Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.08.2017.

20:22

Isplatile se odlične partije: Štimac godinu dana u Efesu!

Srpski centar Vladimir Štimac dogovorio je uslove saradnje na godinu dana sa turskim Anadolu Efesom i odlazi iz Bešiktaša.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Isplatile se odlične partije: Štimac godinu dana u Efesu!
StarSport

Štimac bi trebalo da potpiše jednogodišnji ugovor vredan 550.000 dolara uz mogućnost produženja na još godinu dana, a njegovo zvanično predstavljanje se očekuje narednih dana.

Štimac će tako uspeti da iskoristi odlične partije koje je pružao prethodne sezone uključujući i poslednji fantastičan nastup u dresu reprezentacije kada je u pobedi nad Nemačkom postigao 20 poena. Predviđeno je da igra u paru sa Brajantom Danstonom, s tim što će verovatno morati da se bori za mesto startnog centra.

On je čitavu prošlu sezonu u Bešiktašu odigrao dobro i imao prosečno 13.3 poena i 9.5 skokova u Ligi šampiona, uz još bolje brojke u turskom šampionatu u kome je bio još bliži dabl-dabl proseku sa 14.3 poena i 9.6 skokova.

Jedan je od igrača koji su odveli Bešiktaš u finale turskog šampionata prvi put posle pet godina, ali je u finalu prejak bio Fenerbahče.

Trenutno je na pripremama u Atini sa reprezentacijom Srbije sa kojom će igrati na "Akropolis kupu" pred početak Evrobasketa koji naše košarkaše očekuje za tačno deset dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve