoj,ima dve utakmice kod kuce protiv Fenera i Albe koji bi ga bukvalno odveli na korak od TOP8 ! Bice ludilo ako dobijemo u Minhenu !

RoD

pre 1 godinu

divno je kako navijaci zvezde non stop pricaju o parama koje je Partizan dobio..a FaKu im sedi za milione na klupi..treba da se radujemo sto imamo dva kluba da nas predstavljaju u evroligi..a da pljujemo sto su od tih para mogli domacu ligu da oforme i stvore trenere i igrace pa da ne placamo strance..

Zhol

pre 1 godinu

Au, svasta sam ocekivao, ali da ih deremo na poluvremenu skoro 20 razlike, to nisam. Pogotovo nisam ocekivao da ih svedemo na 30 poena za poluvreme, od toga deset iz slobodnih. Kljuc je u tome sto smo konacno neku ekipu ozbiljno nadskocili, mislim da duplo skokova vise imamo. Kad skok iskontrolisu nekako, uz napadacki potencijal koji imaju, Partizan moze da dobije svakoga. Samo da ne dodje do nekog debelog pada fokusa u 3/4, i ovo ce biti dobro.