Četvrtak, 02.02.2023.

19:30

Zvezda se vratila posle -16, ali pala – četvrti poraz zaredom

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Olimpije iz Milana rezultatom 74:68 u 23. kolu Evrolige.

Izvor: SN

Zvezda se vratila posle -16, ali pala – èetvrti poraz zaredom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

438 Komentari

Sortiraj po:

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

Zhol

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...
(Алекса, 03. februar 2023 07:46)

A jel ti bilo onda bas ruzno i tesko da navijas za Zvezdu u sezoni kad je za Zvezdu igralo 9-10 stranaca, ili ti tad to nije pravilo problem?

tegi

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?
(Lord, 03. februar 2023 01:10)

Ja imam samo jedno, ako izgubite ponovo recimo dve uzastopno, hocete opet da terate Zeljka iz kluba i da pricate da to nije vas partizan, kako ste pisali dobrih dva meseca?
Stali ste sa tim posle pobede nad Efesom ali ste opet poceli kad ste izgubili od Makabija.
Menjate misljenje kako vetar duva, a to sto je ovde vecina grobara koja ce na ovo lupiti minus, to ne menja istinu.

bvb

pre 1 godinu

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik
(sasa pg, 2. februar 2023 23:29)

Evo pametnjakovicu, imas cak i na B92 clanak gde lepo za pismene pise da je ponisten cist kos. ALi ti si to vec i znao samo ti mrznja ne dopusta da kazes kao covek. Uostalom, eno poun twitter klipova iz svih mogucih pozicija gde se lepo vidi da je em lopta celim precnikom preko obruca em u silaznoj putanji.

bvb

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

LeBranko ima bolji procenat i od svih vasih sutera. Tako da se zapitaj. Pritom, procenat od 55 suta za 3 je neverovatan cak iako je na ovako malo uzorku

Jednom, da jednom

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.
(DA, 3. februar 2023 09:22)

Legitimno i ima logike. Piši FIBA i da razmotre eventualnu promenu pravila. Po važećim pravilima sudije su donele ispravnu odluku. Znaš druže, nije ti ovo ulični basket pa da imaš slobodnu interpretaciju pravila. Na primer, zašto za klasično simuliranje u dve od poslednje tri utakmice Dobrić nije dobio tehničke greške? Tu su sudije, one donose odluke i to je amin i za igrače i za publiku. Inače bi bila anarhija.

Kortizol

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

nbc

pre 1 godinu

Groblje poletelo, ali opet Kalis u junu.
(urke, 3. februar 2023 09:02)
Pa mi i ne sumnjamo u to. Ne radi toga što ste bolji nego radi toga što se u ovoj državi poslednjih 10 godina sve mijenja osim prvaka u svim sportovima.

Zhol

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...
(Sampion Evrope 92, 02. februar 2023 22:43)

Ne vidim iskreno kako bi mogli da beze dosta.

Aj da kazemo da Obradovic i Ivanovic imaju slicnu platu (mada bi Obradovic trebalo da ima vecu platu, vece je trenersko ime).

Od stvarno skupih igraca, Partizan ima Egzuma, Pantera, Nanelija, Papapetrua, Ledeja. Zvezda ima Kampaca, Nedovica i Vildozu. Hajde da kazemo da je Kampaco verovatno za bas debele pare presao, pa da se tu ponistava deo toga sto Partizan ima vise ovakvih igraca, ali bih rekao da su sveukupno skuplji Partizanovi "kapitalci".

Od osrednjih u Partizanu imamo Madara, Andjusica, Avramovica, Smailagica i Lesora. U Zvezdi imamo Markovica, Ivanovica, Bentila, Petruseva, Martina, Dobrica, Holanda, Mitrovica, Ilica. Tu je skuplja Zvezda.

Od ostalih u Partizanu imamo Tristana, Trifu, Balsu, Djordjija i Brodzijanskog, u Zvezdi njihovu boraniju u vidu Lazica, Kuzmica, Lazarevica, Raduljice, Topica. I imamo otpustenog Adamsa i trenera Jovanovica, tako da je i tu skuplja Zvezda.

Ja bih rekao da se ovi delovi gde je skuplja Zvezda ponistavaju sa ovim gde je skuplji Partizan. E sad, to je moja ocena, ne mora znaciti da sam u pravu, a sasvim sigurno ce Zvezdasi reci da sam potcenio vrednost Partizanovih igraca, a Partizanovci da sam potce io vresnost Zvezdinih, ali eto, ja ovako nekako gledam :)

Jb

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani
(Realan, 3. februar 2023 07:35)
Nije on rupa, on je mlad, fizicki jos nije spreman da se "tuce" sa centrima el ali je talentovan. I mnogo lakse ce nagurati fiziku nego talenat, jel. Petrusev ima problem sa glavom, klinac, treba da se spusti na zemlju, nekakav pomak se tu vec primeti ali sporo ide. Potrebno je strpljenje, ideja, plan a to zvezda nema vec godinama unazad. Evo lazarevic, lazic, dobric, mitrovic...oni nisu rupe u odbrani, i???!!!

jugguja

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...
(Bajo moj, 3. februar 2023 09:07)

Bukvalno to radite, evo 8 godina usta puna Zvezde, a ono FMP. Ali dobro, vi niste mi i nikada necete biti mi koliko god se trudili. I koliko god saopstenja za stampu dali.

Milos

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.
(BG 1958, 03. februar 2023 08:47

Nije Mita,on je ok

Košarkaški sudija

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...
(Sinovac, 3. februar 2023 08:30)

U toj odluci nema ništa sporno. Lopta je dodirnula tablu pre nego što je celim obimom prešla zamišljenu linije visine obruča.

Ono što je mene frapiralo u prenosu, nije da komentatori to ne znaju, nego da to ne zna čovek koji se 16-17 godina profesionalno bavio košarkom. Košarka nije bejzbol, sport sa najviše pravila, pa da ima više od 300 pravila. Imamo oko 35 pravila i da čovek koji toliko dugo profesionalno igra neki sport, a da mu ne zna pravila...to je, blago rečeno, tužno.

Ramones

pre 1 godinu

Padaju mi kapci..
Ne igra se kosarka,poslednjih8 g.Statistika sve govori,pogledaj odnos pobeda i poraza,pa ces videti ko koga dere.

Zhol

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.
(VIT, 03. februar 2023 07:54)

Bukvalno ste na sva usta govorili "Toletova liga, sve namesteno", manje-vise ste samo o tome govorili.

Bajo moj

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...

Božana

pre 1 godinu

A što bi vi i morali da osvojite Evroligu? Možete vi i kao 17i da odete na finale i ukradete pehar.
Jedino tako možete da ga uzmete, to vam je u krvi a ne bi vam ni bilo prvi put.

DA

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.

Аспера

pre 1 godinu

(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Vildosa, Holand, Bentli, Martin, Kampaco, Ivanovic i od domacih skupih Nedovic, Dobric i Petrusev. Nije bas da igraju samo Lazic, Lazarevic, Ilic, Markovic i Kuzmic.

Dusan Uros

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.

Patriota

pre 1 godinu

Pre poslednje četvrtine Zvezda šutira trojke 15/1. I hoće pobedu. I dva najbolja igrača Zvezde Vildosa i Nedović ne pogode ni jednu trojku. O njihovom ulascima nakon prodora u protivnilki reket i poentiranju ili asistencijama neću sa govorim. Povratak u igru su doneli drugi igrači Bentli pogotovo. Trenutni problem Zvezde što nema košgeterskog učinka Petruševa i Dobrića a to su 10 do 20 poena uz visok procenat šuta. Tada Zvezda pobeđuje jer navedeni igrači pokriju loš procenat šuta i veliku potrošnju lopti Nedovića i Vildose. Kako i na koji način podići navedeni dvojac da ne troše toliko lopti i više asistiraju svojim saigračima. To je na treneru.

Patriota

pre 1 godinu

Zvezda je dpžuvela četvrti uzastopni poraz u evro ligi i samim tim šansu da uđe u prvih 8 svela praktično na minimum. Šansa još uvek postoji, pobedom protiv Makabija i naravno žrebom, odnosno utakmicama protiv direktnih protivnika Baskonijom i Valnbsijom kod kuće. Ali kako je reći potrebne su pobede a do njih je teško doći. Porazom protiv Makabija mislim da ionako sada male šanse postaju još manje. Zašto. Kako. U svojim pobedama Zvezda je imala više raspoloženih igrača. Pored Vildose i Nedović koji se davali u proseku izmwšu 10 i 20 poena na skoro svakoj utakmici dobro su igrali i Petrušev i Dobrić. I oni su davali od 10 do 20 tak koševa. Kada imaš 3 do 4 košgeterski raspoložena igrača lakše dolaziš do pobede. Sada to nije slučaj. Vildosa i Nedović igraju svoju igru, sve se vidi. Petrušev i Dobrić odsečeni, verovatno i kritikovani od trenera i to je posledica ovakvih rezultata. Neko je kriv i najlakše je udariti ba nekog ko pravi karijeru. Zvezda treba da se podigne, odigra za sebe i navijače i pokuša da dobije što više utakmica i to samo kolektivnom igrom.

Sinovac

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

Mikica

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.
(Dusan Uros, 3. februar 2023 08:06) # Link komentara

Imamo pobednicki komentar

jugguja

pre 1 godinu

Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav
(Zorann, 3. februar 2023 00:24)

Evolucija je promijenila smjer onog momenta kada su navijaci Zvezde poceli da navijaju za FMP. Svaki navijac bi trebao da navija za svoj klub. Kada se klub ugasi krece se od nule i opet se navija za svoj klub. Znaci steta nesagledivih razmjera je napravljena Zvezdi. Dozvolili ste vi da bude napravljena, sada patite.

jugguja

pre 1 godinu

Grobari vi zaboravili ko vas dere vec 8 godina i ko osvaja titule, zamisli vi se nama rugate.
(Padaju mi kapci, 2. februar 2023 23:23)

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Rakocevic je vazda bio stetocina, dzaba MVP priznanja kad je u karijeri uzimao Milove titule sa onom Buducnoscu i kup po kojem je snimljen film. Vestbrukov beli brat. Buducnost je tada isekao Vujanic i to preko nas Rakocevica a penzionisao ga je Bogdanovic na ABA F4 i igrom 1v1 sa 20 godina.
Takav talenat, takva ruka, takva fizikalija, al dzabs kad je limitiran sopstvenim egom. I u reprezentaciji one 2006. je on bio kuvar vecine svadja. Zato i ne radi negde nego ima izmisljeno mesto u savezu.


@

Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.
(Dr Hitch, 02. februar 2023 23:29)

Jb

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)
Samo da podsetim ZASTO je to kari rekao. Nedovic je promenio menadzera pa je cuveni trener, selektor dobio zaduzenje da ga kritikuje i smanjuje mu minutazu, cisto da i to znas
A utakmica ko utakmica, vecina igraca zvezde nema dovoljno TALENTA za igranje na ovom nivou i to je uglavnom to

Dzeronimo

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.
(Gossa placa Zeljko 83, 02. februar 2023 23:30)

Prvo o obrazu, odavno sam vas prozvao da li se bar JEDAN javio povodom najvece sramote koji je srpski sport zadesio, da li je iko rekao da je sramotno da igrate sa dva kluba, da li si se ti javio?!
Drugo, razlika izmedju tendencije i gresaka je ogromna, ovde ovo prvo nije bilo prisutno objasnicu i kako.
1.Sudjeni faul Nedovicu nije postojao i to je jedina prava greska na vasu stetu ako komentarisemo onaj najvazniji deo meca od sredine 3 cetvrtine pa do kraja meca.
2.Nesudjeih 2+1 Ilicu je ili nepoznavanje pravila od strane sudije ili je za oduzimanje sudijske licence jer je, i u prenosu se videlo a komentator na SK1 preneo, objasnjavao svoju odluku.
3.Itekako je bilo i situacija u tom periodu koje su bile i na stetu domacina a koje govore u prilog mojoj tvrdnji da tendencija nije postojala.
Idemo redom, prilikom kontre Zvezde(3 cetvrtina) lepo su se videle ruke na ledjima Nejpira, sudija nista nije svirao.
U 4 cetvrtini nije sviran ocigledan prekrsaj Petrusevu nad Nejpirom, pre blokade Petrusev je imao kontakt po rukama, po podlaktici, kasnije je usledila cista rampa.Lepo se na snimku vidi.
Posle promasenog suta Zvezde i defanzivnog skoka domacina krece kontra, Beron na centru u pokusaju pretrcavanja Dobrica biva udaren sa strane od Dobrica koji se baca kao da je rafalom pogodjen, apsolutno je zasluzio tehnicku za floping koji se iz aviona video.
Mislim da sam sve situacije ponovio o kojima si pisao i naravno o onima o kojima ti ni na pamet nije palo da pises.

železnik

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.
(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Ali imate 2 kluba! ! !
Ugasite jedan i preusmerite sve na drugi i eto rešenja.Ali tada nema dve sigurice u ABA i uzimanja i šetanja igraca iz jednog u drugi.

da znas

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.
(Jovo, 03. februar 2023 01:12

Mislis? to je vase "objektivno misljenje" koga smo to masakrirali? ne to su tvoji kompleksi koji izviru iz vas...

Realan

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani

Алекса

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...

VIT

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.

Op

pre 1 godinu

Sad pročitah, na svakoj utakmici u Areni gost je Bastijen Svajnstajger eto kakva smo mi institucija.
(Kramer, 02. februar 2023 23:41)

14666


Dovedite i Šolca taman da budete kompletni.

zagorci lazete

pre 1 godinu

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.
(gospodin, 02. februar 2023 23:27)

u prevodu niko ti iz zvezde nije dobar, svi su ti loši, odvratni ,mrzis ih , a ovi iz partizana su svi super anđeli gospoda avangarda odabrani soj...jos si se potpisao kao gospodin ,a da igraju u Partizanu u kao Panter I Lesor tvoje mišljenje o njima bi se promenilo za 180 stepeni. Jer ste strašni licemeri

realan zvezdas

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.

Zhol

pre 1 godinu

Steta je sto je ovde Milano zapravo igrao prilicno lose. Samo sto je jbg Zvezda bila za nijansu losija. Na pocetku kriminalna, a posle su pokazali zube, ali nazalost prekasno.

Zhol

pre 1 godinu

Ne shvatam kako iko ko prati kosarku i dobro je pogledao konkretnu situaciju moze misliti da je za ono trebalo svirati silaznu putanju.

voma

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 02. februar 2023 23:42)

Pa pazi, ne treba ti član ili pravilo, dovoljno da koristiš mozak i logiku. Da bi se sudila "SILAZNA PUTANJA" lopta bi zaista morala da bude iznad visine obruča, zar ne? Pretpostavka je da je kontakt lopte sa tablom takozvana Mrtva tačka, ali, ako je mrtva tačka ispod nivoa obruča, naravno da se ne sudi koš. Zamisli, onda bi i svako dodavanje koje ide ka košu, a lopta je u padu, moglo suditi kao pogodak, da je odbrambeni igrač pipnuo loptu u silaznoj putanji...

ccx

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Hahahahahha… Au sine, je l’ ti dobro?

vajld card

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 2. februar 2023 23:59)

Brzo se sve zaboravlja...eto i ja doziveh da najbolji klub na planeti ima pozitivan skor...

Jovo

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.

Lord

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?

MilosNS

pre 1 godinu

Brod polako tone, a kapetaa kao da je pogubio konce, Dobrić koji je katastrofalan igra celu utakmicu, Petrušev na klupi, Nedović ne igra poslednje dve minute, a poeni su neophodni… ivanović nije ni ulazio ?!?! Neshvatljive odluke, NESHVATLJIVO

saxervujke@gmail.com

pre 1 godinu

Nažalost sve slabosti se ispoljavaju od Zalgirisa. Jednostavno ovaj tim nije sposoban da izdrži ovaj tempo. Veliki nedostatak je pravi centar, jer Kuzmic i Mitro to nisu. Drugo, Nedović pokazuje da mu je limit 2-3 meseca brutalne košarke posle sve opada...

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

Slavko

pre 1 godinu

Kada Petrusev igra vise od 30 minuta Zvezda pobedjuje, Kada igra manje od 20 sigurno gubi. Prosto kao pasulj. Ivanovic glumi ludara i ladi Petruseva ko bajagi ne igra odbranu...Sve dok ne vidi njegove blokade, poene, otvaranja... Tesko cemo mi biti i 12ti a ne 8mi.

Zorann

pre 1 godinu

U zivotu nisam otisao na vesti o Partizanu i komentarisao bilo sta . Ovi navijaci pomenutog kluba koji pisu ovde ocigledno su na nivou cetvrtaka i verujem da mrznjim hrane svoju prazninu. Isto mislim i za navijace Zvezde koji to rade posle poraza Partizana. Ocigledna je frustracija koja traje vec dugo pa ih razumem. Zvezda je u krizi i to je normalno u ovim okolnostima iza kojih s stoje nekosarkaske stvari ali polako…Nisam ni icekivao da moze Zvezda ds izdrzi ovakav ritam posle onakve kazne i ppvreda.
Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav

duledudule

pre 1 godinu

Onaj ko leti visoko . . .
(Zoran, 02. februar 2023 23:16)
Bacali ste forice i na 1-6 kad smo bili, crta se podvlaci na kraju, nikada necete nista nauciti sa tim podsmevanjem i ruganjem. Vidimo se u Nišu, tu ce ovaj sto ste bacili avangardnu foru ( pofaci) da vam ga da.

dejan

pre 1 godinu

Šta se dešava sa Dobrićem? U čemu je fora sa onim komičnim kotrljanjem i držanjem za nos svaku utakmicu? Skoro se za nekog čoveka nisam zeznuo u proceni kao za njega.Ruku sam mogao da dam da je normalan, pošten momak, a ono prevarant neviđeni.To je inače Kalinićeva specijalnost, ali ovo što Dobrić izvodi je komično.

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

sasapg, jel su vas Milogorce naucili kako se kaze tabla na engleskom? Pa jel si corav da nisi video da je lopta udarila tablu?

Posmatrač asova

pre 1 godinu

Ovo je nagoveštaj izlaska iz krize , trebaće još vremena , odbrana značajno bolja u odnosu na prošli meč , napad - na trenutke dobar , šut - katastrofa ( čak i sl.bacanja)... sudjenje :
Tradicionalno nas kradu bez ikakvih posledica - rekao bih da i napreduju zbog ovakvog tretmana Zvezde !
Nekome smo sa Kampacom ( i Vildozom ) ozbiljno stali na žulj - a vidi se da sponzori i najuticajniji iz EL biraju 6., 7. i 8. učesnika za plej of .

Loshe

pre 1 godinu

Ocajna izdanja FK i KK C.Zvezda ove sezone u evropskim takmicenjima. Tesko je reci ko je bio gori i koja je od te dve investicije promasenija. Neuspesni projekti uz pregrst bacenog novca.

sasa pg

pre 1 godinu

@@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.
(slabo razumem milogorski, 2. februar 2023 23:45)

Dabogda :) Guranje protivnika od strane Mitrovića pri skoku i loptu koja je izašla u aut od noge Petruševa takođe mogu da vide samo "oboleli" ili...

realno

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide
(Zoran, 02. februar 2023 23:18
lebranko NIJE sutnuo ni jednom na kos ali NI JEDNOM

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Bolje navijanje u Milanu nego na derbiju...
(oh boze, 02. februar 2023 20:42)

samo još korner da se izvede i pali se mašina

Bivši košarkaški sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )
(košarkaški_sudija, 2. februar 2023 23:13)
Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.

veliki strumf

pre 1 godinu

У суштини све је почело оним НАМЕРНИМ не суђењем аута Миротићу! Ту су нас пресекли и од тада не можемо да се опоравимо! Након тога само 2 победе, велики пад и огроман проблем у којем се налазимо. Једина шанса нам је победа над Макабијем, а то у овом тренутку делује екстремно нереално.

Zoran

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide

обс

pre 1 godinu

Понављано сам писао позитивне коментаре о Жоцу. Његови наступи су често критиковани као непопуларни али су оправдани. Велики играчи разумеју филозофију кошарке. Глупост, то је оно што Жоц не толерише. Многи би да стално смењују тренере али нема квалитетних тренера. Индивидуални квалитет купљених играча не значи ништа ако тим није тактички описмењен. Жоц је ту доминантан па 10 празних места.
Играти најбољу одбрану, Звезда то најбоље ради, значи никакав шут из игре јер играч има снагу која је потрошна категорија. Добар одбранбени играч је најчешће лош у проценту за шут. Грчки тимови су, раније, све велике резултате остварили добром одбраном и никаквим шутем. Странци су узимали шут. То је превазиђено. Микс у играчу од доброг шутера и основне одбране је идеал за доброг кошаркаша. Жалгирис је тим који је у томе јако добар. Добро су изучили генерацију Ђорђевић, Даниловић, Бодирога... Покосила их је. Шансе Партизана сутра су мале, 30%, осим ако Жоц није постигао, на тренинзима, довољан утицај на играче који треба сутра да покажу колико су паметно потрошили време у Партизану. Звездине играче уопште не бих критиковао, дали су све од себе.

košarkaški_sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )

Udah

pre 1 godinu

Samo su Vildosa i Nedovic EL igraci. Ovaj drugi ove sezone vrlo prosecan.
Bez pleja stare skole i krstenog centra nema tu igre.
Ostali zablistaju na svakoj sedmoj utakmici.
Po meni je problem u upravi i skautingu.
Jovanovic, Adams, Raduljica, Holand, N. Ivanovic, Kuzmic?

Član institucije

pre 1 godinu

Meni nije jasno kako smo dopustili takav kiks da izgubimo od predgrađa.Izgubili smo od Milana, koji je bio odličan na početku sezone i u punom sastavu sa Pangosom.Njima ćemo vratiti sigurno.

cokipkijg

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.
(Sash, 02. februar 2023 22:53)
i kad je mitrović gurnuo igrača armanija

brukanje

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...

grobar iskreni

pre 1 godinu

Nedović, recept za propast, super atletika a ostalo nula.Otkad je on počeo da vodi (jurca) igru, naravno koristi samo atletiku, Zvezda pada, tone, jednostavno gubi raznivrsnost u igri, nema akcije...najgore izdanje imitacije Rasela W.

111

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..

Marko

pre 1 godinu

Nedović je najveća košarkaška prevara u poslednjoj deceniji. Čovek je bek šuter sa procentima šuta za tri poena kao da nije radio fizičko, a ne da je profesionalac. I tako kroz celu karijeru.

čika crni

pre 1 godinu

Pad u igri je krenuo od kad je pocela frka oko Kampca kad ce i da li ce poceti da igra.Zvezda je do tada imala i dobro formu i igru mislim da svako normalan to moze da shvati.Posle toga i onog prepucavanja sa ovim sto vode takmicinje krenulo je lose sve začinjeno kriminalnim suđenjem na nasu štetu.Nisam neka pristalica zavera ali mislim da se na neki nacin svete Čovicu sto je bio u ok odnosima sa Bartomeuom.Da je mogao da igra Kampco ,a dosao bi bio i Polonara verujem da bi se sad druga prica pricala.Ova liga je duga i normalno je da ima uspona i padova kod svih ekipa,e sad sto mi kao navijači mislimo da nas klub treba svaku utakmicu da dobije to je nas problem.Jos 11 utakmica ima do kraja svasta je moguce uopste mislim da nije jos sve gotovo i da nam je jako bitna sledeca utakmica protiv Makabija.Veceras bar pozitivna odbrana pogotovo u drugom poluvremenu a mislim da ce i napad da proradi,pravi Zvezdasi treba da kritikuju kad se lose
igra ,ali treba ovim momcima dati podrsku
,pa kako bude.

dasdah

pre 1 godinu

"U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled ."

pogotovo Holand u 35 godina iz Eurokup ekipe, verovatno najskuplje pojacanje

sasa pg

pre 1 godinu

@Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.
(bvb, 2. februar 2023 23:04)

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik

Petar

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.
(Goksi, 02. februar 2023 22:37)

Ma nije boje se da Zvezda ne osvoji EL pa zato tako sviraju :)))

wer

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56)

pravilno se kaze stoci...
i taj termin mnogo vise pasuje tebi
nego legendama srpske kosarke
koje bi tvoja mala nistavnost da pausalno provlaci kroz blato

Srki

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu
(trisa, 2. februar 2023 22:48)

Vodili su loptu, jer bi bili koraci da nisu

Antidrukara

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !

crni

pre 1 godinu

Da li su sudije opet krive??? Da nije sudija FMP bi sve pokosio!!!
(Max, 02. februar 2023 22:57)
Hvala vam na glasu.

Hahahhahha.
Svaka Titula koju oni nisu osvojili i u fudbalu i u košarci u panterskim mozgovima im je oteta !!! Bez iznimke

snajper

pre 1 godinu

Ja gori napadacki potencijal u zivotu vido nisam: Lazic, Lazarevic, Markovic, Kuzmic, Holand, Ivanovic, Dobric. Čudo da nismo pukli 30 razlike.

76er

pre 1 godinu

Ni na jednoj vesti o partizani nije bilo preko 300komentara. Pa vi vise komentarisete Zvezdu nego svoj tim. Ima bar 200 vasih ovde, ovo je za posmatranje. Ne samo to, nego iz komentara se vidi da vecina vas i gleda Zvezdine utakmice, pa to je za posmatranje.

aca

pre 1 godinu

Kampaco dobar svaki dan po 8000 dolara , bas ga briga za zvezdu .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:10)

Covek je najmanji krivac za to sto se dogodilo. Sta treba, da se odrekne zarade? Kako da ne, nije budala, niko na svetu to ne bi uradio.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Gledao sam bar 80% meca, o kakvoj kradji pricaju navijaci Zvezde?!Kada je tendencija stvarno prisutna ne svira se za protivnike 2+1 i to nekoliko puta.Mozda je (ali samo mozda) bilo blago domacjnsko sudjenje.Sa onakvim ucincima najboljih Vildoze i Nedovica sta ste ocekivali zvezdasi?!U ocajnoj utakmici (Armani mnogo losiji nego u obe beogradske) niste imali JEDNOG konstantnog igraca, nemate za cim zaliti. U ocajnoj ste formi, ekipa vam nista ne igra i ono najvaznije, trener Ivanovic se pogubio.

bvb

pre 1 godinu

Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.

Dr Hitch

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.

slabo razumem milogorski

pre 1 godinu

@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.

evropejac

pre 1 godinu

Nećemo u TOP8, to je sigurno, ako i odigramo dobro tu su sudije da nas "spuste na zemlju"! Najmanje 10 detalja sa ove utakmice treba poslati Bodirogi i Glikmanu u znak protesta pa neka nas kazne! Ovo je lopovska liga i ne treba više da se troši snaga na te utakmice! Ova utakmica je primer kako sudije lagano "doziraju" svoj kriterijum protiv jedne ekipe! ! Faulovi Nedovića i Bentila? Situacija 2+1 za Ilića? Nedosuđena 3 bacanja za Markovića? To nije slučajno, sramota za EL i košarku uopšte

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.

gospodin

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...
(brukanje, 02. februar 2023 23:00)

Bukvalno...
Toliko puta se desavalo da se donese odluka u korist Zvezde, tad se Kuzmanovic samo smeskao i bacao posalice, nije mu nista smetalo.
Npr danas lopta pogadja cini mi se Petruseva u nogu, sudija jedan svira loptu za armani , i posle ispravljaju kao za Zvezdu , a ponovljenon snimku se vidi da se od Petruseva odbila lopta..
komentator nije smeo ni da iskomentarise...

Onaj faul Bentlija je bio stvarno blag ali su im to dali na domacinsko sudjenje a i moguce da je koristio ruke nije se lepo videla situacija i sporno je sto ga je svirao sa sekundom zadrske, i taj kos Ilica ne mogu da komentarisem jer nisam siguran za pravila...

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.

Baraba

pre 1 godinu

Ali naš trener na 33 sek do kraja ne pravi faul! Pa rođeni, naravno da će Armani da igra ceo napad. I da su promašili, pa ti hoćeš da naši daju 4 poena za 9 sekundi, a kreću ispod svog koša, plus Armani će imati napad ako slučajno pogodi. Neverovatno za tako iskusan trener, kao da je jedva čekao da se završi utakmica

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Srahrani vas ovaj Dobrić. Palija odakle stigne a ništa ne može da pogodi. Šta mu znači ono glumatanje da ga udari protivnički igrač u glavu kada pravi faul?!

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Kraj treće četvrtine Lazarević, Ilić i Lazić ukupno 0 šuteva a Stefan Marković 1/2. Odbrana i skokovi su važni ali se u košarci još uvek pobeđuje postignutim poenima!

čikavelja

pre 1 godinu

zna se ko takav tretman nikad neće imati...
(dejo, 02. februar 2023 22:09)
Takav tretman treba zaslužiti. A vi i dalje zviždite himni EL i pravite pravno ekonomske smicalice, na osnovu kojih ste, iskreno rečeno, i opstali. Doći će vam to na naplatu a onda ćete se češati gde vas ne svrbi.

Sima Strahota

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)

Tako i treba

g

pre 1 godinu

Kao sto sam govorio dok su se neopravdano puvali ovo je ekipa za TOP 20!

A Partizan lagano ide u TOP 8!
(Grobar, 02. februar 2023 21:47)

Sve vas treba u Top staviti

trisa

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu

Škodra

pre 1 godinu

Kompletna ekipa igra katastrofalnu košarku i to od utakmice sa Žalgirisom ali svi oni koji brane Dobrića očigledno da nikad nisu loptu bacili u koš. Dečko pokazuje svu svoju košarku neinteligentnost užas.

severnjača

pre 1 godinu

U krizi smo i ne zaslužujemo pobedu, sve je to ok ali čemu ovakvo suđenje? Ne pamtim gore suđenje nego ove sezone, posebno prema Zvezdi! Ako žele da nas kazne zbog zviždanja himni, onda u redu ali ne ovako sramno na terenu! Ono što su svirali Nedoviću, Laziću i Bentilu kao faulove je bukvalno sramota!

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Konacno da vidimo i neku reakciju ekipe na 3 poraza pa makar to bilo samo u drugom poluvremenu. Nismo zasluzili pobedu naravno, ali igra i borba su veceras do kraja bili tu, sto svakako ohrabruje sa naredne utakmice. O sudjenju ne znam vise ni sta da kazem. 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica kao i faul Bentila nad Najpriom su smesni. Nista, svaka cast momci na borbi, bice bolje ovo siguran sam.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

sto kampaco sedi na klupi,, za staga placamo bre....
(borivoje surdilovic, 02. februar 2023 21:36)

pa da mase peskirom, zato ga placate...

Džoni

pre 1 godinu

Dajte ljudi, mi ispustimo ono protiv Žalgirisa, onda realno imamo zicer sa Partizanom kući jer jer uz svo dužno poštovanje Partizanu ipak oni igraju sa tri krštena igrača, a sada se kao vadimo na Virtusu i pogotovo na ovom Armaniju koji ne znaš koji je igrač kvalitetniji od kojega i to u gostima?!?! Kako da ne. Mi smo svoje odsvirali za ovu sezonu u EL.

Imeniox

pre 1 godinu

A najtuznije je sto ni ovaj armani ne igra nista posebno cak moze se reci njihova prosecna mozda cak i ispodprosecna igra,a mi smo toliko jadni pogotovu u napadu...trojke 1/15 ljudi sta je ovo

Mladen CG

pre 1 godinu

Iako je činjenica da Zvezda nije odigrala dovoljno dobro za potpuni preokret, sudije su , i te kako, osujetile naš tim. Na kraju krajeva, te dvije-tri sudijske greške su prevagnule na stranu ,,osione" ekipe iz Milana! Nedović je u potpunom padu forme, ali i pored toga, Ilić i Bentil, uz Vildozu, su ,, gurali " i umalo uspjeli da naprave čudo u drugom poluvremenu! Zašto Petrušev nije igrao 15-tak minuta drugog poluvremena je pitanje za trenera Ivanovića.. Kako god, ima još dosta da se igra.

bojan

pre 1 godinu

Znači početak četvrte. 3 bacanja ne daju Markoviću, onda njima za istu situaciju poklanjaju dva. Faul u napadu na Petruševu,daju dva poena. I naravno opet kraja silazna putanja 2plus 1. Znači svaki nam taman otmu koliko treba.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...
(ajde palite.., 02. februar 2023 21:37)


Najgledaniji tim koji se bori za F8 im nije bitan?! E moj ti...vi ste im takvi raspali bitni.

Eto..Da

pre 1 godinu

Dobro, Cz inače decembra izgubi sve šanse, sad je stigla do 2.2. Dalje..nema. Srbija, srećom ima još jednog predst. Par ima još šanse, ko zna..

duledudule

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)
Mozes ti da se sprdas koliko god ali ovakvo sudjenje iz utakmice u utakmicu nema ni jedna ekipa u el.

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

Сале

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба

Mike

pre 1 godinu

Tesko je komentarisati posle poraza, utisak je da su nakon par poraza izgubili samopouzdanje toliko poromasenih otvorenih suteva i slobodnoh bacanja je tesko nadoknaditi . Svi loptu samo guraju nedovicu I vildosi da izmisle poene tu je I petrusev uz njih jedini koji ima hrabrosti krenuti na kos svi ostali ni ne gledaju na kos . Dobro veceras je Dobric isao na kos ali je stvarno odigrao lose . Par izgubljenih lopti koji su rezultirale lakim poenima I dosta puta smo ispali iz odbrane i dali I’m jos lakih poena ,olimpija stvarno ne deluje kao neki dobar tim i opet su nas drzali na odstojanju celu utakmicu.docekali smo da bentil odigrao dobro ali opet dzaba .mislim da bi sigurno bilo drugacije da je kampaco tu ali sta cemo sta je tu je … meni licno je lakse posle poraza jer znam koliko god je meni tesko da je igracima deset puta teze a I Nada umire poslednja mislim da jos mozemo da vezemo 5-6 pobeda i da se vratimo u igru

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Ovo sto nam rade sudije godinama,to nas isto ceka kad udjemo u EU,ponizenje na svakom koraku.Glavu gore,idemo na kup,pa ABA, a zatim KLS!!!

SIMA

pre 1 godinu

Kao navijaču Zvezde nije mi jasno kako imamo ovoliko pobeda u Evroligi sa Lazićem, Lazarevićem, Markovićem, Raduljicom, Kuzmićem, Ilićem, Hollandom, Ivanovićem...?

Zhol

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...

komentator

pre 1 godinu

Ovakvo suđenje nije slučajno, iz utakmice u utakmicu je namerno i sve više izraženo! Od početka sezone smo unakaženi deljenjem (ne)pravde! To je toliko očigledno da direktno utiče na poene i rezultat! Ponavljam, profesionalne sudije ne greše toliko puta protiv jedne iste ekipe!

mire

pre 1 godinu

nedovicu raskid ugovora,dobricu zabraniti da igra kosarku,covicu sa kojim igracima si usao u e ligu,ovo je bruka i sramota daj i ti ostavku skloni se

069..

pre 1 godinu

Ako dva najbolja igraca, Vildoza i Nedovic, zajedno postignu 15 poena? A Nedovic u poslednje dve utakmice postize po 4 poena sa sutem za 3, 0 od 7?? Cemu da se nadas?? I to bas sada kada se vodi borba za mnogo bolji plasman? Nema boljeg plasmana nego se ide na dole..Jako lose..Pa cak i kada se pruzi neka sansa da se potpuno pridje..sve se upropasti..

shone bjelovacki

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo

Pedja J7

pre 1 godinu

Igrali smo očajno, ali suđenje na kraju je bilo KRIMINALNO!!!

Nepriznat koš o tablu Ilića, nepostojeći faul nad Nejpirom kad je izgubio loptu na +4, i poklon 2 bacanj...
Eto samo te 2 odluke i to je njihova pobeda. A bilo ih je još mnogo..

Mislim da nas skupo košta spor sa Evroligom, oko Kampaca i svega...
Realno, u padu smo forme, ali svaki nalet sudije saseku...

Velika šteta, bila je ekipa u strašnom naletu...

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala reakciju u odnosu na tekmu protiv Virtusa sto je dobro. Sudjenje jeste islo na ruku Milana, ali bez obzira na to, u trenucima kada se smanjivala prednost, promaseni su neki otvoreni sutevi i neka bacanja. Za to nema opravdanja, osim mozda umora. Bentil nema igru ledjima, uzaludno se tu pokusava, a Petrusev jos nema rutinu da resava tekme u EL.

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

Sestra

pre 1 godinu

Petrusev nas najbolji igrac sjedi na klupi i gleda kako brat Ilic igra. Ali najbolji je Bentil, kad mu naprave trokut da dobije loptu da igra ledjima to je smijurija. Kunem se smjesnijeg covjeka nisam vidio.
Dobric sine malo ti otidji na neku terapiju testosterona hvali ti ona stvar.
Nedovic brat puca sa 10 m misli da je jos u GW, igraj brate prodor pravi faulove, imas petruseva igraj pick and roll.
Vildosa se bori ali ne znam… Lazic Lazarevic Markovic ok rola, ne mozes traziti vise.
Mitrovic mora bolje jer on moze.

Petar

pre 1 godinu

Duško Ivanović se pogubio, ne igra mu Petrušev, Nedović - čeka bebu, Ilić - prosek, Dobrić - užas, Vildosa - zakazao, Lazarević i Lazić samo odbrana, Bentli - solidan, svi ostali nisu vredni pomena.... Kraj o snovima i prolazu u osam, sada u Tel Aviv

Krle

pre 1 godinu

Nemanja nedovic je najveca prevara od igraca koja se pojavila na nasim parketima,najgori suter koji je igrao u crveno belom dresu,bolje da su taj milion dali prihvatilistu za pse

Džoni

pre 1 godinu

Jako loše suđenje ima Zvezda ove sezone u EL. Svaka, ali svaka ničija lopta ide protivniku ne bitno protiv koga igrali, koliko faulova se ne svira nad Zvezdinim igračima a u finišu utakmice sviraju svaki pogled prema protivniku. Baš, baš tedenciozno suđenje. Izgleda da je i suđenje u sklopu paketa disciplinovanja tj kažnjavanja Zvezde ove godine?

Prava istina

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...

Republika Srpska

pre 1 godinu

Vadite se na sudije, ništa drugo i ne znate... Vaš domet je onih par pobjeda na kada je Ivanović došao i to je to.Ekipa nema snagu da iznese sezonu u Evroligi i to je svake godine tako. Ako vam se ne sviđa nemojte igrati Evroligu, ima FIBA ligaza šampiona, igrajte tamo...

dejo

pre 1 godinu

Zvezda svaku utakmicu u Evroligi mora da bude bolja 15 razlike da bi pobedila. Neverovatno šta rade sudije, preslikano iz utakmice u utakmicu. U Bolonji Šelngelija se baca na leđa na pod sudi se faul za bacanja, sad evo Dejvis šutira nedović ga doslovno ne dotiče, na metar od njega, sudija svira faul za 2 bacanja... neverovatno... zna se ko takav tretman nikad neće imati...

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled .

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

DELIJA bosanceros, a ti si osoba koja na ovom portalu ima 5 nickova, jedan od njih je gradjanin opasnih namera, drugi je Mirotic iz auta, ranije si bio Will Mosley, sada si DELIJA bosanceros, tako da ni sam ne znas ko si osim sto imas onako ozbiljnih problema. Svi ovde dobro znamo i kojih.

Sramota

pre 1 godinu

Nedaju sudije,definitivno...i kod 8 razlike su izmmislili 3 nepostojeca faula,pa lopta naslonjena na tablu od Ilica i faul nad njim,oni sude samo faul a tek ovo na 4 razlike kad njihov igrac pada sam bez kontakta a sudije izmisljaju faul.Jeste Zvezda masila otvorene suteve,jeste lopta ispadala iz kosa za 2+1 ali sudije ne bi dale da pobedimo i da su usli ti sutevi.

Aleksandar

pre 1 godinu

11

Ovog Dobrića što pre prodati ili poslati u FMP dečko je operisan....
(Samo, 02. februar 2023 22:28

Gde?
(Prava istina, 02. februar 2023 22:43)

Pa on već igra u FMP, nešto si pobrkao?

Sash

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.

Cika Velja

pre 1 godinu

Treneri cudo veceras...
Milano ee raspada u drugom poluvremenu, Mesina i ne pomislja za tajm-aut...
Zvezda prilazi na posed zaostatka, Ivanovic postava sa Markovicem, Lazicem da juri rezultat...Haos, hahahahaha

Milos

pre 1 godinu

Za ove 23 utakmice u evroligi, zvezda je pokradena u minimum 27 utakmica. Prosto neverovatno. Samo kukaju. Da igrate kosarku kao sto kukate bili bi bolje pozicionirani na tabeli. Napred PARTIZAN!

Goksi

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.

Boban

pre 1 godinu

Navijac sam Partizana ali nemam problem da navijam na Zvezdu protiv drugih klubova cak mislim da je to normalno.Ali voleo bi da mi neko objasni igru Lazica Markovica i ovogLazarevica svi zajedno 36 minuta i valjda 2 kosa,pa ovo je stvarno smesno 1 od 15 za 3 poena i umesto da se proba na prodor nesta pod kosem trener pravi akciju za trojku i Nedovic naravno promasi sve,nije mi jasan trener da nevidi da ova troica pomenutih stvarno nemogu.

pejton

pre 1 godinu

Kriminalan sut za tri Zvezdin (doduse i Armanijev, ali kod njih i nema ko sem Berona da pogodi).

Da je bilo barem nekih i 30 odsto za tri, to bi bilo jos 10ak poena na kontu Zvezde i verovatno i pobeda jer ste se trgnuli u drugom poluvremenu. Sudjenje na stetu Zvezde.

Bila je ovo prilika, mnogo bolja nego vruc teren za goste u Tel Avivu.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Goksi, vidi u jednom trenutku smo imali 6 posto sut za 3 tipa jedan od 17 ili tako nesto. I to vecina suteva iz slobodnih pozicija. Jesu nas sudije blago recene osakatile veceras, 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica, faul Bentila nad Najpirom i jos mnogo toga i to je sve radio isti sudija ali ruku na srce, mi veceras nisml zasluzili pobedu. Objektivno nismo.

Zoran

pre 1 godinu

Ako Zvezda gubi od njih onda cei Partizan koji slabije od Zvezde igra u gostima jako mu je vazna utakmica protiv Makabija i Bajerna.Zvezda je u padu forme pogotovo Vildosa i Nedovic. Vildosa je sto posto dogovorio gde ide to se vidi po igri i zalaganju.

cccc

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kad je Dobric u pitanju , ne pominji ni blizu Egzumovo ime. Ni u kom smislu kad je kosarka u pitanju..

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Marković, Kuzmić, Lazarević, Ilić...Ja ne znam kako sa takvim igračima da se igra EL. Ne postoji jedan igrač u zadnje 2 utakmice da se istakao. Ne razumem samo Markovića, čovek gubi loptu tokom izvođenja, Kuzmić slobodno bacanje ne ume da pogodi, Ilić beskoristan, Nedović užas, Vildosa ima sraman pristup igri za profesionalnog košarkaša...Stvarno mi je žao Duška Ivanovića kakvi su ga likovi zapali...

aca

pre 1 godinu

Godinama unazad imate problem sa tempiranjem forme. U najbitnijem delu sezone imate takav pad u igri da je to prosto neverovatno od ekipe koja 10god igra EL. A sad jos kad vam je Ivanovic iscedio energiju iz svih igraca tesko da ce igra biti bolja, plus sto su vam svi provalili igru a plan B nemate. Zoc je ipak i dalje bolji trener od Ivanovica.

železnik

pre 1 godinu

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 02. februar 2023 21:01)
Ako vrate ruse…
Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..

ajde palite..

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.
(Mex, 02. februar 2023 21:32)

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Ovo postaje odvratno.. svaka utakmica je resena do poluvremena. Koji amaterizam od strane Dobrica, Nedovica, Lazarevica, Mitrovica, kao da su pali s'marsa. Zivog me zanima da li u ovoj ekipi postoji trojka? Ko pokriva tu poziciju? Ovo sto igraju Dobric, Lazarevic, Holand, iako ga veceras nema, mada bi mozda i pogodio neki sut, odbranu svakako ne igra niko. Kao sto rekoh protiv Virtusa, Bentilu treba slobode, ocigledno da ne ide ono forsiranje od strane Ivanovica i guranje pod kos. Vildoza veceras kao i posle povrede laganica, nonsalantno, opusteno, gubi lopte, ispade Stefan Markovic najjozbiljniji plej, cvrst na lopti, siguran pas, Kuzmic nije lose, trudi se, koliko i ne igra odlican je. Ovo ostalo cist kriminal. Desi se da ma nekoj utakmici ne ide.jednom, dva, trojoci igraca, i tako u krug, al kod nas cim je pad, onda je to konstantno 99% ekipe u kanalu, plasljivo, bez suta, bez nekog zakucavanja, onako muski, ovima kao da su pola familije pobili. A najjaci utisak je sto Ivanovic drzi Dobrica na terenu sve vreme, a decko, iako ga zaista cenim, je u najvecem problemu verujem od svih igraca u citavoj Evroligi. Nek je Bog.u pomoci, al ovo sto igramo je nivo Borca iz Cacka. Sem Kampaca, Zvezdi nedostaje trojka i petica. Sportski pozdrav

lav

pre 1 godinu

aco, 2:1 za zvezdu do sada, tako da prvo treba da izjednacite, sto je realno u ovom momentu, partizan podigao formu, zvezda u padu. videcemo, teska prica u za jedne i druge za taj top 8. partizan ima vece sanse od nas, mada su i te sanse realno male, ali videcemo. dace Bog oba nasa kluba da prodju, ako ne barem jedan. i da kazem, navijam za zvezdu, ali nisam ti ja od onih da navijam za neke tamo zabare, nemce, turke. ne razumem nase ljude, pa da li ti je draze da turcin pobedi srbina. pa razmislite malo jbg. ok u derbiju ili u ligi ali protiv stranaca, nikada necu. ali to su uglavnom ljudi koji ne rade nista, klinci itd.

Petar

pre 1 godinu

Ma sta je ovo ? Kakva je ovo igra ? Pojedini nasi igraci kao da nisu spavali od one mucne utakmice sa zalgirisom. Ne mogu da verujem da bas ni jedan igrac ne moze da krene . Prave se neshvatljive greske i ovo lici na momente na pijanu grupu cirkusanata . Mucno je stvarno.

Zarije

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.

Krle

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali

svasta...

pre 1 godinu

Nedovic 1,1 mil.???Njemu i Kuzmicu ne bi dao ni republici prosek penzije mesecno.
(Luzeri, 02. februar 2023 21:09)

Svakog igraca zvezde znate kolika je plata ali zato plate igraca partizana krijete...

Zhol

pre 1 godinu

Vildoza i Nedovic zasad samo halu nisu promasil. Zvezdine trojke 0/8 zasad... Suterska klinika trenutno, nema sta. Jedino ako pobudale u drugom poluvremenu pa krenu sve i svasta da ubacuju, ali trenutno ne deluje da moze ovo da se preokrene.

fanfan

pre 1 godinu

Auh bas je loza Zvezda evo 5. minut druge cetvrtine... Nadam se da ce se desiti neko cudo i da ce se igraci trznuti.
Ajmo Zvedo, ajmooo breeee!!!

Branko10

pre 1 godinu

Dolazak Kampaca potpuno je poremtio Zvezdu. Ubijeni su Vildoza i Nedovic. Momci koji moraju da imaju potpunu slobodu u timu i koji su izraziti individualci izgubili su starus glavnih igraca. Na treningu, u ABA ligi. Taman je napravljena dobra bekovska linija. Sa back-up plejom Markovicem. Zvezda je otela Kampaca Partizanu, ali je sebi napravila medvedju uslugu. Zivi bili pa videli nista Zvezda nece biti bolja sa Kampacom.

deki27

pre 1 godinu

Ocigledno smo u padu forme jer su nas nesretni porazi od Barse, Zalgirisa i Partizana potpuno poremetili. Pa ipak, polako sa kritikama. Jasno je da ovde mnogi igraju zadnju sezonu u dresu Zvezde. Ispostujte trenera koji je podigao ekipu a znate gde smo bili kada je dosao. Mnogo se prica o top 8 ali to ce biti pusta zelja i nama i Partizanu pa ce nam ostati da se " koljemo " u ABA ligi

Del Vecchio

pre 1 godinu

Ali neverovatno. Potpuno su nas svi procitali. Pvo Partizan, pa Virtus , sad Milano, pustaju i Nedovica i Vildozu da divljaju, sve ostalo zatvaraju, a mi nikakvu rezervnu igru nemamo.

a

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA

зуке

pre 1 godinu

Ево ја као навијач заиста не разумем управу Звезде. С једне стране потпишеш играче попут Вилдозе, Недовића, Кампаца…:а с друге стране имаш кузмића, марковића, добрића, радуљицу (?!?)

Sajonara!

pre 1 godinu

Tako je to kad je klub privatizovan, covek dovodi koga hoce i kako hoce, nit se zna ko je ni sta je u klubu, marinete koje dolaze na kucnu Slavu. Nema nerviranja, zasto bi sam sebi covek polaze racune, Raduljica plata ne igra samo je registrovan, Adams promasaj otisao posle dva meseca isto plata, Kuzmic od saovracajne nesrece poluprofeisonalc realno moze samo Kls da igra plata, Kampaco plata plus ugovor ne igra do Marta, Lazic dozivotan ugovor, covek istrosen i potrosen plata, Nedovic 1,1 milion vise povredjen nego sto nije plata isto, i da ne nabrajam vise, a mogao bih. Trener zamenjen plata umalo zaboravih, predsednik da je u bilo kom klubu popio bi otkaz za pola ovih stvari, ali kad si u svom klubu kako sam sebi da das otkaz🙂 Moglo bi to, ali nismo u Japanu, u tom istom gde je nas 2 centar Raduljica do skoro bio!

Mafijaska pudlica

pre 1 godinu

Draže mi je što igramo u ovakvom sastavu pa makar i gubili nego kao neki instant klubovi sa ogromnim budžetima.
(vladimir, 2. februar 2023 21:23)
Bas ti verujem!

Man

pre 1 godinu

Zvezda ima ocajan raspored u o ogodisnju EL Los raspored se nastavlja i ako jos izgube od Albe kuci postoji velika opasnost od top 17 posto sem tog meca ne vidom da zvezda moze da pobedi jos barem na dva meca.

xxx

pre 1 godinu

Zvezda vec godinama standardno u EL - lose krenu, pa nam daju nadu serijom pobeda i onda na kraju - hladan tus, totalni raspad. Ali, ovo je neki realni domet ove ekipe. I nauk za upravu da rade ono sta im je posao a ne da pisu saopstenja i ulizuju se navijacima.

zipa

pre 1 godinu

ovi nasi ko da su pili varikinu.....katastrofa pad forme...u najgorem trenutku...gubimo kod kuce a na strani nas pune sprdaju se s nama...

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово је стварно толико ЈАДНО, БЕДНО И СКАНДАЛОЗНО да ми је све више мука да ох гледам. Распали смо се скроз. Недовић и Вилдоса у страховитом паду, не могу да се саставе, о осталима да не причам. Трагикомедија. Напад без икакве идеје и смисла. Тројку нисмо убацили ево за 16 минута, а нема ни акције, напад спор, никад нико слободан. Играмо најспорију кошарку у Евролиги убедљиво. Раније смо мечеве добијали одбраном, али је и она сада никаква.

hill

pre 1 godinu

Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..
(železnik, 02. februar 2023 21:29)

Ako se ne dozovemo pameti, čeka i nas slična sudbina.

Mex

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.

Jare

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.
(Zarije, 2. februar 2023 21:44)

I ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Neverovatno. I dalje niko da optuzi pravog krivca iz vasih redova, zbog koga ste i dobili zestoku kaznu. Niko vama nije kriv do vas samih, samo treba progldati da bi to i video.

Antidrukara

pre 1 godinu

Губљењем игре губи се и тренер Ивановић, претурањем играча. Морају појачања под хитно !
Играчки, Армани је најјачи тим у ЕЛ ! Како су други одоздо, никоме није јасно.

Poznavalac

pre 1 godinu

Poraz u Kaunasu je sve ove poraze pokrenuo. Ima i još jedna stvar: Uprava umesto da je rekla da poštuje odluku da Kampaco ne moze da se registruje u interesu reputacije najjačeg evropskog klupskog takmičenja, oni se sude i pljuju po tanjiru iz koga jedu, pa sada i sudije svaku ničiju loptu sude za protivnike, ili pomognu kada je neizvesno.Jednostavno, taj inat i konfrontacija sa svima i to da smo samo mi u svemu u pravu, nas vodi u propast na svim poljima.
Tuga.

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 2. februar 2023 21:19)

Da da, vi sve na terenu. Pamtimo Igokeu, Cibonu I koronu. Pametnom dosta, tebi verujem ne.

Boki

pre 1 godinu

Jeste da navijam za Partizan ali mislim da ce Zvezda ovo izgubiti a da ce Partizan pobediti sutra i proci u top 8 za razliku od Zvezde. Eto jos uvek ima i nas objektivnih navijaca!

Rendi Mars

pre 1 godinu

Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Cekaj, nadam se da nisi ozbiljan. Mi smo se raspali potpuno, ne igramo ni napad ni odbranu, a tebi su sudije krive? Zbog takvih kao ti se ovi drugi i sprdaju sa nama.

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda u velikom padu forme.
Plus im ne igraju mnogi igrači.
Evo kraj je prvog poluvremena, Vildosa, Petrušev i Nedović nikako da se sastave...
Daj Bože da se vrate u meč, ali baš su bezvoljni i bez energije crveno-beli.

sasa pg

pre 1 godinu

@Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Sudije krive opet, a? Vidiš li ti kako igrate?

markoni

pre 1 godinu

Prosto neverovatno da ovaj armani igra kao da im je uslov za top 8 da dobiju samo zvezdu. Opet ce nas da dobiju i narednih 10 da izgube.

samokažem

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 02. februar 2023 21:19)

Ili epidemija korone. Ili nedostatak para Cibone. Ili "premala hala" Igokee.

vukan

pre 1 godinu

bez srca igraju, zato se svaka lopta odbija armaniju u ruke.. vojtman se razmislja da sutne za tri, uvek kad se razmisljas promasis ali on pogodi, nema ni srece kad ne igras srcem.. a sudije koliko god mi pricali i lrepucavali se, svaku utakmicu sude na stetu zvezde, svaku! kao da imaju naredjenje, realan sam skroz kao neko ko obozava kosarku i sudi je...

Torrente

pre 1 godinu

Kod Radonje se igrala odbrana, ovo sada se nemoze gledat
(Drale, 2. februar 2023 21:03)

Evo ti ga dr. Radonja, čvrsto drži 17. mesto sa praktično neograničenim budžetom.

sale

pre 1 godinu

Ne bi valjalo da zvezda izgubi ovo,izgubice svaku volju a nama trebaju njene pobede protib Valensije i Baskonije.Bolje da dobiju i ostanu fokusirani

zdravko

pre 1 godinu

Neverocatno pjiuvaca ovde. Prvo zvezda igra bezvdva naj bojia igraca martina ivanovica i argentinca kampaca. Kad oni budu spremni bice bojie. Aba liga je sad preostala to smo svesni kampaco ako nesta uradi u nastavki evro lige kad bude igro

rodjaksasela

pre 1 godinu

prosto pogledas ekipu Armanija i tu vidis par igraca opasnih na vise nacina, da li sut, da li prodor, da li igra u reketu, jos par onih koji uglavnom imaju sut, a vidis Zvezdu dva opasna igraca i ostali ne mogu vola da pogode...pa kako da igramo. Partizan na cetiri utakmice ubacio 40 i nesto trojki mi ubacujemo u proseku 4... nama kad su svi na 120 posto moze da se dobije ovako kad su na 90 posto, a Nedovic na 50 posto, mozemo samo da se nadamo da cemo da puknemo nekom pristojnom razlikom...komentarise se odbrana da nije na nivou, ja vidim i u prosloj i u ovoj da napad upropasti sve sto odbrana ponekad uradi. I protiv Partizana i protiv Virtusa i veceras u Milanu. Plac majke bozije...evo da postavimo to ovako, Markovicu, Lazicu, Lazarevicu a bogami i Dobricu kad se usmeri u desno, da stavis bilo kog klinca koji trenira basket, ne verujem da bi uspeli da realizuju 30 posto napada.

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kao ni Petrušev posle ona dva brutalna postera od Lesora i Smajlija. 😥

Bane

pre 1 godinu

do pre 3 nedelje ste bili puni hvale za igru i igrače a sad pljuvanje na veliko... ne ide to tako... dajte malo podrške, očigledno su momci u krizi...

VAR

pre 1 godinu

Osim Nedovića i Vildoze, sve dunsteri na ulazu i na zicerima, kao kamen da bacaju. To se posebno odnosi na Dobrića, čovek ima 1% realizacije kada ide na ulaz. Kao da napadaju mitraljesko gnezdo, a ne koš.

Kedi

pre 1 godinu

Zamislite kako igra Zvezda kad je Bentil ubedljivo najbolji na terenu.
Petrušev, Mitrović, Nedović a o Dobriću da ne pričamo su totalno ispali iz forme. Njih četvorica uz Luku su glavna petorka i stvarno nemamo čemu da se nadamo.

E

pre 1 godinu

Vildoza,Nedovic i Petrusev su se raspali, verovatno umor, mozda nema plata. Dobric prosecan igrac, nivo Mornar, Markovic kako je covek imao ozbiljnu karijeru? Ivanovic Buducnost vrh karijere, Bentil boli coveka uvo, Kuzmic Boze, Lazic mozda nekad dobar defanzivac, sada na mrki pogled faul.Jedino koga bih pohvalio je Lazarevic decko zna kolilo moze i drzi se toga uz veliki trud. Od Zalgirisa nema vise zalaganja ima i umora ali jedina logika mi je da nema plata!

Radisa

pre 1 godinu

Ivanovicu pod hitno otkaz! Nikakav trener...Onih fesetak pobeda na pocetku je rezultat rada Jovanovica! I plus dobio Vildosu i Nedovica! Zatim je unistio hemiju u ekipi, kad je razigrane igrace poceo da sputava poput Petruseva, Nedovica .

veliki strumf

pre 1 godinu

Банда! Раштимовани оркестар! Душко је погубио све конце, појма нема шта да ради. Слушам их пре утакмице, као једва чекамо меч да се искупимо за Болоњу! Они ДУПЛО ГОРИ! За 18 минута тројке 0/8, то ни и за пионире било срамота! Шутеви за два небулозни јер немамо игру, проток, акције, нико жив се не креће. Губиш 16 разлике после 18 минута! Бедници.

Baobab III

pre 1 godinu

Ruse ce da vrate ako se prekine rat a ne mirise mi na to..
(323, 2. februar 2023 21:12)

Za to ne brini. Rusi dugo godina nece nista igrati. Debelu cenu ce platiti za ovo sto su uradili. Seti se samo koliko smo mi bili pod sankcijama, za mnogo manju glupost od ove ruske. A kao i svaki normalan covek, voleo bih da se rat sutra zavrsi.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судије не досуде чисту неспортску, Кузмић се охлади и промаши оба бацања, онда украдемо лопту за тренутак, дође до њих, направимо небулозан фаул и убаце оба бацања… Уместо нерешеног или чак да водимо - губимо 4. Недовић опет узима небулозан први шут са бацањем уназад и избацивањем лопте као да је врела. Ове сезоне је убацио можда једну такву тројку из 20 покушаја. И наставља да срља…

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kraj prve, Armani vodi četiri razlike i već sad znam da smo izgubili. Ne samo što loše igramo, ni Armani ne igra ništa posebno, ali suđenje je smejurija, mada se polako navikavam na to. Ono mesarenje po rukama Kuzmića je čist nameranfaul, aki dosuđen običan, čak je i voditelj na aplikaciji Evrolige rekao da su sudije pogrešile, a u sledećem napadu prvi dodir je faul za Armani. Zvezda izgubila dve lopte na čiste nedosuđene faulove, ali ako priđeš Nejpiru eto ga na bacanjima. Sad na očigled svih Nejpir udara po rukama Vildozu i lopta za Armani.
Hvala sudijama na tome što su mi smučile utakmicu, pa neću gledati i nervirati se...

nnn

pre 1 godinu

Nije 25 nego 125, glupsone.
(Dezurni smarac, 02. februar 2023 19:34)

Nije brate 125, 25 je. I to je mnogo za ekipu koja godinama nije igrala Evroligu.

Bero Rakun

pre 1 godinu

Pratim i Luku i Kuzmu i cini mi se da su u pravu kada su u proslom podkastu istakli da ih sama igra Zvezde brine, da proslu utakmicu nisu izgubili uz dobru igru, na nacin da je protivnik bio bolji i pobedio tesno, vec je Zvezda izgledala jako lose.
Da vidimo veceras ima li neke reakcije.

montoya

pre 1 godinu

Promena trenera bila pa nisu uspeli da vam urade skauting, novi sistem igre, zato ste povezali par pobeda, ali ste ga sada ugasili...Mada imate dobre sanse za top 16 obzirom da je Radonja vas covek, jedino njegova ekipa moze biti gora od vas.

veliki strumf

pre 1 godinu

Овај Армани ништа ни против кога не може да убаци, али против нас и кад одиграмо одличну одбрану - све погоде. У првих 5 и по минута само су један шут за три промашили. Тако су у Београду у 1/4 све живо погодили и направили велику разлику. У другом вола до пред крај нису могли да убоду, али била велика разлика, па нисмо могли да преломимо.

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

lagana pobeda Armanija, lagana! zvezda je svoj maksimum igre i forme dostigla u utakmicama sa Barsom i Monakom, to je bio plafon...sad sledi slobodan pad!

Svilena buba

pre 1 godinu

Iskreno, ne nadam se pobedi.. Od utakmice sa Zalgirisom pala je forma bas, ali voleo bih najvise da gresim i da me demantuju igraci na terenu, ali sam siguran da se brzo vracamo u prepoznatljivu formu... Tako da sve ok.. Zaobidjite kamerunce koji ne prestaju da troluju, oni su trenutno na f4, top 8, sve osvajaju, za par nedelja vratice se na fabricka podesavanja..

ABCD...

pre 1 godinu

Posle vecerasnjeg poraza od Milana valjda ce biti jasnije da Zvezda posle ove utakmice gubi svaki smisao za top-8 i kraj nadanja da moze da ponovi uspeh. Grobari se malo vise loze,ali i oni ce uskoro biti bez sanse za top-8 . Nijedan ni drugi tim nece proci. Uzalud lozenje i prepucavanje evo vec koliko...uzalud!

Del Vecchio

pre 1 godinu

Ali neverovatno. Potpuno su nas svi procitali. Pvo Partizan, pa Virtus , sad Milano, pustaju i Nedovica i Vildozu da divljaju, sve ostalo zatvaraju, a mi nikakvu rezervnu igru nemamo.

wer

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56)

pravilno se kaze stoci...
i taj termin mnogo vise pasuje tebi
nego legendama srpske kosarke
koje bi tvoja mala nistavnost da pausalno provlaci kroz blato

Boki

pre 1 godinu

Jeste da navijam za Partizan ali mislim da ce Zvezda ovo izgubiti a da ce Partizan pobediti sutra i proci u top 8 za razliku od Zvezde. Eto jos uvek ima i nas objektivnih navijaca!

Aleksandar

pre 1 godinu

11

Ovog Dobrića što pre prodati ili poslati u FMP dečko je operisan....
(Samo, 02. februar 2023 22:28

Gde?
(Prava istina, 02. februar 2023 22:43)

Pa on već igra u FMP, nešto si pobrkao?

Jare

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.
(Zarije, 2. februar 2023 21:44)

I ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Neverovatno. I dalje niko da optuzi pravog krivca iz vasih redova, zbog koga ste i dobili zestoku kaznu. Niko vama nije kriv do vas samih, samo treba progldati da bi to i video.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово је стварно толико ЈАДНО, БЕДНО И СКАНДАЛОЗНО да ми је све више мука да ох гледам. Распали смо се скроз. Недовић и Вилдоса у страховитом паду, не могу да се саставе, о осталима да не причам. Трагикомедија. Напад без икакве идеје и смисла. Тројку нисмо убацили ево за 16 минута, а нема ни акције, напад спор, никад нико слободан. Играмо најспорију кошарку у Евролиги убедљиво. Раније смо мечеве добијали одбраном, али је и она сада никаква.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Srahrani vas ovaj Dobrić. Palija odakle stigne a ništa ne može da pogodi. Šta mu znači ono glumatanje da ga udari protivnički igrač u glavu kada pravi faul?!

Loshe

pre 1 godinu

Ocajna izdanja FK i KK C.Zvezda ove sezone u evropskim takmicenjima. Tesko je reci ko je bio gori i koja je od te dve investicije promasenija. Neuspesni projekti uz pregrst bacenog novca.

košarkaški_sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

lagana pobeda Armanija, lagana! zvezda je svoj maksimum igre i forme dostigla u utakmicama sa Barsom i Monakom, to je bio plafon...sad sledi slobodan pad!

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 2. februar 2023 21:19)

Da da, vi sve na terenu. Pamtimo Igokeu, Cibonu I koronu. Pametnom dosta, tebi verujem ne.

SIMA

pre 1 godinu

Kao navijaču Zvezde nije mi jasno kako imamo ovoliko pobeda u Evroligi sa Lazićem, Lazarevićem, Markovićem, Raduljicom, Kuzmićem, Ilićem, Hollandom, Ivanovićem...?

Petar

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.
(Goksi, 02. februar 2023 22:37)

Ma nije boje se da Zvezda ne osvoji EL pa zato tako sviraju :)))

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled .

Zoran

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide

Srki

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu
(trisa, 2. februar 2023 22:48)

Vodili su loptu, jer bi bili koraci da nisu

обс

pre 1 godinu

Понављано сам писао позитивне коментаре о Жоцу. Његови наступи су често критиковани као непопуларни али су оправдани. Велики играчи разумеју филозофију кошарке. Глупост, то је оно што Жоц не толерише. Многи би да стално смењују тренере али нема квалитетних тренера. Индивидуални квалитет купљених играча не значи ништа ако тим није тактички описмењен. Жоц је ту доминантан па 10 празних места.
Играти најбољу одбрану, Звезда то најбоље ради, значи никакав шут из игре јер играч има снагу која је потрошна категорија. Добар одбранбени играч је најчешће лош у проценту за шут. Грчки тимови су, раније, све велике резултате остварили добром одбраном и никаквим шутем. Странци су узимали шут. То је превазиђено. Микс у играчу од доброг шутера и основне одбране је идеал за доброг кошаркаша. Жалгирис је тим који је у томе јако добар. Добро су изучили генерацију Ђорђевић, Даниловић, Бодирога... Покосила их је. Шансе Партизана сутра су мале, 30%, осим ако Жоц није постигао, на тренинзима, довољан утицај на играче који треба сутра да покажу колико су паметно потрошили време у Партизану. Звездине играче уопште не бих критиковао, дали су све од себе.

grobar iskreni

pre 1 godinu

Nedović, recept za propast, super atletika a ostalo nula.Otkad je on počeo da vodi (jurca) igru, naravno koristi samo atletiku, Zvezda pada, tone, jednostavno gubi raznivrsnost u igri, nema akcije...najgore izdanje imitacije Rasela W.

sasa pg

pre 1 godinu

@Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.
(bvb, 2. februar 2023 23:04)

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kao ni Petrušev posle ona dva brutalna postera od Lesora i Smajlija. 😥

111

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..

Milos

pre 1 godinu

Za ove 23 utakmice u evroligi, zvezda je pokradena u minimum 27 utakmica. Prosto neverovatno. Samo kukaju. Da igrate kosarku kao sto kukate bili bi bolje pozicionirani na tabeli. Napred PARTIZAN!

Imeniox

pre 1 godinu

A najtuznije je sto ni ovaj armani ne igra nista posebno cak moze se reci njihova prosecna mozda cak i ispodprosecna igra,a mi smo toliko jadni pogotovu u napadu...trojke 1/15 ljudi sta je ovo

čikavelja

pre 1 godinu

zna se ko takav tretman nikad neće imati...
(dejo, 02. februar 2023 22:09)
Takav tretman treba zaslužiti. A vi i dalje zviždite himni EL i pravite pravno ekonomske smicalice, na osnovu kojih ste, iskreno rečeno, i opstali. Doći će vam to na naplatu a onda ćete se češati gde vas ne svrbi.

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Gledao sam bar 80% meca, o kakvoj kradji pricaju navijaci Zvezde?!Kada je tendencija stvarno prisutna ne svira se za protivnike 2+1 i to nekoliko puta.Mozda je (ali samo mozda) bilo blago domacjnsko sudjenje.Sa onakvim ucincima najboljih Vildoze i Nedovica sta ste ocekivali zvezdasi?!U ocajnoj utakmici (Armani mnogo losiji nego u obe beogradske) niste imali JEDNOG konstantnog igraca, nemate za cim zaliti. U ocajnoj ste formi, ekipa vam nista ne igra i ono najvaznije, trener Ivanovic se pogubio.

crni

pre 1 godinu

Da li su sudije opet krive??? Da nije sudija FMP bi sve pokosio!!!
(Max, 02. februar 2023 22:57)
Hvala vam na glasu.

Hahahhahha.
Svaka Titula koju oni nisu osvojili i u fudbalu i u košarci u panterskim mozgovima im je oteta !!! Bez iznimke

brukanje

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...

Dr Hitch

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.

Mafijaska pudlica

pre 1 godinu

Draže mi je što igramo u ovakvom sastavu pa makar i gubili nego kao neki instant klubovi sa ogromnim budžetima.
(vladimir, 2. februar 2023 21:23)
Bas ti verujem!

snajper

pre 1 godinu

Ja gori napadacki potencijal u zivotu vido nisam: Lazic, Lazarevic, Markovic, Kuzmic, Holand, Ivanovic, Dobric. Čudo da nismo pukli 30 razlike.

severnjača

pre 1 godinu

U krizi smo i ne zaslužujemo pobedu, sve je to ok ali čemu ovakvo suđenje? Ne pamtim gore suđenje nego ove sezone, posebno prema Zvezdi! Ako žele da nas kazne zbog zviždanja himni, onda u redu ali ne ovako sramno na terenu! Ono što su svirali Nedoviću, Laziću i Bentilu kao faulove je bukvalno sramota!

Сале

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба

montoya

pre 1 godinu

Promena trenera bila pa nisu uspeli da vam urade skauting, novi sistem igre, zato ste povezali par pobeda, ali ste ga sada ugasili...Mada imate dobre sanse za top 16 obzirom da je Radonja vas covek, jedino njegova ekipa moze biti gora od vas.

Krle

pre 1 godinu

Nemanja nedovic je najveca prevara od igraca koja se pojavila na nasim parketima,najgori suter koji je igrao u crveno belom dresu,bolje da su taj milion dali prihvatilistu za pse

Antidrukara

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !

aca

pre 1 godinu

Godinama unazad imate problem sa tempiranjem forme. U najbitnijem delu sezone imate takav pad u igri da je to prosto neverovatno od ekipe koja 10god igra EL. A sad jos kad vam je Ivanovic iscedio energiju iz svih igraca tesko da ce igra biti bolja, plus sto su vam svi provalili igru a plan B nemate. Zoc je ipak i dalje bolji trener od Ivanovica.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

sto kampaco sedi na klupi,, za staga placamo bre....
(borivoje surdilovic, 02. februar 2023 21:36)

pa da mase peskirom, zato ga placate...

cokipkijg

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.
(Sash, 02. februar 2023 22:53)
i kad je mitrović gurnuo igrača armanija

Škodra

pre 1 godinu

Kompletna ekipa igra katastrofalnu košarku i to od utakmice sa Žalgirisom ali svi oni koji brane Dobrića očigledno da nikad nisu loptu bacili u koš. Dečko pokazuje svu svoju košarku neinteligentnost užas.

Marko

pre 1 godinu

Nedović je najveća košarkaška prevara u poslednjoj deceniji. Čovek je bek šuter sa procentima šuta za tri poena kao da nije radio fizičko, a ne da je profesionalac. I tako kroz celu karijeru.

Republika Srpska

pre 1 godinu

Vadite se na sudije, ništa drugo i ne znate... Vaš domet je onih par pobjeda na kada je Ivanović došao i to je to.Ekipa nema snagu da iznese sezonu u Evroligi i to je svake godine tako. Ako vam se ne sviđa nemojte igrati Evroligu, ima FIBA ligaza šampiona, igrajte tamo...

Poznavalac

pre 1 godinu

Poraz u Kaunasu je sve ove poraze pokrenuo. Ima i još jedna stvar: Uprava umesto da je rekla da poštuje odluku da Kampaco ne moze da se registruje u interesu reputacije najjačeg evropskog klupskog takmičenja, oni se sude i pljuju po tanjiru iz koga jedu, pa sada i sudije svaku ničiju loptu sude za protivnike, ili pomognu kada je neizvesno.Jednostavno, taj inat i konfrontacija sa svima i to da smo samo mi u svemu u pravu, nas vodi u propast na svim poljima.
Tuga.

slabo razumem milogorski

pre 1 godinu

@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.

Baraba

pre 1 godinu

Ali naš trener na 33 sek do kraja ne pravi faul! Pa rođeni, naravno da će Armani da igra ceo napad. I da su promašili, pa ti hoćeš da naši daju 4 poena za 9 sekundi, a kreću ispod svog koša, plus Armani će imati napad ako slučajno pogodi. Neverovatno za tako iskusan trener, kao da je jedva čekao da se završi utakmica

gospodin

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...
(brukanje, 02. februar 2023 23:00)

Bukvalno...
Toliko puta se desavalo da se donese odluka u korist Zvezde, tad se Kuzmanovic samo smeskao i bacao posalice, nije mu nista smetalo.
Npr danas lopta pogadja cini mi se Petruseva u nogu, sudija jedan svira loptu za armani , i posle ispravljaju kao za Zvezdu , a ponovljenon snimku se vidi da se od Petruseva odbila lopta..
komentator nije smeo ni da iskomentarise...

Onaj faul Bentlija je bio stvarno blag ali su im to dali na domacinsko sudjenje a i moguce da je koristio ruke nije se lepo videla situacija i sporno je sto ga je svirao sa sekundom zadrske, i taj kos Ilica ne mogu da komentarisem jer nisam siguran za pravila...

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .

Boban

pre 1 godinu

Navijac sam Partizana ali nemam problem da navijam na Zvezdu protiv drugih klubova cak mislim da je to normalno.Ali voleo bi da mi neko objasni igru Lazica Markovica i ovogLazarevica svi zajedno 36 minuta i valjda 2 kosa,pa ovo je stvarno smesno 1 od 15 za 3 poena i umesto da se proba na prodor nesta pod kosem trener pravi akciju za trojku i Nedovic naravno promasi sve,nije mi jasan trener da nevidi da ova troica pomenutih stvarno nemogu.

Lord

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?

Cika Velja

pre 1 godinu

Treneri cudo veceras...
Milano ee raspada u drugom poluvremenu, Mesina i ne pomislja za tajm-aut...
Zvezda prilazi na posed zaostatka, Ivanovic postava sa Markovicem, Lazicem da juri rezultat...Haos, hahahahaha

Prava istina

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...

ccx

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Hahahahahha… Au sine, je l’ ti dobro?

bojan

pre 1 godinu

Znači početak četvrte. 3 bacanja ne daju Markoviću, onda njima za istu situaciju poklanjaju dva. Faul u napadu na Petruševu,daju dva poena. I naravno opet kraja silazna putanja 2plus 1. Znači svaki nam taman otmu koliko treba.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...
(ajde palite.., 02. februar 2023 21:37)


Najgledaniji tim koji se bori za F8 im nije bitan?! E moj ti...vi ste im takvi raspali bitni.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Kraj treće četvrtine Lazarević, Ilić i Lazić ukupno 0 šuteva a Stefan Marković 1/2. Odbrana i skokovi su važni ali se u košarci još uvek pobeđuje postignutim poenima!

Udah

pre 1 godinu

Samo su Vildosa i Nedovic EL igraci. Ovaj drugi ove sezone vrlo prosecan.
Bez pleja stare skole i krstenog centra nema tu igre.
Ostali zablistaju na svakoj sedmoj utakmici.
Po meni je problem u upravi i skautingu.
Jovanovic, Adams, Raduljica, Holand, N. Ivanovic, Kuzmic?

Sajonara!

pre 1 godinu

Tako je to kad je klub privatizovan, covek dovodi koga hoce i kako hoce, nit se zna ko je ni sta je u klubu, marinete koje dolaze na kucnu Slavu. Nema nerviranja, zasto bi sam sebi covek polaze racune, Raduljica plata ne igra samo je registrovan, Adams promasaj otisao posle dva meseca isto plata, Kuzmic od saovracajne nesrece poluprofeisonalc realno moze samo Kls da igra plata, Kampaco plata plus ugovor ne igra do Marta, Lazic dozivotan ugovor, covek istrosen i potrosen plata, Nedovic 1,1 milion vise povredjen nego sto nije plata isto, i da ne nabrajam vise, a mogao bih. Trener zamenjen plata umalo zaboravih, predsednik da je u bilo kom klubu popio bi otkaz za pola ovih stvari, ali kad si u svom klubu kako sam sebi da das otkaz🙂 Moglo bi to, ali nismo u Japanu, u tom istom gde je nas 2 centar Raduljica do skoro bio!

bvb

pre 1 godinu

Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...

veliki strumf

pre 1 godinu

Банда! Раштимовани оркестар! Душко је погубио све конце, појма нема шта да ради. Слушам их пре утакмице, као једва чекамо меч да се искупимо за Болоњу! Они ДУПЛО ГОРИ! За 18 минута тројке 0/8, то ни и за пионире било срамота! Шутеви за два небулозни јер немамо игру, проток, акције, нико жив се не креће. Губиш 16 разлике после 18 минута! Бедници.

Sima Strahota

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)

Tako i treba

Branko10

pre 1 godinu

Dolazak Kampaca potpuno je poremtio Zvezdu. Ubijeni su Vildoza i Nedovic. Momci koji moraju da imaju potpunu slobodu u timu i koji su izraziti individualci izgubili su starus glavnih igraca. Na treningu, u ABA ligi. Taman je napravljena dobra bekovska linija. Sa back-up plejom Markovicem. Zvezda je otela Kampaca Partizanu, ali je sebi napravila medvedju uslugu. Zivi bili pa videli nista Zvezda nece biti bolja sa Kampacom.

Petar

pre 1 godinu

Duško Ivanović se pogubio, ne igra mu Petrušev, Nedović - čeka bebu, Ilić - prosek, Dobrić - užas, Vildosa - zakazao, Lazarević i Lazić samo odbrana, Bentli - solidan, svi ostali nisu vredni pomena.... Kraj o snovima i prolazu u osam, sada u Tel Aviv

sasa pg

pre 1 godinu

@Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Sudije krive opet, a? Vidiš li ti kako igrate?

dasdah

pre 1 godinu

"U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled ."

pogotovo Holand u 35 godina iz Eurokup ekipe, verovatno najskuplje pojacanje

zipa

pre 1 godinu

ovi nasi ko da su pili varikinu.....katastrofa pad forme...u najgorem trenutku...gubimo kod kuce a na strani nas pune sprdaju se s nama...

dejan

pre 1 godinu

Šta se dešava sa Dobrićem? U čemu je fora sa onim komičnim kotrljanjem i držanjem za nos svaku utakmicu? Skoro se za nekog čoveka nisam zeznuo u proceni kao za njega.Ruku sam mogao da dam da je normalan, pošten momak, a ono prevarant neviđeni.To je inače Kalinićeva specijalnost, ali ovo što Dobrić izvodi je komično.

Rendi Mars

pre 1 godinu

Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Cekaj, nadam se da nisi ozbiljan. Mi smo se raspali potpuno, ne igramo ni napad ni odbranu, a tebi su sudije krive? Zbog takvih kao ti se ovi drugi i sprdaju sa nama.

xxx

pre 1 godinu

Zvezda vec godinama standardno u EL - lose krenu, pa nam daju nadu serijom pobeda i onda na kraju - hladan tus, totalni raspad. Ali, ovo je neki realni domet ove ekipe. I nauk za upravu da rade ono sta im je posao a ne da pisu saopstenja i ulizuju se navijacima.

069..

pre 1 godinu

Ako dva najbolja igraca, Vildoza i Nedovic, zajedno postignu 15 poena? A Nedovic u poslednje dve utakmice postize po 4 poena sa sutem za 3, 0 od 7?? Cemu da se nadas?? I to bas sada kada se vodi borba za mnogo bolji plasman? Nema boljeg plasmana nego se ide na dole..Jako lose..Pa cak i kada se pruzi neka sansa da se potpuno pridje..sve se upropasti..

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

komentator

pre 1 godinu

Ovakvo suđenje nije slučajno, iz utakmice u utakmicu je namerno i sve više izraženo! Od početka sezone smo unakaženi deljenjem (ne)pravde! To je toliko očigledno da direktno utiče na poene i rezultat! Ponavljam, profesionalne sudije ne greše toliko puta protiv jedne iste ekipe!

mire

pre 1 godinu

nedovicu raskid ugovora,dobricu zabraniti da igra kosarku,covicu sa kojim igracima si usao u e ligu,ovo je bruka i sramota daj i ti ostavku skloni se

Džoni

pre 1 godinu

Dajte ljudi, mi ispustimo ono protiv Žalgirisa, onda realno imamo zicer sa Partizanom kući jer jer uz svo dužno poštovanje Partizanu ipak oni igraju sa tri krštena igrača, a sada se kao vadimo na Virtusu i pogotovo na ovom Armaniju koji ne znaš koji je igrač kvalitetniji od kojega i to u gostima?!?! Kako da ne. Mi smo svoje odsvirali za ovu sezonu u EL.

aca

pre 1 godinu

Kampaco dobar svaki dan po 8000 dolara , bas ga briga za zvezdu .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:10)

Covek je najmanji krivac za to sto se dogodilo. Sta treba, da se odrekne zarade? Kako da ne, nije budala, niko na svetu to ne bi uradio.

Član institucije

pre 1 godinu

Meni nije jasno kako smo dopustili takav kiks da izgubimo od predgrađa.Izgubili smo od Milana, koji je bio odličan na početku sezone i u punom sastavu sa Pangosom.Njima ćemo vratiti sigurno.

lav

pre 1 godinu

aco, 2:1 za zvezdu do sada, tako da prvo treba da izjednacite, sto je realno u ovom momentu, partizan podigao formu, zvezda u padu. videcemo, teska prica u za jedne i druge za taj top 8. partizan ima vece sanse od nas, mada su i te sanse realno male, ali videcemo. dace Bog oba nasa kluba da prodju, ako ne barem jedan. i da kazem, navijam za zvezdu, ali nisam ti ja od onih da navijam za neke tamo zabare, nemce, turke. ne razumem nase ljude, pa da li ti je draze da turcin pobedi srbina. pa razmislite malo jbg. ok u derbiju ili u ligi ali protiv stranaca, nikada necu. ali to su uglavnom ljudi koji ne rade nista, klinci itd.

Bivši košarkaški sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )
(košarkaški_sudija, 2. februar 2023 23:13)
Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.

trisa

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu

Eto..Da

pre 1 godinu

Dobro, Cz inače decembra izgubi sve šanse, sad je stigla do 2.2. Dalje..nema. Srbija, srećom ima još jednog predst. Par ima još šanse, ko zna..

čika crni

pre 1 godinu

Pad u igri je krenuo od kad je pocela frka oko Kampca kad ce i da li ce poceti da igra.Zvezda je do tada imala i dobro formu i igru mislim da svako normalan to moze da shvati.Posle toga i onog prepucavanja sa ovim sto vode takmicinje krenulo je lose sve začinjeno kriminalnim suđenjem na nasu štetu.Nisam neka pristalica zavera ali mislim da se na neki nacin svete Čovicu sto je bio u ok odnosima sa Bartomeuom.Da je mogao da igra Kampco ,a dosao bi bio i Polonara verujem da bi se sad druga prica pricala.Ova liga je duga i normalno je da ima uspona i padova kod svih ekipa,e sad sto mi kao navijači mislimo da nas klub treba svaku utakmicu da dobije to je nas problem.Jos 11 utakmica ima do kraja svasta je moguce uopste mislim da nije jos sve gotovo i da nam je jako bitna sledeca utakmica protiv Makabija.Veceras bar pozitivna odbrana pogotovo u drugom poluvremenu a mislim da ce i napad da proradi,pravi Zvezdasi treba da kritikuju kad se lose
igra ,ali treba ovim momcima dati podrsku
,pa kako bude.

Jovo

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.

Zhol

pre 1 godinu

Vildoza i Nedovic zasad samo halu nisu promasil. Zvezdine trojke 0/8 zasad... Suterska klinika trenutno, nema sta. Jedino ako pobudale u drugom poluvremenu pa krenu sve i svasta da ubacuju, ali trenutno ne deluje da moze ovo da se preokrene.

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Ovo postaje odvratno.. svaka utakmica je resena do poluvremena. Koji amaterizam od strane Dobrica, Nedovica, Lazarevica, Mitrovica, kao da su pali s'marsa. Zivog me zanima da li u ovoj ekipi postoji trojka? Ko pokriva tu poziciju? Ovo sto igraju Dobric, Lazarevic, Holand, iako ga veceras nema, mada bi mozda i pogodio neki sut, odbranu svakako ne igra niko. Kao sto rekoh protiv Virtusa, Bentilu treba slobode, ocigledno da ne ide ono forsiranje od strane Ivanovica i guranje pod kos. Vildoza veceras kao i posle povrede laganica, nonsalantno, opusteno, gubi lopte, ispade Stefan Markovic najjozbiljniji plej, cvrst na lopti, siguran pas, Kuzmic nije lose, trudi se, koliko i ne igra odlican je. Ovo ostalo cist kriminal. Desi se da ma nekoj utakmici ne ide.jednom, dva, trojoci igraca, i tako u krug, al kod nas cim je pad, onda je to konstantno 99% ekipe u kanalu, plasljivo, bez suta, bez nekog zakucavanja, onako muski, ovima kao da su pola familije pobili. A najjaci utisak je sto Ivanovic drzi Dobrica na terenu sve vreme, a decko, iako ga zaista cenim, je u najvecem problemu verujem od svih igraca u citavoj Evroligi. Nek je Bog.u pomoci, al ovo sto igramo je nivo Borca iz Cacka. Sem Kampaca, Zvezdi nedostaje trojka i petica. Sportski pozdrav

Sestra

pre 1 godinu

Petrusev nas najbolji igrac sjedi na klupi i gleda kako brat Ilic igra. Ali najbolji je Bentil, kad mu naprave trokut da dobije loptu da igra ledjima to je smijurija. Kunem se smjesnijeg covjeka nisam vidio.
Dobric sine malo ti otidji na neku terapiju testosterona hvali ti ona stvar.
Nedovic brat puca sa 10 m misli da je jos u GW, igraj brate prodor pravi faulove, imas petruseva igraj pick and roll.
Vildosa se bori ali ne znam… Lazic Lazarevic Markovic ok rola, ne mozes traziti vise.
Mitrovic mora bolje jer on moze.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.
(Gossa placa Zeljko 83, 02. februar 2023 23:30)

Prvo o obrazu, odavno sam vas prozvao da li se bar JEDAN javio povodom najvece sramote koji je srpski sport zadesio, da li je iko rekao da je sramotno da igrate sa dva kluba, da li si se ti javio?!
Drugo, razlika izmedju tendencije i gresaka je ogromna, ovde ovo prvo nije bilo prisutno objasnicu i kako.
1.Sudjeni faul Nedovicu nije postojao i to je jedina prava greska na vasu stetu ako komentarisemo onaj najvazniji deo meca od sredine 3 cetvrtine pa do kraja meca.
2.Nesudjeih 2+1 Ilicu je ili nepoznavanje pravila od strane sudije ili je za oduzimanje sudijske licence jer je, i u prenosu se videlo a komentator na SK1 preneo, objasnjavao svoju odluku.
3.Itekako je bilo i situacija u tom periodu koje su bile i na stetu domacina a koje govore u prilog mojoj tvrdnji da tendencija nije postojala.
Idemo redom, prilikom kontre Zvezde(3 cetvrtina) lepo su se videle ruke na ledjima Nejpira, sudija nista nije svirao.
U 4 cetvrtini nije sviran ocigledan prekrsaj Petrusevu nad Nejpirom, pre blokade Petrusev je imao kontakt po rukama, po podlaktici, kasnije je usledila cista rampa.Lepo se na snimku vidi.
Posle promasenog suta Zvezde i defanzivnog skoka domacina krece kontra, Beron na centru u pokusaju pretrcavanja Dobrica biva udaren sa strane od Dobrica koji se baca kao da je rafalom pogodjen, apsolutno je zasluzio tehnicku za floping koji se iz aviona video.
Mislim da sam sve situacije ponovio o kojima si pisao i naravno o onima o kojima ti ni na pamet nije palo da pises.

hill

pre 1 godinu

Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..
(železnik, 02. februar 2023 21:29)

Ako se ne dozovemo pameti, čeka i nas slična sudbina.

samokažem

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 02. februar 2023 21:19)

Ili epidemija korone. Ili nedostatak para Cibone. Ili "premala hala" Igokee.

Mex

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.

jugguja

pre 1 godinu

Grobari vi zaboravili ko vas dere vec 8 godina i ko osvaja titule, zamisli vi se nama rugate.
(Padaju mi kapci, 2. februar 2023 23:23)

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Zhol

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.
(VIT, 03. februar 2023 07:54)

Bukvalno ste na sva usta govorili "Toletova liga, sve namesteno", manje-vise ste samo o tome govorili.

Goksi

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala reakciju u odnosu na tekmu protiv Virtusa sto je dobro. Sudjenje jeste islo na ruku Milana, ali bez obzira na to, u trenucima kada se smanjivala prednost, promaseni su neki otvoreni sutevi i neka bacanja. Za to nema opravdanja, osim mozda umora. Bentil nema igru ledjima, uzaludno se tu pokusava, a Petrusev jos nema rutinu da resava tekme u EL.

evropejac

pre 1 godinu

Nećemo u TOP8, to je sigurno, ako i odigramo dobro tu su sudije da nas "spuste na zemlju"! Najmanje 10 detalja sa ove utakmice treba poslati Bodirogi i Glikmanu u znak protesta pa neka nas kazne! Ovo je lopovska liga i ne treba više da se troši snaga na te utakmice! Ova utakmica je primer kako sudije lagano "doziraju" svoj kriterijum protiv jedne ekipe! ! Faulovi Nedovića i Bentila? Situacija 2+1 za Ilića? Nedosuđena 3 bacanja za Markovića? To nije slučajno, sramota za EL i košarku uopšte

зуке

pre 1 godinu

Ево ја као навијач заиста не разумем управу Звезде. С једне стране потпишеш играче попут Вилдозе, Недовића, Кампаца…:а с друге стране имаш кузмића, марковића, добрића, радуљицу (?!?)

Džoni

pre 1 godinu

Jako loše suđenje ima Zvezda ove sezone u EL. Svaka, ali svaka ničija lopta ide protivniku ne bitno protiv koga igrali, koliko faulova se ne svira nad Zvezdinim igračima a u finišu utakmice sviraju svaki pogled prema protivniku. Baš, baš tedenciozno suđenje. Izgleda da je i suđenje u sklopu paketa disciplinovanja tj kažnjavanja Zvezde ove godine?

veliki strumf

pre 1 godinu

Овај Армани ништа ни против кога не може да убаци, али против нас и кад одиграмо одличну одбрану - све погоде. У првих 5 и по минута само су један шут за три промашили. Тако су у Београду у 1/4 све живо погодили и направили велику разлику. У другом вола до пред крај нису могли да убоду, али била велика разлика, па нисмо могли да преломимо.

pejton

pre 1 godinu

Kriminalan sut za tri Zvezdin (doduse i Armanijev, ali kod njih i nema ko sem Berona da pogodi).

Da je bilo barem nekih i 30 odsto za tri, to bi bilo jos 10ak poena na kontu Zvezde i verovatno i pobeda jer ste se trgnuli u drugom poluvremenu. Sudjenje na stetu Zvezde.

Bila je ovo prilika, mnogo bolja nego vruc teren za goste u Tel Avivu.

Torrente

pre 1 godinu

Kod Radonje se igrala odbrana, ovo sada se nemoze gledat
(Drale, 2. februar 2023 21:03)

Evo ti ga dr. Radonja, čvrsto drži 17. mesto sa praktično neograničenim budžetom.

Radisa

pre 1 godinu

Ivanovicu pod hitno otkaz! Nikakav trener...Onih fesetak pobeda na pocetku je rezultat rada Jovanovica! I plus dobio Vildosu i Nedovica! Zatim je unistio hemiju u ekipi, kad je razigrane igrace poceo da sputava poput Petruseva, Nedovica .

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Goksi, vidi u jednom trenutku smo imali 6 posto sut za 3 tipa jedan od 17 ili tako nesto. I to vecina suteva iz slobodnih pozicija. Jesu nas sudije blago recene osakatile veceras, 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica, faul Bentila nad Najpirom i jos mnogo toga i to je sve radio isti sudija ali ruku na srce, mi veceras nisml zasluzili pobedu. Objektivno nismo.

realno

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide
(Zoran, 02. februar 2023 23:18
lebranko NIJE sutnuo ni jednom na kos ali NI JEDNOM

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Konacno da vidimo i neku reakciju ekipe na 3 poraza pa makar to bilo samo u drugom poluvremenu. Nismo zasluzili pobedu naravno, ali igra i borba su veceras do kraja bili tu, sto svakako ohrabruje sa naredne utakmice. O sudjenju ne znam vise ni sta da kazem. 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica kao i faul Bentila nad Najpriom su smesni. Nista, svaka cast momci na borbi, bice bolje ovo siguran sam.

MilosNS

pre 1 godinu

Brod polako tone, a kapetaa kao da je pogubio konce, Dobrić koji je katastrofalan igra celu utakmicu, Petrušev na klupi, Nedović ne igra poslednje dve minute, a poeni su neophodni… ivanović nije ni ulazio ?!?! Neshvatljive odluke, NESHVATLJIVO

voma

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 02. februar 2023 23:42)

Pa pazi, ne treba ti član ili pravilo, dovoljno da koristiš mozak i logiku. Da bi se sudila "SILAZNA PUTANJA" lopta bi zaista morala da bude iznad visine obruča, zar ne? Pretpostavka je da je kontakt lopte sa tablom takozvana Mrtva tačka, ali, ako je mrtva tačka ispod nivoa obruča, naravno da se ne sudi koš. Zamisli, onda bi i svako dodavanje koje ide ka košu, a lopta je u padu, moglo suditi kao pogodak, da je odbrambeni igrač pipnuo loptu u silaznoj putanji...

Dusan Uros

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судије не досуде чисту неспортску, Кузмић се охлади и промаши оба бацања, онда украдемо лопту за тренутак, дође до њих, направимо небулозан фаул и убаце оба бацања… Уместо нерешеног или чак да водимо - губимо 4. Недовић опет узима небулозан први шут са бацањем уназад и избацивањем лопте као да је врела. Ове сезоне је убацио можда једну такву тројку из 20 покушаја. И наставља да срља…

VAR

pre 1 godinu

Osim Nedovića i Vildoze, sve dunsteri na ulazu i na zicerima, kao kamen da bacaju. To se posebno odnosi na Dobrića, čovek ima 1% realizacije kada ide na ulaz. Kao da napadaju mitraljesko gnezdo, a ne koš.

jugguja

pre 1 godinu

Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav
(Zorann, 3. februar 2023 00:24)

Evolucija je promijenila smjer onog momenta kada su navijaci Zvezde poceli da navijaju za FMP. Svaki navijac bi trebao da navija za svoj klub. Kada se klub ugasi krece se od nule i opet se navija za svoj klub. Znaci steta nesagledivih razmjera je napravljena Zvezdi. Dozvolili ste vi da bude napravljena, sada patite.

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda u velikom padu forme.
Plus im ne igraju mnogi igrači.
Evo kraj je prvog poluvremena, Vildosa, Petrušev i Nedović nikako da se sastave...
Daj Bože da se vrate u meč, ali baš su bezvoljni i bez energije crveno-beli.

veliki strumf

pre 1 godinu

У суштини све је почело оним НАМЕРНИМ не суђењем аута Миротићу! Ту су нас пресекли и од тада не можемо да се опоравимо! Након тога само 2 победе, велики пад и огроман проблем у којем се налазимо. Једина шанса нам је победа над Макабијем, а то у овом тренутку делује екстремно нереално.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Bolje navijanje u Milanu nego na derbiju...
(oh boze, 02. februar 2023 20:42)

samo još korner da se izvede i pali se mašina

ABCD...

pre 1 godinu

Posle vecerasnjeg poraza od Milana valjda ce biti jasnije da Zvezda posle ove utakmice gubi svaki smisao za top-8 i kraj nadanja da moze da ponovi uspeh. Grobari se malo vise loze,ali i oni ce uskoro biti bez sanse za top-8 . Nijedan ni drugi tim nece proci. Uzalud lozenje i prepucavanje evo vec koliko...uzalud!

sale

pre 1 godinu

Ne bi valjalo da zvezda izgubi ovo,izgubice svaku volju a nama trebaju njene pobede protib Valensije i Baskonije.Bolje da dobiju i ostanu fokusirani

dejo

pre 1 godinu

Zvezda svaku utakmicu u Evroligi mora da bude bolja 15 razlike da bi pobedila. Neverovatno šta rade sudije, preslikano iz utakmice u utakmicu. U Bolonji Šelngelija se baca na leđa na pod sudi se faul za bacanja, sad evo Dejvis šutira nedović ga doslovno ne dotiče, na metar od njega, sudija svira faul za 2 bacanja... neverovatno... zna se ko takav tretman nikad neće imati...

cccc

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kad je Dobric u pitanju , ne pominji ni blizu Egzumovo ime. Ni u kom smislu kad je kosarka u pitanju..

g

pre 1 godinu

Kao sto sam govorio dok su se neopravdano puvali ovo je ekipa za TOP 20!

A Partizan lagano ide u TOP 8!
(Grobar, 02. februar 2023 21:47)

Sve vas treba u Top staviti

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

DELIJA bosanceros, a ti si osoba koja na ovom portalu ima 5 nickova, jedan od njih je gradjanin opasnih namera, drugi je Mirotic iz auta, ranije si bio Will Mosley, sada si DELIJA bosanceros, tako da ni sam ne znas ko si osim sto imas onako ozbiljnih problema. Svi ovde dobro znamo i kojih.

Op

pre 1 godinu

Sad pročitah, na svakoj utakmici u Areni gost je Bastijen Svajnstajger eto kakva smo mi institucija.
(Kramer, 02. februar 2023 23:41)

14666


Dovedite i Šolca taman da budete kompletni.

Petar

pre 1 godinu

Ma sta je ovo ? Kakva je ovo igra ? Pojedini nasi igraci kao da nisu spavali od one mucne utakmice sa zalgirisom. Ne mogu da verujem da bas ni jedan igrac ne moze da krene . Prave se neshvatljive greske i ovo lici na momente na pijanu grupu cirkusanata . Mucno je stvarno.

Zhol

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.

železnik

pre 1 godinu

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 02. februar 2023 21:01)
Ako vrate ruse…
Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..

sasa pg

pre 1 godinu

@@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.
(slabo razumem milogorski, 2. februar 2023 23:45)

Dabogda :) Guranje protivnika od strane Mitrovića pri skoku i loptu koja je izašla u aut od noge Petruševa takođe mogu da vide samo "oboleli" ili...

rodjaksasela

pre 1 godinu

prosto pogledas ekipu Armanija i tu vidis par igraca opasnih na vise nacina, da li sut, da li prodor, da li igra u reketu, jos par onih koji uglavnom imaju sut, a vidis Zvezdu dva opasna igraca i ostali ne mogu vola da pogode...pa kako da igramo. Partizan na cetiri utakmice ubacio 40 i nesto trojki mi ubacujemo u proseku 4... nama kad su svi na 120 posto moze da se dobije ovako kad su na 90 posto, a Nedovic na 50 posto, mozemo samo da se nadamo da cemo da puknemo nekom pristojnom razlikom...komentarise se odbrana da nije na nivou, ja vidim i u prosloj i u ovoj da napad upropasti sve sto odbrana ponekad uradi. I protiv Partizana i protiv Virtusa i veceras u Milanu. Plac majke bozije...evo da postavimo to ovako, Markovicu, Lazicu, Lazarevicu a bogami i Dobricu kad se usmeri u desno, da stavis bilo kog klinca koji trenira basket, ne verujem da bi uspeli da realizuju 30 posto napada.

Mikica

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.
(Dusan Uros, 3. februar 2023 08:06) # Link komentara

Imamo pobednicki komentar

Bane

pre 1 godinu

do pre 3 nedelje ste bili puni hvale za igru i igrače a sad pljuvanje na veliko... ne ide to tako... dajte malo podrške, očigledno su momci u krizi...

Slavko

pre 1 godinu

Kada Petrusev igra vise od 30 minuta Zvezda pobedjuje, Kada igra manje od 20 sigurno gubi. Prosto kao pasulj. Ivanovic glumi ludara i ladi Petruseva ko bajagi ne igra odbranu...Sve dok ne vidi njegove blokade, poene, otvaranja... Tesko cemo mi biti i 12ti a ne 8mi.

vukan

pre 1 godinu

bez srca igraju, zato se svaka lopta odbija armaniju u ruke.. vojtman se razmislja da sutne za tri, uvek kad se razmisljas promasis ali on pogodi, nema ni srece kad ne igras srcem.. a sudije koliko god mi pricali i lrepucavali se, svaku utakmicu sude na stetu zvezde, svaku! kao da imaju naredjenje, realan sam skroz kao neko ko obozava kosarku i sudi je...

Zoran

pre 1 godinu

Ako Zvezda gubi od njih onda cei Partizan koji slabije od Zvezde igra u gostima jako mu je vazna utakmica protiv Makabija i Bajerna.Zvezda je u padu forme pogotovo Vildosa i Nedovic. Vildosa je sto posto dogovorio gde ide to se vidi po igri i zalaganju.

železnik

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.
(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Ali imate 2 kluba! ! !
Ugasite jedan i preusmerite sve na drugi i eto rešenja.Ali tada nema dve sigurice u ABA i uzimanja i šetanja igraca iz jednog u drugi.

Svilena buba

pre 1 godinu

Iskreno, ne nadam se pobedi.. Od utakmice sa Zalgirisom pala je forma bas, ali voleo bih najvise da gresim i da me demantuju igraci na terenu, ali sam siguran da se brzo vracamo u prepoznatljivu formu... Tako da sve ok.. Zaobidjite kamerunce koji ne prestaju da troluju, oni su trenutno na f4, top 8, sve osvajaju, za par nedelja vratice se na fabricka podesavanja..

76er

pre 1 godinu

Ni na jednoj vesti o partizani nije bilo preko 300komentara. Pa vi vise komentarisete Zvezdu nego svoj tim. Ima bar 200 vasih ovde, ovo je za posmatranje. Ne samo to, nego iz komentara se vidi da vecina vas i gleda Zvezdine utakmice, pa to je za posmatranje.

Božana

pre 1 godinu

A što bi vi i morali da osvojite Evroligu? Možete vi i kao 17i da odete na finale i ukradete pehar.
Jedino tako možete da ga uzmete, to vam je u krvi a ne bi vam ni bilo prvi put.

Kedi

pre 1 godinu

Zamislite kako igra Zvezda kad je Bentil ubedljivo najbolji na terenu.
Petrušev, Mitrović, Nedović a o Dobriću da ne pričamo su totalno ispali iz forme. Njih četvorica uz Luku su glavna petorka i stvarno nemamo čemu da se nadamo.

svasta...

pre 1 godinu

Nedovic 1,1 mil.???Njemu i Kuzmicu ne bi dao ni republici prosek penzije mesecno.
(Luzeri, 02. februar 2023 21:09)

Svakog igraca zvezde znate kolika je plata ali zato plate igraca partizana krijete...

Sash

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.

shone bjelovacki

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo

Sinovac

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...

duledudule

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)
Mozes ti da se sprdas koliko god ali ovakvo sudjenje iz utakmice u utakmicu nema ni jedna ekipa u el.

Mladen CG

pre 1 godinu

Iako je činjenica da Zvezda nije odigrala dovoljno dobro za potpuni preokret, sudije su , i te kako, osujetile naš tim. Na kraju krajeva, te dvije-tri sudijske greške su prevagnule na stranu ,,osione" ekipe iz Milana! Nedović je u potpunom padu forme, ali i pored toga, Ilić i Bentil, uz Vildozu, su ,, gurali " i umalo uspjeli da naprave čudo u drugom poluvremenu! Zašto Petrušev nije igrao 15-tak minuta drugog poluvremena je pitanje za trenera Ivanovića.. Kako god, ima još dosta da se igra.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.

Bero Rakun

pre 1 godinu

Pratim i Luku i Kuzmu i cini mi se da su u pravu kada su u proslom podkastu istakli da ih sama igra Zvezde brine, da proslu utakmicu nisu izgubili uz dobru igru, na nacin da je protivnik bio bolji i pobedio tesno, vec je Zvezda izgledala jako lose.
Da vidimo veceras ima li neke reakcije.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Marković, Kuzmić, Lazarević, Ilić...Ja ne znam kako sa takvim igračima da se igra EL. Ne postoji jedan igrač u zadnje 2 utakmice da se istakao. Ne razumem samo Markovića, čovek gubi loptu tokom izvođenja, Kuzmić slobodno bacanje ne ume da pogodi, Ilić beskoristan, Nedović užas, Vildosa ima sraman pristup igri za profesionalnog košarkaša...Stvarno mi je žao Duška Ivanovića kakvi su ga likovi zapali...

Antidrukara

pre 1 godinu

Губљењем игре губи се и тренер Ивановић, претурањем играча. Морају појачања под хитно !
Играчки, Армани је најјачи тим у ЕЛ ! Како су други одоздо, никоме није јасно.

Mike

pre 1 godinu

Tesko je komentarisati posle poraza, utisak je da su nakon par poraza izgubili samopouzdanje toliko poromasenih otvorenih suteva i slobodnoh bacanja je tesko nadoknaditi . Svi loptu samo guraju nedovicu I vildosi da izmisle poene tu je I petrusev uz njih jedini koji ima hrabrosti krenuti na kos svi ostali ni ne gledaju na kos . Dobro veceras je Dobric isao na kos ali je stvarno odigrao lose . Par izgubljenih lopti koji su rezultirale lakim poenima I dosta puta smo ispali iz odbrane i dali I’m jos lakih poena ,olimpija stvarno ne deluje kao neki dobar tim i opet su nas drzali na odstojanju celu utakmicu.docekali smo da bentil odigrao dobro ali opet dzaba .mislim da bi sigurno bilo drugacije da je kampaco tu ali sta cemo sta je tu je … meni licno je lakse posle poraza jer znam koliko god je meni tesko da je igracima deset puta teze a I Nada umire poslednja mislim da jos mozemo da vezemo 5-6 pobeda i da se vratimo u igru

saxervujke@gmail.com

pre 1 godinu

Nažalost sve slabosti se ispoljavaju od Zalgirisa. Jednostavno ovaj tim nije sposoban da izdrži ovaj tempo. Veliki nedostatak je pravi centar, jer Kuzmic i Mitro to nisu. Drugo, Nedović pokazuje da mu je limit 2-3 meseca brutalne košarke posle sve opada...

Patriota

pre 1 godinu

Pre poslednje četvrtine Zvezda šutira trojke 15/1. I hoće pobedu. I dva najbolja igrača Zvezde Vildosa i Nedović ne pogode ni jednu trojku. O njihovom ulascima nakon prodora u protivnilki reket i poentiranju ili asistencijama neću sa govorim. Povratak u igru su doneli drugi igrači Bentli pogotovo. Trenutni problem Zvezde što nema košgeterskog učinka Petruševa i Dobrića a to su 10 do 20 poena uz visok procenat šuta. Tada Zvezda pobeđuje jer navedeni igrači pokriju loš procenat šuta i veliku potrošnju lopti Nedovića i Vildose. Kako i na koji način podići navedeni dvojac da ne troše toliko lopti i više asistiraju svojim saigračima. To je na treneru.

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

Košarkaški sudija

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...
(Sinovac, 3. februar 2023 08:30)

U toj odluci nema ništa sporno. Lopta je dodirnula tablu pre nego što je celim obimom prešla zamišljenu linije visine obruča.

Ono što je mene frapiralo u prenosu, nije da komentatori to ne znaju, nego da to ne zna čovek koji se 16-17 godina profesionalno bavio košarkom. Košarka nije bejzbol, sport sa najviše pravila, pa da ima više od 300 pravila. Imamo oko 35 pravila i da čovek koji toliko dugo profesionalno igra neki sport, a da mu ne zna pravila...to je, blago rečeno, tužno.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kraj prve, Armani vodi četiri razlike i već sad znam da smo izgubili. Ne samo što loše igramo, ni Armani ne igra ništa posebno, ali suđenje je smejurija, mada se polako navikavam na to. Ono mesarenje po rukama Kuzmića je čist nameranfaul, aki dosuđen običan, čak je i voditelj na aplikaciji Evrolige rekao da su sudije pogrešile, a u sledećem napadu prvi dodir je faul za Armani. Zvezda izgubila dve lopte na čiste nedosuđene faulove, ali ako priđeš Nejpiru eto ga na bacanjima. Sad na očigled svih Nejpir udara po rukama Vildozu i lopta za Armani.
Hvala sudijama na tome što su mi smučile utakmicu, pa neću gledati i nervirati se...

E

pre 1 godinu

Vildoza,Nedovic i Petrusev su se raspali, verovatno umor, mozda nema plata. Dobric prosecan igrac, nivo Mornar, Markovic kako je covek imao ozbiljnu karijeru? Ivanovic Buducnost vrh karijere, Bentil boli coveka uvo, Kuzmic Boze, Lazic mozda nekad dobar defanzivac, sada na mrki pogled faul.Jedino koga bih pohvalio je Lazarevic decko zna kolilo moze i drzi se toga uz veliki trud. Od Zalgirisa nema vise zalaganja ima i umora ali jedina logika mi je da nema plata!

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Ovo sto nam rade sudije godinama,to nas isto ceka kad udjemo u EU,ponizenje na svakom koraku.Glavu gore,idemo na kup,pa ABA, a zatim KLS!!!

nbc

pre 1 godinu

Groblje poletelo, ali opet Kalis u junu.
(urke, 3. februar 2023 09:02)
Pa mi i ne sumnjamo u to. Ne radi toga što ste bolji nego radi toga što se u ovoj državi poslednjih 10 godina sve mijenja osim prvaka u svim sportovima.

Zhol

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...
(Алекса, 03. februar 2023 07:46)

A jel ti bilo onda bas ruzno i tesko da navijas za Zvezdu u sezoni kad je za Zvezdu igralo 9-10 stranaca, ili ti tad to nije pravilo problem?

a

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA

Realan

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani

Zarije

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.

vajld card

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 2. februar 2023 23:59)

Brzo se sve zaboravlja...eto i ja doziveh da najbolji klub na planeti ima pozitivan skor...

Bajo moj

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...

markoni

pre 1 godinu

Prosto neverovatno da ovaj armani igra kao da im je uslov za top 8 da dobiju samo zvezdu. Opet ce nas da dobiju i narednih 10 da izgube.

Man

pre 1 godinu

Zvezda ima ocajan raspored u o ogodisnju EL Los raspored se nastavlja i ako jos izgube od Albe kuci postoji velika opasnost od top 17 posto sem tog meca ne vidom da zvezda moze da pobedi jos barem na dva meca.

da znas

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.
(Jovo, 03. februar 2023 01:12

Mislis? to je vase "objektivno misljenje" koga smo to masakrirali? ne to su tvoji kompleksi koji izviru iz vas...

Baobab III

pre 1 godinu

Ruse ce da vrate ako se prekine rat a ne mirise mi na to..
(323, 2. februar 2023 21:12)

Za to ne brini. Rusi dugo godina nece nista igrati. Debelu cenu ce platiti za ovo sto su uradili. Seti se samo koliko smo mi bili pod sankcijama, za mnogo manju glupost od ove ruske. A kao i svaki normalan covek, voleo bih da se rat sutra zavrsi.

deki27

pre 1 godinu

Ocigledno smo u padu forme jer su nas nesretni porazi od Barse, Zalgirisa i Partizana potpuno poremetili. Pa ipak, polako sa kritikama. Jasno je da ovde mnogi igraju zadnju sezonu u dresu Zvezde. Ispostujte trenera koji je podigao ekipu a znate gde smo bili kada je dosao. Mnogo se prica o top 8 ali to ce biti pusta zelja i nama i Partizanu pa ce nam ostati da se " koljemo " u ABA ligi

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

Аспера

pre 1 godinu

(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Vildosa, Holand, Bentli, Martin, Kampaco, Ivanovic i od domacih skupih Nedovic, Dobric i Petrusev. Nije bas da igraju samo Lazic, Lazarevic, Ilic, Markovic i Kuzmic.

Milos

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.
(BG 1958, 03. februar 2023 08:47

Nije Mita,on je ok

ajde palite..

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.
(Mex, 02. februar 2023 21:32)

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...

fanfan

pre 1 godinu

Auh bas je loza Zvezda evo 5. minut druge cetvrtine... Nadam se da ce se desiti neko cudo i da ce se igraci trznuti.
Ajmo Zvedo, ajmooo breeee!!!

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Rakocevic je vazda bio stetocina, dzaba MVP priznanja kad je u karijeri uzimao Milove titule sa onom Buducnoscu i kup po kojem je snimljen film. Vestbrukov beli brat. Buducnost je tada isekao Vujanic i to preko nas Rakocevica a penzionisao ga je Bogdanovic na ABA F4 i igrom 1v1 sa 20 godina.
Takav talenat, takva ruka, takva fizikalija, al dzabs kad je limitiran sopstvenim egom. I u reprezentaciji one 2006. je on bio kuvar vecine svadja. Zato i ne radi negde nego ima izmisljeno mesto u savezu.


@

Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.
(Dr Hitch, 02. februar 2023 23:29)

Jednom, da jednom

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.
(DA, 3. februar 2023 09:22)

Legitimno i ima logike. Piši FIBA i da razmotre eventualnu promenu pravila. Po važećim pravilima sudije su donele ispravnu odluku. Znaš druže, nije ti ovo ulični basket pa da imaš slobodnu interpretaciju pravila. Na primer, zašto za klasično simuliranje u dve od poslednje tri utakmice Dobrić nije dobio tehničke greške? Tu su sudije, one donose odluke i to je amin i za igrače i za publiku. Inače bi bila anarhija.

Krle

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali

Zorann

pre 1 godinu

U zivotu nisam otisao na vesti o Partizanu i komentarisao bilo sta . Ovi navijaci pomenutog kluba koji pisu ovde ocigledno su na nivou cetvrtaka i verujem da mrznjim hrane svoju prazninu. Isto mislim i za navijace Zvezde koji to rade posle poraza Partizana. Ocigledna je frustracija koja traje vec dugo pa ih razumem. Zvezda je u krizi i to je normalno u ovim okolnostima iza kojih s stoje nekosarkaske stvari ali polako…Nisam ni icekivao da moze Zvezda ds izdrzi ovakav ritam posle onakve kazne i ppvreda.
Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav

Zhol

pre 1 godinu

Steta je sto je ovde Milano zapravo igrao prilicno lose. Samo sto je jbg Zvezda bila za nijansu losija. Na pocetku kriminalna, a posle su pokazali zube, ali nazalost prekasno.

Zhol

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...
(Sampion Evrope 92, 02. februar 2023 22:43)

Ne vidim iskreno kako bi mogli da beze dosta.

Aj da kazemo da Obradovic i Ivanovic imaju slicnu platu (mada bi Obradovic trebalo da ima vecu platu, vece je trenersko ime).

Od stvarno skupih igraca, Partizan ima Egzuma, Pantera, Nanelija, Papapetrua, Ledeja. Zvezda ima Kampaca, Nedovica i Vildozu. Hajde da kazemo da je Kampaco verovatno za bas debele pare presao, pa da se tu ponistava deo toga sto Partizan ima vise ovakvih igraca, ali bih rekao da su sveukupno skuplji Partizanovi "kapitalci".

Od osrednjih u Partizanu imamo Madara, Andjusica, Avramovica, Smailagica i Lesora. U Zvezdi imamo Markovica, Ivanovica, Bentila, Petruseva, Martina, Dobrica, Holanda, Mitrovica, Ilica. Tu je skuplja Zvezda.

Od ostalih u Partizanu imamo Tristana, Trifu, Balsu, Djordjija i Brodzijanskog, u Zvezdi njihovu boraniju u vidu Lazica, Kuzmica, Lazarevica, Raduljice, Topica. I imamo otpustenog Adamsa i trenera Jovanovica, tako da je i tu skuplja Zvezda.

Ja bih rekao da se ovi delovi gde je skuplja Zvezda ponistavaju sa ovim gde je skuplji Partizan. E sad, to je moja ocena, ne mora znaciti da sam u pravu, a sasvim sigurno ce Zvezdasi reci da sam potcenio vrednost Partizanovih igraca, a Partizanovci da sam potce io vresnost Zvezdinih, ali eto, ja ovako nekako gledam :)

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

nnn

pre 1 godinu

Nije 25 nego 125, glupsone.
(Dezurni smarac, 02. februar 2023 19:34)

Nije brate 125, 25 je. I to je mnogo za ekipu koja godinama nije igrala Evroligu.

Posmatrač asova

pre 1 godinu

Ovo je nagoveštaj izlaska iz krize , trebaće još vremena , odbrana značajno bolja u odnosu na prošli meč , napad - na trenutke dobar , šut - katastrofa ( čak i sl.bacanja)... sudjenje :
Tradicionalno nas kradu bez ikakvih posledica - rekao bih da i napreduju zbog ovakvog tretmana Zvezde !
Nekome smo sa Kampacom ( i Vildozom ) ozbiljno stali na žulj - a vidi se da sponzori i najuticajniji iz EL biraju 6., 7. i 8. učesnika za plej of .

realan zvezdas

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.

Алекса

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...

duledudule

pre 1 godinu

Onaj ko leti visoko . . .
(Zoran, 02. februar 2023 23:16)
Bacali ste forice i na 1-6 kad smo bili, crta se podvlaci na kraju, nikada necete nista nauciti sa tim podsmevanjem i ruganjem. Vidimo se u Nišu, tu ce ovaj sto ste bacili avangardnu foru ( pofaci) da vam ga da.

Jb

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)
Samo da podsetim ZASTO je to kari rekao. Nedovic je promenio menadzera pa je cuveni trener, selektor dobio zaduzenje da ga kritikuje i smanjuje mu minutazu, cisto da i to znas
A utakmica ko utakmica, vecina igraca zvezde nema dovoljno TALENTA za igranje na ovom nivou i to je uglavnom to

zagorci lazete

pre 1 godinu

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.
(gospodin, 02. februar 2023 23:27)

u prevodu niko ti iz zvezde nije dobar, svi su ti loši, odvratni ,mrzis ih , a ovi iz partizana su svi super anđeli gospoda avangarda odabrani soj...jos si se potpisao kao gospodin ,a da igraju u Partizanu u kao Panter I Lesor tvoje mišljenje o njima bi se promenilo za 180 stepeni. Jer ste strašni licemeri

Kortizol

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

bvb

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

LeBranko ima bolji procenat i od svih vasih sutera. Tako da se zapitaj. Pritom, procenat od 55 suta za 3 je neverovatan cak iako je na ovako malo uzorku

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

sasapg, jel su vas Milogorce naucili kako se kaze tabla na engleskom? Pa jel si corav da nisi video da je lopta udarila tablu?

Ramones

pre 1 godinu

Padaju mi kapci..
Ne igra se kosarka,poslednjih8 g.Statistika sve govori,pogledaj odnos pobeda i poraza,pa ces videti ko koga dere.

tegi

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?
(Lord, 03. februar 2023 01:10)

Ja imam samo jedno, ako izgubite ponovo recimo dve uzastopno, hocete opet da terate Zeljka iz kluba i da pricate da to nije vas partizan, kako ste pisali dobrih dva meseca?
Stali ste sa tim posle pobede nad Efesom ali ste opet poceli kad ste izgubili od Makabija.
Menjate misljenje kako vetar duva, a to sto je ovde vecina grobara koja ce na ovo lupiti minus, to ne menja istinu.

VIT

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

Zhol

pre 1 godinu

Ne shvatam kako iko ko prati kosarku i dobro je pogledao konkretnu situaciju moze misliti da je za ono trebalo svirati silaznu putanju.

Patriota

pre 1 godinu

Zvezda je dpžuvela četvrti uzastopni poraz u evro ligi i samim tim šansu da uđe u prvih 8 svela praktično na minimum. Šansa još uvek postoji, pobedom protiv Makabija i naravno žrebom, odnosno utakmicama protiv direktnih protivnika Baskonijom i Valnbsijom kod kuće. Ali kako je reći potrebne su pobede a do njih je teško doći. Porazom protiv Makabija mislim da ionako sada male šanse postaju još manje. Zašto. Kako. U svojim pobedama Zvezda je imala više raspoloženih igrača. Pored Vildose i Nedović koji se davali u proseku izmwšu 10 i 20 poena na skoro svakoj utakmici dobro su igrali i Petrušev i Dobrić. I oni su davali od 10 do 20 tak koševa. Kada imaš 3 do 4 košgeterski raspoložena igrača lakše dolaziš do pobede. Sada to nije slučaj. Vildosa i Nedović igraju svoju igru, sve se vidi. Petrušev i Dobrić odsečeni, verovatno i kritikovani od trenera i to je posledica ovakvih rezultata. Neko je kriv i najlakše je udariti ba nekog ko pravi karijeru. Zvezda treba da se podigne, odigra za sebe i navijače i pokuša da dobije što više utakmica i to samo kolektivnom igrom.

jugguja

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...
(Bajo moj, 3. februar 2023 09:07)

Bukvalno to radite, evo 8 godina usta puna Zvezde, a ono FMP. Ali dobro, vi niste mi i nikada necete biti mi koliko god se trudili. I koliko god saopstenja za stampu dali.

zdravko

pre 1 godinu

Neverocatno pjiuvaca ovde. Prvo zvezda igra bezvdva naj bojia igraca martina ivanovica i argentinca kampaca. Kad oni budu spremni bice bojie. Aba liga je sad preostala to smo svesni kampaco ako nesta uradi u nastavki evro lige kad bude igro

DA

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.

Jb

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani
(Realan, 3. februar 2023 07:35)
Nije on rupa, on je mlad, fizicki jos nije spreman da se "tuce" sa centrima el ali je talentovan. I mnogo lakse ce nagurati fiziku nego talenat, jel. Petrusev ima problem sa glavom, klinac, treba da se spusti na zemlju, nekakav pomak se tu vec primeti ali sporo ide. Potrebno je strpljenje, ideja, plan a to zvezda nema vec godinama unazad. Evo lazarevic, lazic, dobric, mitrovic...oni nisu rupe u odbrani, i???!!!

Sramota

pre 1 godinu

Nedaju sudije,definitivno...i kod 8 razlike su izmmislili 3 nepostojeca faula,pa lopta naslonjena na tablu od Ilica i faul nad njim,oni sude samo faul a tek ovo na 4 razlike kad njihov igrac pada sam bez kontakta a sudije izmisljaju faul.Jeste Zvezda masila otvorene suteve,jeste lopta ispadala iz kosa za 2+1 ali sudije ne bi dale da pobedimo i da su usli ti sutevi.

Pedja J7

pre 1 godinu

Igrali smo očajno, ali suđenje na kraju je bilo KRIMINALNO!!!

Nepriznat koš o tablu Ilića, nepostojeći faul nad Nejpirom kad je izgubio loptu na +4, i poklon 2 bacanj...
Eto samo te 2 odluke i to je njihova pobeda. A bilo ih je još mnogo..

Mislim da nas skupo košta spor sa Evroligom, oko Kampaca i svega...
Realno, u padu smo forme, ali svaki nalet sudije saseku...

Velika šteta, bila je ekipa u strašnom naletu...

bvb

pre 1 godinu

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik
(sasa pg, 2. februar 2023 23:29)

Evo pametnjakovicu, imas cak i na B92 clanak gde lepo za pismene pise da je ponisten cist kos. ALi ti si to vec i znao samo ti mrznja ne dopusta da kazes kao covek. Uostalom, eno poun twitter klipova iz svih mogucih pozicija gde se lepo vidi da je em lopta celim precnikom preko obruca em u silaznoj putanji.

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

Antidrukara

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !

slabo razumem milogorski

pre 1 godinu

@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.

shone bjelovacki

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo

bvb

pre 1 godinu

Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.

evropejac

pre 1 godinu

Nećemo u TOP8, to je sigurno, ako i odigramo dobro tu su sudije da nas "spuste na zemlju"! Najmanje 10 detalja sa ove utakmice treba poslati Bodirogi i Glikmanu u znak protesta pa neka nas kazne! Ovo je lopovska liga i ne treba više da se troši snaga na te utakmice! Ova utakmica je primer kako sudije lagano "doziraju" svoj kriterijum protiv jedne ekipe! ! Faulovi Nedovića i Bentila? Situacija 2+1 za Ilića? Nedosuđena 3 bacanja za Markovića? To nije slučajno, sramota za EL i košarku uopšte

severnjača

pre 1 godinu

U krizi smo i ne zaslužujemo pobedu, sve je to ok ali čemu ovakvo suđenje? Ne pamtim gore suđenje nego ove sezone, posebno prema Zvezdi! Ako žele da nas kazne zbog zviždanja himni, onda u redu ali ne ovako sramno na terenu! Ono što su svirali Nedoviću, Laziću i Bentilu kao faulove je bukvalno sramota!

Bivši košarkaški sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )
(košarkaški_sudija, 2. februar 2023 23:13)
Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.

komentator

pre 1 godinu

Ovakvo suđenje nije slučajno, iz utakmice u utakmicu je namerno i sve više izraženo! Od početka sezone smo unakaženi deljenjem (ne)pravde! To je toliko očigledno da direktno utiče na poene i rezultat! Ponavljam, profesionalne sudije ne greše toliko puta protiv jedne iste ekipe!

Goksi

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.

bojan

pre 1 godinu

Znači početak četvrte. 3 bacanja ne daju Markoviću, onda njima za istu situaciju poklanjaju dva. Faul u napadu na Petruševu,daju dva poena. I naravno opet kraja silazna putanja 2plus 1. Znači svaki nam taman otmu koliko treba.

NolanS.kraj Igo-Par

pre 1 godinu

Ovo sto nam rade sudije godinama,to nas isto ceka kad udjemo u EU,ponizenje na svakom koraku.Glavu gore,idemo na kup,pa ABA, a zatim KLS!!!

dejo

pre 1 godinu

Zvezda svaku utakmicu u Evroligi mora da bude bolja 15 razlike da bi pobedila. Neverovatno šta rade sudije, preslikano iz utakmice u utakmicu. U Bolonji Šelngelija se baca na leđa na pod sudi se faul za bacanja, sad evo Dejvis šutira nedović ga doslovno ne dotiče, na metar od njega, sudija svira faul za 2 bacanja... neverovatno... zna se ko takav tretman nikad neće imati...

svasta...

pre 1 godinu

Nedovic 1,1 mil.???Njemu i Kuzmicu ne bi dao ni republici prosek penzije mesecno.
(Luzeri, 02. februar 2023 21:09)

Svakog igraca zvezde znate kolika je plata ali zato plate igraca partizana krijete...

76er

pre 1 godinu

Ni na jednoj vesti o partizani nije bilo preko 300komentara. Pa vi vise komentarisete Zvezdu nego svoj tim. Ima bar 200 vasih ovde, ovo je za posmatranje. Ne samo to, nego iz komentara se vidi da vecina vas i gleda Zvezdine utakmice, pa to je za posmatranje.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.

Zarije

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.

čika crni

pre 1 godinu

Pad u igri je krenuo od kad je pocela frka oko Kampca kad ce i da li ce poceti da igra.Zvezda je do tada imala i dobro formu i igru mislim da svako normalan to moze da shvati.Posle toga i onog prepucavanja sa ovim sto vode takmicinje krenulo je lose sve začinjeno kriminalnim suđenjem na nasu štetu.Nisam neka pristalica zavera ali mislim da se na neki nacin svete Čovicu sto je bio u ok odnosima sa Bartomeuom.Da je mogao da igra Kampco ,a dosao bi bio i Polonara verujem da bi se sad druga prica pricala.Ova liga je duga i normalno je da ima uspona i padova kod svih ekipa,e sad sto mi kao navijači mislimo da nas klub treba svaku utakmicu da dobije to je nas problem.Jos 11 utakmica ima do kraja svasta je moguce uopste mislim da nije jos sve gotovo i da nam je jako bitna sledeca utakmica protiv Makabija.Veceras bar pozitivna odbrana pogotovo u drugom poluvremenu a mislim da ce i napad da proradi,pravi Zvezdasi treba da kritikuju kad se lose
igra ,ali treba ovim momcima dati podrsku
,pa kako bude.

Sash

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.

košarkaški_sudija

pre 1 godinu

samo da obavestim komentatore sa SK koji se pitaju zašto nije priznat koš Petruševa...
ukoliko lopta nije prešla visinu obruča celim svojim obimom a udarila je u tablu a posle toga je stigla blokada koš se ne važi.. da bi se koš priznao lopta mora da je celim svojim obimom iznad obruča..sramota da komentatori ( sva trojica ) koji desetak godina komentarišu košarku ne znaju košarkaška pravila a nema ih mnogo ( oko tridesetak )

a

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA

Džoni

pre 1 godinu

Jako loše suđenje ima Zvezda ove sezone u EL. Svaka, ali svaka ničija lopta ide protivniku ne bitno protiv koga igrali, koliko faulova se ne svira nad Zvezdinim igračima a u finišu utakmice sviraju svaki pogled prema protivniku. Baš, baš tedenciozno suđenje. Izgleda da je i suđenje u sklopu paketa disciplinovanja tj kažnjavanja Zvezde ove godine?

Boki

pre 1 godinu

Jeste da navijam za Partizan ali mislim da ce Zvezda ovo izgubiti a da ce Partizan pobediti sutra i proci u top 8 za razliku od Zvezde. Eto jos uvek ima i nas objektivnih navijaca!

veliki strumf

pre 1 godinu

У суштини све је почело оним НАМЕРНИМ не суђењем аута Миротићу! Ту су нас пресекли и од тада не можемо да се опоравимо! Након тога само 2 победе, велики пад и огроман проблем у којем се налазимо. Једина шанса нам је победа над Макабијем, а то у овом тренутку делује екстремно нереално.

wer

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56)

pravilno se kaze stoci...
i taj termin mnogo vise pasuje tebi
nego legendama srpske kosarke
koje bi tvoja mala nistavnost da pausalno provlaci kroz blato

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

DELIJA bosanceros, a ti si osoba koja na ovom portalu ima 5 nickova, jedan od njih je gradjanin opasnih namera, drugi je Mirotic iz auta, ranije si bio Will Mosley, sada si DELIJA bosanceros, tako da ni sam ne znas ko si osim sto imas onako ozbiljnih problema. Svi ovde dobro znamo i kojih.

ajde palite..

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.
(Mex, 02. februar 2023 21:32)

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...

Milos

pre 1 godinu

Za ove 23 utakmice u evroligi, zvezda je pokradena u minimum 27 utakmica. Prosto neverovatno. Samo kukaju. Da igrate kosarku kao sto kukate bili bi bolje pozicionirani na tabeli. Napred PARTIZAN!

cokipkijg

pre 1 godinu

Zvezda ovo ne bi mogla dobiti osim da je vodila 15-20 razlike. Sudije sta su svirale Zvezdi u trecoj i cetvrtoj cetvrtini je cisti kriminal. Da sve ostavimo po strani, samo pogledajte faul koji je sviran Nedovica kad su im prisli i kad Armani nije znao kako do kosa, a napad isticao. Sudija stoji na 2 metra od njih. Da nista drugo ne pominjemo.
(Sash, 02. februar 2023 22:53)
i kad je mitrović gurnuo igrača armanija

Krle

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali

ABCD...

pre 1 godinu

Posle vecerasnjeg poraza od Milana valjda ce biti jasnije da Zvezda posle ove utakmice gubi svaki smisao za top-8 i kraj nadanja da moze da ponovi uspeh. Grobari se malo vise loze,ali i oni ce uskoro biti bez sanse za top-8 . Nijedan ni drugi tim nece proci. Uzalud lozenje i prepucavanje evo vec koliko...uzalud!

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Kraj prve, Armani vodi četiri razlike i već sad znam da smo izgubili. Ne samo što loše igramo, ni Armani ne igra ništa posebno, ali suđenje je smejurija, mada se polako navikavam na to. Ono mesarenje po rukama Kuzmića je čist nameranfaul, aki dosuđen običan, čak je i voditelj na aplikaciji Evrolige rekao da su sudije pogrešile, a u sledećem napadu prvi dodir je faul za Armani. Zvezda izgubila dve lopte na čiste nedosuđene faulove, ali ako priđeš Nejpiru eto ga na bacanjima. Sad na očigled svih Nejpir udara po rukama Vildozu i lopta za Armani.
Hvala sudijama na tome što su mi smučile utakmicu, pa neću gledati i nervirati se...

građanin opasnih namera

pre 1 godinu

lagana pobeda Armanija, lagana! zvezda je svoj maksimum igre i forme dostigla u utakmicama sa Barsom i Monakom, to je bio plafon...sad sledi slobodan pad!

zdravko

pre 1 godinu

Neverocatno pjiuvaca ovde. Prvo zvezda igra bezvdva naj bojia igraca martina ivanovica i argentinca kampaca. Kad oni budu spremni bice bojie. Aba liga je sad preostala to smo svesni kampaco ako nesta uradi u nastavki evro lige kad bude igro

Svilena buba

pre 1 godinu

Iskreno, ne nadam se pobedi.. Od utakmice sa Zalgirisom pala je forma bas, ali voleo bih najvise da gresim i da me demantuju igraci na terenu, ali sam siguran da se brzo vracamo u prepoznatljivu formu... Tako da sve ok.. Zaobidjite kamerunce koji ne prestaju da troluju, oni su trenutno na f4, top 8, sve osvajaju, za par nedelja vratice se na fabricka podesavanja..

dasdah

pre 1 godinu

"U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled ."

pogotovo Holand u 35 godina iz Eurokup ekipe, verovatno najskuplje pojacanje

duledudule

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)
Mozes ti da se sprdas koliko god ali ovakvo sudjenje iz utakmice u utakmicu nema ni jedna ekipa u el.

Zhol

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:03)

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

U pravu si . Vildosa , Nedovic , Holand i ostali igraju za sladoled .

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Konacno da vidimo i neku reakciju ekipe na 3 poraza pa makar to bilo samo u drugom poluvremenu. Nismo zasluzili pobedu naravno, ali igra i borba su veceras do kraja bili tu, sto svakako ohrabruje sa naredne utakmice. O sudjenju ne znam vise ni sta da kazem. 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica kao i faul Bentila nad Najpriom su smesni. Nista, svaka cast momci na borbi, bice bolje ovo siguran sam.

crni

pre 1 godinu

Da li su sudije opet krive??? Da nije sudija FMP bi sve pokosio!!!
(Max, 02. februar 2023 22:57)
Hvala vam na glasu.

Hahahhahha.
Svaka Titula koju oni nisu osvojili i u fudbalu i u košarci u panterskim mozgovima im je oteta !!! Bez iznimke

sasa pg

pre 1 godinu

@Dvojac Kovačić-Kuzmanović je nestvaran.
Pun gas po sudijama..
Neverovatno!!
(cokipkijg, 2. februar 2023 22:50)

Ajde reci sta je netacno od svega sto su rekli? Je l bio onaj faul Bentila u poslednjem minutu? Je l Ilicu nije ponisten potpuno cist kos nakon naslanjanja lopte na tablu? Je l onaj faul sto je sviran Nedovicu dok stoji i gleda coveka i dobija udarac ispravno sviran? Je l nije namerna bila onaj faul u prvom poluvremeu na Kuzmicu? Bio je i onaj i faul Nedovicu kad je samo digao ruke. Gomila ali gomila ociglednih gresaka. Ja kapiram zezanje i peckanje izmedju navijaca ali ovo nije normalno da na papiru najbolje sudije koje Evropa ima ovako sude.
(bvb, 2. februar 2023 23:04)

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik

Op

pre 1 godinu

Sad pročitah, na svakoj utakmici u Areni gost je Bastijen Svajnstajger eto kakva smo mi institucija.
(Kramer, 02. februar 2023 23:41)

14666


Dovedite i Šolca taman da budete kompletni.

montoya

pre 1 godinu

Promena trenera bila pa nisu uspeli da vam urade skauting, novi sistem igre, zato ste povezali par pobeda, ali ste ga sada ugasili...Mada imate dobre sanse za top 16 obzirom da je Radonja vas covek, jedino njegova ekipa moze biti gora od vas.

Сале

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба

Aleksandar

pre 1 godinu

11

Ovog Dobrića što pre prodati ili poslati u FMP dečko je operisan....
(Samo, 02. februar 2023 22:28

Gde?
(Prava istina, 02. februar 2023 22:43)

Pa on već igra u FMP, nešto si pobrkao?

da znas

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.
(Jovo, 03. februar 2023 01:12

Mislis? to je vase "objektivno misljenje" koga smo to masakrirali? ne to su tvoji kompleksi koji izviru iz vas...

Loshe

pre 1 godinu

Ocajna izdanja FK i KK C.Zvezda ove sezone u evropskim takmicenjima. Tesko je reci ko je bio gori i koja je od te dve investicije promasenija. Neuspesni projekti uz pregrst bacenog novca.

brukanje

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

VIT

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Gledao sam bar 80% meca, o kakvoj kradji pricaju navijaci Zvezde?!Kada je tendencija stvarno prisutna ne svira se za protivnike 2+1 i to nekoliko puta.Mozda je (ali samo mozda) bilo blago domacjnsko sudjenje.Sa onakvim ucincima najboljih Vildoze i Nedovica sta ste ocekivali zvezdasi?!U ocajnoj utakmici (Armani mnogo losiji nego u obe beogradske) niste imali JEDNOG konstantnog igraca, nemate za cim zaliti. U ocajnoj ste formi, ekipa vam nista ne igra i ono najvaznije, trener Ivanovic se pogubio.

realan zvezdas

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.

Zoran

pre 1 godinu

Ako Zvezda gubi od njih onda cei Partizan koji slabije od Zvezde igra u gostima jako mu je vazna utakmica protiv Makabija i Bajerna.Zvezda je u padu forme pogotovo Vildosa i Nedovic. Vildosa je sto posto dogovorio gde ide to se vidi po igri i zalaganju.

Republika Srpska

pre 1 godinu

Vadite se na sudije, ništa drugo i ne znate... Vaš domet je onih par pobjeda na kada je Ivanović došao i to je to.Ekipa nema snagu da iznese sezonu u Evroligi i to je svake godine tako. Ako vam se ne sviđa nemojte igrati Evroligu, ima FIBA ligaza šampiona, igrajte tamo...

Mladen CG

pre 1 godinu

Iako je činjenica da Zvezda nije odigrala dovoljno dobro za potpuni preokret, sudije su , i te kako, osujetile naš tim. Na kraju krajeva, te dvije-tri sudijske greške su prevagnule na stranu ,,osione" ekipe iz Milana! Nedović je u potpunom padu forme, ali i pored toga, Ilić i Bentil, uz Vildozu, su ,, gurali " i umalo uspjeli da naprave čudo u drugom poluvremenu! Zašto Petrušev nije igrao 15-tak minuta drugog poluvremena je pitanje za trenera Ivanovića.. Kako god, ima još dosta da se igra.

Posmatrač asova

pre 1 godinu

Ovo je nagoveštaj izlaska iz krize , trebaće još vremena , odbrana značajno bolja u odnosu na prošli meč , napad - na trenutke dobar , šut - katastrofa ( čak i sl.bacanja)... sudjenje :
Tradicionalno nas kradu bez ikakvih posledica - rekao bih da i napreduju zbog ovakvog tretmana Zvezde !
Nekome smo sa Kampacom ( i Vildozom ) ozbiljno stali na žulj - a vidi se da sponzori i najuticajniji iz EL biraju 6., 7. i 8. učesnika za plej of .

David

pre 1 godinu

Dusko Ivanovic postaje Zvezdin problem. Covek izgubi tri minuta poslednje cetvrtine na pocetku forsirajuci odbranu. Zvezda pridje na cetiri u zavrsnici, on opet uvodi petoricu defanzivaca da odbrani, ali zaboravlja da nema ko kos da da. E moj, Dusko.

обс

pre 1 godinu

Понављано сам писао позитивне коментаре о Жоцу. Његови наступи су често критиковани као непопуларни али су оправдани. Велики играчи разумеју филозофију кошарке. Глупост, то је оно што Жоц не толерише. Многи би да стално смењују тренере али нема квалитетних тренера. Индивидуални квалитет купљених играча не значи ништа ако тим није тактички описмењен. Жоц је ту доминантан па 10 празних места.
Играти најбољу одбрану, Звезда то најбоље ради, значи никакав шут из игре јер играч има снагу која је потрошна категорија. Добар одбранбени играч је најчешће лош у проценту за шут. Грчки тимови су, раније, све велике резултате остварили добром одбраном и никаквим шутем. Странци су узимали шут. То је превазиђено. Микс у играчу од доброг шутера и основне одбране је идеал за доброг кошаркаша. Жалгирис је тим који је у томе јако добар. Добро су изучили генерацију Ђорђевић, Даниловић, Бодирога... Покосила их је. Шансе Партизана сутра су мале, 30%, осим ако Жоц није постигао, на тренинзима, довољан утицај на играче који треба сутра да покажу колико су паметно потрошили време у Партизану. Звездине играче уопште не бих критиковао, дали су све од себе.

PRSKAJ POLIVAJ!!!

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 2. februar 2023 21:19)

Da da, vi sve na terenu. Pamtimo Igokeu, Cibonu I koronu. Pametnom dosta, tebi verujem ne.

Mike

pre 1 godinu

Tesko je komentarisati posle poraza, utisak je da su nakon par poraza izgubili samopouzdanje toliko poromasenih otvorenih suteva i slobodnoh bacanja je tesko nadoknaditi . Svi loptu samo guraju nedovicu I vildosi da izmisle poene tu je I petrusev uz njih jedini koji ima hrabrosti krenuti na kos svi ostali ni ne gledaju na kos . Dobro veceras je Dobric isao na kos ali je stvarno odigrao lose . Par izgubljenih lopti koji su rezultirale lakim poenima I dosta puta smo ispali iz odbrane i dali I’m jos lakih poena ,olimpija stvarno ne deluje kao neki dobar tim i opet su nas drzali na odstojanju celu utakmicu.docekali smo da bentil odigrao dobro ali opet dzaba .mislim da bi sigurno bilo drugacije da je kampaco tu ali sta cemo sta je tu je … meni licno je lakse posle poraza jer znam koliko god je meni tesko da je igracima deset puta teze a I Nada umire poslednja mislim da jos mozemo da vezemo 5-6 pobeda i da se vratimo u igru

vukan

pre 1 godinu

bez srca igraju, zato se svaka lopta odbija armaniju u ruke.. vojtman se razmislja da sutne za tri, uvek kad se razmisljas promasis ali on pogodi, nema ni srece kad ne igras srcem.. a sudije koliko god mi pricali i lrepucavali se, svaku utakmicu sude na stetu zvezde, svaku! kao da imaju naredjenje, realan sam skroz kao neko ko obozava kosarku i sudi je...

Antidrukara

pre 1 godinu

Губљењем игре губи се и тренер Ивановић, претурањем играча. Морају појачања под хитно !
Играчки, Армани је најјачи тим у ЕЛ ! Како су други одоздо, никоме није јасно.

Jare

pre 1 godinu

@Poznavalac
Postoji nešto mnogo uzvišenije od pobeda, rezultata...Kad nemaš ponos, kad dozvoliš da te neko ponižava ,a ti ćutiš, onda si sam svestan da si niko i ništa.Bili smo u naletu - isekli su nas za Kampasa,Polonaru i centra koji je bio isto u realizaciji, upropastili su nam sezonu i to je toDa sada plačemo ili ližemo nekom b...u zbog toga , to ne.Igrače smo dovodili u januaru jer nismo para, kao drugi ,imali da to radimo na početku sezone i kraj priče.
(Zarije, 2. februar 2023 21:44)

I ti stvarno verujes u ovo sto si napisao? Neverovatno. I dalje niko da optuzi pravog krivca iz vasih redova, zbog koga ste i dobili zestoku kaznu. Niko vama nije kriv do vas samih, samo treba progldati da bi to i video.

Zorann

pre 1 godinu

U zivotu nisam otisao na vesti o Partizanu i komentarisao bilo sta . Ovi navijaci pomenutog kluba koji pisu ovde ocigledno su na nivou cetvrtaka i verujem da mrznjim hrane svoju prazninu. Isto mislim i za navijace Zvezde koji to rade posle poraza Partizana. Ocigledna je frustracija koja traje vec dugo pa ih razumem. Zvezda je u krizi i to je normalno u ovim okolnostima iza kojih s stoje nekosarkaske stvari ali polako…Nisam ni icekivao da moze Zvezda ds izdrzi ovakav ritam posle onakve kazne i ppvreda.
Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav

Petar

pre 1 godinu

Ovolike sudijske krađe nisam video za 35 godina koliko pratim košarku. Ponavlja se iz utakmice u utakmicu.
Koja blamaža od profesionalnih sudija i lige šta se dopušta.
Da li je realno da su dobili instrukcije da nas ovako kažnjavaju i pored one famozne zabrane?
Jel kada budemo ispali iz konkurencije za top 8 kreće normalno suđenje? Neka daju saopštenje iz njihove organizacije da ne gledamo i gubimo živce bez razloga.
(Goksi, 02. februar 2023 22:37)

Ma nije boje se da Zvezda ne osvoji EL pa zato tako sviraju :)))

Алекса

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...

gospodin

pre 1 godinu

Sramno komentarisanje suđenja! Komentarisu se odluke na štetu Zvezde(bilo ih je) ali se ne komentarišu odluke na štetu Milana(odgurivanje Mitrovica pa polaganje za dva poena, 2+1 faul na Bentilu cini mi se,a faul bio pre polaska u prodor,tad Milano nije bio u bonusu, itd...). Generalno je suđenje čudno i često nerazumno. Greši se na obe strane. Danas Zvezdi nisu sudije krive za poraz. Pobedio je tim koji je nešto pogodio u vrlo lošoj utakmici. Dok smo pobeđivali ništa nas nije moglo poremetiti,ništa nam tad nije smetalo...
(brukanje, 02. februar 2023 23:00)

Bukvalno...
Toliko puta se desavalo da se donese odluka u korist Zvezde, tad se Kuzmanovic samo smeskao i bacao posalice, nije mu nista smetalo.
Npr danas lopta pogadja cini mi se Petruseva u nogu, sudija jedan svira loptu za armani , i posle ispravljaju kao za Zvezdu , a ponovljenon snimku se vidi da se od Petruseva odbila lopta..
komentator nije smeo ni da iskomentarise...

Onaj faul Bentlija je bio stvarno blag ali su im to dali na domacinsko sudjenje a i moguce da je koristio ruke nije se lepo videla situacija i sporno je sto ga je svirao sa sekundom zadrske, i taj kos Ilica ne mogu da komentarisem jer nisam siguran za pravila...

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.

LesorMatias

pre 1 godinu

Kukate stalno na budzet Parizana .
Doveli ste dva igraca direktno iz NBA , Vildosu i Kampaca plus Nedovic , Holand ,Martin ,Petrusev ,Bentil .
Imate tim bar duplo skuplji nego Partizan .

duledudule

pre 1 godinu

Onaj ko leti visoko . . .
(Zoran, 02. februar 2023 23:16)
Bacali ste forice i na 1-6 kad smo bili, crta se podvlaci na kraju, nikada necete nista nauciti sa tim podsmevanjem i ruganjem. Vidimo se u Nišu, tu ce ovaj sto ste bacili avangardnu foru ( pofaci) da vam ga da.

veliki strumf

pre 1 godinu

Судије не досуде чисту неспортску, Кузмић се охлади и промаши оба бацања, онда украдемо лопту за тренутак, дође до њих, направимо небулозан фаул и убаце оба бацања… Уместо нерешеног или чак да водимо - губимо 4. Недовић опет узима небулозан први шут са бацањем уназад и избацивањем лопте као да је врела. Ове сезоне је убацио можда једну такву тројку из 20 покушаја. И наставља да срља…

Član institucije

pre 1 godinu

Meni nije jasno kako smo dopustili takav kiks da izgubimo od predgrađa.Izgubili smo od Milana, koji je bio odličan na početku sezone i u punom sastavu sa Pangosom.Njima ćemo vratiti sigurno.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Dzeronimo, ti si nekad Marko imao makar obraza na ovom portalu a danas si postao obicna marioneta bez casti i obraza. Ako nisi video 4 faul Nedovica, faul Bentila nad Najpirom, ako nisi video ciste 2 plus 1 Ilica, onda si i ti postao jedan iz gomile koji ne zeli da vidi realnost i cinjenice. Nekada si bio realan, danas si postao limarov glasogovornik koji je potpao pod uticaj par dobrih utakmica. Razocaran sam sa tobom, jer makar od tebe ovo nisam ocekivao.
(Gossa placa Zeljko 83, 02. februar 2023 23:30)

Prvo o obrazu, odavno sam vas prozvao da li se bar JEDAN javio povodom najvece sramote koji je srpski sport zadesio, da li je iko rekao da je sramotno da igrate sa dva kluba, da li si se ti javio?!
Drugo, razlika izmedju tendencije i gresaka je ogromna, ovde ovo prvo nije bilo prisutno objasnicu i kako.
1.Sudjeni faul Nedovicu nije postojao i to je jedina prava greska na vasu stetu ako komentarisemo onaj najvazniji deo meca od sredine 3 cetvrtine pa do kraja meca.
2.Nesudjeih 2+1 Ilicu je ili nepoznavanje pravila od strane sudije ili je za oduzimanje sudijske licence jer je, i u prenosu se videlo a komentator na SK1 preneo, objasnjavao svoju odluku.
3.Itekako je bilo i situacija u tom periodu koje su bile i na stetu domacina a koje govore u prilog mojoj tvrdnji da tendencija nije postojala.
Idemo redom, prilikom kontre Zvezde(3 cetvrtina) lepo su se videle ruke na ledjima Nejpira, sudija nista nije svirao.
U 4 cetvrtini nije sviran ocigledan prekrsaj Petrusevu nad Nejpirom, pre blokade Petrusev je imao kontakt po rukama, po podlaktici, kasnije je usledila cista rampa.Lepo se na snimku vidi.
Posle promasenog suta Zvezde i defanzivnog skoka domacina krece kontra, Beron na centru u pokusaju pretrcavanja Dobrica biva udaren sa strane od Dobrica koji se baca kao da je rafalom pogodjen, apsolutno je zasluzio tehnicku za floping koji se iz aviona video.
Mislim da sam sve situacije ponovio o kojima si pisao i naravno o onima o kojima ti ni na pamet nije palo da pises.

veliki strumf

pre 1 godinu

Овај Армани ништа ни против кога не може да убаци, али против нас и кад одиграмо одличну одбрану - све погоде. У првих 5 и по минута само су један шут за три промашили. Тако су у Београду у 1/4 све живо погодили и направили велику разлику. У другом вола до пред крај нису могли да убоду, али била велика разлика, па нисмо могли да преломимо.

Branko10

pre 1 godinu

Dolazak Kampaca potpuno je poremtio Zvezdu. Ubijeni su Vildoza i Nedovic. Momci koji moraju da imaju potpunu slobodu u timu i koji su izraziti individualci izgubili su starus glavnih igraca. Na treningu, u ABA ligi. Taman je napravljena dobra bekovska linija. Sa back-up plejom Markovicem. Zvezda je otela Kampaca Partizanu, ali je sebi napravila medvedju uslugu. Zivi bili pa videli nista Zvezda nece biti bolja sa Kampacom.

Sampion Evrope 92

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...

ccx

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Hahahahahha… Au sine, je l’ ti dobro?

Radisa

pre 1 godinu

Ivanovicu pod hitno otkaz! Nikakav trener...Onih fesetak pobeda na pocetku je rezultat rada Jovanovica! I plus dobio Vildosu i Nedovica! Zatim je unistio hemiju u ekipi, kad je razigrane igrace poceo da sputava poput Petruseva, Nedovica .

Mahatma Pandi

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kao ni Petrušev posle ona dva brutalna postera od Lesora i Smajlija. 😥

deki27

pre 1 godinu

Ocigledno smo u padu forme jer su nas nesretni porazi od Barse, Zalgirisa i Partizana potpuno poremetili. Pa ipak, polako sa kritikama. Jasno je da ovde mnogi igraju zadnju sezonu u dresu Zvezde. Ispostujte trenera koji je podigao ekipu a znate gde smo bili kada je dosao. Mnogo se prica o top 8 ali to ce biti pusta zelja i nama i Partizanu pa ce nam ostati da se " koljemo " u ABA ligi

hill

pre 1 godinu

Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..
(železnik, 02. februar 2023 21:29)

Ako se ne dozovemo pameti, čeka i nas slična sudbina.

grobar iskreni

pre 1 godinu

Nedović, recept za propast, super atletika a ostalo nula.Otkad je on počeo da vodi (jurca) igru, naravno koristi samo atletiku, Zvezda pada, tone, jednostavno gubi raznivrsnost u igri, nema akcije...najgore izdanje imitacije Rasela W.

fanfan

pre 1 godinu

Auh bas je loza Zvezda evo 5. minut druge cetvrtine... Nadam se da ce se desiti neko cudo i da ce se igraci trznuti.
Ajmo Zvedo, ajmooo breeee!!!

Džoni

pre 1 godinu

Dajte ljudi, mi ispustimo ono protiv Žalgirisa, onda realno imamo zicer sa Partizanom kući jer jer uz svo dužno poštovanje Partizanu ipak oni igraju sa tri krštena igrača, a sada se kao vadimo na Virtusu i pogotovo na ovom Armaniju koji ne znaš koji je igrač kvalitetniji od kojega i to u gostima?!?! Kako da ne. Mi smo svoje odsvirali za ovu sezonu u EL.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Srahrani vas ovaj Dobrić. Palija odakle stigne a ništa ne može da pogodi. Šta mu znači ono glumatanje da ga udari protivnički igrač u glavu kada pravi faul?!

Eto..Da

pre 1 godinu

Dobro, Cz inače decembra izgubi sve šanse, sad je stigla do 2.2. Dalje..nema. Srbija, srećom ima još jednog predst. Par ima još šanse, ko zna..

aca

pre 1 godinu

Kampaco dobar svaki dan po 8000 dolara , bas ga briga za zvezdu .
(LesorMatias, 02. februar 2023 22:10)

Covek je najmanji krivac za to sto se dogodilo. Sta treba, da se odrekne zarade? Kako da ne, nije budala, niko na svetu to ne bi uradio.

veliki strumf

pre 1 godinu

Ово је стварно толико ЈАДНО, БЕДНО И СКАНДАЛОЗНО да ми је све више мука да ох гледам. Распали смо се скроз. Недовић и Вилдоса у страховитом паду, не могу да се саставе, о осталима да не причам. Трагикомедија. Напад без икакве идеје и смисла. Тројку нисмо убацили ево за 16 минута, а нема ни акције, напад спор, никад нико слободан. Играмо најспорију кошарку у Евролиги убедљиво. Раније смо мечеве добијали одбраном, али је и она сада никаква.

nnn

pre 1 godinu

Nije 25 nego 125, glupsone.
(Dezurni smarac, 02. februar 2023 19:34)

Nije brate 125, 25 je. I to je mnogo za ekipu koja godinama nije igrala Evroligu.

tegi

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?
(Lord, 03. februar 2023 01:10)

Ja imam samo jedno, ako izgubite ponovo recimo dve uzastopno, hocete opet da terate Zeljka iz kluba i da pricate da to nije vas partizan, kako ste pisali dobrih dva meseca?
Stali ste sa tim posle pobede nad Efesom ali ste opet poceli kad ste izgubili od Makabija.
Menjate misljenje kako vetar duva, a to sto je ovde vecina grobara koja ce na ovo lupiti minus, to ne menja istinu.

SIMA

pre 1 godinu

Kao navijaču Zvezde nije mi jasno kako imamo ovoliko pobeda u Evroligi sa Lazićem, Lazarevićem, Markovićem, Raduljicom, Kuzmićem, Ilićem, Hollandom, Ivanovićem...?

trisa

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu

g

pre 1 godinu

Kao sto sam govorio dok su se neopravdano puvali ovo je ekipa za TOP 20!

A Partizan lagano ide u TOP 8!
(Grobar, 02. februar 2023 21:47)

Sve vas treba u Top staviti

čikavelja

pre 1 godinu

zna se ko takav tretman nikad neće imati...
(dejo, 02. februar 2023 22:09)
Takav tretman treba zaslužiti. A vi i dalje zviždite himni EL i pravite pravno ekonomske smicalice, na osnovu kojih ste, iskreno rečeno, i opstali. Doći će vam to na naplatu a onda ćete se češati gde vas ne svrbi.

zagorci lazete

pre 1 godinu

Oduvek sam se pitao ko ce naslediti Lazica kad se penzionise u prgavosti,foliranju, provociranju , prljavoj igri koja se ne vidi, ali Dobric za kog sam mislio da je ok momak ide dobrim stopama..Za njim i Mitrovic..a i Markovic im je pored Lazica dobar mentor...Lepa ekipa, nema sta.
(gospodin, 02. februar 2023 23:27)

u prevodu niko ti iz zvezde nije dobar, svi su ti loši, odvratni ,mrzis ih , a ovi iz partizana su svi super anđeli gospoda avangarda odabrani soj...jos si se potpisao kao gospodin ,a da igraju u Partizanu u kao Panter I Lesor tvoje mišljenje o njima bi se promenilo za 180 stepeni. Jer ste strašni licemeri

DA

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.

Bane

pre 1 godinu

do pre 3 nedelje ste bili puni hvale za igru i igrače a sad pljuvanje na veliko... ne ide to tako... dajte malo podrške, očigledno su momci u krizi...

Sima Strahota

pre 1 godinu

Срамота. Прво нам нису честитали нову годину,па онда миротић гази линију,па нас Бодирога минира,па данас допуштају увреде на рачун прве даме клуба
(Сале, 02. februar 2023 22:41)

Tako i treba

Lord

pre 1 godinu

Imam milion pitanja.
Jeste li nas ugasili?
Koliko su poena postigli domaći igrači?
Je l' Zoc moze samo sa budzetom od 40 miliona?
Je l' i dalje imate misljenje da mozete da igrate sa svakom ekipom i da niko nije jači od vas?
Hoće li Partizan imati samo 5-6 pobjeda u ovom sistemu, koji je, kako vi kažete, surov i nikada jači?
Je l' Zoc forsira prevazidjen sistem igre iz '90.?
Je l' idete s Kampacom na f4?
Je l' igrači mirno spavaju?

Del Vecchio

pre 1 godinu

Ali neverovatno. Potpuno su nas svi procitali. Pvo Partizan, pa Virtus , sad Milano, pustaju i Nedovica i Vildozu da divljaju, sve ostalo zatvaraju, a mi nikakvu rezervnu igru nemamo.

Baobab III

pre 1 godinu

Ruse ce da vrate ako se prekine rat a ne mirise mi na to..
(323, 2. februar 2023 21:12)

Za to ne brini. Rusi dugo godina nece nista igrati. Debelu cenu ce platiti za ovo sto su uradili. Seti se samo koliko smo mi bili pod sankcijama, za mnogo manju glupost od ove ruske. A kao i svaki normalan covek, voleo bih da se rat sutra zavrsi.

Sestra

pre 1 godinu

Petrusev nas najbolji igrac sjedi na klupi i gleda kako brat Ilic igra. Ali najbolji je Bentil, kad mu naprave trokut da dobije loptu da igra ledjima to je smijurija. Kunem se smjesnijeg covjeka nisam vidio.
Dobric sine malo ti otidji na neku terapiju testosterona hvali ti ona stvar.
Nedovic brat puca sa 10 m misli da je jos u GW, igraj brate prodor pravi faulove, imas petruseva igraj pick and roll.
Vildosa se bori ali ne znam… Lazic Lazarevic Markovic ok rola, ne mozes traziti vise.
Mitrovic mora bolje jer on moze.

Boban

pre 1 godinu

Navijac sam Partizana ali nemam problem da navijam na Zvezdu protiv drugih klubova cak mislim da je to normalno.Ali voleo bi da mi neko objasni igru Lazica Markovica i ovogLazarevica svi zajedno 36 minuta i valjda 2 kosa,pa ovo je stvarno smesno 1 od 15 za 3 poena i umesto da se proba na prodor nesta pod kosem trener pravi akciju za trojku i Nedovic naravno promasi sve,nije mi jasan trener da nevidi da ova troica pomenutih stvarno nemogu.

Pedja J7

pre 1 godinu

Igrali smo očajno, ali suđenje na kraju je bilo KRIMINALNO!!!

Nepriznat koš o tablu Ilića, nepostojeći faul nad Nejpirom kad je izgubio loptu na +4, i poklon 2 bacanj...
Eto samo te 2 odluke i to je njihova pobeda. A bilo ih je još mnogo..

Mislim da nas skupo košta spor sa Evroligom, oko Kampaca i svega...
Realno, u padu smo forme, ali svaki nalet sudije saseku...

Velika šteta, bila je ekipa u strašnom naletu...

Sramota

pre 1 godinu

Nedaju sudije,definitivno...i kod 8 razlike su izmmislili 3 nepostojeca faula,pa lopta naslonjena na tablu od Ilica i faul nad njim,oni sude samo faul a tek ovo na 4 razlike kad njihov igrac pada sam bez kontakta a sudije izmisljaju faul.Jeste Zvezda masila otvorene suteve,jeste lopta ispadala iz kosa za 2+1 ali sudije ne bi dale da pobedimo i da su usli ti sutevi.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Zvezda je pokazala reakciju u odnosu na tekmu protiv Virtusa sto je dobro. Sudjenje jeste islo na ruku Milana, ali bez obzira na to, u trenucima kada se smanjivala prednost, promaseni su neki otvoreni sutevi i neka bacanja. Za to nema opravdanja, osim mozda umora. Bentil nema igru ledjima, uzaludno se tu pokusava, a Petrusev jos nema rutinu da resava tekme u EL.

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

Goksi, vidi u jednom trenutku smo imali 6 posto sut za 3 tipa jedan od 17 ili tako nesto. I to vecina suteva iz slobodnih pozicija. Jesu nas sudije blago recene osakatile veceras, 4 faul Nedovica, ne priznavanje cistih 2 plus 1 Ilica, faul Bentila nad Najpirom i jos mnogo toga i to je sve radio isti sudija ali ruku na srce, mi veceras nisml zasluzili pobedu. Objektivno nismo.

jugguja

pre 1 godinu

Grobari vi zaboravili ko vas dere vec 8 godina i ko osvaja titule, zamisli vi se nama rugate.
(Padaju mi kapci, 2. februar 2023 23:23)

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

železnik

pre 1 godinu

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 02. februar 2023 21:01)
Ako vrate ruse…
Ljudi moji sa kakvim marsovcima koji zive u paralelnom univerzumu ja delim drzavu..Da li mozes da se potrudis da shvatis da rusi narednih bar pola veka nece imati nikakve veze sa evropom,a samim tim ni sa evropskim takmičenjima!Znam da nije lako ali probaj..

voma

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 02. februar 2023 23:42)

Pa pazi, ne treba ti član ili pravilo, dovoljno da koristiš mozak i logiku. Da bi se sudila "SILAZNA PUTANJA" lopta bi zaista morala da bude iznad visine obruča, zar ne? Pretpostavka je da je kontakt lopte sa tablom takozvana Mrtva tačka, ali, ako je mrtva tačka ispod nivoa obruča, naravno da se ne sudi koš. Zamisli, onda bi i svako dodavanje koje ide ka košu, a lopta je u padu, moglo suditi kao pogodak, da je odbrambeni igrač pipnuo loptu u silaznoj putanji...

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Samo se ti nadaj da je njima Partizan bitan... e koliko ste smešni...
(ajde palite.., 02. februar 2023 21:37)


Najgledaniji tim koji se bori za F8 im nije bitan?! E moj ti...vi ste im takvi raspali bitni.

Udah

pre 1 godinu

Samo su Vildosa i Nedovic EL igraci. Ovaj drugi ove sezone vrlo prosecan.
Bez pleja stare skole i krstenog centra nema tu igre.
Ostali zablistaju na svakoj sedmoj utakmici.
Po meni je problem u upravi i skautingu.
Jovanovic, Adams, Raduljica, Holand, N. Ivanovic, Kuzmic?

Zoran

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide

Jovo

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 02. februar 2023 23:59)

Znas kako...u Superligi Srbije u fudbalu su svi Zvezdini protivnici masakrirani od sudija vec godinama. A sto se vecerasnje utakmice tice, ako mislis na faul Bentila, nauci da Lazic potez ulaska kolenima u protivnickog igraca nije dozvoljen, kao i to da se poeni priznaju ako pre bloka lopta koha udara o tablu mora celim obimom preci liniju visine obruca.

Laku noc.

veliki strumf

pre 1 godinu

Банда! Раштимовани оркестар! Душко је погубио све конце, појма нема шта да ради. Слушам их пре утакмице, као једва чекамо меч да се искупимо за Болоњу! Они ДУПЛО ГОРИ! За 18 минута тројке 0/8, то ни и за пионире било срамота! Шутеви за два небулозни јер немамо игру, проток, акције, нико жив се не креће. Губиш 16 разлике после 18 минута! Бедници.

lav

pre 1 godinu

aco, 2:1 za zvezdu do sada, tako da prvo treba da izjednacite, sto je realno u ovom momentu, partizan podigao formu, zvezda u padu. videcemo, teska prica u za jedne i druge za taj top 8. partizan ima vece sanse od nas, mada su i te sanse realno male, ali videcemo. dace Bog oba nasa kluba da prodju, ako ne barem jedan. i da kazem, navijam za zvezdu, ali nisam ti ja od onih da navijam za neke tamo zabare, nemce, turke. ne razumem nase ljude, pa da li ti je draze da turcin pobedi srbina. pa razmislite malo jbg. ok u derbiju ili u ligi ali protiv stranaca, nikada necu. ali to su uglavnom ljudi koji ne rade nista, klinci itd.

Krle

pre 1 godinu

Nemanja nedovic je najveca prevara od igraca koja se pojavila na nasim parketima,najgori suter koji je igrao u crveno belom dresu,bolje da su taj milion dali prihvatilistu za pse

Cika Velja

pre 1 godinu

Treneri cudo veceras...
Milano ee raspada u drugom poluvremenu, Mesina i ne pomislja za tajm-aut...
Zvezda prilazi na posed zaostatka, Ivanovic postava sa Markovicem, Lazicem da juri rezultat...Haos, hahahahaha

vajld card

pre 1 godinu

Никада, ни у једном такмичењу у било ком спорту, није један клуб масакриран ОД СВИХ као Звезда у ЕЛ ! Ниједан, никада !
(Antidrukara, 2. februar 2023 23:59)

Brzo se sve zaboravlja...eto i ja doziveh da najbolji klub na planeti ima pozitivan skor...

snajper

pre 1 godinu

Ja gori napadacki potencijal u zivotu vido nisam: Lazic, Lazarevic, Markovic, Kuzmic, Holand, Ivanovic, Dobric. Čudo da nismo pukli 30 razlike.

sale

pre 1 godinu

Ne bi valjalo da zvezda izgubi ovo,izgubice svaku volju a nama trebaju njene pobede protib Valensije i Baskonije.Bolje da dobiju i ostanu fokusirani

Prava istina

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...

Gossa placa Zeljko 83

pre 1 godinu

sasapg, jel su vas Milogorce naucili kako se kaze tabla na engleskom? Pa jel si corav da nisi video da je lopta udarila tablu?

bvb

pre 1 godinu

Što se tiče lopte koja je udarila tablu evo ti zvanično pravilo:
Goaltending occurs during a shot for a goal when a player touches the ball while it
is completely above the level of the ring and:
• It is on its downward flight to the basket, or
• After it has touched the backboard.

Znači lopta mora u potpunosti da bude iznad obruča, a u ovom slučaju nije bila. Faul Bentila može da dovede u pitanje samo slijepac, potpuna neznalica ili Čovićev sljedbenik
(sasa pg, 2. februar 2023 23:29)

Evo pametnjakovicu, imas cak i na B92 clanak gde lepo za pismene pise da je ponisten cist kos. ALi ti si to vec i znao samo ti mrznja ne dopusta da kazes kao covek. Uostalom, eno poun twitter klipova iz svih mogucih pozicija gde se lepo vidi da je em lopta celim precnikom preko obruca em u silaznoj putanji.

MilosNS

pre 1 godinu

Brod polako tone, a kapetaa kao da je pogubio konce, Dobrić koji je katastrofalan igra celu utakmicu, Petrušev na klupi, Nedović ne igra poslednje dve minute, a poeni su neophodni… ivanović nije ni ulazio ?!?! Neshvatljive odluke, NESHVATLJIVO

jugguja

pre 1 godinu

Idemo dalje a ovim cetvrtacima ne treba odgovarari na gluposti koje pisu jer je ocigledno da je kod takvih navijaca evolucija promenila smer. Pozdrav
(Zorann, 3. februar 2023 00:24)

Evolucija je promijenila smjer onog momenta kada su navijaci Zvezde poceli da navijaju za FMP. Svaki navijac bi trebao da navija za svoj klub. Kada se klub ugasi krece se od nule i opet se navija za svoj klub. Znaci steta nesagledivih razmjera je napravljena Zvezdi. Dozvolili ste vi da bude napravljena, sada patite.

Patriota

pre 1 godinu

Zvezda je dpžuvela četvrti uzastopni poraz u evro ligi i samim tim šansu da uđe u prvih 8 svela praktično na minimum. Šansa još uvek postoji, pobedom protiv Makabija i naravno žrebom, odnosno utakmicama protiv direktnih protivnika Baskonijom i Valnbsijom kod kuće. Ali kako je reći potrebne su pobede a do njih je teško doći. Porazom protiv Makabija mislim da ionako sada male šanse postaju još manje. Zašto. Kako. U svojim pobedama Zvezda je imala više raspoloženih igrača. Pored Vildose i Nedović koji se davali u proseku izmwšu 10 i 20 poena na skoro svakoj utakmici dobro su igrali i Petrušev i Dobrić. I oni su davali od 10 do 20 tak koševa. Kada imaš 3 do 4 košgeterski raspoložena igrača lakše dolaziš do pobede. Sada to nije slučaj. Vildosa i Nedović igraju svoju igru, sve se vidi. Petrušev i Dobrić odsečeni, verovatno i kritikovani od trenera i to je posledica ovakvih rezultata. Neko je kriv i najlakše je udariti ba nekog ko pravi karijeru. Zvezda treba da se podigne, odigra za sebe i navijače i pokuša da dobije što više utakmica i to samo kolektivnom igrom.

зуке

pre 1 godinu

Ево ја као навијач заиста не разумем управу Звезде. С једне стране потпишеш играче попут Вилдозе, Недовића, Кампаца…:а с друге стране имаш кузмића, марковића, добрића, радуљицу (?!?)

mire

pre 1 godinu

nedovicu raskid ugovora,dobricu zabraniti da igra kosarku,covicu sa kojim igracima si usao u e ligu,ovo je bruka i sramota daj i ti ostavku skloni se

Dr Hitch

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.

sasa pg

pre 1 godinu

@@sasa pg

"Faul" Bentila može da vidi samo obeleli navijač kluba iz Zagreba. Dabogda vam svaku sudili ovako pošteno, počev od Kaunasa.
(slabo razumem milogorski, 2. februar 2023 23:45)

Dabogda :) Guranje protivnika od strane Mitrovića pri skoku i loptu koja je izašla u aut od noge Petruševa takođe mogu da vide samo "oboleli" ili...

železnik

pre 1 godinu

bombas Baš tako! Potpisujem sve što si napisao! Ova zvezda igra najružniju košarku od svih evroligaša i to je tako godinama..
(Šomi,

A ti bi da igramo leprsavu košarku sa Lazicem, Lazarevicem, Kuzmicem, Dobricem, Ilicem, Marković em... Pa mi i dobijamo utakmice na krvavu odbranu. I svaka čast igračima na tome.

Da kao neki možemo da dovedemo sedam, osam vrhunskih igrača, igrali bi lepršavo. Ali smo u svakoj sezoni mogli da dovedemo maximum dva kvalitetna igrača, a ostali prosek.

I opet ce na tu krvavu odbranu osvojiti sva tri domaća trofeja.. Živi bili pa videli.
I ja sam zadovoljan. Za nešto više moraju da imaju bar 5 vrhunskih igrača, a ostali roster domaći igrači.
(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Ali imate 2 kluba! ! !
Ugasite jedan i preusmerite sve na drugi i eto rešenja.Ali tada nema dve sigurice u ABA i uzimanja i šetanja igraca iz jednog u drugi.

Jb

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)
Samo da podsetim ZASTO je to kari rekao. Nedovic je promenio menadzera pa je cuveni trener, selektor dobio zaduzenje da ga kritikuje i smanjuje mu minutazu, cisto da i to znas
A utakmica ko utakmica, vecina igraca zvezde nema dovoljno TALENTA za igranje na ovom nivou i to je uglavnom to

Bajo moj

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...

jugguja

pre 1 godinu

Tih 8 godina su istrgnuti iz vjecnosti i pripadaju FMP-u koji koristi grb zvezde. Za ovo sad i za sve ostalo osim tih 8 godina, mozemo da radimo sta hocemo, pa i da se rugamo. Veceras, obuci zeleno i navijaj. Nece ti pasti tesko, navikao si na poraze.

Схвати да ми нисмо ви... Да победу над другим тимом, славимо узвикујући против вас безвезњака, то само вама пада на памет... И једној "нацији"... Исти ментални склоп...
(Bajo moj, 3. februar 2023 09:07)

Bukvalno to radite, evo 8 godina usta puna Zvezde, a ono FMP. Ali dobro, vi niste mi i nikada necete biti mi koliko god se trudili. I koliko god saopstenja za stampu dali.

Baraba

pre 1 godinu

Ali naš trener na 33 sek do kraja ne pravi faul! Pa rođeni, naravno da će Armani da igra ceo napad. I da su promašili, pa ti hoćeš da naši daju 4 poena za 9 sekundi, a kreću ispod svog koša, plus Armani će imati napad ako slučajno pogodi. Neverovatno za tako iskusan trener, kao da je jedva čekao da se završi utakmica

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

Zhol

pre 1 godinu

Мени је лепо кад Недовић, Илић, Добрић...играју ЕЛ. А у спорту се губи...бар знам за кога навијам и не морам да размишљам који тим је мој...а мислим да осим Жалгириса и Звезде нема више тимова за које публика осећа да су њихови...
(Алекса, 03. februar 2023 07:46)

A jel ti bilo onda bas ruzno i tesko da navijas za Zvezdu u sezoni kad je za Zvezdu igralo 9-10 stranaca, ili ti tad to nije pravilo problem?

Bero Rakun

pre 1 godinu

Pratim i Luku i Kuzmu i cini mi se da su u pravu kada su u proslom podkastu istakli da ih sama igra Zvezde brine, da proslu utakmicu nisu izgubili uz dobru igru, na nacin da je protivnik bio bolji i pobedio tesno, vec je Zvezda izgledala jako lose.
Da vidimo veceras ima li neke reakcije.

Mex

pre 1 godinu

Nikad više glavu nećete dići.
Igrate zadnju sezonu u EL.
(samokažem, 02. februar 2023 20:18)

Ajde uključi mozak. Valencija i vi ste privremeno u EL. Nemate ni B licencu. Ako vrate ruse vi ispadate osim ako ne osvojite ABA. Zvezda neće biti ni u četiri poslednja da bi visila EL a teško da tvoji mogu da osvoje ABA
(a, 2. februar 2023 21:01)

Rusi nece igrati bar 5-10 godina, mozda i vise. Monako, Valensija i Partizan su sigurni u to ne sumnjaj ni sekunde. Zvezda ako ne uzme ABA moze da se pozdravi sa Evroligom.

Petar

pre 1 godinu

Duško Ivanović se pogubio, ne igra mu Petrušev, Nedović - čeka bebu, Ilić - prosek, Dobrić - užas, Vildosa - zakazao, Lazarević i Lazić samo odbrana, Bentli - solidan, svi ostali nisu vredni pomena.... Kraj o snovima i prolazu u osam, sada u Tel Aviv

Srki

pre 1 godinu

Zvezda mnogo bolja,vodi celu tekmu al sudije kradu za Armani
(Reka Sava, 2. februar 2023 22:31)

Ko vodi celu tekmu? Jesmo li mi gledali istu utakmicu? Mozda su vodili u prva dva minuta utakmice, celu utakmicu su u minusu
(trisa, 2. februar 2023 22:48)

Vodili su loptu, jer bi bili koraci da nisu

Dzoni

pre 1 godinu

Lupetaće gluposti gledaj te košarku super smo bili ne možeš da se vadiš protiv nikog na strani a pogotovo protiv mesine oni i efes dobiće skoro sve do kraja super je ova sezona ako uzmemo abu

dejan

pre 1 godinu

Šta se dešava sa Dobrićem? U čemu je fora sa onim komičnim kotrljanjem i držanjem za nos svaku utakmicu? Skoro se za nekog čoveka nisam zeznuo u proceni kao za njega.Ruku sam mogao da dam da je normalan, pošten momak, a ono prevarant neviđeni.To je inače Kalinićeva specijalnost, ali ovo što Dobrić izvodi je komično.

Slavko

pre 1 godinu

Kada Petrusev igra vise od 30 minuta Zvezda pobedjuje, Kada igra manje od 20 sigurno gubi. Prosto kao pasulj. Ivanovic glumi ludara i ladi Petruseva ko bajagi ne igra odbranu...Sve dok ne vidi njegove blokade, poene, otvaranja... Tesko cemo mi biti i 12ti a ne 8mi.

Torrente

pre 1 godinu

Kod Radonje se igrala odbrana, ovo sada se nemoze gledat
(Drale, 2. februar 2023 21:03)

Evo ti ga dr. Radonja, čvrsto drži 17. mesto sa praktično neograničenim budžetom.

Božana

pre 1 godinu

A što bi vi i morali da osvojite Evroligu? Možete vi i kao 17i da odete na finale i ukradete pehar.
Jedino tako možete da ga uzmete, to vam je u krvi a ne bi vam ni bilo prvi put.

Neđo Valderama

pre 1 godinu

Marković, Kuzmić, Lazarević, Ilić...Ja ne znam kako sa takvim igračima da se igra EL. Ne postoji jedan igrač u zadnje 2 utakmice da se istakao. Ne razumem samo Markovića, čovek gubi loptu tokom izvođenja, Kuzmić slobodno bacanje ne ume da pogodi, Ilić beskoristan, Nedović užas, Vildosa ima sraman pristup igri za profesionalnog košarkaša...Stvarno mi je žao Duška Ivanovića kakvi su ga likovi zapali...

sasa pg

pre 1 godinu

@Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Sudije krive opet, a? Vidiš li ti kako igrate?

Poznavalac

pre 1 godinu

Poraz u Kaunasu je sve ove poraze pokrenuo. Ima i još jedna stvar: Uprava umesto da je rekla da poštuje odluku da Kampaco ne moze da se registruje u interesu reputacije najjačeg evropskog klupskog takmičenja, oni se sude i pljuju po tanjiru iz koga jedu, pa sada i sudije svaku ničiju loptu sude za protivnike, ili pomognu kada je neizvesno.Jednostavno, taj inat i konfrontacija sa svima i to da smo samo mi u svemu u pravu, nas vodi u propast na svim poljima.
Tuga.

Mafijaska pudlica

pre 1 godinu

Draže mi je što igramo u ovakvom sastavu pa makar i gubili nego kao neki instant klubovi sa ogromnim budžetima.
(vladimir, 2. februar 2023 21:23)
Bas ti verujem!

aca

pre 1 godinu

Godinama unazad imate problem sa tempiranjem forme. U najbitnijem delu sezone imate takav pad u igri da je to prosto neverovatno od ekipe koja 10god igra EL. A sad jos kad vam je Ivanovic iscedio energiju iz svih igraca tesko da ce igra biti bolja, plus sto su vam svi provalili igru a plan B nemate. Zoc je ipak i dalje bolji trener od Ivanovica.

Czv Pz1989

pre 1 godinu

Ovo postaje odvratno.. svaka utakmica je resena do poluvremena. Koji amaterizam od strane Dobrica, Nedovica, Lazarevica, Mitrovica, kao da su pali s'marsa. Zivog me zanima da li u ovoj ekipi postoji trojka? Ko pokriva tu poziciju? Ovo sto igraju Dobric, Lazarevic, Holand, iako ga veceras nema, mada bi mozda i pogodio neki sut, odbranu svakako ne igra niko. Kao sto rekoh protiv Virtusa, Bentilu treba slobode, ocigledno da ne ide ono forsiranje od strane Ivanovica i guranje pod kos. Vildoza veceras kao i posle povrede laganica, nonsalantno, opusteno, gubi lopte, ispade Stefan Markovic najjozbiljniji plej, cvrst na lopti, siguran pas, Kuzmic nije lose, trudi se, koliko i ne igra odlican je. Ovo ostalo cist kriminal. Desi se da ma nekoj utakmici ne ide.jednom, dva, trojoci igraca, i tako u krug, al kod nas cim je pad, onda je to konstantno 99% ekipe u kanalu, plasljivo, bez suta, bez nekog zakucavanja, onako muski, ovima kao da su pola familije pobili. A najjaci utisak je sto Ivanovic drzi Dobrica na terenu sve vreme, a decko, iako ga zaista cenim, je u najvecem problemu verujem od svih igraca u citavoj Evroligi. Nek je Bog.u pomoci, al ovo sto igramo je nivo Borca iz Cacka. Sem Kampaca, Zvezdi nedostaje trojka i petica. Sportski pozdrav

Marko

pre 1 godinu

Nedović je najveća košarkaška prevara u poslednjoj deceniji. Čovek je bek šuter sa procentima šuta za tri poena kao da nije radio fizičko, a ne da je profesionalac. I tako kroz celu karijeru.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

Bolje navijanje u Milanu nego na derbiju...
(oh boze, 02. februar 2023 20:42)

samo još korner da se izvede i pali se mašina

Dusan Uros

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.

Sinovac

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...

Zhol

pre 1 godinu

Šta reći? Zloba i zavist do nevidjenih granica. Grobari posebno vi mladi morali bi od starijih da nesto čujete o godinama od početka ovog veka pa do 2010, 2012. Tada ste bili prvi u fudbalu i u košarci. Nismo vikali i govorili o namestanjima,a znamo ko vam je bio u rukovodstvjma. Sada je naše vreme i trajaće. Ko drugome jamu kopa sam u nju pada.
(VIT, 03. februar 2023 07:54)

Bukvalno ste na sva usta govorili "Toletova liga, sve namesteno", manje-vise ste samo o tome govorili.

markoni

pre 1 godinu

Prosto neverovatno da ovaj armani igra kao da im je uslov za top 8 da dobiju samo zvezdu. Opet ce nas da dobiju i narednih 10 da izgube.

samokažem

pre 1 godinu

Mi smo sezonu u evro ligi zavrsili onim porazom od barse,sve treba da se usmeri na aba ligu posto ona obezbedjuje sledece sezone evroligu,na terenu to da se obezbedi,a ne ko jugosloveni da se kupuje i da mora rat da izbije da bi oni igrali
(Krle, 02. februar 2023 21:19)

Ili epidemija korone. Ili nedostatak para Cibone. Ili "premala hala" Igokee.

16 000 prosek u EL

pre 1 godinu

sto kampaco sedi na klupi,, za staga placamo bre....
(borivoje surdilovic, 02. februar 2023 21:36)

pa da mase peskirom, zato ga placate...

Škodra

pre 1 godinu

Kompletna ekipa igra katastrofalnu košarku i to od utakmice sa Žalgirisom ali svi oni koji brane Dobrića očigledno da nikad nisu loptu bacili u koš. Dečko pokazuje svu svoju košarku neinteligentnost užas.

111

pre 1 godinu

Opet da podsetim na ono što je Kari rekao: Ko je Nedović? Kada je najpotrebniji-ništa. Ali, takav je uvek bio, samo treba biti realan
(Draško, 2. februar 2023 22:44)


Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..

Rendi Mars

pre 1 godinu

Ono kad se i voditelj na kanalu Evrolige smeje šta sudije rade...
(Stan Marsh, 2. februar 2023 21:05)

Cekaj, nadam se da nisi ozbiljan. Mi smo se raspali potpuno, ne igramo ni napad ni odbranu, a tebi su sudije krive? Zbog takvih kao ti se ovi drugi i sprdaju sa nama.

pejton

pre 1 godinu

Kriminalan sut za tri Zvezdin (doduse i Armanijev, ali kod njih i nema ko sem Berona da pogodi).

Da je bilo barem nekih i 30 odsto za tri, to bi bilo jos 10ak poena na kontu Zvezde i verovatno i pobeda jer ste se trgnuli u drugom poluvremenu. Sudjenje na stetu Zvezde.

Bila je ovo prilika, mnogo bolja nego vruc teren za goste u Tel Avivu.

Zhol

pre 1 godinu

Ne shvatam kako iko ko prati kosarku i dobro je pogledao konkretnu situaciju moze misliti da je za ono trebalo svirati silaznu putanju.

Ramones

pre 1 godinu

Padaju mi kapci..
Ne igra se kosarka,poslednjih8 g.Statistika sve govori,pogledaj odnos pobeda i poraza,pa ces videti ko koga dere.

Zhol

pre 1 godinu

Vildoza i Nedovic zasad samo halu nisu promasil. Zvezdine trojke 0/8 zasad... Suterska klinika trenutno, nema sta. Jedino ako pobudale u drugom poluvremenu pa krenu sve i svasta da ubacuju, ali trenutno ne deluje da moze ovo da se preokrene.

cccc

pre 1 godinu

Ali Dobric i ovde i u Bolonji, ocigledno se jos nije oporavio od onog muckog i podmuklog udarca Egzuma.
(Dekisa, 2. februar 2023 21:13)

Kad je Dobric u pitanju , ne pominji ni blizu Egzumovo ime. Ni u kom smislu kad je kosarka u pitanju..

E

pre 1 godinu

Vildoza,Nedovic i Petrusev su se raspali, verovatno umor, mozda nema plata. Dobric prosecan igrac, nivo Mornar, Markovic kako je covek imao ozbiljnu karijeru? Ivanovic Buducnost vrh karijere, Bentil boli coveka uvo, Kuzmic Boze, Lazic mozda nekad dobar defanzivac, sada na mrki pogled faul.Jedino koga bih pohvalio je Lazarevic decko zna kolilo moze i drzi se toga uz veliki trud. Od Zalgirisa nema vise zalaganja ima i umora ali jedina logika mi je da nema plata!

Realan

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani

Аспера

pre 1 godinu

(realan zvezdas, 03. februar 2023 07:17)
Vildosa, Holand, Bentli, Martin, Kampaco, Ivanovic i od domacih skupih Nedovic, Dobric i Petrusev. Nije bas da igraju samo Lazic, Lazarevic, Ilic, Markovic i Kuzmic.

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

Košarkaški sudija

pre 1 godinu

Samo nam navedi član u kojem to piše. Ništa više ne treba.
Jer ako tako tumače pravila i sudije u EL onda je jasno zašto tako sude.
(Bivši košarkaški sudija, 2. februar 2023 23:42)

Službena pravila igre objavljena na sajtu KSS...

31.2.1. Spreĉavanje pogotka nastaje u toku šuta za pogodak iz igre kada igraĉ dodirne loptu dok je ona potpuno
iznad nivoa obruĉa i:
 Nalazi se u silaznoj putanji ka košu, ili
 Nakon što lopta dodirne tablu.

Pravila su jasna...
(Sinovac, 3. februar 2023 08:30)

U toj odluci nema ništa sporno. Lopta je dodirnula tablu pre nego što je celim obimom prešla zamišljenu linije visine obruča.

Ono što je mene frapiralo u prenosu, nije da komentatori to ne znaju, nego da to ne zna čovek koji se 16-17 godina profesionalno bavio košarkom. Košarka nije bejzbol, sport sa najviše pravila, pa da ima više od 300 pravila. Imamo oko 35 pravila i da čovek koji toliko dugo profesionalno igra neki sport, a da mu ne zna pravila...to je, blago rečeno, tužno.

nbc

pre 1 godinu

Groblje poletelo, ali opet Kalis u junu.
(urke, 3. februar 2023 09:02)
Pa mi i ne sumnjamo u to. Ne radi toga što ste bolji nego radi toga što se u ovoj državi poslednjih 10 godina sve mijenja osim prvaka u svim sportovima.

zipa

pre 1 godinu

ovi nasi ko da su pili varikinu.....katastrofa pad forme...u najgorem trenutku...gubimo kod kuce a na strani nas pune sprdaju se s nama...

VAR

pre 1 godinu

Osim Nedovića i Vildoze, sve dunsteri na ulazu i na zicerima, kao kamen da bacaju. To se posebno odnosi na Dobrića, čovek ima 1% realizacije kada ide na ulaz. Kao da napadaju mitraljesko gnezdo, a ne koš.

rodjaksasela

pre 1 godinu

prosto pogledas ekipu Armanija i tu vidis par igraca opasnih na vise nacina, da li sut, da li prodor, da li igra u reketu, jos par onih koji uglavnom imaju sut, a vidis Zvezdu dva opasna igraca i ostali ne mogu vola da pogode...pa kako da igramo. Partizan na cetiri utakmice ubacio 40 i nesto trojki mi ubacujemo u proseku 4... nama kad su svi na 120 posto moze da se dobije ovako kad su na 90 posto, a Nedovic na 50 posto, mozemo samo da se nadamo da cemo da puknemo nekom pristojnom razlikom...komentarise se odbrana da nije na nivou, ja vidim i u prosloj i u ovoj da napad upropasti sve sto odbrana ponekad uradi. I protiv Partizana i protiv Virtusa i veceras u Milanu. Plac majke bozije...evo da postavimo to ovako, Markovicu, Lazicu, Lazarevicu a bogami i Dobricu kad se usmeri u desno, da stavis bilo kog klinca koji trenira basket, ne verujem da bi uspeli da realizuju 30 posto napada.

Mikica

pre 1 godinu

Treba stoki Savicu i Bodirogi prirediti dekor navijacki sledecu utakmicu kuci....nemam komentar dalje!Ne igramo bajno Ali msc bilo bi dzaba sve I da igramo
(shone bjelovacki, 2. februar 2023 22:56) # Link komentara

Pozovite ih oni ce doci a vi to spremite.
(Dusan Uros, 3. februar 2023 08:06) # Link komentara

Imamo pobednicki komentar

Patriota

pre 1 godinu

Pre poslednje četvrtine Zvezda šutira trojke 15/1. I hoće pobedu. I dva najbolja igrača Zvezde Vildosa i Nedović ne pogode ni jednu trojku. O njihovom ulascima nakon prodora u protivnilki reket i poentiranju ili asistencijama neću sa govorim. Povratak u igru su doneli drugi igrači Bentli pogotovo. Trenutni problem Zvezde što nema košgeterskog učinka Petruševa i Dobrića a to su 10 do 20 poena uz visok procenat šuta. Tada Zvezda pobeđuje jer navedeni igrači pokriju loš procenat šuta i veliku potrošnju lopti Nedovića i Vildose. Kako i na koji način podići navedeni dvojac da ne troše toliko lopti i više asistiraju svojim saigračima. To je na treneru.

bvb

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

LeBranko ima bolji procenat i od svih vasih sutera. Tako da se zapitaj. Pritom, procenat od 55 suta za 3 je neverovatan cak iako je na ovako malo uzorku

Man

pre 1 godinu

Zvezda ima ocajan raspored u o ogodisnju EL Los raspored se nastavlja i ako jos izgube od Albe kuci postoji velika opasnost od top 17 posto sem tog meca ne vidom da zvezda moze da pobedi jos barem na dva meca.

Kedi

pre 1 godinu

Zamislite kako igra Zvezda kad je Bentil ubedljivo najbolji na terenu.
Petrušev, Mitrović, Nedović a o Dobriću da ne pričamo su totalno ispali iz forme. Njih četvorica uz Luku su glavna petorka i stvarno nemamo čemu da se nadamo.

Sajonara!

pre 1 godinu

Tako je to kad je klub privatizovan, covek dovodi koga hoce i kako hoce, nit se zna ko je ni sta je u klubu, marinete koje dolaze na kucnu Slavu. Nema nerviranja, zasto bi sam sebi covek polaze racune, Raduljica plata ne igra samo je registrovan, Adams promasaj otisao posle dva meseca isto plata, Kuzmic od saovracajne nesrece poluprofeisonalc realno moze samo Kls da igra plata, Kampaco plata plus ugovor ne igra do Marta, Lazic dozivotan ugovor, covek istrosen i potrosen plata, Nedovic 1,1 milion vise povredjen nego sto nije plata isto, i da ne nabrajam vise, a mogao bih. Trener zamenjen plata umalo zaboravih, predsednik da je u bilo kom klubu popio bi otkaz za pola ovih stvari, ali kad si u svom klubu kako sam sebi da das otkaz🙂 Moglo bi to, ali nismo u Japanu, u tom istom gde je nas 2 centar Raduljica do skoro bio!

Imeniox

pre 1 godinu

A najtuznije je sto ni ovaj armani ne igra nista posebno cak moze se reci njihova prosecna mozda cak i ispodprosecna igra,a mi smo toliko jadni pogotovu u napadu...trojke 1/15 ljudi sta je ovo

069..

pre 1 godinu

Ako dva najbolja igraca, Vildoza i Nedovic, zajedno postignu 15 poena? A Nedovic u poslednje dve utakmice postize po 4 poena sa sutem za 3, 0 od 7?? Cemu da se nadas?? I to bas sada kada se vodi borba za mnogo bolji plasman? Nema boljeg plasmana nego se ide na dole..Jako lose..Pa cak i kada se pruzi neka sansa da se potpuno pridje..sve se upropasti..

saxervujke@gmail.com

pre 1 godinu

Nažalost sve slabosti se ispoljavaju od Zalgirisa. Jednostavno ovaj tim nije sposoban da izdrži ovaj tempo. Veliki nedostatak je pravi centar, jer Kuzmic i Mitro to nisu. Drugo, Nedović pokazuje da mu je limit 2-3 meseca brutalne košarke posle sve opada...

realno

pre 1 godinu

Sudije, pa sudije...Dajte ljudi, na 7min, do kraja imali smo sut, za 3 poena, 1-17 !? Kako da pobedis sa takvom igrom..?
LeBranko opet standardan =0 poena...
Nedovic misli da je Kari, a Vildoza da je Doncic...ne ide
(Zoran, 02. februar 2023 23:18
lebranko NIJE sutnuo ni jednom na kos ali NI JEDNOM

BG 1958

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.

Jednom, da jednom

pre 1 godinu

Odbijena lopta od table posle suta nema veze sa silaznom putanjom.Kos se moze postici sa odgovarajucim felsom od table a da dodir sa tablom bude ispod nivoa obruca.Niko ne moze dokazati gde bi lopta isla nakon odbijanja od table.
(DA, 3. februar 2023 09:22)

Legitimno i ima logike. Piši FIBA i da razmotre eventualnu promenu pravila. Po važećim pravilima sudije su donele ispravnu odluku. Znaš druže, nije ti ovo ulični basket pa da imaš slobodnu interpretaciju pravila. Na primer, zašto za klasično simuliranje u dve od poslednje tri utakmice Dobrić nije dobio tehničke greške? Tu su sudije, one donose odluke i to je amin i za igrače i za publiku. Inače bi bila anarhija.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

Rakocevic je vazda bio stetocina, dzaba MVP priznanja kad je u karijeri uzimao Milove titule sa onom Buducnoscu i kup po kojem je snimljen film. Vestbrukov beli brat. Buducnost je tada isekao Vujanic i to preko nas Rakocevica a penzionisao ga je Bogdanovic na ABA F4 i igrom 1v1 sa 20 godina.
Takav talenat, takva ruka, takva fizikalija, al dzabs kad je limitiran sopstvenim egom. I u reprezentaciji one 2006. je on bio kuvar vecine svadja. Zato i ne radi negde nego ima izmisljeno mesto u savezu.


@

Rakocevic je za Nedovica, doktor atomske fizike. I to kazem kao navijac Partizana..pa vi lupajte minuse..
(111, 02. februar 2023 23:07)

Što minuse, pa Rakočević je bio tri puta najbolji strelac EL, a Nedović šutira 20% za 3, to se Rakočeviću ne bi desilo u snu. Ali ajde, dao je dve trojke Partizanu i to je najvažnije, a što svaku utakmicu ukanali ekipu svojim bezobraznim šutiranjem sa osam metara, nema veze.
(Dr Hitch, 02. februar 2023 23:29)

Milos

pre 1 godinu

Mi smo narod koji u svemu vidi teorije zavere,pa tako se i gleda ovaj poraz Zvezde,a niko se ne pita; kakvi smo to mi? Mnogo je lakše tako,kada se ne uspe,krivi su: Pera,Košta,Mita.....,uglavnom mi nismo.
(BG 1958, 03. februar 2023 08:47

Nije Mita,on je ok

Petar

pre 1 godinu

Ma sta je ovo ? Kakva je ovo igra ? Pojedini nasi igraci kao da nisu spavali od one mucne utakmice sa zalgirisom. Ne mogu da verujem da bas ni jedan igrac ne moze da krene . Prave se neshvatljive greske i ovo lici na momente na pijanu grupu cirkusanata . Mucno je stvarno.

Nikola

pre 1 godinu

Zvezda u velikom padu forme.
Plus im ne igraju mnogi igrači.
Evo kraj je prvog poluvremena, Vildosa, Petrušev i Nedović nikako da se sastave...
Daj Bože da se vrate u meč, ali baš su bezvoljni i bez energije crveno-beli.

xxx

pre 1 godinu

Zvezda vec godinama standardno u EL - lose krenu, pa nam daju nadu serijom pobeda i onda na kraju - hladan tus, totalni raspad. Ali, ovo je neki realni domet ove ekipe. I nauk za upravu da rade ono sta im je posao a ne da pisu saopstenja i ulizuju se navijacima.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Kraj treće četvrtine Lazarević, Ilić i Lazić ukupno 0 šuteva a Stefan Marković 1/2. Odbrana i skokovi su važni ali se u košarci još uvek pobeđuje postignutim poenima!

Zhol

pre 1 godinu

Ne lupetaj druze, timovi slicno kostaju. Partizan ima vise skupih igraca, ali Zvezda ima vise sveukupno, plus Kampaca koji je najskuplji kad se uzmu u obzir svi igraci iz oba kluba. I to je to.
(Zhol, 02. februar 2023 22:09)

Nije duplo, ali nam beze dosta.... plus imamo prilično veci prihod od karata, kojim mozemo da pokrijemo minimum 3 najskuplja igraca...
(Sampion Evrope 92, 02. februar 2023 22:43)

Ne vidim iskreno kako bi mogli da beze dosta.

Aj da kazemo da Obradovic i Ivanovic imaju slicnu platu (mada bi Obradovic trebalo da ima vecu platu, vece je trenersko ime).

Od stvarno skupih igraca, Partizan ima Egzuma, Pantera, Nanelija, Papapetrua, Ledeja. Zvezda ima Kampaca, Nedovica i Vildozu. Hajde da kazemo da je Kampaco verovatno za bas debele pare presao, pa da se tu ponistava deo toga sto Partizan ima vise ovakvih igraca, ali bih rekao da su sveukupno skuplji Partizanovi "kapitalci".

Od osrednjih u Partizanu imamo Madara, Andjusica, Avramovica, Smailagica i Lesora. U Zvezdi imamo Markovica, Ivanovica, Bentila, Petruseva, Martina, Dobrica, Holanda, Mitrovica, Ilica. Tu je skuplja Zvezda.

Od ostalih u Partizanu imamo Tristana, Trifu, Balsu, Djordjija i Brodzijanskog, u Zvezdi njihovu boraniju u vidu Lazica, Kuzmica, Lazarevica, Raduljice, Topica. I imamo otpustenog Adamsa i trenera Jovanovica, tako da je i tu skuplja Zvezda.

Ja bih rekao da se ovi delovi gde je skuplja Zvezda ponistavaju sa ovim gde je skuplji Partizan. E sad, to je moja ocena, ne mora znaciti da sam u pravu, a sasvim sigurno ce Zvezdasi reci da sam potcenio vrednost Partizanovih igraca, a Partizanovci da sam potce io vresnost Zvezdinih, ali eto, ja ovako nekako gledam :)

Jb

pre 1 godinu

Postoji li neki problem između Ivanovića i Petruševa?!
(Šlager pevač, 2. februar 2023 22:01

Postoji, decko je velika rupa u odbrani
(Realan, 3. februar 2023 07:35)
Nije on rupa, on je mlad, fizicki jos nije spreman da se "tuce" sa centrima el ali je talentovan. I mnogo lakse ce nagurati fiziku nego talenat, jel. Petrusev ima problem sa glavom, klinac, treba da se spusti na zemlju, nekakav pomak se tu vec primeti ali sporo ide. Potrebno je strpljenje, ideja, plan a to zvezda nema vec godinama unazad. Evo lazarevic, lazic, dobric, mitrovic...oni nisu rupe u odbrani, i???!!!

Zhol

pre 1 godinu

Steta je sto je ovde Milano zapravo igrao prilicno lose. Samo sto je jbg Zvezda bila za nijansu losija. Na pocetku kriminalna, a posle su pokazali zube, ali nazalost prekasno.

Kortizol

pre 1 godinu

Zvezdini "trojkaši" u EL
Lazic 55%
Vildoza 42%
Lazarevic 36%
Bentil 36%
Petrusev 34%
Dobric 30%
Ivanovic 26%
Markovic 25%
Nedovic 24%
(Veverac, 02. februar 2023 22:14)

Ne znam ako se zazas ili je stvarno tako?
Da im LeBranko bude najbolji trojkaš, nije ni čudno da će budu fenjerasi...
(Prava istina, 2. februar 2023 22:49)

Istina, izvor sajt EL bez sinoćnje utakmice

Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com