Nedelja, 10.09.2017.

11:30

Nemilosrdna Letonija ponizila Crnu Goru i poslala je kući

Reprezentacija Letonije pobedila je Crnu Goru sa 100:68 u osmini finala Evropskog prvenstva u Rumuniji, Turskoj, Izraelu i Finskoj.

Izvor: MLJ, PT

Nemilosrdna Letonija ponizila Crnu Goru i poslala je kuæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

ogicg

pre 6 godina

Fikus-lazes da si to vidio na neki portal u cg.Nema te mrznje.Iskreno na najcitaniji portal u cg Vijesti na tekst o utakmici Srbije ima 4 komentara.Nema interesovanja a mrznje tek nidje.

ogicg

pre 6 godina

Dzoni-a nego koji prica covjek iz Crne gore nego na Crnogorski.Navedi mi sve zemlje bivse juge kako se zovu i kojim jezikom pricaju.Pocni od Srbije.

Dzoni

pre 6 godina

Ja razumem da neko za sebe kaze da je Crnogorac, razumem i to da je ponosan na drzavnost Crne Gore, al kad mi kaze da govori crnogorski onda sve to pada u vodu.

fikus

pre 6 godina

Razumem i "ove " i "one" komentare..Slucajno sam usao na jedan njihov portal i citao komentare vezane za Srbiju...i nisam dugo izdrzao.Takva kolicina mrznje i uvreda je strasna...

Milan

pre 6 godina

Uf, pokušavam da čitam komentare o košarci ali ne ide, samo politika. Mrzim politiku!
Navijao sam za letoniju iz čisto košarkaških razloga, ljudi igraju najlepši basket na prvenstvu, milina za gledati.
Crnogorci bi morali da obrate pažnju na motivaciju svojih igrača u odbrani. Uopšte nisu pokazali želju za igrom

Sedi gde si...

pre 6 godina

Eto braćo Crnogorci, nema veze, važno je da ste vi pobedili Srbiju tri puta. To je saznanje koje će vas grejati u godinama koje dolaze, kad već nemate ni rezultate, ni tim, ni igru. Najsporiji tim sa jednom od najlošijih spoljnih linija na čitavom prvenstvu.

Oxi

pre 6 godina

(Aleksis Sanco Panco, 10. septembar 2017 13:58) 
 Crna Gora je sama demokratski izabrala da bude srpski neprijatelj, da ne priznaje srpske granice, i da udje u alijansu sa srpskim neprijateljima, nije Srbija izabrala CG za neprijatelja. Utisak jednog od 250.000 srpskih turista koji u CG bude 10-15 dana godisnje, i tamo trosi novac da bi bio voljen, uopste nije relevantan za drzavu Srbiju i 6.750.000 Srba koji ne idu u CG i ne kupuju tamo ljubav...

fan klub bivseg muza Goce Trzan

pre 6 godina

Milo i Vucic, stari drugari iz devedestih, kazu da nikada izmedju Srbije i CG nisu bili bolji odnosi. Pa ko to pise ovakve komentare , partiJote iz kruga dvojke ili bezubi evropeJci?

ispran mozak

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djuka, 10. septembar 2017 14:11) # Link komentara


Slazem se , svakome je jasno da su Hrvati prikazali najbolju kosarku i da su ubedljivo glavni favoriti za zlato. Ukic briljira, pokazao je da je trenutno jedan od najboljih kosarkasa na svetu, a tu su i fantasticni Zoric, Popovic i Tomas. Potpomognuti Saricem, Bogdanovicem cine sjajnu celinu i bila bi senzacija ako ne osvoje zlato.

analiza

pre 6 godina

"Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/"
(Ogi)
Apsolutno se slazem.Da dodam da mi bode oci reklama na dresu-IDEA.Zar nisu mogli da nadju neku crnogorsku firmu da ih sponzorise?

nwa

pre 6 godina

@ogicg

Ti,ili se pravis lud ili stvarno jesi. Pominjes neku mrznju sa nase strane, a ne zapitas se zbog cega je nastala, iako je verujem nema u toj meri koliko potencirate. Odvojili ste se, priznali Kosovo, Srbi dole nemaju nikakva prava za razliku od vasih prava u Srbiji, koja vredjaju zdrav razum. I treba da vas volim?! Ne mrzim vas, ravnodusan sam prema vama.

ogicg

pre 6 godina

Kad vidim koliko je vas srba ostrascenih i koliko mrzite Crnu Goru,prvo drago mi je sto sam zdrav i uvek cu navijati za Srbiju sem protiv Crne Gore.I sad mi je tek drsgo sto smo nezavisna drzava.A vi se braco Srbi pitajte sto nikimo nece sa vama.Poglefajte ove komentare i sve ce vam bit jasno.I dabogda da Srbija postane prvak evrope.

Kontras

pre 6 godina

Par mojih zapazanja:

Letonija jeste realno bolja od Crne gore pogotovo suterski.

U Cg timu se vidi i nedostatak motivacije. Kao da ne dozivljavaju Cg kao svoju drzavu. Pola igraca bi im igralo za Srbiju, a poneki bogami i za Bosnu.

Ja sam naravno navijao za Crnu goru, bez obzira na sve. Ne mogu mi Letonci biti blizi. Medjutim, ono sto mi smeta je da dres, zastava ove Cg asociraju na neki vestacki Montenegro. Da je to ona istinska, junacka, tradicionalna Crna Gora tvrdim da bi 99 posto srba navijalo za nju. Pa i meni deo predaka iz Cg, nisam lud da navijam protiv Cg.

Zato, poruka za vas u Cg: oni srbi koji kazu da ne navijaju za Cg, zapravo misle na ovaj danasnji Montenegro, a ne na Crnu goru i narod tamo. Ne dozvolimo da nas politika razdvoji, jedan smo narod.

I jos nesto, ja nikada nisam kao srbin doziveo neprijatnost u Cg. Gledao se i Partizan i Zvezda u LE letos na primorju, svi su u kaficima navijali za nase klubove. I turisti i lokalci.

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

Djuka

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom

Stara kuka

pre 6 godina

@Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.(Stari, 10. septembar 2017 13:49) Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.
(zgslavac, 10. septembar 2017 14:13)
Naravno da pratimo.Mladi prvaci sveta i bili prvaci Evrope,Zvezda nekada prvak Evrope a Partizan u finalu.A reprezentacija na pragu SP,a 2010 pobedili jednu Nemacku na istom.Evo i ova privatna blizu Rusije a vama ce visiti.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zicer
22 godine vas nema nigde,22 godine nemate medalju u kosarci,Srbiju nikad niste dobili,nemate niti jedno zlato...najbolji igraci vam uvek bili Srbi(sem Kukoca).O kom postavljanju na mesto ti pricas i gde pripada zlato?Da su svi bili tj dosli kompletni,bar 4,5 reprezentacija bi bilo ispred vas.Nemoj vise,presmesan si.

Martinović

pre 6 godina

Niksicanin, 10. septembar 2017 12:17
Ja sam Srbin iz Crne Gore i moja matična država je Crna Gora. A što se tiče igre naša reprezentacija se obrukala protiv Letonaca.

Cvexi

pre 6 godina

Meni je zao sto danas nisam navijao za CG. Jednostavno sam kao i vecina Srba bio ravnodusan. Mi jesmo po krvi jako bliski narodi i toga sam svestan ali u ovom trenutku to bratsvo uistinu zvuci kao mit sto je neko vec pomenuo.

ce

pre 6 godina

Problem rezima je sto u svakoj kuci u Crnu Goru postoji neka povezanost sa Srbijom i sve sto je srpsko dozivljavuju kao svoje, navijaju za zvezdu i partizan...Djokovica, reprezentacije Srbije...prakticno oni se identifikuju sa Srbijom sto je i razumljivo jer ako nije jedan onda su najslicniji narodi sveta.Naravno da postoji i neki procenat koji se ne uklapa u ovaj sablon kao sto postoji isti i u Srbiji, naravno vlast radi sve da bi se ovo stanje eliminisalo ali to na kratak rok ne daje ocekivane rezultate.Slicno se desava i u Makedoniji i u svim novonastalim drzavama, cilj je jacati nacionalni identitet i samostalnost i sve je to u normalno ali da se uradi na nacin koji nije uvredljiv za druge....e zato deo Srba navija za Letoniju.

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

Nenad

pre 6 godina

Da navijam za naciju koja ne postoji NIKAD!!!
1 prodaju mi cast cojstvo junastvo obraz a priznali su kosovo
2 njihovi studenti mogu da dolaze da studiraju u Srbiju i to da upadnu na budzet dok mi srbi placamo 2000e skoralinu kod njih jer smo tamo stranci
Crnogorci ne postoje kao nacija to su srbi to svako iole pametan zna

akio toyoda

pre 6 godina

resetovali ih letonci na osnovna podesavanja. nije letonija toliko dobra koliko su milogorci lose vodjeni i losa ekipa. osim dva igraca svetske klase ostali nisu nikada cak ni evroligu igrali. tu bi stekli iskustvo i cvrstinu za takmicarske utakmice. nemaju nijednig lidera u svojim timovima to su igraci zadatka osim prvopomenute dvojice.

pa i u pripremnim utakmicama jedino su belgiju pobedili??? to je dovoljno da se proceni njihov kvalitet.

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@zicer
A sta kazes da veceras za pocetak pobedite Rusiju, mozda ti mislis da je to formalnost, ali mi se cini da Sved i ekipa ne dele tvoje razmisljanje, tako da puno 'srice' veceras komsija, pa tek onda pricaj ko ce gde koga da 'postavi' i na koje mesto ;)...

ALEKSANDAR

pre 6 godina

Prosto je tako sa suterskim ekipama, kad ide to je to... Medjutim problem je kad stane sut (sinoc Litvanija) identicna ekipa, mozda i najslicnije dve ekipe na prvenstvu s'tim sto Litvanci igraju bolje odbranu!Tesko ovakav procenat da ce ponoviti... Nisam gledao Sloveniju i Hrvatsku, a ono sto sam do sada gledao najvise mi se dopada Rusija! Spaniju ne racunam jer oni imaju bracu Gasol koji su klasa iznad ovog prvenstva! A mi? Pa i dalje tvrdim da imamo najbolje izbalansiran tim sa rotacijom od 12 igraca, sto ce biti kljucno za zavrsnicu! I ne svidja mi se sto idemo na Italiju jer oni Igraju nekako turisticki bez obaveza, a imaju igrace koji mogu puno... Nadam se najboljem! Sportski pozdrav i srecno nasima!

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

@Makedonce:
-----------------------
Na problem "ko kome pase" gledate iz sasvim pogresne perspektive. Za to vam nije potreban psihijatar vec samo da budete posteni, ako mozete? Naime, sasvim je nenormalno da Srbija ne pase nijednom narodu u okruzenju. Svima je Srbija trn u oku. Svestan sam da se radi o kompleksima ali, i to se leci. Jedini lek je ISTINA. Morate na stvari gledati iz ugla normalnog coveka a ne "iscaseno" i onako kako vama odgovara. Mislim da Srbiju danas interesuje Slovenija, Hrvatska ili Makedonija "kao lanjski sneg". Kosovo i Metohija su drugo. To su nase vekovne teritorije i opet ce biti. Kad tad. Mozda cete shvatiti, sta to znaci tek kada vam se otcepi jedan deo Makedonije. Toga necete biti ni svesni. A to je gotova stvar. Ostala je samo formalnost. Onda cete shvatiti sta znaci zabiti noz u ledja komsiji, kako kazete "zbog interesa Makedonije". Inace zao mi je sto je Crna Gora izgubila. Ne znam kada u mojim venama tece crnogorska a kada srpska krv. To je veoma tesko odvojiti. A i zasto bih?!

Fanki Dzi

pre 6 godina

@boki, ovaj najpreporuceniji.

nije mi jasna logika. zar "20% dukljana i "bucne manjine" upravljaju "zvanicnom politikom"?

vi ste pokazali da vam je drzavnost vaznija od bratstva, niste vise htjeli da budete Srbi, ne samo ovih "20% dukljana",
gadno ste uvrijedili sve koje se definisu Srbima. Zato zdravo!

Gde ja živim

pre 6 godina

Ne bih da zvučim grubo, ali sa izuzetkom donekle Dubljevića i Vučevića ja bih ostale poslao peške da se vrate kući. Jesu Letonci brutalni i kada ih krene mogu čudo da naprave, ali ja ovakvu vetrometinu u odbrani odavno nisam video. Vučević očigledno iz nekog razloga ne pruža neke vanserijske partije za reprezentaciju, ali opet je dobro krenuo i posle je sve otišlo dođavola. 2013. je kao imao sukob sa Pavićevićem, a šta je sad problem samo oni znaju. Mislim odradi on svoje u napadu i da 15+ poena, ali toliko deluje bezvoljno da mi nije lepo da ga gledam. Rajs je posebna priča, mislim da nije odigrao krštenih 15 minuta kako treba na celom prvenstvu. Dobar je igrač, ali nema motivaciju kao Bo ili Rendolf.

Letonci zaista igraju jako lepu timsku košarku, šutiraju odakle stignu, bore se i u odbrani i u napadu. Porzingis sjajan, ali ovaj Tima nije normalan. Jeste da je dosta prgave naravi kada je nervozan, ali kada mu je dan čovek se ne zaustavlja. Očekujem spektakl sa Slovenijom.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Da mi je neko ovo rekao, pre desetak godina, da je moguce proglasio bi ga ludim, jer je to isto kao da San Marino, u fudbalu, pobedi Brazil.

Zicer

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.

Stari

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27)

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.

Stepa

pre 6 godina

@Zicer, probudi se, probudi se, izgleda da si nesto sanjao.
E moj ti, takvi snovi se nikad ne ostvaruju.

Najsmesnije reci "tamo gde je uvek pripadalo".
A to je da ncete doci ni do cetvrt finala jer ste veciti "luzeri".

3x3

pre 6 godina

Ovo je velika sramota. Tanjevic je ovim pokazao da mu je samo stalo do para. Politiku ostavite po strani, Crna Gora je deo naseg naroda i ne treba ucestvovati u igri koju su politicari skrojili.

Stara kuka

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.
(BG na pjenu od mora, 10. septembar 2017 13:00)
Naravno da ste Srbi.Nisu Srbi samo Srbijanci.Koliko ima Srbijanaca toliko ima i Srba Hercegovaca,Crnogorca,Krajisnika,Bosanaca,Licana,Vojvodjana...sve ukupno mnogo.Taj komentar se odnosi na ove srbomrsce anti-srbe.Ne na cestite Crnogorce ma kako se izjasnjavali.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.
(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)
Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?
E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.

dbauizadjale

pre 6 godina

Crnogorci uopste nisu losa ekipa. Problem je sto su sami sebe ubijedili da ne mogu vise. Tanjevic koga god je vodio taj se nije proslavio.

Mladen cg

pre 6 godina

Koliko god bili ogorčeni zvaničnom politikom CG, istina je veoma jasna: niko nije bliži Srbiji od C.Gore , niti C.Gori od Srbije! To je aksiom! Tako da se trebamo izdići iznad ovovremenih podjela i pokazati zajedništvo! Što se tiče utakmice, Tanjević je svojim odlukama doprinio ovakvo teškom porazu.

laponac

pre 6 godina

@Zicer
Koje je to mesto i koje su to stvari ?
Kari Pesic Vas sa Nemačkom preslišao sa Draženom , '95. ne bi komentarisao ima veze sa crnom magijom i još traje . Sve ovo Vi gurate pod tepih i sanjate bar pobedu protiv nas , sl medalja . Ali pazi nisu ovo glineni golubovi i jedrenje. Pretiti Zemlji Košarke i u ovakvom sastavu je hrabro a svi znamo da kada god treba hrabri ste na rečima a na parketu male mace .
I tako od nastanka . I sa slabijom ekipom bi jedva čekao utakmicu sa Vama . To je ta želja da Vam se očita lekcija , ne razumeš to , to svako dete kod nas ima u genu . Radjamo se sa tim da smo u basketu za Vas sila i tako se ponašamo .
Šta zna dete koje Hrvatska ? Nego odigra i ode .

Mitar

pre 6 godina

Živela Srbija i živela Crna Gora, dve države, ali JEDAN narod, vazda bilo i ostaće šta god drugi pričali. Za mene je istorija ne dvosmislena, a poreklo i više nego jasno. Imena država pa i naroda nisu bitna, krv je krv, gen je gen, pa je tako brat zauvek brat!
Reprezentativcima Crne Gore želim više sreće u narednim takmičenjima, a našim reprezentativcima da danas dobiju i nastave put ka nekoj od medalja.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Samo vi mrzite Crnu Goru, ja kao Srbin, kad odem dole u Herceg Novi, gledaju me kao svog, družimo se i uvek me ispoštuju za šta god mi je potrebno. Ti malobrojni Crnogorci koji ne vole Srbiju neće učiniti da ja njih išta manje cenim, i jedva čekam da sledeće godine odem opet dole.

Tintilic

pre 6 godina

Sad se tek vidi koja je najslabija grupa bila. Hej bre 32 razlike a hrvati igrali na jednu loptu sa Crnom Gorom. Srbija dobila tu Latviju sa 10 razlike.

stevan

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27) # Link komentara

HAHAHAHAA koji kraljevski trol :D

Psihoterapetu makedonskih arbanasa...

pre 6 godina

(Makedonce, 10. septembar 2017 12:40)

Kao diplomirani psiholog, mogu da ti kažem da osobe koje u komentarima pišu "hahahah" imaju psihičke probleme i određnu neuravnoteženost, kao i niz propratnih kognitivnih problema na bazi psihioze. Za detaljnije morao bi da dođeš na konsultacije. I ovako je manje-više jasno, ali je neprofesionalno da ti sad ovde udarim dijagnostiku onlajn.

A što se tiče komšija... pa ko voli komšije, pogotovo kad mora žene da im namiruje!?

Ne radite svoj posao, i onda mi moramo.

Tu imaš još jednu dijagnozu koju valja ispitati je li svesna ili podsvesna, ti se baviš odnosom sa komšijama, a kažeš da ste svi oko nas isti, umesto odnosa sa komšinicama! I pervezno(što znači devijannto, bolesno) i tužno istovremeno.

Dakle velika je tragedija kada kao vi svi okolo imaš problem sa komšinicama, a komšije mogu i da se bese, koga još briga za njih... da li švaleracija ili udovica, nama je svejedno. Ne vidim uopšte trunku vaše relevenatnosti da bi trebali da nam "valjate", osim kažem ako nisi perverazan u svom nahođenju, ali to je opet vaš problem i razlog više da vas smatramo za nepodobne.

I kako kažu kod nas, ko gubi ima prava da se ljudi... pa dalje kaže, ko se ljuti u**lim mu k*uti...

anica

pre 6 godina

analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:52
Ne znam, prosla sam CG uzduz i popreko, volim je. Dosta lepih stvari me veze za nju. Ti si malo ostrascen, tako da ne zelim da ulazim vise u dublju polemiku. Nije to dobro nimalo. Nazalost oduvek je bilo da se sili ne moze suprotstaviti, tako je i politika doprinela zlu, mene boli sto se ovako svadjamo a ni sami nismo svesni da samo sebi skodimo, dok se pijavice slatko nasladjuju svezom krvlju, ja pricam iz svog ugla ti iz svog. Ponavljam, nikad nisam imala neprijatnosti, niti me je ko terao, niti sam se ikad raspravljala.
Vredjas jer provociras i napadas iskrene komentare...ako se tebi nesto ne svidja, ne znaci da i drugi tako misle. Znas koliko je ruzno pricati generalno umesto u svoje ime. Uzmi se u pamet, nece ti ta bandoglavost doneti dobro. Idi peri noge u Egejskom moru, i hvali se bratstvom, umesto da se nadises Durmitorskog vazduha. Ma ako, sami smo zasluzili sve!!

krttum

pre 6 godina

@makedonce

za slovence, pored nas, bas onako lepo i od srca navijam.
nista protiv ni ostalih 'komsija'.
o makedoncima bas bas nikad uopste i ne razmisljam. i mislim da je vecina isto tako indiferentna.

v

pre 6 godina

Zvanicna CG cija je ova selekcija predstavnik radi sve sto moze na negiranju i unizenju svega srpskog tamo i ja treba da podrzum tu selekciju. Plus Tanjevica ne mogu da smislim od onog polufinala 2010. ni do sada nije priznao da je ono bio cist aut i sudijska kradja. Mene sa nasim narodom tamo posvadjati nece nikada, ali sa nasim odrodom samo "zdravo za zdravo, a sir za pare" ako me razumete. Pozdrav svim cestitim CG i Hercegovcima i svim Srbima gde god bili na ovom svetu. Nema mrznje, al pamtimo dobro.

Laka grupa

pre 6 godina

CG kao da se trudi da covek ne navija za njih,vidite ovaj curkus na parketu eeeejjjj totalna neorganizacija haos.Jos navijaci CG pisu kako ce sa SRB lako te ovo te ono zasto zaboravljaju da boljeg prijatelja od SRB nemaju.I jos dovedu Tanjevica za selektora ljudi meni je taj covek toliko antipatican da je to cudo i kako kako da navijas za CG neide nevredi.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu covece kakva dominacija Bertansa, Time i drugova. Ali budimo realni i objektivni, Crnogorci su ovde bili autsajderi.

ej bre

pre 6 godina

Zao mi Crne Gore.Ali milogoraca anti-srba nije.Opet imaju kakvu takvu sansu za prolaz jer veceras im igraju braca Hrvati.
(Stara kuka, 10. septembar 2017 13:07)

Sta ima da ti bude zao Montenegra? Pravi Crnogorci navijaju za Srbiju. Boli njih uvo za imisljenu naciju

Иван Грозни

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno zašto se neki ljute ako mi iz Srbije ne navijamo za bivše jugoslovenske republike? Da li oni navijaju za nas možda? Neka mi neko navede tri ubedljiva razloga zašto bih npr. danas navijao za Hrvatsku protiv Rusije?

nwa

pre 6 godina

@boki

Nismo svi isti, ne mrzimo svi,ali ne moramo da vas simpatisemo. Jedna stvar, svaki Srbin ce uvek biti pomalo kivan na vas jer se CG odvojila od Srbije. Potpali ste pod politiku jednog coveka koji je stvorio privatnu drzavu, i naterao vas na anti-srpstvo,a ovamo moralisete.

Dubljevic MVP

pre 6 godina

Ne kazem da smo mogli da dobijemo ali za ovakvu igru je samo trener kriv presmijesno je radio izmjene kad je bilo najbitnije bas me razocarao kao trener....

anica

pre 6 godina

(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:14)
Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!

srb

pre 6 godina

Како човек неби навијао за Летонце кад играју против Монтенегринаца ?! Идемоооо Летонцииииии !!!!!

Komša

pre 6 godina

Zahvaliti se Tanjeviću.Ja stvarno ne znam zbog čega ne dovedu Radonju - već je bio Duletov pomoćnik,pa selektor,u medjuvremenu stekao iskustvo (trpeo pritisak velikih očekivanja i izdržao).Mislim da bi on za CG bio idealno rešenje na duge staze.U toku je čovek - bavi se klupskom košarkom u Evropi.Tanjević je van tokova.
Ovakva odbrana je sramota.Jesu Letonci dobri ,imaju šut ali iz aviona se vidi da je jedono rešenje da ih jakom odbranom izbaciš iz ritma.Odbrana je stvar volje i mozga.

JPR24

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
(boki, 10. septembar 2017 11:41)

Idi tamo pa da vidis kako pricaju o nama srbima. Tada ce ti biti jasnije.

Makedonce

pre 6 godina

hahaha, pa vama niko ne paše Hrvati, Bosanci, Makedonci, Slovenci evo sad i Crnogorci a Kosovare da ne pominjem..od 5-6 komšija da mi niti jedan ne paše..trebao bi potražiti psihijatrijsku pomoc..

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.
(Srbin-Bgd, 10. septembar 2017 12:46)

Bratsku i junacku Crnu Goru? Nasu? Koji si to film gledao? Nit je nasa, nit je bratska, nit je junacka. Ovo su sve plodovi crnogorske nacionalisticke politike, ne srpske. A Letonija ode na plus 30....

egzaktni geometar iz Valjeva

pre 6 godina

... A najsmešnije mi je kada ih ovi fini srbi(namerno malim slovom za njih) teše montenigerse, u fazonu, ovi su za psihijatra, pa navijaju za Letonija. Posle svega, da ne smatram, nema nazad. NAPRED LETONIJA!

Srbin-Bgd

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.

Holy Smoke

pre 6 godina

Letonija bas dobro igra. Imaju jako dobru ekipu. Sada kad ih gledam kapiram da smo mi I dobro prosli. Crnogorci igraju kao da im se ide kuci.

Sabre

pre 6 godina

Au BRATE kakvo gazenje. Ja se iskreno bojim Letonaca ako ih ponovo sretnemo, onaj poraz od nas ih je mnogo razljutio izgleda, razbijaju redom od tada, a sigurno su zeljni osvete...

Optimista

pre 6 godina

Crna Gora ima vrhunske visoke igrače ali spoljna linija na nivou ABA druge lige. Drugi problem, većina ovih momaka očigledno ne doživljava Crnu Goru kao svoju državu, izuzetak Dubljević, Barović i možda Ivanović, ostali bi radije igrali i srcem za Srbiju, Bih...

Duka

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
(Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Koji celi svet nas mrzi? Nas jedino mrze NATO drzave. A ko vas voli? Vase gazde u Vasingtonu i Briselu vas vole.

laka grupa

pre 6 godina

Sreca sto kako kazu mnogi(hrvati i crnogorci) Srbija imala najlaksu grupu i bila srecno prva u takvo slaboj grupi pobedivsi Letoniju 10 razlike.Eto velike srece za CG da spase sebi cast i izgubi 15-tak razlike od protivnika iz te lake grupe jer zamislite sta bi bilo da su dobili protivnika iz neke jace grupe.A HR ce jako lako dobiti RUS pa upitanju je treceplasirana ekipa iz najslabije grupe😀.Malo realnosti i postovanja prema Srbiji nebi bilo lose.

N

pre 6 godina

Gospodin Tanjevic ostao u vremenu pre 20god. Sad se igra brza kosarka tako da nema sta da trazi s Letonijom ovde Crna Gora. Pregazise ih kao plitak potok?! Kakav ce mec tek da bude Spanija-Letonija kad dodje do tog susreta. IDEMOO SRBIJA!!

Stara kuka

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!
(Tuga, 10. septembar 2017 12:17)
Auuu.Pa ti kao Srbin iz istocne Hercegovine koja je bastion srpstva ne bi trebao tako da pricas.Cuj jedan narod a uzeli deo srpske Hercegovine i izadli.Danas veci anti-srbi od Hrvata.

Sasa

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Ako je nesto tuzno to je tvoja Crna Gora ovakva kakve je danas i nista vise. To sta vi radite i Srbiji i Srbima u Crnoj Gori nije moglo i ne moze da prodje bez reakcije sa nase strane, tako da ne upiri prstom u nas nego se bolje zapitaj kako je moguce da vam tih 20% kroji kapu i radi to sto radi. Nemojte da navijate za nas, mi za vas sigurno necemo. Od svih ljudi u mom okruzenju znam jednog ili dvojcu (i to koji su poreklom iz CG) da danas navijaju za Crnu Goru, svi ostali navijamo za Letoniju. I mogu ti reci da uzivam u utakmici i nabijanju dvocifrene razlike. Ko ste nam vi, sta ste nam vi da bi smo za vas navijali?

Ogi

pre 6 godina

Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/

Deschain

pre 6 godina

Ne treba mešati politiku i sport, ali prestanite da pišete laži. Niti je u Crnoj Gori na vlasti neka "manjina" nego većina, svidelo se to nama ili ne, niti su ti na vlasti Srbi, barem ne više. Crnogoraca koji se izjašnjavaju kao Srbi ima oko trećina i sve ih je manje.

Fixi

pre 6 godina

Kao da niko kod Crnogoraca nije zainteresovan za ovu utakmicu. Iskreno me samo zanima kako Tanjevic trpi Radoncica jer ovo sto on trenutno prikazuje na terenu bez imalo zara i truda je ocaj.

Bobi van Kenobi

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.
(Sasa, 10. septembar 2017 12:20)

Moje pravo je da navijam za koga hoću, a to je Letonija! A ti sa tim komentarom vidi se da si neki brdjanin. Ako ti se toliko ta tvoja braća svidjaju, slobodno put podgorice ionako je te tvoje braće previše ovde.

analiticar_amater

pre 6 godina

Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!
(anica, 10. septembar 2017 12:33)

A sta je uvreda u mom komentaru? Sto sam rekao da ne mogu da docekam da se oslobodimo mitova? Ne, nije decko nista lepo rekao. U svemu su protiv nas, bukvalno progone Srbe u Crnoj Gori, zabranili srpski jezik, hapse za srpsku zastavu, oduzimaju pasos ako neko ima i srpsko drzavljanstvo, ali sve je u redu jer oni po kaficima ipak navijaju za nas. Da, zabijamo vam noz u ledja konstantno, ali to ipak nismo mi nego neko drugi, a vi sada navijajte za nas i pravite se da se nista ne desava. Sa druge strane Srbija nikome ne brani dvojno drzavljanstvo, niko nikad nije bio uhapsen zbog isticanja crnogorske zastave i jos treba da uvedemo nepostojeci crnogorski jezik za 2000 crnogoraca u Vrbasu, Ko je ovde lud? Da danas igra Crna Gora a ne Montenegro, da im i dalje stoji srpska trobojka, da je to i dalje drzava mog srpskog naroda, navijao bih za njih. Sa ovom Montenegro u kojoj je zvanicni jezik crnogorski a Srbi progonjena manjina ja nemam nista i ne pada mi napamet da navijam za njih, kao i vecini Srba. A ti opet umisli neku uvredu u mom komentaru.

momo dobri

pre 6 godina

Letonci su kao tajfun,neko rece ako ih stane sut.Da ima tu istine nece da ubace 13,ali 9 hoce..Nije im to jedina napadacka opcija.Generalno igraju toliko ludo i jako jos ako im je dan ili trenutak odose na plus 10 za cas.Bum tras!Kristaps je igracina,klasa najvisa,a ovi ostali uopste nisu senka njegova nego se odlocno uklapaju i daju svoje.

Dimitrije

pre 6 godina

Kao NBA utakmica regularnog dela.Nije samo razlika u kvalitetu u pitanju,borbenost kod Crnogoraca je primetno odsutna .Kao da su zadovoljni samim plasmanom u osminu finala...Radujem se meču Slovenija - Letonija.

Марија

pre 6 godina

Срамотан однос Црногораца према дресу своје земље. Одбрана једна велика нула. Па да је организован куп моје улице екипе би се више ангажовале за своју зграду. Раштимован оркестар.

analiticar_amater

pre 6 godina

Idemoooo, osvetlajte obraz, jedan smo narod!
Pozdrav za Viluse i PG.
(anica, 10. septembar 2017 11:32)

Zivim za dan kada cemo se mi Srbi osloboditi mitova i konstrukcija kojih se drzimo ako pijan plota uprkos tome sto nas realnost svaki dan demantuje i bije po glavi. Koji jedan narod? Ne nismo, mi smo Srbi a oni su se sami izjasnili ko su i sta su. Svim srcem uz Letoniju danas.

analiticar_amater

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 10. septembar 2017 11:46)

Vecina Srba je danas uz Letoniju. Ti si verovatno neki crnogorac iz Srbije pa se lazno predstavljas. Napred Letonija, pokazite im kako se igra kosarka.

jelsa

pre 6 godina

Realno, ovo je jedan od retkih trenutak kada je Letonija bolji presdstavnik balticke kosarke od Litvanije i nije da mi nije drago. Bravo Bertranse.

Tuga

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!

Cockneeey

pre 6 godina

Letonci kako su krenuli ima 120 poena da ubace. Savršenstvo kako ljudi igraju i šutiraju. Na stranu više nego fenomenalni "NBA as" Porzingis, Janis Tima je prepaklen igrač, kad se "naprži" u šutu, ne staje čovek, pa braća Bertans, Blums, lopta se stalno kreće, asistencije se nižu. Kakav li nas duel samo čeka sa Slovencima. Meč turnira u najavi :)

analiticar_amater

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.

Sasa

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ko god da pobedi biće mi drago... Letonci zbog igre koju prikazuju ... A Montenigersi jer su nam kao ljudi najbliži... i do juče braća. :)

stara skola

pre 6 godina

@boki Vidis toj bucnoj manjivi vi tiha vecina dozvolila je da kroji kapu, politiku i odredjuje sve. Realno ta manjina predstavlja vas narod.

Vlada Bg

pre 6 godina

Ne interesuje me ove bljuvotine koje imaju veze sa politikom. Moram da kazem da ovo sto igra Crna Gora nije dobro, Tanjevic uzima dva minuta pred kraj tajm aut umwsto da svoje bekove odmah pozove na ono sto su spremili.Kakva pogresna odluka da krene sa Sehovicem. Nema nikakve organizacije ,ovo nema veze sa organizovanom kosarkom.Nadam se da ce se povratiti ali ako ovako nastave nece biti dobro.U odbrani ne prate i nema preuzimanja

štangla

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
@ (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Isto ti je i na komentarima, 10% frustriranih mrzitelja su najglasniji a nekima nije lenjo da pišu komentare pod dva ili tri nadimka.

Ne obaziri se na njih jer im mentalnu sliku nećeš izmeniti samo će te spustiti na njihov nivo i pobediti te na iskustvo.
I bez nerviranja, Napred Crna Goro!

triplem

pre 6 godina

Tanjevic unistava Crnogorce. Prvo nije ih spremnio psihicki za ovu utakmicu. igrachi su im ne samo uplaseni vec su im se odsekle noge. One koji imaju iskustvo za ovakve utakmice Tanjevic drzi na klupi. uzas. Mislim imati u timu Dubljevica i Rajsa a cekas minus 10 da ih ubacis..

Boxy

pre 6 godina

Rodom sam iz CG, i voleo bih da moji đetići prođu dalje, ali mrka kapa. Letonci su prejaki i kad ih ne ide preterano šut, a tek kad ih krene.70:30 (u %) za Letonce.

boki

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.

Ogi

pre 6 godina

Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/

boki

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.

štangla

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
@ (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Isto ti je i na komentarima, 10% frustriranih mrzitelja su najglasniji a nekima nije lenjo da pišu komentare pod dva ili tri nadimka.

Ne obaziri se na njih jer im mentalnu sliku nećeš izmeniti samo će te spustiti na njihov nivo i pobediti te na iskustvo.
I bez nerviranja, Napred Crna Goro!

analiticar_amater

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Ako je nesto tuzno to je tvoja Crna Gora ovakva kakve je danas i nista vise. To sta vi radite i Srbiji i Srbima u Crnoj Gori nije moglo i ne moze da prodje bez reakcije sa nase strane, tako da ne upiri prstom u nas nego se bolje zapitaj kako je moguce da vam tih 20% kroji kapu i radi to sto radi. Nemojte da navijate za nas, mi za vas sigurno necemo. Od svih ljudi u mom okruzenju znam jednog ili dvojcu (i to koji su poreklom iz CG) da danas navijaju za Crnu Goru, svi ostali navijamo za Letoniju. I mogu ti reci da uzivam u utakmici i nabijanju dvocifrene razlike. Ko ste nam vi, sta ste nam vi da bi smo za vas navijali?

stara skola

pre 6 godina

@boki Vidis toj bucnoj manjivi vi tiha vecina dozvolila je da kroji kapu, politiku i odredjuje sve. Realno ta manjina predstavlja vas narod.

JPR24

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
(boki, 10. septembar 2017 11:41)

Idi tamo pa da vidis kako pricaju o nama srbima. Tada ce ti biti jasnije.

analiticar_amater

pre 6 godina

Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!
(anica, 10. septembar 2017 12:33)

A sta je uvreda u mom komentaru? Sto sam rekao da ne mogu da docekam da se oslobodimo mitova? Ne, nije decko nista lepo rekao. U svemu su protiv nas, bukvalno progone Srbe u Crnoj Gori, zabranili srpski jezik, hapse za srpsku zastavu, oduzimaju pasos ako neko ima i srpsko drzavljanstvo, ali sve je u redu jer oni po kaficima ipak navijaju za nas. Da, zabijamo vam noz u ledja konstantno, ali to ipak nismo mi nego neko drugi, a vi sada navijajte za nas i pravite se da se nista ne desava. Sa druge strane Srbija nikome ne brani dvojno drzavljanstvo, niko nikad nije bio uhapsen zbog isticanja crnogorske zastave i jos treba da uvedemo nepostojeci crnogorski jezik za 2000 crnogoraca u Vrbasu, Ko je ovde lud? Da danas igra Crna Gora a ne Montenegro, da im i dalje stoji srpska trobojka, da je to i dalje drzava mog srpskog naroda, navijao bih za njih. Sa ovom Montenegro u kojoj je zvanicni jezik crnogorski a Srbi progonjena manjina ja nemam nista i ne pada mi napamet da navijam za njih, kao i vecini Srba. A ti opet umisli neku uvredu u mom komentaru.

nwa

pre 6 godina

@boki

Nismo svi isti, ne mrzimo svi,ali ne moramo da vas simpatisemo. Jedna stvar, svaki Srbin ce uvek biti pomalo kivan na vas jer se CG odvojila od Srbije. Potpali ste pod politiku jednog coveka koji je stvorio privatnu drzavu, i naterao vas na anti-srpstvo,a ovamo moralisete.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.
(Srbin-Bgd, 10. septembar 2017 12:46)

Bratsku i junacku Crnu Goru? Nasu? Koji si to film gledao? Nit je nasa, nit je bratska, nit je junacka. Ovo su sve plodovi crnogorske nacionalisticke politike, ne srpske. A Letonija ode na plus 30....

laka grupa

pre 6 godina

Sreca sto kako kazu mnogi(hrvati i crnogorci) Srbija imala najlaksu grupu i bila srecno prva u takvo slaboj grupi pobedivsi Letoniju 10 razlike.Eto velike srece za CG da spase sebi cast i izgubi 15-tak razlike od protivnika iz te lake grupe jer zamislite sta bi bilo da su dobili protivnika iz neke jace grupe.A HR ce jako lako dobiti RUS pa upitanju je treceplasirana ekipa iz najslabije grupe😀.Malo realnosti i postovanja prema Srbiji nebi bilo lose.

ej bre

pre 6 godina

Zao mi Crne Gore.Ali milogoraca anti-srba nije.Opet imaju kakvu takvu sansu za prolaz jer veceras im igraju braca Hrvati.
(Stara kuka, 10. septembar 2017 13:07)

Sta ima da ti bude zao Montenegra? Pravi Crnogorci navijaju za Srbiju. Boli njih uvo za imisljenu naciju

Deschain

pre 6 godina

Ne treba mešati politiku i sport, ali prestanite da pišete laži. Niti je u Crnoj Gori na vlasti neka "manjina" nego većina, svidelo se to nama ili ne, niti su ti na vlasti Srbi, barem ne više. Crnogoraca koji se izjašnjavaju kao Srbi ima oko trećina i sve ih je manje.

Иван Грозни

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno zašto se neki ljute ako mi iz Srbije ne navijamo za bivše jugoslovenske republike? Da li oni navijaju za nas možda? Neka mi neko navede tri ubedljiva razloga zašto bih npr. danas navijao za Hrvatsku protiv Rusije?

v

pre 6 godina

Zvanicna CG cija je ova selekcija predstavnik radi sve sto moze na negiranju i unizenju svega srpskog tamo i ja treba da podrzum tu selekciju. Plus Tanjevica ne mogu da smislim od onog polufinala 2010. ni do sada nije priznao da je ono bio cist aut i sudijska kradja. Mene sa nasim narodom tamo posvadjati nece nikada, ali sa nasim odrodom samo "zdravo za zdravo, a sir za pare" ako me razumete. Pozdrav svim cestitim CG i Hercegovcima i svim Srbima gde god bili na ovom svetu. Nema mrznje, al pamtimo dobro.

analiticar_amater

pre 6 godina

Idemoooo, osvetlajte obraz, jedan smo narod!
Pozdrav za Viluse i PG.
(anica, 10. septembar 2017 11:32)

Zivim za dan kada cemo se mi Srbi osloboditi mitova i konstrukcija kojih se drzimo ako pijan plota uprkos tome sto nas realnost svaki dan demantuje i bije po glavi. Koji jedan narod? Ne nismo, mi smo Srbi a oni su se sami izjasnili ko su i sta su. Svim srcem uz Letoniju danas.

Duka

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
(Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Koji celi svet nas mrzi? Nas jedino mrze NATO drzave. A ko vas voli? Vase gazde u Vasingtonu i Briselu vas vole.

analiticar_amater

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.

jelsa

pre 6 godina

Realno, ovo je jedan od retkih trenutak kada je Letonija bolji presdstavnik balticke kosarke od Litvanije i nije da mi nije drago. Bravo Bertranse.

Bobi van Kenobi

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.
(Sasa, 10. septembar 2017 12:20)

Moje pravo je da navijam za koga hoću, a to je Letonija! A ti sa tim komentarom vidi se da si neki brdjanin. Ako ti se toliko ta tvoja braća svidjaju, slobodno put podgorice ionako je te tvoje braće previše ovde.

analiticar_amater

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 10. septembar 2017 11:46)

Vecina Srba je danas uz Letoniju. Ti si verovatno neki crnogorac iz Srbije pa se lazno predstavljas. Napred Letonija, pokazite im kako se igra kosarka.

triplem

pre 6 godina

Tanjevic unistava Crnogorce. Prvo nije ih spremnio psihicki za ovu utakmicu. igrachi su im ne samo uplaseni vec su im se odsekle noge. One koji imaju iskustvo za ovakve utakmice Tanjevic drzi na klupi. uzas. Mislim imati u timu Dubljevica i Rajsa a cekas minus 10 da ih ubacis..

stevan

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27) # Link komentara

HAHAHAHAA koji kraljevski trol :D

Cockneeey

pre 6 godina

Letonci kako su krenuli ima 120 poena da ubace. Savršenstvo kako ljudi igraju i šutiraju. Na stranu više nego fenomenalni "NBA as" Porzingis, Janis Tima je prepaklen igrač, kad se "naprži" u šutu, ne staje čovek, pa braća Bertans, Blums, lopta se stalno kreće, asistencije se nižu. Kakav li nas duel samo čeka sa Slovencima. Meč turnira u najavi :)

Tintilic

pre 6 godina

Sad se tek vidi koja je najslabija grupa bila. Hej bre 32 razlike a hrvati igrali na jednu loptu sa Crnom Gorom. Srbija dobila tu Latviju sa 10 razlike.

Stara kuka

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!
(Tuga, 10. septembar 2017 12:17)
Auuu.Pa ti kao Srbin iz istocne Hercegovine koja je bastion srpstva ne bi trebao tako da pricas.Cuj jedan narod a uzeli deo srpske Hercegovine i izadli.Danas veci anti-srbi od Hrvata.

Optimista

pre 6 godina

Crna Gora ima vrhunske visoke igrače ali spoljna linija na nivou ABA druge lige. Drugi problem, većina ovih momaka očigledno ne doživljava Crnu Goru kao svoju državu, izuzetak Dubljević, Barović i možda Ivanović, ostali bi radije igrali i srcem za Srbiju, Bih...

Nenad

pre 6 godina

Da navijam za naciju koja ne postoji NIKAD!!!
1 prodaju mi cast cojstvo junastvo obraz a priznali su kosovo
2 njihovi studenti mogu da dolaze da studiraju u Srbiju i to da upadnu na budzet dok mi srbi placamo 2000e skoralinu kod njih jer smo tamo stranci
Crnogorci ne postoje kao nacija to su srbi to svako iole pametan zna

Mitar

pre 6 godina

Živela Srbija i živela Crna Gora, dve države, ali JEDAN narod, vazda bilo i ostaće šta god drugi pričali. Za mene je istorija ne dvosmislena, a poreklo i više nego jasno. Imena država pa i naroda nisu bitna, krv je krv, gen je gen, pa je tako brat zauvek brat!
Reprezentativcima Crne Gore želim više sreće u narednim takmičenjima, a našim reprezentativcima da danas dobiju i nastave put ka nekoj od medalja.

Sasa

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zicer
22 godine vas nema nigde,22 godine nemate medalju u kosarci,Srbiju nikad niste dobili,nemate niti jedno zlato...najbolji igraci vam uvek bili Srbi(sem Kukoca).O kom postavljanju na mesto ti pricas i gde pripada zlato?Da su svi bili tj dosli kompletni,bar 4,5 reprezentacija bi bilo ispred vas.Nemoj vise,presmesan si.

nwa

pre 6 godina

@ogicg

Ti,ili se pravis lud ili stvarno jesi. Pominjes neku mrznju sa nase strane, a ne zapitas se zbog cega je nastala, iako je verujem nema u toj meri koliko potencirate. Odvojili ste se, priznali Kosovo, Srbi dole nemaju nikakva prava za razliku od vasih prava u Srbiji, koja vredjaju zdrav razum. I treba da vas volim?! Ne mrzim vas, ravnodusan sam prema vama.

Stari

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27)

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.

Stara kuka

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.
(BG na pjenu od mora, 10. septembar 2017 13:00)
Naravno da ste Srbi.Nisu Srbi samo Srbijanci.Koliko ima Srbijanaca toliko ima i Srba Hercegovaca,Crnogorca,Krajisnika,Bosanaca,Licana,Vojvodjana...sve ukupno mnogo.Taj komentar se odnosi na ove srbomrsce anti-srbe.Ne na cestite Crnogorce ma kako se izjasnjavali.

Komša

pre 6 godina

Zahvaliti se Tanjeviću.Ja stvarno ne znam zbog čega ne dovedu Radonju - već je bio Duletov pomoćnik,pa selektor,u medjuvremenu stekao iskustvo (trpeo pritisak velikih očekivanja i izdržao).Mislim da bi on za CG bio idealno rešenje na duge staze.U toku je čovek - bavi se klupskom košarkom u Evropi.Tanjević je van tokova.
Ovakva odbrana je sramota.Jesu Letonci dobri ,imaju šut ali iz aviona se vidi da je jedono rešenje da ih jakom odbranom izbaciš iz ritma.Odbrana je stvar volje i mozga.

Boxy

pre 6 godina

Rodom sam iz CG, i voleo bih da moji đetići prođu dalje, ali mrka kapa. Letonci su prejaki i kad ih ne ide preterano šut, a tek kad ih krene.70:30 (u %) za Letonce.

Cvexi

pre 6 godina

Meni je zao sto danas nisam navijao za CG. Jednostavno sam kao i vecina Srba bio ravnodusan. Mi jesmo po krvi jako bliski narodi i toga sam svestan ali u ovom trenutku to bratsvo uistinu zvuci kao mit sto je neko vec pomenuo.

Sabre

pre 6 godina

Au BRATE kakvo gazenje. Ja se iskreno bojim Letonaca ako ih ponovo sretnemo, onaj poraz od nas ih je mnogo razljutio izgleda, razbijaju redom od tada, a sigurno su zeljni osvete...

Dimitrije

pre 6 godina

Kao NBA utakmica regularnog dela.Nije samo razlika u kvalitetu u pitanju,borbenost kod Crnogoraca je primetno odsutna .Kao da su zadovoljni samim plasmanom u osminu finala...Radujem se meču Slovenija - Letonija.

egzaktni geometar iz Valjeva

pre 6 godina

... A najsmešnije mi je kada ih ovi fini srbi(namerno malim slovom za njih) teše montenigerse, u fazonu, ovi su za psihijatra, pa navijaju za Letonija. Posle svega, da ne smatram, nema nazad. NAPRED LETONIJA!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu covece kakva dominacija Bertansa, Time i drugova. Ali budimo realni i objektivni, Crnogorci su ovde bili autsajderi.

srb

pre 6 godina

Како човек неби навијао за Летонце кад играју против Монтенегринаца ?! Идемоооо Летонцииииии !!!!!

dbauizadjale

pre 6 godina

Crnogorci uopste nisu losa ekipa. Problem je sto su sami sebe ubijedili da ne mogu vise. Tanjevic koga god je vodio taj se nije proslavio.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ne bih da zvučim grubo, ali sa izuzetkom donekle Dubljevića i Vučevića ja bih ostale poslao peške da se vrate kući. Jesu Letonci brutalni i kada ih krene mogu čudo da naprave, ali ja ovakvu vetrometinu u odbrani odavno nisam video. Vučević očigledno iz nekog razloga ne pruža neke vanserijske partije za reprezentaciju, ali opet je dobro krenuo i posle je sve otišlo dođavola. 2013. je kao imao sukob sa Pavićevićem, a šta je sad problem samo oni znaju. Mislim odradi on svoje u napadu i da 15+ poena, ali toliko deluje bezvoljno da mi nije lepo da ga gledam. Rajs je posebna priča, mislim da nije odigrao krštenih 15 minuta kako treba na celom prvenstvu. Dobar je igrač, ali nema motivaciju kao Bo ili Rendolf.

Letonci zaista igraju jako lepu timsku košarku, šutiraju odakle stignu, bore se i u odbrani i u napadu. Porzingis sjajan, ali ovaj Tima nije normalan. Jeste da je dosta prgave naravi kada je nervozan, ali kada mu je dan čovek se ne zaustavlja. Očekujem spektakl sa Slovenijom.

Holy Smoke

pre 6 godina

Letonija bas dobro igra. Imaju jako dobru ekipu. Sada kad ih gledam kapiram da smo mi I dobro prosli. Crnogorci igraju kao da im se ide kuci.

Laka grupa

pre 6 godina

CG kao da se trudi da covek ne navija za njih,vidite ovaj curkus na parketu eeeejjjj totalna neorganizacija haos.Jos navijaci CG pisu kako ce sa SRB lako te ovo te ono zasto zaboravljaju da boljeg prijatelja od SRB nemaju.I jos dovedu Tanjevica za selektora ljudi meni je taj covek toliko antipatican da je to cudo i kako kako da navijas za CG neide nevredi.

Fanki Dzi

pre 6 godina

@boki, ovaj najpreporuceniji.

nije mi jasna logika. zar "20% dukljana i "bucne manjine" upravljaju "zvanicnom politikom"?

vi ste pokazali da vam je drzavnost vaznija od bratstva, niste vise htjeli da budete Srbi, ne samo ovih "20% dukljana",
gadno ste uvrijedili sve koje se definisu Srbima. Zato zdravo!

Kontras

pre 6 godina

Par mojih zapazanja:

Letonija jeste realno bolja od Crne gore pogotovo suterski.

U Cg timu se vidi i nedostatak motivacije. Kao da ne dozivljavaju Cg kao svoju drzavu. Pola igraca bi im igralo za Srbiju, a poneki bogami i za Bosnu.

Ja sam naravno navijao za Crnu goru, bez obzira na sve. Ne mogu mi Letonci biti blizi. Medjutim, ono sto mi smeta je da dres, zastava ove Cg asociraju na neki vestacki Montenegro. Da je to ona istinska, junacka, tradicionalna Crna Gora tvrdim da bi 99 posto srba navijalo za nju. Pa i meni deo predaka iz Cg, nisam lud da navijam protiv Cg.

Zato, poruka za vas u Cg: oni srbi koji kazu da ne navijaju za Cg, zapravo misle na ovaj danasnji Montenegro, a ne na Crnu goru i narod tamo. Ne dozvolimo da nas politika razdvoji, jedan smo narod.

I jos nesto, ja nikada nisam kao srbin doziveo neprijatnost u Cg. Gledao se i Partizan i Zvezda u LE letos na primorju, svi su u kaficima navijali za nase klubove. I turisti i lokalci.

Martinović

pre 6 godina

Niksicanin, 10. septembar 2017 12:17
Ja sam Srbin iz Crne Gore i moja matična država je Crna Gora. A što se tiče igre naša reprezentacija se obrukala protiv Letonaca.

Марија

pre 6 godina

Срамотан однос Црногораца према дресу своје земље. Одбрана једна велика нула. Па да је организован куп моје улице екипе би се више ангажовале за своју зграду. Раштимован оркестар.

Mladen cg

pre 6 godina

Koliko god bili ogorčeni zvaničnom politikom CG, istina je veoma jasna: niko nije bliži Srbiji od C.Gore , niti C.Gori od Srbije! To je aksiom! Tako da se trebamo izdići iznad ovovremenih podjela i pokazati zajedništvo! Što se tiče utakmice, Tanjević je svojim odlukama doprinio ovakvo teškom porazu.

3x3

pre 6 godina

Ovo je velika sramota. Tanjevic je ovim pokazao da mu je samo stalo do para. Politiku ostavite po strani, Crna Gora je deo naseg naroda i ne treba ucestvovati u igri koju su politicari skrojili.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Samo vi mrzite Crnu Goru, ja kao Srbin, kad odem dole u Herceg Novi, gledaju me kao svog, družimo se i uvek me ispoštuju za šta god mi je potrebno. Ti malobrojni Crnogorci koji ne vole Srbiju neće učiniti da ja njih išta manje cenim, i jedva čekam da sledeće godine odem opet dole.

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ko god da pobedi biće mi drago... Letonci zbog igre koju prikazuju ... A Montenigersi jer su nam kao ljudi najbliži... i do juče braća. :)

anica

pre 6 godina

analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:52
Ne znam, prosla sam CG uzduz i popreko, volim je. Dosta lepih stvari me veze za nju. Ti si malo ostrascen, tako da ne zelim da ulazim vise u dublju polemiku. Nije to dobro nimalo. Nazalost oduvek je bilo da se sili ne moze suprotstaviti, tako je i politika doprinela zlu, mene boli sto se ovako svadjamo a ni sami nismo svesni da samo sebi skodimo, dok se pijavice slatko nasladjuju svezom krvlju, ja pricam iz svog ugla ti iz svog. Ponavljam, nikad nisam imala neprijatnosti, niti me je ko terao, niti sam se ikad raspravljala.
Vredjas jer provociras i napadas iskrene komentare...ako se tebi nesto ne svidja, ne znaci da i drugi tako misle. Znas koliko je ruzno pricati generalno umesto u svoje ime. Uzmi se u pamet, nece ti ta bandoglavost doneti dobro. Idi peri noge u Egejskom moru, i hvali se bratstvom, umesto da se nadises Durmitorskog vazduha. Ma ako, sami smo zasluzili sve!!

Vlada Bg

pre 6 godina

Ne interesuje me ove bljuvotine koje imaju veze sa politikom. Moram da kazem da ovo sto igra Crna Gora nije dobro, Tanjevic uzima dva minuta pred kraj tajm aut umwsto da svoje bekove odmah pozove na ono sto su spremili.Kakva pogresna odluka da krene sa Sehovicem. Nema nikakve organizacije ,ovo nema veze sa organizovanom kosarkom.Nadam se da ce se povratiti ali ako ovako nastave nece biti dobro.U odbrani ne prate i nema preuzimanja

krttum

pre 6 godina

@makedonce

za slovence, pored nas, bas onako lepo i od srca navijam.
nista protiv ni ostalih 'komsija'.
o makedoncima bas bas nikad uopste i ne razmisljam. i mislim da je vecina isto tako indiferentna.

N

pre 6 godina

Gospodin Tanjevic ostao u vremenu pre 20god. Sad se igra brza kosarka tako da nema sta da trazi s Letonijom ovde Crna Gora. Pregazise ih kao plitak potok?! Kakav ce mec tek da bude Spanija-Letonija kad dodje do tog susreta. IDEMOO SRBIJA!!

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@zicer
A sta kazes da veceras za pocetak pobedite Rusiju, mozda ti mislis da je to formalnost, ali mi se cini da Sved i ekipa ne dele tvoje razmisljanje, tako da puno 'srice' veceras komsija, pa tek onda pricaj ko ce gde koga da 'postavi' i na koje mesto ;)...

Fixi

pre 6 godina

Kao da niko kod Crnogoraca nije zainteresovan za ovu utakmicu. Iskreno me samo zanima kako Tanjevic trpi Radoncica jer ovo sto on trenutno prikazuje na terenu bez imalo zara i truda je ocaj.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

@Makedonce:
-----------------------
Na problem "ko kome pase" gledate iz sasvim pogresne perspektive. Za to vam nije potreban psihijatar vec samo da budete posteni, ako mozete? Naime, sasvim je nenormalno da Srbija ne pase nijednom narodu u okruzenju. Svima je Srbija trn u oku. Svestan sam da se radi o kompleksima ali, i to se leci. Jedini lek je ISTINA. Morate na stvari gledati iz ugla normalnog coveka a ne "iscaseno" i onako kako vama odgovara. Mislim da Srbiju danas interesuje Slovenija, Hrvatska ili Makedonija "kao lanjski sneg". Kosovo i Metohija su drugo. To su nase vekovne teritorije i opet ce biti. Kad tad. Mozda cete shvatiti, sta to znaci tek kada vam se otcepi jedan deo Makedonije. Toga necete biti ni svesni. A to je gotova stvar. Ostala je samo formalnost. Onda cete shvatiti sta znaci zabiti noz u ledja komsiji, kako kazete "zbog interesa Makedonije". Inace zao mi je sto je Crna Gora izgubila. Ne znam kada u mojim venama tece crnogorska a kada srpska krv. To je veoma tesko odvojiti. A i zasto bih?!

laponac

pre 6 godina

@Zicer
Koje je to mesto i koje su to stvari ?
Kari Pesic Vas sa Nemačkom preslišao sa Draženom , '95. ne bi komentarisao ima veze sa crnom magijom i još traje . Sve ovo Vi gurate pod tepih i sanjate bar pobedu protiv nas , sl medalja . Ali pazi nisu ovo glineni golubovi i jedrenje. Pretiti Zemlji Košarke i u ovakvom sastavu je hrabro a svi znamo da kada god treba hrabri ste na rečima a na parketu male mace .
I tako od nastanka . I sa slabijom ekipom bi jedva čekao utakmicu sa Vama . To je ta želja da Vam se očita lekcija , ne razumeš to , to svako dete kod nas ima u genu . Radjamo se sa tim da smo u basketu za Vas sila i tako se ponašamo .
Šta zna dete koje Hrvatska ? Nego odigra i ode .

Stara kuka

pre 6 godina

@Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.(Stari, 10. septembar 2017 13:49) Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.
(zgslavac, 10. septembar 2017 14:13)
Naravno da pratimo.Mladi prvaci sveta i bili prvaci Evrope,Zvezda nekada prvak Evrope a Partizan u finalu.A reprezentacija na pragu SP,a 2010 pobedili jednu Nemacku na istom.Evo i ova privatna blizu Rusije a vama ce visiti.

ce

pre 6 godina

Problem rezima je sto u svakoj kuci u Crnu Goru postoji neka povezanost sa Srbijom i sve sto je srpsko dozivljavuju kao svoje, navijaju za zvezdu i partizan...Djokovica, reprezentacije Srbije...prakticno oni se identifikuju sa Srbijom sto je i razumljivo jer ako nije jedan onda su najslicniji narodi sveta.Naravno da postoji i neki procenat koji se ne uklapa u ovaj sablon kao sto postoji isti i u Srbiji, naravno vlast radi sve da bi se ovo stanje eliminisalo ali to na kratak rok ne daje ocekivane rezultate.Slicno se desava i u Makedoniji i u svim novonastalim drzavama, cilj je jacati nacionalni identitet i samostalnost i sve je to u normalno ali da se uradi na nacin koji nije uvredljiv za druge....e zato deo Srba navija za Letoniju.

Oxi

pre 6 godina

(Aleksis Sanco Panco, 10. septembar 2017 13:58) 
 Crna Gora je sama demokratski izabrala da bude srpski neprijatelj, da ne priznaje srpske granice, i da udje u alijansu sa srpskim neprijateljima, nije Srbija izabrala CG za neprijatelja. Utisak jednog od 250.000 srpskih turista koji u CG bude 10-15 dana godisnje, i tamo trosi novac da bi bio voljen, uopste nije relevantan za drzavu Srbiju i 6.750.000 Srba koji ne idu u CG i ne kupuju tamo ljubav...

Sasa

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.

Psihoterapetu makedonskih arbanasa...

pre 6 godina

(Makedonce, 10. septembar 2017 12:40)

Kao diplomirani psiholog, mogu da ti kažem da osobe koje u komentarima pišu "hahahah" imaju psihičke probleme i određnu neuravnoteženost, kao i niz propratnih kognitivnih problema na bazi psihioze. Za detaljnije morao bi da dođeš na konsultacije. I ovako je manje-više jasno, ali je neprofesionalno da ti sad ovde udarim dijagnostiku onlajn.

A što se tiče komšija... pa ko voli komšije, pogotovo kad mora žene da im namiruje!?

Ne radite svoj posao, i onda mi moramo.

Tu imaš još jednu dijagnozu koju valja ispitati je li svesna ili podsvesna, ti se baviš odnosom sa komšijama, a kažeš da ste svi oko nas isti, umesto odnosa sa komšinicama! I pervezno(što znači devijannto, bolesno) i tužno istovremeno.

Dakle velika je tragedija kada kao vi svi okolo imaš problem sa komšinicama, a komšije mogu i da se bese, koga još briga za njih... da li švaleracija ili udovica, nama je svejedno. Ne vidim uopšte trunku vaše relevenatnosti da bi trebali da nam "valjate", osim kažem ako nisi perverazan u svom nahođenju, ali to je opet vaš problem i razlog više da vas smatramo za nepodobne.

I kako kažu kod nas, ko gubi ima prava da se ljudi... pa dalje kaže, ko se ljuti u**lim mu k*uti...

momo dobri

pre 6 godina

Letonci su kao tajfun,neko rece ako ih stane sut.Da ima tu istine nece da ubace 13,ali 9 hoce..Nije im to jedina napadacka opcija.Generalno igraju toliko ludo i jako jos ako im je dan ili trenutak odose na plus 10 za cas.Bum tras!Kristaps je igracina,klasa najvisa,a ovi ostali uopste nisu senka njegova nego se odlocno uklapaju i daju svoje.

akio toyoda

pre 6 godina

resetovali ih letonci na osnovna podesavanja. nije letonija toliko dobra koliko su milogorci lose vodjeni i losa ekipa. osim dva igraca svetske klase ostali nisu nikada cak ni evroligu igrali. tu bi stekli iskustvo i cvrstinu za takmicarske utakmice. nemaju nijednig lidera u svojim timovima to su igraci zadatka osim prvopomenute dvojice.

pa i u pripremnim utakmicama jedino su belgiju pobedili??? to je dovoljno da se proceni njihov kvalitet.

Sedi gde si...

pre 6 godina

Eto braćo Crnogorci, nema veze, važno je da ste vi pobedili Srbiju tri puta. To je saznanje koje će vas grejati u godinama koje dolaze, kad već nemate ni rezultate, ni tim, ni igru. Najsporiji tim sa jednom od najlošijih spoljnih linija na čitavom prvenstvu.

anica

pre 6 godina

(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:14)
Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!

Dubljevic MVP

pre 6 godina

Ne kazem da smo mogli da dobijemo ali za ovakvu igru je samo trener kriv presmijesno je radio izmjene kad je bilo najbitnije bas me razocarao kao trener....

Stepa

pre 6 godina

@Zicer, probudi se, probudi se, izgleda da si nesto sanjao.
E moj ti, takvi snovi se nikad ne ostvaruju.

Najsmesnije reci "tamo gde je uvek pripadalo".
A to je da ncete doci ni do cetvrt finala jer ste veciti "luzeri".

ALEKSANDAR

pre 6 godina

Prosto je tako sa suterskim ekipama, kad ide to je to... Medjutim problem je kad stane sut (sinoc Litvanija) identicna ekipa, mozda i najslicnije dve ekipe na prvenstvu s'tim sto Litvanci igraju bolje odbranu!Tesko ovakav procenat da ce ponoviti... Nisam gledao Sloveniju i Hrvatsku, a ono sto sam do sada gledao najvise mi se dopada Rusija! Spaniju ne racunam jer oni imaju bracu Gasol koji su klasa iznad ovog prvenstva! A mi? Pa i dalje tvrdim da imamo najbolje izbalansiran tim sa rotacijom od 12 igraca, sto ce biti kljucno za zavrsnicu! I ne svidja mi se sto idemo na Italiju jer oni Igraju nekako turisticki bez obaveza, a imaju igrace koji mogu puno... Nadam se najboljem! Sportski pozdrav i srecno nasima!

Milan

pre 6 godina

Uf, pokušavam da čitam komentare o košarci ali ne ide, samo politika. Mrzim politiku!
Navijao sam za letoniju iz čisto košarkaških razloga, ljudi igraju najlepši basket na prvenstvu, milina za gledati.
Crnogorci bi morali da obrate pažnju na motivaciju svojih igrača u odbrani. Uopšte nisu pokazali želju za igrom

Dzoni

pre 6 godina

Ja razumem da neko za sebe kaze da je Crnogorac, razumem i to da je ponosan na drzavnost Crne Gore, al kad mi kaze da govori crnogorski onda sve to pada u vodu.

analiza

pre 6 godina

"Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/"
(Ogi)
Apsolutno se slazem.Da dodam da mi bode oci reklama na dresu-IDEA.Zar nisu mogli da nadju neku crnogorsku firmu da ih sponzorise?

Makedonce

pre 6 godina

hahaha, pa vama niko ne paše Hrvati, Bosanci, Makedonci, Slovenci evo sad i Crnogorci a Kosovare da ne pominjem..od 5-6 komšija da mi niti jedan ne paše..trebao bi potražiti psihijatrijsku pomoc..

ispran mozak

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djuka, 10. septembar 2017 14:11) # Link komentara


Slazem se , svakome je jasno da su Hrvati prikazali najbolju kosarku i da su ubedljivo glavni favoriti za zlato. Ukic briljira, pokazao je da je trenutno jedan od najboljih kosarkasa na svetu, a tu su i fantasticni Zoric, Popovic i Tomas. Potpomognuti Saricem, Bogdanovicem cine sjajnu celinu i bila bi senzacija ako ne osvoje zlato.

Srbin-Bgd

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.

Tuga

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Da mi je neko ovo rekao, pre desetak godina, da je moguce proglasio bi ga ludim, jer je to isto kao da San Marino, u fudbalu, pobedi Brazil.

fan klub bivseg muza Goce Trzan

pre 6 godina

Milo i Vucic, stari drugari iz devedestih, kazu da nikada izmedju Srbije i CG nisu bili bolji odnosi. Pa ko to pise ovakve komentare , partiJote iz kruga dvojke ili bezubi evropeJci?

ogicg

pre 6 godina

Kad vidim koliko je vas srba ostrascenih i koliko mrzite Crnu Goru,prvo drago mi je sto sam zdrav i uvek cu navijati za Srbiju sem protiv Crne Gore.I sad mi je tek drsgo sto smo nezavisna drzava.A vi se braco Srbi pitajte sto nikimo nece sa vama.Poglefajte ove komentare i sve ce vam bit jasno.I dabogda da Srbija postane prvak evrope.

fikus

pre 6 godina

Razumem i "ove " i "one" komentare..Slucajno sam usao na jedan njihov portal i citao komentare vezane za Srbiju...i nisam dugo izdrzao.Takva kolicina mrznje i uvreda je strasna...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.
(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)
Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?
E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.

Djuka

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

Zicer

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

ogicg

pre 6 godina

Dzoni-a nego koji prica covjek iz Crne gore nego na Crnogorski.Navedi mi sve zemlje bivse juge kako se zovu i kojim jezikom pricaju.Pocni od Srbije.

ogicg

pre 6 godina

Fikus-lazes da si to vidio na neki portal u cg.Nema te mrznje.Iskreno na najcitaniji portal u cg Vijesti na tekst o utakmici Srbije ima 4 komentara.Nema interesovanja a mrznje tek nidje.

boki

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.

Makedonce

pre 6 godina

hahaha, pa vama niko ne paše Hrvati, Bosanci, Makedonci, Slovenci evo sad i Crnogorci a Kosovare da ne pominjem..od 5-6 komšija da mi niti jedan ne paše..trebao bi potražiti psihijatrijsku pomoc..

Zicer

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.

Sasa

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.

štangla

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
@ (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Isto ti je i na komentarima, 10% frustriranih mrzitelja su najglasniji a nekima nije lenjo da pišu komentare pod dva ili tri nadimka.

Ne obaziri se na njih jer im mentalnu sliku nećeš izmeniti samo će te spustiti na njihov nivo i pobediti te na iskustvo.
I bez nerviranja, Napred Crna Goro!

Tuga

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!

Srbin-Bgd

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.

Djuka

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom

anica

pre 6 godina

(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:14)
Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!

ogicg

pre 6 godina

Kad vidim koliko je vas srba ostrascenih i koliko mrzite Crnu Goru,prvo drago mi je sto sam zdrav i uvek cu navijati za Srbiju sem protiv Crne Gore.I sad mi je tek drsgo sto smo nezavisna drzava.A vi se braco Srbi pitajte sto nikimo nece sa vama.Poglefajte ove komentare i sve ce vam bit jasno.I dabogda da Srbija postane prvak evrope.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boki, 10. septembar 2017 11:41)

Ako je nesto tuzno to je tvoja Crna Gora ovakva kakve je danas i nista vise. To sta vi radite i Srbiji i Srbima u Crnoj Gori nije moglo i ne moze da prodje bez reakcije sa nase strane, tako da ne upiri prstom u nas nego se bolje zapitaj kako je moguce da vam tih 20% kroji kapu i radi to sto radi. Nemojte da navijate za nas, mi za vas sigurno necemo. Od svih ljudi u mom okruzenju znam jednog ili dvojcu (i to koji su poreklom iz CG) da danas navijaju za Crnu Goru, svi ostali navijamo za Letoniju. I mogu ti reci da uzivam u utakmici i nabijanju dvocifrene razlike. Ko ste nam vi, sta ste nam vi da bi smo za vas navijali?

Sasa

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.

anica

pre 6 godina

analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:52
Ne znam, prosla sam CG uzduz i popreko, volim je. Dosta lepih stvari me veze za nju. Ti si malo ostrascen, tako da ne zelim da ulazim vise u dublju polemiku. Nije to dobro nimalo. Nazalost oduvek je bilo da se sili ne moze suprotstaviti, tako je i politika doprinela zlu, mene boli sto se ovako svadjamo a ni sami nismo svesni da samo sebi skodimo, dok se pijavice slatko nasladjuju svezom krvlju, ja pricam iz svog ugla ti iz svog. Ponavljam, nikad nisam imala neprijatnosti, niti me je ko terao, niti sam se ikad raspravljala.
Vredjas jer provociras i napadas iskrene komentare...ako se tebi nesto ne svidja, ne znaci da i drugi tako misle. Znas koliko je ruzno pricati generalno umesto u svoje ime. Uzmi se u pamet, nece ti ta bandoglavost doneti dobro. Idi peri noge u Egejskom moru, i hvali se bratstvom, umesto da se nadises Durmitorskog vazduha. Ma ako, sami smo zasluzili sve!!

Ogi

pre 6 godina

Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/

Mitar

pre 6 godina

Živela Srbija i živela Crna Gora, dve države, ali JEDAN narod, vazda bilo i ostaće šta god drugi pričali. Za mene je istorija ne dvosmislena, a poreklo i više nego jasno. Imena država pa i naroda nisu bitna, krv je krv, gen je gen, pa je tako brat zauvek brat!
Reprezentativcima Crne Gore želim više sreće u narednim takmičenjima, a našim reprezentativcima da danas dobiju i nastave put ka nekoj od medalja.

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Da mi je neko ovo rekao, pre desetak godina, da je moguce proglasio bi ga ludim, jer je to isto kao da San Marino, u fudbalu, pobedi Brazil.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.
(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)
Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?
E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.

zgslavac

pre 6 godina

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.
(Stari, 10. septembar 2017 13:49)

Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.

Psihoterapetu makedonskih arbanasa...

pre 6 godina

(Makedonce, 10. septembar 2017 12:40)

Kao diplomirani psiholog, mogu da ti kažem da osobe koje u komentarima pišu "hahahah" imaju psihičke probleme i određnu neuravnoteženost, kao i niz propratnih kognitivnih problema na bazi psihioze. Za detaljnije morao bi da dođeš na konsultacije. I ovako je manje-više jasno, ali je neprofesionalno da ti sad ovde udarim dijagnostiku onlajn.

A što se tiče komšija... pa ko voli komšije, pogotovo kad mora žene da im namiruje!?

Ne radite svoj posao, i onda mi moramo.

Tu imaš još jednu dijagnozu koju valja ispitati je li svesna ili podsvesna, ti se baviš odnosom sa komšijama, a kažeš da ste svi oko nas isti, umesto odnosa sa komšinicama! I pervezno(što znači devijannto, bolesno) i tužno istovremeno.

Dakle velika je tragedija kada kao vi svi okolo imaš problem sa komšinicama, a komšije mogu i da se bese, koga još briga za njih... da li švaleracija ili udovica, nama je svejedno. Ne vidim uopšte trunku vaše relevenatnosti da bi trebali da nam "valjate", osim kažem ako nisi perverazan u svom nahođenju, ali to je opet vaš problem i razlog više da vas smatramo za nepodobne.

I kako kažu kod nas, ko gubi ima prava da se ljudi... pa dalje kaže, ko se ljuti u**lim mu k*uti...

3x3

pre 6 godina

Ovo je velika sramota. Tanjevic je ovim pokazao da mu je samo stalo do para. Politiku ostavite po strani, Crna Gora je deo naseg naroda i ne treba ucestvovati u igri koju su politicari skrojili.

Aleksis Sanco Panco

pre 6 godina

Samo vi mrzite Crnu Goru, ja kao Srbin, kad odem dole u Herceg Novi, gledaju me kao svog, družimo se i uvek me ispoštuju za šta god mi je potrebno. Ti malobrojni Crnogorci koji ne vole Srbiju neće učiniti da ja njih išta manje cenim, i jedva čekam da sledeće godine odem opet dole.

analiticar_amater

pre 6 godina

Mozete da dobijete ove
letonce samo jaka odbrana i gurajte loptu u reket da iskoristite strasne centre. Napred Crnogorci svi Srbi su danas uz vas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sasa, 10. septembar 2017 11:46)

Vecina Srba je danas uz Letoniju. Ti si verovatno neki crnogorac iz Srbije pa se lazno predstavljas. Napred Letonija, pokazite im kako se igra kosarka.

analiticar_amater

pre 6 godina

Pisi u svoje ime i nemoj da vredjas, ako si ti zatrovan politikom, meni je bitna realnost, nikad ali nikad jednu neprijatnost odozdo nisam dozivela, a znam mnogo ljudi. Ne znam odakle pises, ali u mom okruzenju niko sada ne navija za Letoniju.
Decko je napisao iskren i realan komentar!
(anica, 10. septembar 2017 12:33)

A sta je uvreda u mom komentaru? Sto sam rekao da ne mogu da docekam da se oslobodimo mitova? Ne, nije decko nista lepo rekao. U svemu su protiv nas, bukvalno progone Srbe u Crnoj Gori, zabranili srpski jezik, hapse za srpsku zastavu, oduzimaju pasos ako neko ima i srpsko drzavljanstvo, ali sve je u redu jer oni po kaficima ipak navijaju za nas. Da, zabijamo vam noz u ledja konstantno, ali to ipak nismo mi nego neko drugi, a vi sada navijajte za nas i pravite se da se nista ne desava. Sa druge strane Srbija nikome ne brani dvojno drzavljanstvo, niko nikad nije bio uhapsen zbog isticanja crnogorske zastave i jos treba da uvedemo nepostojeci crnogorski jezik za 2000 crnogoraca u Vrbasu, Ko je ovde lud? Da danas igra Crna Gora a ne Montenegro, da im i dalje stoji srpska trobojka, da je to i dalje drzava mog srpskog naroda, navijao bih za njih. Sa ovom Montenegro u kojoj je zvanicni jezik crnogorski a Srbi progonjena manjina ja nemam nista i ne pada mi napamet da navijam za njih, kao i vecini Srba. A ti opet umisli neku uvredu u mom komentaru.

ej bre

pre 6 godina

Zao mi Crne Gore.Ali milogoraca anti-srba nije.Opet imaju kakvu takvu sansu za prolaz jer veceras im igraju braca Hrvati.
(Stara kuka, 10. septembar 2017 13:07)

Sta ima da ti bude zao Montenegra? Pravi Crnogorci navijaju za Srbiju. Boli njih uvo za imisljenu naciju

Duck Dodgers

pre 6 godina

Ko god da pobedi biće mi drago... Letonci zbog igre koju prikazuju ... A Montenigersi jer su nam kao ljudi najbliži... i do juče braća. :)

ogicg

pre 6 godina

Dzoni-a nego koji prica covjek iz Crne gore nego na Crnogorski.Navedi mi sve zemlje bivse juge kako se zovu i kojim jezikom pricaju.Pocni od Srbije.

JPR24

pre 6 godina

Da li je moguce da ste vi zbog zvanicne politike i nekih mozda 20% "dukljana" ovoliko zamrzli Crnu Goru i Crnogorce? Da li je moguce da nam je to politika napravila? Pa kad Srbija igra u bilo kom sportu obicni ljudi u CG svi zivi navijaju i bodre Srbiju svim srcem (osim ponekad bucne velike manjine) i raduju se svim vasim uspjesima kao da su nasi, a kad god pogledam ove komentare na srpskim portalima vi samo pljuvanje, pljuvanje, pljuvanje... Tuzno.
(boki, 10. septembar 2017 11:41)

Idi tamo pa da vidis kako pricaju o nama srbima. Tada ce ti biti jasnije.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ovakva Letonija će ubiti Špance, videćete. A za našu bratsku, junačku Crnu Goru se navija srcem. Uz Vas sam sokolovi! Da je vječna!
Ovi koji navijaju za Letoniju pokazuju kakvi su plodovi te njihove nacionalističke politike. Samo mržnja i ništa više! Sramota me je takvih.
(Srbin-Bgd, 10. septembar 2017 12:46)

Bratsku i junacku Crnu Goru? Nasu? Koji si to film gledao? Nit je nasa, nit je bratska, nit je junacka. Ovo su sve plodovi crnogorske nacionalisticke politike, ne srpske. A Letonija ode na plus 30....

Bobi van Kenobi

pre 6 godina

Izvinite braco Crnogorci za ove izrode koji navijaju za letonce, normalni Srbi ce uvek biti uz vas, a sad hrabro u drugo poluvreme pa sta bude, samo jako u odbrani mora i njima malo da stane sut. Napred braco Crnogorci.
(Sasa, 10. septembar 2017 12:20)

Moje pravo je da navijam za koga hoću, a to je Letonija! A ti sa tim komentarom vidi se da si neki brdjanin. Ako ti se toliko ta tvoja braća svidjaju, slobodno put podgorice ionako je te tvoje braće previše ovde.

Mladen cg

pre 6 godina

Koliko god bili ogorčeni zvaničnom politikom CG, istina je veoma jasna: niko nije bliži Srbiji od C.Gore , niti C.Gori od Srbije! To je aksiom! Tako da se trebamo izdići iznad ovovremenih podjela i pokazati zajedništvo! Što se tiče utakmice, Tanjević je svojim odlukama doprinio ovakvo teškom porazu.

Nenad

pre 6 godina

Da navijam za naciju koja ne postoji NIKAD!!!
1 prodaju mi cast cojstvo junastvo obraz a priznali su kosovo
2 njihovi studenti mogu da dolaze da studiraju u Srbiju i to da upadnu na budzet dok mi srbi placamo 2000e skoralinu kod njih jer smo tamo stranci
Crnogorci ne postoje kao nacija to su srbi to svako iole pametan zna

analiticar_amater

pre 6 godina

Idemoooo, osvetlajte obraz, jedan smo narod!
Pozdrav za Viluse i PG.
(anica, 10. septembar 2017 11:32)

Zivim za dan kada cemo se mi Srbi osloboditi mitova i konstrukcija kojih se drzimo ako pijan plota uprkos tome sto nas realnost svaki dan demantuje i bije po glavi. Koji jedan narod? Ne nismo, mi smo Srbi a oni su se sami izjasnili ko su i sta su. Svim srcem uz Letoniju danas.

Boxy

pre 6 godina

Rodom sam iz CG, i voleo bih da moji đetići prođu dalje, ali mrka kapa. Letonci su prejaki i kad ih ne ide preterano šut, a tek kad ih krene.70:30 (u %) za Letonce.

stara skola

pre 6 godina

@boki Vidis toj bucnoj manjivi vi tiha vecina dozvolila je da kroji kapu, politiku i odredjuje sve. Realno ta manjina predstavlja vas narod.

egzaktni geometar iz Valjeva

pre 6 godina

... A najsmešnije mi je kada ih ovi fini srbi(namerno malim slovom za njih) teše montenigerse, u fazonu, ovi su za psihijatra, pa navijaju za Letonija. Posle svega, da ne smatram, nema nazad. NAPRED LETONIJA!

Stara kuka

pre 6 godina

Nevjerovatno da neki ljudi navijaju za Letonce,stvarno sramota,razlog kao priznanje Kosova a prva ga je Srbija otpisala..Pozdrav za sve Crnogorce iz istocne Hercegovine.Jedan narod!
(Tuga, 10. septembar 2017 12:17)
Auuu.Pa ti kao Srbin iz istocne Hercegovine koja je bastion srpstva ne bi trebao tako da pricas.Cuj jedan narod a uzeli deo srpske Hercegovine i izadli.Danas veci anti-srbi od Hrvata.

srb

pre 6 godina

Како човек неби навијао за Летонце кад играју против Монтенегринаца ?! Идемоооо Летонцииииии !!!!!

Duka

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
(Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Koji celi svet nas mrzi? Nas jedino mrze NATO drzave. A ko vas voli? Vase gazde u Vasingtonu i Briselu vas vole.

ispran mozak

pre 6 godina

po svemu vidjenom, Hrvatska je ubedljivo najbolja ekipa na prventstvu i ko i malo poznaje kosarku zna da ce pregaziti sve i osvojiti finale za pamcenje. Realno, Roko Leni Ukic je najbolji kosarkas danasnjice iajo osporavan. Stavio bih ga rame u rame za Dzordanom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djuka, 10. septembar 2017 14:11) # Link komentara


Slazem se , svakome je jasno da su Hrvati prikazali najbolju kosarku i da su ubedljivo glavni favoriti za zlato. Ukic briljira, pokazao je da je trenutno jedan od najboljih kosarkasa na svetu, a tu su i fantasticni Zoric, Popovic i Tomas. Potpomognuti Saricem, Bogdanovicem cine sjajnu celinu i bila bi senzacija ako ne osvoje zlato.

Deschain

pre 6 godina

Ne treba mešati politiku i sport, ali prestanite da pišete laži. Niti je u Crnoj Gori na vlasti neka "manjina" nego većina, svidelo se to nama ili ne, niti su ti na vlasti Srbi, barem ne više. Crnogoraca koji se izjašnjavaju kao Srbi ima oko trećina i sve ih je manje.

Kontras

pre 6 godina

Par mojih zapazanja:

Letonija jeste realno bolja od Crne gore pogotovo suterski.

U Cg timu se vidi i nedostatak motivacije. Kao da ne dozivljavaju Cg kao svoju drzavu. Pola igraca bi im igralo za Srbiju, a poneki bogami i za Bosnu.

Ja sam naravno navijao za Crnu goru, bez obzira na sve. Ne mogu mi Letonci biti blizi. Medjutim, ono sto mi smeta je da dres, zastava ove Cg asociraju na neki vestacki Montenegro. Da je to ona istinska, junacka, tradicionalna Crna Gora tvrdim da bi 99 posto srba navijalo za nju. Pa i meni deo predaka iz Cg, nisam lud da navijam protiv Cg.

Zato, poruka za vas u Cg: oni srbi koji kazu da ne navijaju za Cg, zapravo misle na ovaj danasnji Montenegro, a ne na Crnu goru i narod tamo. Ne dozvolimo da nas politika razdvoji, jedan smo narod.

I jos nesto, ja nikada nisam kao srbin doziveo neprijatnost u Cg. Gledao se i Partizan i Zvezda u LE letos na primorju, svi su u kaficima navijali za nase klubove. I turisti i lokalci.

nwa

pre 6 godina

@boki

Nismo svi isti, ne mrzimo svi,ali ne moramo da vas simpatisemo. Jedna stvar, svaki Srbin ce uvek biti pomalo kivan na vas jer se CG odvojila od Srbije. Potpali ste pod politiku jednog coveka koji je stvorio privatnu drzavu, i naterao vas na anti-srpstvo,a ovamo moralisete.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

@Makedonce:
-----------------------
Na problem "ko kome pase" gledate iz sasvim pogresne perspektive. Za to vam nije potreban psihijatar vec samo da budete posteni, ako mozete? Naime, sasvim je nenormalno da Srbija ne pase nijednom narodu u okruzenju. Svima je Srbija trn u oku. Svestan sam da se radi o kompleksima ali, i to se leci. Jedini lek je ISTINA. Morate na stvari gledati iz ugla normalnog coveka a ne "iscaseno" i onako kako vama odgovara. Mislim da Srbiju danas interesuje Slovenija, Hrvatska ili Makedonija "kao lanjski sneg". Kosovo i Metohija su drugo. To su nase vekovne teritorije i opet ce biti. Kad tad. Mozda cete shvatiti, sta to znaci tek kada vam se otcepi jedan deo Makedonije. Toga necete biti ni svesni. A to je gotova stvar. Ostala je samo formalnost. Onda cete shvatiti sta znaci zabiti noz u ledja komsiji, kako kazete "zbog interesa Makedonije". Inace zao mi je sto je Crna Gora izgubila. Ne znam kada u mojim venama tece crnogorska a kada srpska krv. To je veoma tesko odvojiti. A i zasto bih?!

Cvexi

pre 6 godina

Meni je zao sto danas nisam navijao za CG. Jednostavno sam kao i vecina Srba bio ravnodusan. Mi jesmo po krvi jako bliski narodi i toga sam svestan ali u ovom trenutku to bratsvo uistinu zvuci kao mit sto je neko vec pomenuo.

laka grupa

pre 6 godina

Sreca sto kako kazu mnogi(hrvati i crnogorci) Srbija imala najlaksu grupu i bila srecno prva u takvo slaboj grupi pobedivsi Letoniju 10 razlike.Eto velike srece za CG da spase sebi cast i izgubi 15-tak razlike od protivnika iz te lake grupe jer zamislite sta bi bilo da su dobili protivnika iz neke jace grupe.A HR ce jako lako dobiti RUS pa upitanju je treceplasirana ekipa iz najslabije grupe😀.Malo realnosti i postovanja prema Srbiji nebi bilo lose.

analiticar_amater

pre 6 godina

Vi srbijanci ne volite ni Đokovića a ne nas da volite, nije ni čudo što vas cijeli svijet mrzi!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Srpska Crna Gora, 10. septembar 2017 12:45)

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.

dbauizadjale

pre 6 godina

Crnogorci uopste nisu losa ekipa. Problem je sto su sami sebe ubijedili da ne mogu vise. Tanjevic koga god je vodio taj se nije proslavio.

Optimista

pre 6 godina

Crna Gora ima vrhunske visoke igrače ali spoljna linija na nivou ABA druge lige. Drugi problem, većina ovih momaka očigledno ne doživljava Crnu Goru kao svoju državu, izuzetak Dubljević, Barović i možda Ivanović, ostali bi radije igrali i srcem za Srbiju, Bih...

Sabre

pre 6 godina

Au BRATE kakvo gazenje. Ja se iskreno bojim Letonaca ako ih ponovo sretnemo, onaj poraz od nas ih je mnogo razljutio izgleda, razbijaju redom od tada, a sigurno su zeljni osvete...

Stara kuka

pre 6 godina

Nas ceo svet mrzi? Ne, mrzite nas samo vi pojedini iz komsiluka. Da si Srbin bio bi na strani tvog naroda a ne na strani Crne Gore.(analiticar_amater, 10. septembar 2017 12:55)Koja si ti sitna dusa... Jesmo li mi CG Srbi?E pa onda smo najveci i najbolji Srbi i ima nas 600 000 u MATICI, a van MATICE nas ima 10-11 miliona, a najvise u Srbiji.
(BG na pjenu od mora, 10. septembar 2017 13:00)
Naravno da ste Srbi.Nisu Srbi samo Srbijanci.Koliko ima Srbijanaca toliko ima i Srba Hercegovaca,Crnogorca,Krajisnika,Bosanaca,Licana,Vojvodjana...sve ukupno mnogo.Taj komentar se odnosi na ove srbomrsce anti-srbe.Ne na cestite Crnogorce ma kako se izjasnjavali.

Tintilic

pre 6 godina

Sad se tek vidi koja je najslabija grupa bila. Hej bre 32 razlike a hrvati igrali na jednu loptu sa Crnom Gorom. Srbija dobila tu Latviju sa 10 razlike.

Иван Грозни

pre 6 godina

Meni stvarno nije jasno zašto se neki ljute ako mi iz Srbije ne navijamo za bivše jugoslovenske republike? Da li oni navijaju za nas možda? Neka mi neko navede tri ubedljiva razloga zašto bih npr. danas navijao za Hrvatsku protiv Rusije?

v

pre 6 godina

Zvanicna CG cija je ova selekcija predstavnik radi sve sto moze na negiranju i unizenju svega srpskog tamo i ja treba da podrzum tu selekciju. Plus Tanjevica ne mogu da smislim od onog polufinala 2010. ni do sada nije priznao da je ono bio cist aut i sudijska kradja. Mene sa nasim narodom tamo posvadjati nece nikada, ali sa nasim odrodom samo "zdravo za zdravo, a sir za pare" ako me razumete. Pozdrav svim cestitim CG i Hercegovcima i svim Srbima gde god bili na ovom svetu. Nema mrznje, al pamtimo dobro.

Fanki Dzi

pre 6 godina

@boki, ovaj najpreporuceniji.

nije mi jasna logika. zar "20% dukljana i "bucne manjine" upravljaju "zvanicnom politikom"?

vi ste pokazali da vam je drzavnost vaznija od bratstva, niste vise htjeli da budete Srbi, ne samo ovih "20% dukljana",
gadno ste uvrijedili sve koje se definisu Srbima. Zato zdravo!

Martinović

pre 6 godina

Niksicanin, 10. septembar 2017 12:17
Ja sam Srbin iz Crne Gore i moja matična država je Crna Gora. A što se tiče igre naša reprezentacija se obrukala protiv Letonaca.

Stara kuka

pre 6 godina

@Zicer
22 godine vas nema nigde,22 godine nemate medalju u kosarci,Srbiju nikad niste dobili,nemate niti jedno zlato...najbolji igraci vam uvek bili Srbi(sem Kukoca).O kom postavljanju na mesto ti pricas i gde pripada zlato?Da su svi bili tj dosli kompletni,bar 4,5 reprezentacija bi bilo ispred vas.Nemoj vise,presmesan si.

ogicg

pre 6 godina

Fikus-lazes da si to vidio na neki portal u cg.Nema te mrznje.Iskreno na najcitaniji portal u cg Vijesti na tekst o utakmici Srbije ima 4 komentara.Nema interesovanja a mrznje tek nidje.

jelsa

pre 6 godina

Realno, ovo je jedan od retkih trenutak kada je Letonija bolji presdstavnik balticke kosarke od Litvanije i nije da mi nije drago. Bravo Bertranse.

Laka grupa

pre 6 godina

CG kao da se trudi da covek ne navija za njih,vidite ovaj curkus na parketu eeeejjjj totalna neorganizacija haos.Jos navijaci CG pisu kako ce sa SRB lako te ovo te ono zasto zaboravljaju da boljeg prijatelja od SRB nemaju.I jos dovedu Tanjevica za selektora ljudi meni je taj covek toliko antipatican da je to cudo i kako kako da navijas za CG neide nevredi.

krttum

pre 6 godina

@makedonce

za slovence, pored nas, bas onako lepo i od srca navijam.
nista protiv ni ostalih 'komsija'.
o makedoncima bas bas nikad uopste i ne razmisljam. i mislim da je vecina isto tako indiferentna.

ce

pre 6 godina

Problem rezima je sto u svakoj kuci u Crnu Goru postoji neka povezanost sa Srbijom i sve sto je srpsko dozivljavuju kao svoje, navijaju za zvezdu i partizan...Djokovica, reprezentacije Srbije...prakticno oni se identifikuju sa Srbijom sto je i razumljivo jer ako nije jedan onda su najslicniji narodi sveta.Naravno da postoji i neki procenat koji se ne uklapa u ovaj sablon kao sto postoji isti i u Srbiji, naravno vlast radi sve da bi se ovo stanje eliminisalo ali to na kratak rok ne daje ocekivane rezultate.Slicno se desava i u Makedoniji i u svim novonastalim drzavama, cilj je jacati nacionalni identitet i samostalnost i sve je to u normalno ali da se uradi na nacin koji nije uvredljiv za druge....e zato deo Srba navija za Letoniju.

Stara kuka

pre 6 godina

@Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.(Stari, 10. septembar 2017 13:49) Ako vi još pratite fudbal onda je sve moguće.
(zgslavac, 10. septembar 2017 14:13)
Naravno da pratimo.Mladi prvaci sveta i bili prvaci Evrope,Zvezda nekada prvak Evrope a Partizan u finalu.A reprezentacija na pragu SP,a 2010 pobedili jednu Nemacku na istom.Evo i ova privatna blizu Rusije a vama ce visiti.

Oxi

pre 6 godina

(Aleksis Sanco Panco, 10. septembar 2017 13:58) 
 Crna Gora je sama demokratski izabrala da bude srpski neprijatelj, da ne priznaje srpske granice, i da udje u alijansu sa srpskim neprijateljima, nije Srbija izabrala CG za neprijatelja. Utisak jednog od 250.000 srpskih turista koji u CG bude 10-15 dana godisnje, i tamo trosi novac da bi bio voljen, uopste nije relevantan za drzavu Srbiju i 6.750.000 Srba koji ne idu u CG i ne kupuju tamo ljubav...

Vlada Bg

pre 6 godina

Ne interesuje me ove bljuvotine koje imaju veze sa politikom. Moram da kazem da ovo sto igra Crna Gora nije dobro, Tanjevic uzima dva minuta pred kraj tajm aut umwsto da svoje bekove odmah pozove na ono sto su spremili.Kakva pogresna odluka da krene sa Sehovicem. Nema nikakve organizacije ,ovo nema veze sa organizovanom kosarkom.Nadam se da ce se povratiti ali ako ovako nastave nece biti dobro.U odbrani ne prate i nema preuzimanja

Komša

pre 6 godina

Zahvaliti se Tanjeviću.Ja stvarno ne znam zbog čega ne dovedu Radonju - već je bio Duletov pomoćnik,pa selektor,u medjuvremenu stekao iskustvo (trpeo pritisak velikih očekivanja i izdržao).Mislim da bi on za CG bio idealno rešenje na duge staze.U toku je čovek - bavi se klupskom košarkom u Evropi.Tanjević je van tokova.
Ovakva odbrana je sramota.Jesu Letonci dobri ,imaju šut ali iz aviona se vidi da je jedono rešenje da ih jakom odbranom izbaciš iz ritma.Odbrana je stvar volje i mozga.

triplem

pre 6 godina

Tanjevic unistava Crnogorce. Prvo nije ih spremnio psihicki za ovu utakmicu. igrachi su im ne samo uplaseni vec su im se odsekle noge. One koji imaju iskustvo za ovakve utakmice Tanjevic drzi na klupi. uzas. Mislim imati u timu Dubljevica i Rajsa a cekas minus 10 da ih ubacis..

Марија

pre 6 godina

Срамотан однос Црногораца према дресу своје земље. Одбрана једна велика нула. Па да је организован куп моје улице екипе би се више ангажовале за своју зграду. Раштимован оркестар.

N

pre 6 godina

Gospodin Tanjevic ostao u vremenu pre 20god. Sad se igra brza kosarka tako da nema sta da trazi s Letonijom ovde Crna Gora. Pregazise ih kao plitak potok?! Kakav ce mec tek da bude Spanija-Letonija kad dodje do tog susreta. IDEMOO SRBIJA!!

Cockneeey

pre 6 godina

Letonci kako su krenuli ima 120 poena da ubace. Savršenstvo kako ljudi igraju i šutiraju. Na stranu više nego fenomenalni "NBA as" Porzingis, Janis Tima je prepaklen igrač, kad se "naprži" u šutu, ne staje čovek, pa braća Bertans, Blums, lopta se stalno kreće, asistencije se nižu. Kakav li nas duel samo čeka sa Slovencima. Meč turnira u najavi :)

Dubljevic MVP

pre 6 godina

Ne kazem da smo mogli da dobijemo ali za ovakvu igru je samo trener kriv presmijesno je radio izmjene kad je bilo najbitnije bas me razocarao kao trener....

akio toyoda

pre 6 godina

resetovali ih letonci na osnovna podesavanja. nije letonija toliko dobra koliko su milogorci lose vodjeni i losa ekipa. osim dva igraca svetske klase ostali nisu nikada cak ni evroligu igrali. tu bi stekli iskustvo i cvrstinu za takmicarske utakmice. nemaju nijednig lidera u svojim timovima to su igraci zadatka osim prvopomenute dvojice.

pa i u pripremnim utakmicama jedino su belgiju pobedili??? to je dovoljno da se proceni njihov kvalitet.

nwa

pre 6 godina

@ogicg

Ti,ili se pravis lud ili stvarno jesi. Pominjes neku mrznju sa nase strane, a ne zapitas se zbog cega je nastala, iako je verujem nema u toj meri koliko potencirate. Odvojili ste se, priznali Kosovo, Srbi dole nemaju nikakva prava za razliku od vasih prava u Srbiji, koja vredjaju zdrav razum. I treba da vas volim?! Ne mrzim vas, ravnodusan sam prema vama.

fan klub bivseg muza Goce Trzan

pre 6 godina

Milo i Vucic, stari drugari iz devedestih, kazu da nikada izmedju Srbije i CG nisu bili bolji odnosi. Pa ko to pise ovakve komentare , partiJote iz kruga dvojke ili bezubi evropeJci?

Sedi gde si...

pre 6 godina

Eto braćo Crnogorci, nema veze, važno je da ste vi pobedili Srbiju tri puta. To je saznanje koje će vas grejati u godinama koje dolaze, kad već nemate ni rezultate, ni tim, ni igru. Najsporiji tim sa jednom od najlošijih spoljnih linija na čitavom prvenstvu.

Dzoni

pre 6 godina

Ja razumem da neko za sebe kaze da je Crnogorac, razumem i to da je ponosan na drzavnost Crne Gore, al kad mi kaze da govori crnogorski onda sve to pada u vodu.

laponac

pre 6 godina

@Zicer
Koje je to mesto i koje su to stvari ?
Kari Pesic Vas sa Nemačkom preslišao sa Draženom , '95. ne bi komentarisao ima veze sa crnom magijom i još traje . Sve ovo Vi gurate pod tepih i sanjate bar pobedu protiv nas , sl medalja . Ali pazi nisu ovo glineni golubovi i jedrenje. Pretiti Zemlji Košarke i u ovakvom sastavu je hrabro a svi znamo da kada god treba hrabri ste na rečima a na parketu male mace .
I tako od nastanka . I sa slabijom ekipom bi jedva čekao utakmicu sa Vama . To je ta želja da Vam se očita lekcija , ne razumeš to , to svako dete kod nas ima u genu . Radjamo se sa tim da smo u basketu za Vas sila i tako se ponašamo .
Šta zna dete koje Hrvatska ? Nego odigra i ode .

Dimitrije

pre 6 godina

Kao NBA utakmica regularnog dela.Nije samo razlika u kvalitetu u pitanju,borbenost kod Crnogoraca je primetno odsutna .Kao da su zadovoljni samim plasmanom u osminu finala...Radujem se meču Slovenija - Letonija.

Fixi

pre 6 godina

Kao da niko kod Crnogoraca nije zainteresovan za ovu utakmicu. Iskreno me samo zanima kako Tanjevic trpi Radoncica jer ovo sto on trenutno prikazuje na terenu bez imalo zara i truda je ocaj.

Stepa

pre 6 godina

@Zicer, probudi se, probudi se, izgleda da si nesto sanjao.
E moj ti, takvi snovi se nikad ne ostvaruju.

Najsmesnije reci "tamo gde je uvek pripadalo".
A to je da ncete doci ni do cetvrt finala jer ste veciti "luzeri".

Stari

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27)

Posle večeras više nećete pratiti basket.....do sledeće prilike i novih velikih očekivanja.

ALEKSANDAR

pre 6 godina

Prosto je tako sa suterskim ekipama, kad ide to je to... Medjutim problem je kad stane sut (sinoc Litvanija) identicna ekipa, mozda i najslicnije dve ekipe na prvenstvu s'tim sto Litvanci igraju bolje odbranu!Tesko ovakav procenat da ce ponoviti... Nisam gledao Sloveniju i Hrvatsku, a ono sto sam do sada gledao najvise mi se dopada Rusija! Spaniju ne racunam jer oni imaju bracu Gasol koji su klasa iznad ovog prvenstva! A mi? Pa i dalje tvrdim da imamo najbolje izbalansiran tim sa rotacijom od 12 igraca, sto ce biti kljucno za zavrsnicu! I ne svidja mi se sto idemo na Italiju jer oni Igraju nekako turisticki bez obaveza, a imaju igrace koji mogu puno... Nadam se najboljem! Sportski pozdrav i srecno nasima!

analiza

pre 6 godina

"Nekako pokušavam da se nateram da navijam za CG ali mi nešto ne ide.. Sve te simbole, boje i dresove povezujem sa svim tim anti-srpstvom, preglašavanjem nacionalizma, brojnijim medijskim istupima... Eto ne znam.. Javno nikad neću ništa reći protiv, ali eto, nekako mi sve jedno ko će pobediti.. :/"
(Ogi)
Apsolutno se slazem.Da dodam da mi bode oci reklama na dresu-IDEA.Zar nisu mogli da nadju neku crnogorsku firmu da ih sponzorise?

fikus

pre 6 godina

Razumem i "ove " i "one" komentare..Slucajno sam usao na jedan njihov portal i citao komentare vezane za Srbiju...i nisam dugo izdrzao.Takva kolicina mrznje i uvreda je strasna...

Holy Smoke

pre 6 godina

Letonija bas dobro igra. Imaju jako dobru ekipu. Sada kad ih gledam kapiram da smo mi I dobro prosli. Crnogorci igraju kao da im se ide kuci.

stevan

pre 6 godina

Željno iščekujem utkamicu Latvije kad će izbacit Srbiju.
Mi ćemo se prošetat do finala, a tamo Latvija ili Španjolska, uzet zlato i stavit stvari na pravo mjesto, gdje je oduvijek bilo i pripadalo.
Bok.
(Zicer, 10. septembar 2017 13:27) # Link komentara

HAHAHAHAA koji kraljevski trol :D

cvarci i kavurma

pre 6 godina

@zicer
A sta kazes da veceras za pocetak pobedite Rusiju, mozda ti mislis da je to formalnost, ali mi se cini da Sved i ekipa ne dele tvoje razmisljanje, tako da puno 'srice' veceras komsija, pa tek onda pricaj ko ce gde koga da 'postavi' i na koje mesto ;)...

momo dobri

pre 6 godina

Letonci su kao tajfun,neko rece ako ih stane sut.Da ima tu istine nece da ubace 13,ali 9 hoce..Nije im to jedina napadacka opcija.Generalno igraju toliko ludo i jako jos ako im je dan ili trenutak odose na plus 10 za cas.Bum tras!Kristaps je igracina,klasa najvisa,a ovi ostali uopste nisu senka njegova nego se odlocno uklapaju i daju svoje.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Auu covece kakva dominacija Bertansa, Time i drugova. Ali budimo realni i objektivni, Crnogorci su ovde bili autsajderi.

Milan

pre 6 godina

Uf, pokušavam da čitam komentare o košarci ali ne ide, samo politika. Mrzim politiku!
Navijao sam za letoniju iz čisto košarkaških razloga, ljudi igraju najlepši basket na prvenstvu, milina za gledati.
Crnogorci bi morali da obrate pažnju na motivaciju svojih igrača u odbrani. Uopšte nisu pokazali želju za igrom

Gde ja živim

pre 6 godina

Ne bih da zvučim grubo, ali sa izuzetkom donekle Dubljevića i Vučevića ja bih ostale poslao peške da se vrate kući. Jesu Letonci brutalni i kada ih krene mogu čudo da naprave, ali ja ovakvu vetrometinu u odbrani odavno nisam video. Vučević očigledno iz nekog razloga ne pruža neke vanserijske partije za reprezentaciju, ali opet je dobro krenuo i posle je sve otišlo dođavola. 2013. je kao imao sukob sa Pavićevićem, a šta je sad problem samo oni znaju. Mislim odradi on svoje u napadu i da 15+ poena, ali toliko deluje bezvoljno da mi nije lepo da ga gledam. Rajs je posebna priča, mislim da nije odigrao krštenih 15 minuta kako treba na celom prvenstvu. Dobar je igrač, ali nema motivaciju kao Bo ili Rendolf.

Letonci zaista igraju jako lepu timsku košarku, šutiraju odakle stignu, bore se i u odbrani i u napadu. Porzingis sjajan, ali ovaj Tima nije normalan. Jeste da je dosta prgave naravi kada je nervozan, ali kada mu je dan čovek se ne zaustavlja. Očekujem spektakl sa Slovenijom.