Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 21.08.2017.

13:00

Anketa – koliko Srbija može na Evrobasketu?

Košarkaška reprezentacija Srbije dolazi u oslabljenom sastavu na Evropsko prvenstvo, ali kao i takva nalazi se među glavnim kandidatima za medalju.

Izvor: PT

Autor: PT

Anketa – koliko Srbija može na Evrobasketu?
Starsport

Izabranici Aleksandra Đorđevića neće moći da računaju na Nikolu Jokića, Nemanju Bjelicu, Marka Simonovića, Miroslava Raduljicu i Miloša Teodosića.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa zbog povrede lista neće moći da zaigra na Evrobasketu i njegov izostanak najviše će nedostajati Srbiji.

Ipak, prvenstvo "Starog kontinenta" se susrelo sa velikim brojem otkaza, pa tako "Orlovi" neće biti jedina selekcija u oslabljenom sastavu.

Štaviše, većina reprezentacija doćiće u slabijem kadrovskom sastavu, što je veliki gubitak za Evropu.

U ovakvom rasporedu snaga i dalje je realno očekivati medalju od naše selekcije jer samo sa takvim razmišljanjem mogu i doći do željenog uspeha.

Napravili smo anketu koliko "Orlovi" mogu na Evrobasektu, pa nam ostavite vaše mišljenje.

Evropsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbija će igrati u grupi D u Istanbulu sa reprezentacijama Letonije, Rusije, Belgije, Velike Britanije i Turske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve