Utorak, 19.09.2017.

12:07

Muta: Ispada da je to štos, ali ja sam zaista ozbiljan

Pomoćni trener reprezentacije Srbije Miroslav Nikolić otkrio je da su Bogdan Bogdanović i on obećali jedan drugom zlatnu evropsku medalju iz Istanbula.

Izvor:

Muta: Ispada da je to štos, ali ja sam zaista ozbiljan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

svasta

pre 6 godina

@samo kažem

Pa nisam siguran da ce Teodosic biti mator za 4 godine. Da, imace 34 godine ali tada ce zapravo biti u najboljoj poziciji da osvoji zlato. Imace nemerljivo iskustvo koje ce se nadograditi na njegovu genijalnost, a u NBA ce napredovati i fizicki pa ce time, nadam se, produziti svoju karijeru. Danas igraci igraju sve duze i duze jer je napredovala i tehnika treninga i medicina (Djinobili, Gasol, Navaro,...). U reprezentaciji ce imati mladog Bogdana i jos mladjeg Jokica (a opet iskusne sa finalima u rukama), Gudurica, Zagorca, Nedovica, mlade centre koji dolaze,... Teodosic ce zaista tada moci da igra kako voli, a da se ne trosi previse fizicki... Naravno, ako nas Bog pogleda pa da konacno svi budu zdravi.

qwerty

pre 6 godina

(hh, 19. septembar 2017 12:07)

Jer treba biti i realan. Nemamo igrace da im pariramo, nema ih niko na svetu. Mi stalno pricamo u napadu ali je cinjenica da ameri imaju i odlicne defanzivce koji mogu da potpuno iskljuce naseg glavnog igraca. Stavis Leonarda na Bogdana/Dragica i nece dati vise od 10 poena a kad njih ne ide raspada se ceo sistem igre. A ko ce s druge strane da cuva Duranta/Lebrona. Onaj Durant ima preko 210 cm a moze da igra beka sutera. Ima celu glavu prednosti nad nasim bekovima.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(Back in Black, 19. septembar 2017 14:32)

Tehnicke greske nisu Saletov stil. Ni kao igrac nije cesto prigovarao sudijama a imao je taj autoritet. Pitanje je koliko pomazes a koliko odmazes tehnickom greskom sa klupe. Vujosevic je drugaciji i umeo je da i na taj nacin izvrsi pritisak. Toj je stvar licnosti i ne moze se kopirati.

oxydant

pre 6 godina

Kad Mačvan odapne šut za trojku,vatam se za glavu.Nema on mesto ni u Armaniju.
Nažalost,sa Štimcem i Mačvanom ne osvaja se zlato.

Nemanja Pavlovic

pre 6 godina

@tocka
Prvo taj mali Pecarski ce biti na nivou Macvana,nista vise a biser Srbije je mali Balsa kome 2019-e godine prognoziraju u prva 3 pika na draftu ali je ostao u senci Pecarskog

cocserb@gmail.com

pre 6 godina

Bejns je u svom komentaru spomenuo Zagorca pa bih i ja da dam svoje misljenje.
U potpunosti se slazem sa tobom oko Zagorca i NBA. Po meni Zagorac ce dosta napredovati pogotovo u Grizlijima koji trenutno nemaju nikakvu znacajnu ulogu u NBA. Takodje mislim da ce se Zagorac bolje snaci u NBA nego u evropi, koliko god to cudno zvucalo.

Sportski pozdrav.

Djorgo

pre 6 godina

Bravo i za Mutu i za Bogdana.
Finale smo izgubili zbog manjka individualnog kvaliteta. Odsustva 7 igraca iz prvog tima plus povrede, pre svega, Jovica, ali i Lazica, na samom turniru bile su nenadoknadive. Da je sudjenje bilo kako treba, verovatno bi odlucila jedna lopta protiv, na ovom prvenstvu, fantasticne Slovenije. Ovako smo izgubili sa 8 poena ... .
Ne treba previse zaliti. Bilo je odlicno, idemo dalje.

Gde ja živim

pre 6 godina

@kole

Mačvan MVP, igrao Marković, Katnić, Jeremić (za njega me duša boli što nije postao vrhunski igrač, volim dobre šutere), Stojačić (upisao i završava ili je završio ETF tako nešto), Radulja, Kešelj, Bobi. Mislim da je konkretno Stojačić u samom finalu bio najbolji. Sjajna generacija koju nismo iskoristili u potpunosti.

Za Amere Stef Kari, Deandre DDžordan, Patrik Beverli nama najpoznatiji. Ne mogu da se setim ostalih.

Mikii

pre 6 godina

Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!
(Matori!, 19. septembar 2017 13:33)

Oprosti, sto se navedenih takmicenja tice, ova pitanja ko ce biti povredjen, ko ce otkazati govore da pucate na zlato, je l'? Pored Amerike? Hahahahahahahahahahaha

Bejns

pre 6 godina

Ne zaboravite malog Zagorca. Ozbiljan talenat i potencijal. Ako dobije prostora i slobode u NBA, može da se razvije u baš kvalitetnog igrača. Bućnost je pred njim. A ja verujem da on, uz Bogdana i Joku, može biti naše najjače oružije u godinama koje slede. Naravno, ako dobije tamo priliku da se razvija na pravi način.

kole

pre 6 godina

Ko je bio u toj u19 selekciji kad smo pobedili Amere i bili prvaci, jel zna neko?
Meni nesto u glavi da je Macvan bio MVP al ne znam dal je to bilo to prvenstvo

Back in Black

pre 6 godina

Djordjevic treba da zna ako ti se ne svidja kako sudija sudi i ti se buniš i on te opomene ti odmah ne prestaješ da se buniš nego ideš do kraja,jedna tehnicka manje više,kao sto rade mnogi treneri.Nisam fan Vujoševica ali je on za takve stvari bio majstor pogotovo u Evroligi,takva situacija može mnogo da pokrene ekipu a i da promeni kriterijum sudjenja.

dusan

pre 6 godina

@ivan
on covek ima funkciju bukvalno kao i selektor. nekako gledam kao da su po pola podelili tu funkciju, ti radis to ja to i uvek smo u vrhu.savrsena singerija

kosarka

pre 6 godina

narednih 8 godina ce biti godine srpske kosarke. sada smo napravili odlicnu bazu, odavde cemo samo ici dalje. teodosic ce i dalje biti nas glavni igrac, koliko god to ljudi ne zeleli da shvate i da svare, on je doktor kosarke. a dalje, bogdan, joka, beli, kalina, bobi, lucic, kuzmic, neda, ja bih jako voleo da se vrati i pefi markovic, jovic, lazic, stimac, milutinov, macvan, mozda i raduljica, svi ce oni nostit ekipu sledece 4 godine, a onda dolaze i mlade nade od kojih se ocekuje evropski a od nekoga mozda i svetski napredak, guduric, radanov, marinkovic, borisa, apic, lazarevic, pecarski... ima nade za nas, pogotovo pod selektorskom palicom najharizmaticnijeg selektora koga smo imali, sase djordjevica. mora se smao poraditi na mentalitetu i snazi u utakmicama sa amerikom, pa da i njih napadnemo. ne moramo ih pobediti, makar da dokazemo da po igri mozemo da se nosimo sa njima, pa ako nas pobede na fizikalije svaka cast. vidimo se u tokiju :)

Somina

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Možda SP ako dodju ameri sa pedesetom postavom...a OI zaboravi

petko

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi. 
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.
(samo kažem, 19. septembar 2017 12:59)

Kazes Macvan ce otici u penziju, a igrace Teodosic, Bjelica, Bobi, Lucic. Pa svi oni su stariji od Macvana, sem Lucica koji je isto godiste. Jovic je samo godinu dana mladji od Macvana, ali nazalost ima dosta problema sa povredama. Igrace Macvan sigurno, uz Bjelicu ce biti nasa najbolja cetvorka

Gde ja živim

pre 6 godina

@Kiklop

Pazi, obećavati zlato sa SP i OI pored SAD je prilično nezahvalan posao. Plus ne bih baš tvrdio to "više voleo". I zlato sa EP je vrlo značajno. Ali da obećaju napad na zlato i dobru "tuču" za zlato uvek. Ja bih voleo da vidim da uđu u te mečeve sa 110% mogućnosti, da "izginu" za svaku loptu pa nek izgube opet sa 30+. U prethodna dva finala je baš to falilo. Da li iz preterane želje, nedostatka snage jednostavno su izgledali kao izduvani balon. I Raduljica i Kalinić su rekli da im je žao što nisu pružili jači otpor i napali Amere.

Naravno sada će sigurno da se jave neki koji će da kažu da je svako nadanje uzaludno, kako treba da nas bude sramota što smo uopšte stavili u istu rečenicu SAD i Srbiju i da treba da prihvatimo činjenicu da ćemo večno gubiti od njih. Ja se nadam da bilo koji igrač ili trener ove reprezentaciji to nikada neće prihvatiti. Ali da mora da se radi još više i bolje da bi se to postiglo, da.

Moma Jakovljevic

pre 6 godina

@veliki strumf

'Fala Bogu da se neko setio to da pomene. U skracenoj rotaciji sa prakticno deset igraca dan odmora manje je ozbiljan problem, jer oporavak igraca i pripremu za finale odradjujes u istom danu. Bolje receno, nemas oporavak.

PS. Samo jos jedna ilustracija koliko je FIBA posle Bore Stankovica nedorasla da organizuje ni skolsko takmicenje u skolicama.

Matori!

pre 6 godina

Izgubili smo takoreći dobijen meč! Dragić je trokirao, Dončića nije bilo. Mislim da je ključni trenutak bio promašaj Kuzmića sa dva slobodna bacanja. Umesto da povedemo, poveli su oni, krenuli su nerezonski šutevi, sudije dosolile i - to je to.Nisu oni bilo toliko bolji od nas. Iskren da budem, pre meča mislio sam da će nas zgaziti. Sada mi je mnogo žao, jer smo ih imali i ispustili smo ih! Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!

Марко

pre 6 godina

Никада кошаркашка репрезентација није била толико подређена једном играчу као данас. Можда су зато неки били повређени.

neko ko zna

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Jednostavno, nije realno ... Svi bismo voleli, ali ova generacija SAD je nepobediva.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Tako je, Muta pravo zbori. I treba ići samo na zlato, drugačije se ne može biti najbolji. Daleko od toga da ovo nije uspeh, momcima kapa dole i naklon do poda, ali i oni znaju da su mogli i stepenik više, zato su i sami plakali. Biće bolje drugi put, samo napred naši šampioni...

tocka

pre 6 godina

Pa ok istina je da ce za cetiri godine neki od ovih biti stariji, ali i iskusniji. A neki mladji ce taman da stasaju. Oni nasi juniori su jako dobri. Pecarski vec obecava. Jokic ce tada da bude u najboljim godinama. Stvarno je tako, i pored genetike i visokih ljudi, ovi profesionalci, treneri i ceo krug ljudi oko njih su sigurno najbolji u Evropi, a neki i najbolji na svetu. Mislim da sve to ima i ogroman finansijski potencijal koji nije ni polovicno iskoriscen, ali nasa kosarkaska elita je na mestu i ne sumnjam da ce uspeti da naprave i dobar posao kada se ukaze prilika.

nenad

pre 6 godina

Lepa uteha, ali nerealna. Ko zna ko ce za cetiri godine igrati i ko ce biti selektor. Bili smo sa B timom, ali smo u finalu IMALI SANSU. Doncic, nije maltene igrao drugo poluvreme, a Dragic zadnjih pet minuta kada smo bili u egalu. Uostalom on u drugom poluvremenu nije zabio vise od pet/sest koseva. Pa ipak, nismo dobili. Odlucila je ne samo povreda Jovica, vec i bolja taktika Koskova. Pa dobio nas je sa Prepelicem, Muricem, Jakom Blazicem..a to su solidni klupski igraci, koje dobro poznajemo. Povlacenje Dragica iz igre totalno je obezgalvilo nasu odbranu. Paradosksalno, ali je tako. Veliku sansu smo imali. Veliku. Ko god tvrdi drugacije - ne govori istinu. Za cetiri godine? Ko zna..Zato je steta.Velika steta. I da, jesmo osteceni. Dovoljno je pogledati podatak da su sa onakvom tucom u odbrani Slovenci imali cak 17 slobodnih bacanja viska. Ali, sve ce se to zabraviti- Slovenci su prvaci, a mi mozemo samo da se tesimo.

stevan signal

pre 6 godina

imaće, to je tacno, ali biće i mladih da uskoce, rasterete nosioce kad se već napravi razlika. iskreno mislim ako tada budemo kompletni, da će nam to biti jedna od najjačih reprezentacija ikada. trebalo bi svaku ozbiljnu evropsku reprezentaciju minimum 15 razlike da deljemo.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne treba zanemariti ni cinjenicu da su Slovenci polufinale igrali dan ranije i imali dan vise za odmpr i oporavak. To je narocito bitno ako se uzme u obzir da smo igrali sa skracenom rotacijom, bez dva vazna spoljna igraca (na pozicijama gde je Slovenija najjaca) - Lazicem i Jovicem u zadnjoj 1/4, kada je nedostajao i da odmori Bogdana i kreira napade, i da cuva najbolje spoljne igrace jer je vrhunski odbrambeni igrac.

samo kažem

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi.
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.

Kiklop

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...

anica

pre 6 godina

Kosarka je mnogo lep sport, koji nam je mnogo radosti donosio i ne sumnjam da ce uz ove momke trenera biti jos uspeha. Neko stariji, bice novih igraca, ali verujem da ce Sasa sa svojim saradnicima uzeti zlato mozda ne na svim ali bar na jednom. Vidi se njegova posvecenost i da zaista voli svoju zemlju, izolovan je od gluposti i kad na to dodamo znanje, ne moze da omane. Veliki su uspesi i srebra.
Lep covek, nema sta..

hh

pre 6 godina

Mnogi ce tada imati i preko 30 godina pogotovo Teo ali se iskreno nadam se nece povlaciti. Ova generacija zasluzuje zlato. Hvala vam za ovo leto i vidimo se u skoro.

Volim zvezdu...

pre 6 godina

U pravu je "Muta",ovo je sve normalno jer su nasa dva ubedljivo najjaca sporta kosarka i vaterpolo i u tim sportovima smo bili i bicemo u svetskom vrhu vecno.

Ivan

pre 6 godina

Miroslave zasluzujes da budes selektor jednog dana!!!
U stvari, zasluzio si to vec odavno, ali uvek je bio neko ispred.
Izgradio si mnoge trenere.
Bio si deo skoro svih uspeha ...
Pozdrav iz Sydney-a

hh

pre 6 godina

Mnogi ce tada imati i preko 30 godina pogotovo Teo ali se iskreno nadam se nece povlaciti. Ova generacija zasluzuje zlato. Hvala vam za ovo leto i vidimo se u skoro.

Kiklop

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...

veliki strumf

pre 6 godina

Ne treba zanemariti ni cinjenicu da su Slovenci polufinale igrali dan ranije i imali dan vise za odmpr i oporavak. To je narocito bitno ako se uzme u obzir da smo igrali sa skracenom rotacijom, bez dva vazna spoljna igraca (na pozicijama gde je Slovenija najjaca) - Lazicem i Jovicem u zadnjoj 1/4, kada je nedostajao i da odmori Bogdana i kreira napade, i da cuva najbolje spoljne igrace jer je vrhunski odbrambeni igrac.

tocka

pre 6 godina

Pa ok istina je da ce za cetiri godine neki od ovih biti stariji, ali i iskusniji. A neki mladji ce taman da stasaju. Oni nasi juniori su jako dobri. Pecarski vec obecava. Jokic ce tada da bude u najboljim godinama. Stvarno je tako, i pored genetike i visokih ljudi, ovi profesionalci, treneri i ceo krug ljudi oko njih su sigurno najbolji u Evropi, a neki i najbolji na svetu. Mislim da sve to ima i ogroman finansijski potencijal koji nije ni polovicno iskoriscen, ali nasa kosarkaska elita je na mestu i ne sumnjam da ce uspeti da naprave i dobar posao kada se ukaze prilika.

Ivan

pre 6 godina

Miroslave zasluzujes da budes selektor jednog dana!!!
U stvari, zasluzio si to vec odavno, ali uvek je bio neko ispred.
Izgradio si mnoge trenere.
Bio si deo skoro svih uspeha ...
Pozdrav iz Sydney-a

nenad

pre 6 godina

Lepa uteha, ali nerealna. Ko zna ko ce za cetiri godine igrati i ko ce biti selektor. Bili smo sa B timom, ali smo u finalu IMALI SANSU. Doncic, nije maltene igrao drugo poluvreme, a Dragic zadnjih pet minuta kada smo bili u egalu. Uostalom on u drugom poluvremenu nije zabio vise od pet/sest koseva. Pa ipak, nismo dobili. Odlucila je ne samo povreda Jovica, vec i bolja taktika Koskova. Pa dobio nas je sa Prepelicem, Muricem, Jakom Blazicem..a to su solidni klupski igraci, koje dobro poznajemo. Povlacenje Dragica iz igre totalno je obezgalvilo nasu odbranu. Paradosksalno, ali je tako. Veliku sansu smo imali. Veliku. Ko god tvrdi drugacije - ne govori istinu. Za cetiri godine? Ko zna..Zato je steta.Velika steta. I da, jesmo osteceni. Dovoljno je pogledati podatak da su sa onakvom tucom u odbrani Slovenci imali cak 17 slobodnih bacanja viska. Ali, sve ce se to zabraviti- Slovenci su prvaci, a mi mozemo samo da se tesimo.

stevan signal

pre 6 godina

imaće, to je tacno, ali biće i mladih da uskoce, rasterete nosioce kad se već napravi razlika. iskreno mislim ako tada budemo kompletni, da će nam to biti jedna od najjačih reprezentacija ikada. trebalo bi svaku ozbiljnu evropsku reprezentaciju minimum 15 razlike da deljemo.

neko ko zna

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Jednostavno, nije realno ... Svi bismo voleli, ali ova generacija SAD je nepobediva.

Matori!

pre 6 godina

Izgubili smo takoreći dobijen meč! Dragić je trokirao, Dončića nije bilo. Mislim da je ključni trenutak bio promašaj Kuzmića sa dva slobodna bacanja. Umesto da povedemo, poveli su oni, krenuli su nerezonski šutevi, sudije dosolile i - to je to.Nisu oni bilo toliko bolji od nas. Iskren da budem, pre meča mislio sam da će nas zgaziti. Sada mi je mnogo žao, jer smo ih imali i ispustili smo ih! Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!

petko

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi. 
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.
(samo kažem, 19. septembar 2017 12:59)

Kazes Macvan ce otici u penziju, a igrace Teodosic, Bjelica, Bobi, Lucic. Pa svi oni su stariji od Macvana, sem Lucica koji je isto godiste. Jovic je samo godinu dana mladji od Macvana, ali nazalost ima dosta problema sa povredama. Igrace Macvan sigurno, uz Bjelicu ce biti nasa najbolja cetvorka

Djorgo

pre 6 godina

Bravo i za Mutu i za Bogdana.
Finale smo izgubili zbog manjka individualnog kvaliteta. Odsustva 7 igraca iz prvog tima plus povrede, pre svega, Jovica, ali i Lazica, na samom turniru bile su nenadoknadive. Da je sudjenje bilo kako treba, verovatno bi odlucila jedna lopta protiv, na ovom prvenstvu, fantasticne Slovenije. Ovako smo izgubili sa 8 poena ... .
Ne treba previse zaliti. Bilo je odlicno, idemo dalje.

dusan

pre 6 godina

@ivan
on covek ima funkciju bukvalno kao i selektor. nekako gledam kao da su po pola podelili tu funkciju, ti radis to ja to i uvek smo u vrhu.savrsena singerija

Volim zvezdu...

pre 6 godina

U pravu je "Muta",ovo je sve normalno jer su nasa dva ubedljivo najjaca sporta kosarka i vaterpolo i u tim sportovima smo bili i bicemo u svetskom vrhu vecno.

samo kažem

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi.
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.

Somina

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Možda SP ako dodju ameri sa pedesetom postavom...a OI zaboravi

Gde ja živim

pre 6 godina

@Kiklop

Pazi, obećavati zlato sa SP i OI pored SAD je prilično nezahvalan posao. Plus ne bih baš tvrdio to "više voleo". I zlato sa EP je vrlo značajno. Ali da obećaju napad na zlato i dobru "tuču" za zlato uvek. Ja bih voleo da vidim da uđu u te mečeve sa 110% mogućnosti, da "izginu" za svaku loptu pa nek izgube opet sa 30+. U prethodna dva finala je baš to falilo. Da li iz preterane želje, nedostatka snage jednostavno su izgledali kao izduvani balon. I Raduljica i Kalinić su rekli da im je žao što nisu pružili jači otpor i napali Amere.

Naravno sada će sigurno da se jave neki koji će da kažu da je svako nadanje uzaludno, kako treba da nas bude sramota što smo uopšte stavili u istu rečenicu SAD i Srbiju i da treba da prihvatimo činjenicu da ćemo večno gubiti od njih. Ja se nadam da bilo koji igrač ili trener ove reprezentaciji to nikada neće prihvatiti. Ali da mora da se radi još više i bolje da bi se to postiglo, da.

anica

pre 6 godina

Kosarka je mnogo lep sport, koji nam je mnogo radosti donosio i ne sumnjam da ce uz ove momke trenera biti jos uspeha. Neko stariji, bice novih igraca, ali verujem da ce Sasa sa svojim saradnicima uzeti zlato mozda ne na svim ali bar na jednom. Vidi se njegova posvecenost i da zaista voli svoju zemlju, izolovan je od gluposti i kad na to dodamo znanje, ne moze da omane. Veliki su uspesi i srebra.
Lep covek, nema sta..

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Tako je, Muta pravo zbori. I treba ići samo na zlato, drugačije se ne može biti najbolji. Daleko od toga da ovo nije uspeh, momcima kapa dole i naklon do poda, ali i oni znaju da su mogli i stepenik više, zato su i sami plakali. Biće bolje drugi put, samo napred naši šampioni...

kosarka

pre 6 godina

narednih 8 godina ce biti godine srpske kosarke. sada smo napravili odlicnu bazu, odavde cemo samo ici dalje. teodosic ce i dalje biti nas glavni igrac, koliko god to ljudi ne zeleli da shvate i da svare, on je doktor kosarke. a dalje, bogdan, joka, beli, kalina, bobi, lucic, kuzmic, neda, ja bih jako voleo da se vrati i pefi markovic, jovic, lazic, stimac, milutinov, macvan, mozda i raduljica, svi ce oni nostit ekipu sledece 4 godine, a onda dolaze i mlade nade od kojih se ocekuje evropski a od nekoga mozda i svetski napredak, guduric, radanov, marinkovic, borisa, apic, lazarevic, pecarski... ima nade za nas, pogotovo pod selektorskom palicom najharizmaticnijeg selektora koga smo imali, sase djordjevica. mora se smao poraditi na mentalitetu i snazi u utakmicama sa amerikom, pa da i njih napadnemo. ne moramo ih pobediti, makar da dokazemo da po igri mozemo da se nosimo sa njima, pa ako nas pobede na fizikalije svaka cast. vidimo se u tokiju :)

Moma Jakovljevic

pre 6 godina

@veliki strumf

'Fala Bogu da se neko setio to da pomene. U skracenoj rotaciji sa prakticno deset igraca dan odmora manje je ozbiljan problem, jer oporavak igraca i pripremu za finale odradjujes u istom danu. Bolje receno, nemas oporavak.

PS. Samo jos jedna ilustracija koliko je FIBA posle Bore Stankovica nedorasla da organizuje ni skolsko takmicenje u skolicama.

Bejns

pre 6 godina

Ne zaboravite malog Zagorca. Ozbiljan talenat i potencijal. Ako dobije prostora i slobode u NBA, može da se razvije u baš kvalitetnog igrača. Bućnost je pred njim. A ja verujem da on, uz Bogdana i Joku, može biti naše najjače oružije u godinama koje slede. Naravno, ako dobije tamo priliku da se razvija na pravi način.

Back in Black

pre 6 godina

Djordjevic treba da zna ako ti se ne svidja kako sudija sudi i ti se buniš i on te opomene ti odmah ne prestaješ da se buniš nego ideš do kraja,jedna tehnicka manje više,kao sto rade mnogi treneri.Nisam fan Vujoševica ali je on za takve stvari bio majstor pogotovo u Evroligi,takva situacija može mnogo da pokrene ekipu a i da promeni kriterijum sudjenja.

kole

pre 6 godina

Ko je bio u toj u19 selekciji kad smo pobedili Amere i bili prvaci, jel zna neko?
Meni nesto u glavi da je Macvan bio MVP al ne znam dal je to bilo to prvenstvo

Gde ja živim

pre 6 godina

@kole

Mačvan MVP, igrao Marković, Katnić, Jeremić (za njega me duša boli što nije postao vrhunski igrač, volim dobre šutere), Stojačić (upisao i završava ili je završio ETF tako nešto), Radulja, Kešelj, Bobi. Mislim da je konkretno Stojačić u samom finalu bio najbolji. Sjajna generacija koju nismo iskoristili u potpunosti.

Za Amere Stef Kari, Deandre DDžordan, Patrik Beverli nama najpoznatiji. Ne mogu da se setim ostalih.

cocserb@gmail.com

pre 6 godina

Bejns je u svom komentaru spomenuo Zagorca pa bih i ja da dam svoje misljenje.
U potpunosti se slazem sa tobom oko Zagorca i NBA. Po meni Zagorac ce dosta napredovati pogotovo u Grizlijima koji trenutno nemaju nikakvu znacajnu ulogu u NBA. Takodje mislim da ce se Zagorac bolje snaci u NBA nego u evropi, koliko god to cudno zvucalo.

Sportski pozdrav.

Nemanja Pavlovic

pre 6 godina

@tocka
Prvo taj mali Pecarski ce biti na nivou Macvana,nista vise a biser Srbije je mali Balsa kome 2019-e godine prognoziraju u prva 3 pika na draftu ali je ostao u senci Pecarskog

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(Back in Black, 19. septembar 2017 14:32)

Tehnicke greske nisu Saletov stil. Ni kao igrac nije cesto prigovarao sudijama a imao je taj autoritet. Pitanje je koliko pomazes a koliko odmazes tehnickom greskom sa klupe. Vujosevic je drugaciji i umeo je da i na taj nacin izvrsi pritisak. Toj je stvar licnosti i ne moze se kopirati.

Марко

pre 6 godina

Никада кошаркашка репрезентација није била толико подређена једном играчу као данас. Можда су зато неки били повређени.

svasta

pre 6 godina

@samo kažem

Pa nisam siguran da ce Teodosic biti mator za 4 godine. Da, imace 34 godine ali tada ce zapravo biti u najboljoj poziciji da osvoji zlato. Imace nemerljivo iskustvo koje ce se nadograditi na njegovu genijalnost, a u NBA ce napredovati i fizicki pa ce time, nadam se, produziti svoju karijeru. Danas igraci igraju sve duze i duze jer je napredovala i tehnika treninga i medicina (Djinobili, Gasol, Navaro,...). U reprezentaciji ce imati mladog Bogdana i jos mladjeg Jokica (a opet iskusne sa finalima u rukama), Gudurica, Zagorca, Nedovica, mlade centre koji dolaze,... Teodosic ce zaista tada moci da igra kako voli, a da se ne trosi previse fizicki... Naravno, ako nas Bog pogleda pa da konacno svi budu zdravi.

qwerty

pre 6 godina

(hh, 19. septembar 2017 12:07)

Jer treba biti i realan. Nemamo igrace da im pariramo, nema ih niko na svetu. Mi stalno pricamo u napadu ali je cinjenica da ameri imaju i odlicne defanzivce koji mogu da potpuno iskljuce naseg glavnog igraca. Stavis Leonarda na Bogdana/Dragica i nece dati vise od 10 poena a kad njih ne ide raspada se ceo sistem igre. A ko ce s druge strane da cuva Duranta/Lebrona. Onaj Durant ima preko 210 cm a moze da igra beka sutera. Ima celu glavu prednosti nad nasim bekovima.

Mikii

pre 6 godina

Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!
(Matori!, 19. septembar 2017 13:33)

Oprosti, sto se navedenih takmicenja tice, ova pitanja ko ce biti povredjen, ko ce otkazati govore da pucate na zlato, je l'? Pored Amerike? Hahahahahahahahahahaha

oxydant

pre 6 godina

Kad Mačvan odapne šut za trojku,vatam se za glavu.Nema on mesto ni u Armaniju.
Nažalost,sa Štimcem i Mačvanom ne osvaja se zlato.

Марко

pre 6 godina

Никада кошаркашка репрезентација није била толико подређена једном играчу као данас. Можда су зато неки били повређени.

Mikii

pre 6 godina

Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!
(Matori!, 19. septembar 2017 13:33)

Oprosti, sto se navedenih takmicenja tice, ova pitanja ko ce biti povredjen, ko ce otkazati govore da pucate na zlato, je l'? Pored Amerike? Hahahahahahahahahahaha

oxydant

pre 6 godina

Kad Mačvan odapne šut za trojku,vatam se za glavu.Nema on mesto ni u Armaniju.
Nažalost,sa Štimcem i Mačvanom ne osvaja se zlato.

Ivan

pre 6 godina

Miroslave zasluzujes da budes selektor jednog dana!!!
U stvari, zasluzio si to vec odavno, ali uvek je bio neko ispred.
Izgradio si mnoge trenere.
Bio si deo skoro svih uspeha ...
Pozdrav iz Sydney-a

Kiklop

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...

samo kažem

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi.
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.

Back in Black

pre 6 godina

Djordjevic treba da zna ako ti se ne svidja kako sudija sudi i ti se buniš i on te opomene ti odmah ne prestaješ da se buniš nego ideš do kraja,jedna tehnicka manje više,kao sto rade mnogi treneri.Nisam fan Vujoševica ali je on za takve stvari bio majstor pogotovo u Evroligi,takva situacija može mnogo da pokrene ekipu a i da promeni kriterijum sudjenja.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne treba zanemariti ni cinjenicu da su Slovenci polufinale igrali dan ranije i imali dan vise za odmpr i oporavak. To je narocito bitno ako se uzme u obzir da smo igrali sa skracenom rotacijom, bez dva vazna spoljna igraca (na pozicijama gde je Slovenija najjaca) - Lazicem i Jovicem u zadnjoj 1/4, kada je nedostajao i da odmori Bogdana i kreira napade, i da cuva najbolje spoljne igrace jer je vrhunski odbrambeni igrac.

Somina

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Možda SP ako dodju ameri sa pedesetom postavom...a OI zaboravi

hh

pre 6 godina

Mnogi ce tada imati i preko 30 godina pogotovo Teo ali se iskreno nadam se nece povlaciti. Ova generacija zasluzuje zlato. Hvala vam za ovo leto i vidimo se u skoro.

nenad

pre 6 godina

Lepa uteha, ali nerealna. Ko zna ko ce za cetiri godine igrati i ko ce biti selektor. Bili smo sa B timom, ali smo u finalu IMALI SANSU. Doncic, nije maltene igrao drugo poluvreme, a Dragic zadnjih pet minuta kada smo bili u egalu. Uostalom on u drugom poluvremenu nije zabio vise od pet/sest koseva. Pa ipak, nismo dobili. Odlucila je ne samo povreda Jovica, vec i bolja taktika Koskova. Pa dobio nas je sa Prepelicem, Muricem, Jakom Blazicem..a to su solidni klupski igraci, koje dobro poznajemo. Povlacenje Dragica iz igre totalno je obezgalvilo nasu odbranu. Paradosksalno, ali je tako. Veliku sansu smo imali. Veliku. Ko god tvrdi drugacije - ne govori istinu. Za cetiri godine? Ko zna..Zato je steta.Velika steta. I da, jesmo osteceni. Dovoljno je pogledati podatak da su sa onakvom tucom u odbrani Slovenci imali cak 17 slobodnih bacanja viska. Ali, sve ce se to zabraviti- Slovenci su prvaci, a mi mozemo samo da se tesimo.

tocka

pre 6 godina

Pa ok istina je da ce za cetiri godine neki od ovih biti stariji, ali i iskusniji. A neki mladji ce taman da stasaju. Oni nasi juniori su jako dobri. Pecarski vec obecava. Jokic ce tada da bude u najboljim godinama. Stvarno je tako, i pored genetike i visokih ljudi, ovi profesionalci, treneri i ceo krug ljudi oko njih su sigurno najbolji u Evropi, a neki i najbolji na svetu. Mislim da sve to ima i ogroman finansijski potencijal koji nije ni polovicno iskoriscen, ali nasa kosarkaska elita je na mestu i ne sumnjam da ce uspeti da naprave i dobar posao kada se ukaze prilika.

stevan signal

pre 6 godina

imaće, to je tacno, ali biće i mladih da uskoce, rasterete nosioce kad se već napravi razlika. iskreno mislim ako tada budemo kompletni, da će nam to biti jedna od najjačih reprezentacija ikada. trebalo bi svaku ozbiljnu evropsku reprezentaciju minimum 15 razlike da deljemo.

Matori!

pre 6 godina

Izgubili smo takoreći dobijen meč! Dragić je trokirao, Dončića nije bilo. Mislim da je ključni trenutak bio promašaj Kuzmića sa dva slobodna bacanja. Umesto da povedemo, poveli su oni, krenuli su nerezonski šutevi, sudije dosolile i - to je to.Nisu oni bilo toliko bolji od nas. Iskren da budem, pre meča mislio sam da će nas zgaziti. Sada mi je mnogo žao, jer smo ih imali i ispustili smo ih! Svetsko i Olimpijada? Ko zna šta će se do tada desiti - ko će biti povređen, a ko će otkazati. Ovakva šansa retko se ukazuje!

kosarka

pre 6 godina

narednih 8 godina ce biti godine srpske kosarke. sada smo napravili odlicnu bazu, odavde cemo samo ici dalje. teodosic ce i dalje biti nas glavni igrac, koliko god to ljudi ne zeleli da shvate i da svare, on je doktor kosarke. a dalje, bogdan, joka, beli, kalina, bobi, lucic, kuzmic, neda, ja bih jako voleo da se vrati i pefi markovic, jovic, lazic, stimac, milutinov, macvan, mozda i raduljica, svi ce oni nostit ekipu sledece 4 godine, a onda dolaze i mlade nade od kojih se ocekuje evropski a od nekoga mozda i svetski napredak, guduric, radanov, marinkovic, borisa, apic, lazarevic, pecarski... ima nade za nas, pogotovo pod selektorskom palicom najharizmaticnijeg selektora koga smo imali, sase djordjevica. mora se smao poraditi na mentalitetu i snazi u utakmicama sa amerikom, pa da i njih napadnemo. ne moramo ih pobediti, makar da dokazemo da po igri mozemo da se nosimo sa njima, pa ako nas pobede na fizikalije svaka cast. vidimo se u tokiju :)

dusan

pre 6 godina

@ivan
on covek ima funkciju bukvalno kao i selektor. nekako gledam kao da su po pola podelili tu funkciju, ti radis to ja to i uvek smo u vrhu.savrsena singerija

petko

pre 6 godina

2019. na svetskom, Teo će biti na zalasku ali ne za bacanje. Jokić u najboljim godinama, Bogdan isto, neće mašti trojke, postaće mnogo bolji u nba. Bjelica će takođe biti još dobar. Pa tu će biti i Kalina, Bobi, Lučić. U penziju će otići Simonović i Mačvan. I Jović će biti jedan od najboljih plejmejkera u Evropi. 
Poenta priče je da nije daleko svetsko prvenstvo i imamo čemu da se nadamo. Ako svi ovi iz NBA napreduju na njihov nivo, imaćemo čemu da se nadamo protiv Amera.
(samo kažem, 19. septembar 2017 12:59)

Kazes Macvan ce otici u penziju, a igrace Teodosic, Bjelica, Bobi, Lucic. Pa svi oni su stariji od Macvana, sem Lucica koji je isto godiste. Jovic je samo godinu dana mladji od Macvana, ali nazalost ima dosta problema sa povredama. Igrace Macvan sigurno, uz Bjelicu ce biti nasa najbolja cetvorka

Djorgo

pre 6 godina

Bravo i za Mutu i za Bogdana.
Finale smo izgubili zbog manjka individualnog kvaliteta. Odsustva 7 igraca iz prvog tima plus povrede, pre svega, Jovica, ali i Lazica, na samom turniru bile su nenadoknadive. Da je sudjenje bilo kako treba, verovatno bi odlucila jedna lopta protiv, na ovom prvenstvu, fantasticne Slovenije. Ovako smo izgubili sa 8 poena ... .
Ne treba previse zaliti. Bilo je odlicno, idemo dalje.

anica

pre 6 godina

Kosarka je mnogo lep sport, koji nam je mnogo radosti donosio i ne sumnjam da ce uz ove momke trenera biti jos uspeha. Neko stariji, bice novih igraca, ali verujem da ce Sasa sa svojim saradnicima uzeti zlato mozda ne na svim ali bar na jednom. Vidi se njegova posvecenost i da zaista voli svoju zemlju, izolovan je od gluposti i kad na to dodamo znanje, ne moze da omane. Veliki su uspesi i srebra.
Lep covek, nema sta..

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 6 godina

Tako je, Muta pravo zbori. I treba ići samo na zlato, drugačije se ne može biti najbolji. Daleko od toga da ovo nije uspeh, momcima kapa dole i naklon do poda, ali i oni znaju da su mogli i stepenik više, zato su i sami plakali. Biće bolje drugi put, samo napred naši šampioni...

Gde ja živim

pre 6 godina

@Kiklop

Pazi, obećavati zlato sa SP i OI pored SAD je prilično nezahvalan posao. Plus ne bih baš tvrdio to "više voleo". I zlato sa EP je vrlo značajno. Ali da obećaju napad na zlato i dobru "tuču" za zlato uvek. Ja bih voleo da vidim da uđu u te mečeve sa 110% mogućnosti, da "izginu" za svaku loptu pa nek izgube opet sa 30+. U prethodna dva finala je baš to falilo. Da li iz preterane želje, nedostatka snage jednostavno su izgledali kao izduvani balon. I Raduljica i Kalinić su rekli da im je žao što nisu pružili jači otpor i napali Amere.

Naravno sada će sigurno da se jave neki koji će da kažu da je svako nadanje uzaludno, kako treba da nas bude sramota što smo uopšte stavili u istu rečenicu SAD i Srbiju i da treba da prihvatimo činjenicu da ćemo večno gubiti od njih. Ja se nadam da bilo koji igrač ili trener ove reprezentaciji to nikada neće prihvatiti. Ali da mora da se radi još više i bolje da bi se to postiglo, da.

Nemanja Pavlovic

pre 6 godina

@tocka
Prvo taj mali Pecarski ce biti na nivou Macvana,nista vise a biser Srbije je mali Balsa kome 2019-e godine prognoziraju u prva 3 pika na draftu ali je ostao u senci Pecarskog

Bejns

pre 6 godina

Ne zaboravite malog Zagorca. Ozbiljan talenat i potencijal. Ako dobije prostora i slobode u NBA, može da se razvije u baš kvalitetnog igrača. Bućnost je pred njim. A ja verujem da on, uz Bogdana i Joku, može biti naše najjače oružije u godinama koje slede. Naravno, ako dobije tamo priliku da se razvija na pravi način.

neko ko zna

pre 6 godina

Čemu ta obećanja za 4 godine, do sledećeg Evropskog prvenstva, pa 2019 je Svetsko prvenstvo u Kini, a 2020 Olimpijske igre u Tokiju, ja bi više voleo da na ova dva takmičenja uzmemo zlato...
(Kiklop, 19. septembar 2017 12:30)

Jednostavno, nije realno ... Svi bismo voleli, ali ova generacija SAD je nepobediva.

Volim zvezdu...

pre 6 godina

U pravu je "Muta",ovo je sve normalno jer su nasa dva ubedljivo najjaca sporta kosarka i vaterpolo i u tim sportovima smo bili i bicemo u svetskom vrhu vecno.

Moma Jakovljevic

pre 6 godina

@veliki strumf

'Fala Bogu da se neko setio to da pomene. U skracenoj rotaciji sa prakticno deset igraca dan odmora manje je ozbiljan problem, jer oporavak igraca i pripremu za finale odradjujes u istom danu. Bolje receno, nemas oporavak.

PS. Samo jos jedna ilustracija koliko je FIBA posle Bore Stankovica nedorasla da organizuje ni skolsko takmicenje u skolicama.

kole

pre 6 godina

Ko je bio u toj u19 selekciji kad smo pobedili Amere i bili prvaci, jel zna neko?
Meni nesto u glavi da je Macvan bio MVP al ne znam dal je to bilo to prvenstvo

cocserb@gmail.com

pre 6 godina

Bejns je u svom komentaru spomenuo Zagorca pa bih i ja da dam svoje misljenje.
U potpunosti se slazem sa tobom oko Zagorca i NBA. Po meni Zagorac ce dosta napredovati pogotovo u Grizlijima koji trenutno nemaju nikakvu znacajnu ulogu u NBA. Takodje mislim da ce se Zagorac bolje snaci u NBA nego u evropi, koliko god to cudno zvucalo.

Sportski pozdrav.

svasta

pre 6 godina

@samo kažem

Pa nisam siguran da ce Teodosic biti mator za 4 godine. Da, imace 34 godine ali tada ce zapravo biti u najboljoj poziciji da osvoji zlato. Imace nemerljivo iskustvo koje ce se nadograditi na njegovu genijalnost, a u NBA ce napredovati i fizicki pa ce time, nadam se, produziti svoju karijeru. Danas igraci igraju sve duze i duze jer je napredovala i tehnika treninga i medicina (Djinobili, Gasol, Navaro,...). U reprezentaciji ce imati mladog Bogdana i jos mladjeg Jokica (a opet iskusne sa finalima u rukama), Gudurica, Zagorca, Nedovica, mlade centre koji dolaze,... Teodosic ce zaista tada moci da igra kako voli, a da se ne trosi previse fizicki... Naravno, ako nas Bog pogleda pa da konacno svi budu zdravi.

Gde ja živim

pre 6 godina

@kole

Mačvan MVP, igrao Marković, Katnić, Jeremić (za njega me duša boli što nije postao vrhunski igrač, volim dobre šutere), Stojačić (upisao i završava ili je završio ETF tako nešto), Radulja, Kešelj, Bobi. Mislim da je konkretno Stojačić u samom finalu bio najbolji. Sjajna generacija koju nismo iskoristili u potpunosti.

Za Amere Stef Kari, Deandre DDžordan, Patrik Beverli nama najpoznatiji. Ne mogu da se setim ostalih.

qwerty

pre 6 godina

(hh, 19. septembar 2017 12:07)

Jer treba biti i realan. Nemamo igrace da im pariramo, nema ih niko na svetu. Mi stalno pricamo u napadu ali je cinjenica da ameri imaju i odlicne defanzivce koji mogu da potpuno iskljuce naseg glavnog igraca. Stavis Leonarda na Bogdana/Dragica i nece dati vise od 10 poena a kad njih ne ide raspada se ceo sistem igre. A ko ce s druge strane da cuva Duranta/Lebrona. Onaj Durant ima preko 210 cm a moze da igra beka sutera. Ima celu glavu prednosti nad nasim bekovima.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

(Back in Black, 19. septembar 2017 14:32)

Tehnicke greske nisu Saletov stil. Ni kao igrac nije cesto prigovarao sudijama a imao je taj autoritet. Pitanje je koliko pomazes a koliko odmazes tehnickom greskom sa klupe. Vujosevic je drugaciji i umeo je da i na taj nacin izvrsi pritisak. Toj je stvar licnosti i ne moze se kopirati.