Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 18.09.2017.

21:59

"Borio sam se protiv suza, a bračna ponuda je dobra fora"

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je tokom Evrobasketa bio lider ekipe koja je osvojila srebro. Nakon Evrobasketa dobio je i ulogu poželjnog neženje.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

StarSport

On je tokom dočeka nacionalnog tima novinarima rekao da ne ume da opiše osećaj igrača koji se nađu pred toliko ljudi.

"Ne znam kako da vam ovo opišem, ovo je drugi put da doživljavam to. I ranije ono kad se gledalo preko televizije, ranijih godina neverovatan osećaj je da izađeš pred masu i da izgovoriš nešto i da oni na sveku reč skaču, neverovatno. Hvala im još jednom".

Bogdanović je teško podneo poraz u finalu. Rasplakao se i srpski navijači su to protumačili kao siguran pokazatelj koliko mu je stalo da Srbiji donese zlato.

"Misliš da sam ja to namerno? Marketinški trik takozvani? Ne možeš sigurno da izabereš ni najbolji trenutak, a ni najteži jer uvek ima sledećih. Ja sam se stvarno borio da to ne uradim i veruj mi da nisam hteo ni na terenu to da radim, nisam hteo i borim se sam sa sobom, ali kad sam krenuo da pričam ono kao treba da dam izjavu, bilo je teško, ali dobro, sve je to normalno", kaže u šali Bogdanović.

Osvrnuo se i na jednu od zanimljivih poruka koja ga je čekala ispred Skupštine "Za Bogdanovića da se udam, trojke da mi pravi".

"Dobra fora!", kaže Bogdanović i dodaje da od toga ne može da beži i da postaje svestan koliko je trenutno u Srbiji omiljena pojava, "Stvarno mi je drago kad to čujem, ali ne volim ja tu kao da se umiljavam, hvala im puno, šta da kažem", završava priču bek Kingsa.

On se već u utorak pakuje i sprema da ide u Atinu na utakmicu u čast Dušana Ivkovića 20. septembra, a odmah nakon toga leti u Kaliforniju gde će se priključiti novim saigračima iz Sakramento Kingsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve