Sale o Bogdanu: Nisu ga poremetili promašaji

Selektor Aleksandar Đorđević pohvalio je zrelost u igri Bogdana Bogdanovića protiv Italiije, u četvrtfinalu Evrobasketa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 13.09.2017.

23:45

Sale o Bogdanu: Nisu ga poremetili promašaji
Foto: StarSport

Bogdanović je meč završio sa 22 poena, šest skokova i četiri asistencije, a "pogurao" je tim ka pobedi uprkos tome što je pogodio samo jednu trojku iz devet pokušaja, i to tek iz osmog.

"Izuzetno je koncentrisan na igru. On jako fokusiran na igru. Nije ga poremetilo to što nije pogodilo šuteve za tri, nastavio je da igra sjajno. To je karakteristika velikih šutera, da i dalje igraju. Pravio je dobre izbore, skoro svaki šut mu je bio dobar, možda je samo jednom požurio u poslednjoj četvrtini, tada sam primetio i da je fizički malo pao. Odigrao je izvanredno, preuzeo je ulogu kada je bilo potrebno. Pomogao Miciću u organizaciji igre kada je Jović imao problema sa faulovima. On je izuzetno talentovan momak koji obožava igru i trenira više od bilo koga. Iz utakmice u utakmicu je sve zreliji. Izuzetno sam ponosan na njega", rekao je Đorđević.

Srbija će u polufinalu Evropskog prvenstva igrati protiv Rusije u petak od 20:30 časova. U prvom se dan ranije u istom terminu sastaju Španija i Slovenija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: