Najbolja petorka četvrtfinala: Dragić, Dončić, Bogdanović...

Goran Dragić, Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Kristaps Porzingis i Mark Gasol čine najbolju petorku četvrtfinalnih duela Evrobasketa.

Izvor: PT

Četvrtak, 14.09.2017.

17:23

Najbolja petorka četvrtfinala: Dragić, Dončić, Bogdanović...
SS@Twitter/FIBA

U polufinale plasirali su se slekcije Slovenije, Španije, Rusije i Srbije, a zvaničan sajt FIBA izdvojio je pet igrača koji su obeležili četvrtinu finala.

Slovenija je sa 103:97 pobedila Letoniju, a Goran Dragić i Luka Dončić kombinovano su postigli 45 poena.

Dragić je meč završio sa 28 poena i indeksnim poenom od 28, dok je Dončić imao učinak od 27 poena i devet skokova za 29 indeksnih poena.

Srpski igrač Bogdan Bogdanović takođe se našao među pet igrača, pošto je u pobedi nad Italijom postigao 22 poena i imao šest asistencija i četiri skoka, za 21 indeksni poen.

Listu kompletiraju, Kristaps Porznigis i Mark Gasol. Mladi Letonac je porazu od Slovenije upisao 34 poena, dok je Mark Gasol u pobedi nad Nemačkom odigrao možda i najbolju individualnu partiju na turniru.

Iskusni Španac je ostvario učinak od 28 poena, 10 skokova i četiri asistencije, što mu je donelo 37 indeksna poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: