Kiriljenko bio zabrinut, Bazarevič ipak ostaje

Selektor košarkaša Rusije Sergej Bazarevič trebalo bi da dobije novi ugovor posle odličnog nastupa nacionalnog tima na Evrobasketu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.09.2017.

11:27

Kiriljenko bio zabrinut, Bazarevič ipak ostaje
Foto: fiba.com

Andrej Kiriljenko, predsednik Košarkaške federacije Rusije, sastao se sa Bazarevičem, kako bi razmatrali o produžetku saradnje.

Rusija se vratila na evropsku mapu pod vođstvom Bazareviča osvojivši četvrto mesto, što je najbolji rezultat ‘Zbornaje’ od 2011. godine i bronze u Litvaniji.

“Nismo razgovarali o novom ugovoru, već o želji da nastavimo saradnju. Bio sam zabrinut nakon njegovog poslednjeg intervjua na Evrobasketu. Bazarevič je rekao da je želeo da završi ovo iskustvo. Za mene je najvažnije bilo da čujem da želi da nastavi da radi sa timom”, istakao je Kiriljenko.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: